Käyttäjän zeikko profiili


Blogit on päivitetty 17.11.2014. Päivityksen yhteydessä sivustolle kirjautuminen muuttui, koska Yle Passi -järjestelmä poistettiin käytöstä. Vanha tunnuksesi on edelleen käytössä, mutta salasana täytyy päivittää. Päästäksesi kirjautumaan sivulle, klikkaa kirjautumissivulla välilehteä “Pyydä uutta salasanaa” ja syötä lomakkeeseen aikaisempi käyttäjätunnuksesi tai Passi-tietoihin tallennettu sähköpostiosoitteesi. Tämä lähettää väliaikaisen kirjautumislinkin sähköpostiisi jota voit käyttää kirjautumiseen sivustolle ja salasanasi päivittämiseen. Mikäli tarvitset uuden tunnuksen tai salasanan päivittämisessä on ongelmia, ota yhteyttä käyttäjätukeen (p. 5858).


Käyttäjän blogimerkinnät

Ke 06.08.2014 Kehitys kehittyy - kokeile ja kommentoi yle.fi:tä
Ostin konepaikkalipun Assemblyille tarkoituksenani nähdä kavereita, tutustua uusiin ihmisiin, katsoa demoja ja tietenkin pelata. En kuitenkaan nähnyt yhtäkään demoa, pelannut juuri lainkaan saati edes ehtinyt istua konepaikallani muutamaa minuuttia pidempään. Mitä tapahtui?
To 22.05.2014 Kehitys kehittyy - kokeile ja kommentoi yle.fi:tä
Miten yle.fi:n uusi hakukone toimii? Millä kielillä se on koodattu? Mistä osista se koostuu? Vastaus löytyy tästä postauksesta.
Ti 20.05.2014 Kehitys kehittyy - kokeile ja kommentoi yle.fi:tä
Yle.fi hakukone on uudistunut. Uudessa hakukoneessa mm. esikatselukuvat, aihe- ja kielirajaus. Kehitys jatkuu, anna palautetta!
Ti 10.12.2013 Kehitys kehittyy - kokeile ja kommentoi yle.fi:tä
Botsikot on fiktiivisiä uutisotsikoita luova verkkopalvelu. Palvelussa on lista luoduista otsikoista, joista hauskimpia käyttäjät voivat tykätä eli "peukuttaa". Sivustoon liittyy myös olennaisesti Twitter-botti @Botsikot, joka tweettaa automaattisesti eniten peukutetut botsikot. Parhaimmillaan Botsikot ovat hauskoja, ajankohtaisia ja jopa sarkastisia tai kantaaottavia.

Käyttäjän blogit

Tässä ryhmäblogissa yle.fi:n tekijät kertovat tulevista verkkopalveluista sekä valottavat ajatuksiaan suunnitelmien takaa.