Käyttäjän rita_yle profiili


Blogit on päivitetty 17.11.2014. Päivityksen yhteydessä sivustolle kirjautuminen muuttui, koska Yle Passi -järjestelmä poistettiin käytöstä. Vanha tunnuksesi on edelleen käytössä, mutta salasana täytyy päivittää. Päästäksesi kirjautumaan sivulle, klikkaa kirjautumissivulla välilehteä “Pyydä uutta salasanaa” ja syötä lomakkeeseen aikaisempi käyttäjätunnuksesi tai Passi-tietoihin tallennettu sähköpostiosoitteesi. Tämä lähettää väliaikaisen kirjautumislinkin sähköpostiisi jota voit käyttää kirjautumiseen sivustolle ja salasanasi päivittämiseen. Mikäli tarvitset uuden tunnuksen tai salasanan päivittämisessä on ongelmia, ota yhteyttä käyttäjätukeen (p. 5858).


Käyttäjän blogimerkinnät

Ti 15.03.2011 Ihan tervettä?
Ihminen on aikamoinen geologinen voimatekijä, joka osaa räjäyttää, kaivaa, kuivata ja täyttää maata – ja rakentaa ydinvoimaloita. Nyt levoton maapallomme puolestaan näyttää luonnonvoimansa ja liikuttaa maata ja valtamerta tuhoamalla kaupunkirakenteitamme.
Pe 11.03.2011 Ihan tervettä?
Mitä jos henki salpautuu juuri silloin kun pitäisi lukea uutiset tai olisi aika pitää hääpuhe? Entä jos esiintymispelko iskee ihan tavallisessa tapaamisessa? Miten käy sanoissaan takeltevalle lapselle, josta tuleekin jatkuvan puhehäiriön vuoksi änkyttävä nuori, jota pilkataan niin, että hänestä tulee kaikkea esiintyymistä kammoava aikuinen?
Su 27.02.2011 Ihan tervettä?
Teinit ovat ajoittain alakuloisia – sehän on sanomattakin selvää. Uuden tutkimuksen mukaan internet saattaa masentaa teinejä. Miten sosiaalinen väline voi masentaa?
Ke 09.02.2011 Ihan tervettä?
Uuden tutkimustuloksen mukaan pahimpia kiusaajia ovatkin nuoret, jotka ovat suosiossa lähes huipulla ja joiden muukin sosiaalinen status on korkea. Hämmästyttääkö tutkimustulos?
Ma 07.02.2011 Ihan tervettä?
Ilman hyvää tarkoittavien ystävien huomautusta olisi minulta jäänyt huomaamatta se asia, että horoskooppimerkkini on vaihtunut. Olen vuosikausia lukenut rakkaus-, terveys- ja uravinkkejä, jotka on tarkoitettu jousimiesnaiselle (29.11), mutta se ei olekaan minun tähtimerkkini enää. Miten minä nyt järjestän elämäni ja tulevaisuuteni, kun taivaankansi on näin sekaisin?

Sivut

Käyttäjän blogit

Mikä Ritaa naurattaa? Ainakin puolalainen sananlasku, joka menee näin: Kapitalismissa ihminen riistää ihmistä, sosialismissa asiat ovat päinvastoin.