Käyttäjän pasinpassi profiili


Blogit on päivitetty 17.11.2014. Päivityksen yhteydessä sivustolle kirjautuminen muuttui, koska Yle Passi -järjestelmä poistettiin käytöstä. Vanha tunnuksesi on edelleen käytössä, mutta salasana täytyy päivittää. Päästäksesi kirjautumaan sivulle, klikkaa kirjautumissivulla välilehteä “Pyydä uutta salasanaa” ja syötä lomakkeeseen aikaisempi käyttäjätunnuksesi tai Passi-tietoihin tallennettu sähköpostiosoitteesi. Tämä lähettää väliaikaisen kirjautumislinkin sähköpostiisi jota voit käyttää kirjautumiseen sivustolle ja salasanasi päivittämiseen. Mikäli tarvitset uuden tunnuksen tai salasanan päivittämisessä on ongelmia, ota yhteyttä käyttäjätukeen (p. 5858).


Käyttäjän blogimerkinnät

Pe 31.12.2010 Ajankohtaisputki
Jostakin kolumnista jäi mieleen käsite ”loukkaantumisyhteiskunta”. Ja toden totta, erilaisista syistä henkisesti loukkaantuneisiin törmää tämän tästä. Milloin loukkaa koulun jouluvirsi, milloin sen puuttuminen, milloin naisten alistaminen, milloin miesten sorsiminen, milloin homofobia, milloin homojen hyysääminen. Lista on pitkä ja kasvamaan päin.
Ma 27.12.2010 Ajankohtaisputki
Lapsiperheet pitäisi kieltää. Merkittäköön muistiin taannoisen SAK:n teettämän gallupin innoittamana. Yhteiskunnallisesta keskustelusta pitäisi kieltää kaksi sanaa: “lapsiperheet” ja “palkansaajat”. Molemmat ovat termejä, joilla piilotetaan pihvi ja kätketään poliittisuus.
Ke 22.12.2010 Ajankohtaisputki
Alivaltiosihteeri Martti Hetemäen vetämän ryhmän veroraporttia odotettiin hartaasti. Tiistaina se lopultakin tuli ja sai aikaan melkoisen kuhinan poliittisissa piireissä. Raportin tärkein anti lieneekin siinä, että kukaan ei enää voi piiloutua sen taakse.
Ke 15.12.2010 Ajankohtaisputki
VR on saanut taas ankaran alkutalven aikana silmilleen kansan tuskastumisen. Hankalimpina päivinä junat ovat myöhästelleet ja asemalaitureilla on päästelty ärräpäitä.
To 25.11.2010 Ajankohtaisputki
Afganistan on kuin monisairas potilas. Yhden tai kahden sairauden korjaaminen ei tee siitä tervettä eikä edes toimintakuntoista.

Sivut

Käyttäjän blogit

Tuubin täydeltä asiaa! A-tuubi on uusi monimuotoinen ajankohtaiskanava netissä!