yle.fi


Tuottajan lokikirja

 • 6. merkintä: elämänmuutos

  6. lokakuuta 2010 0 0

  Tuottajan lokikirjan viimeisessä jaksossa Arttu Nurmi pohtii elämänmuutosta, jonka Uusi päivä on saanut aikaan. Tv-ensi-ilta on takana, mutta huolenpito jatkuu.

  Lue lisää

 • 5. merkintä: budjetti

  7. toukokuuta 2010 9 4

  Tuottajan lokikirjan viidennessä merkinnässä puhutaan mistäs muusta kuin rahasta.

  Lue lisää

 • 4. merkintä: karonkka

  26. huhtikuuta 2010 0 2

  Tuottajan lokikirjan 4. merkinnässä on vietetty päivittäissarjan eli PD.n pilottijaksojen karonkkaa. Karonkka on vastaavan tuottajan näkökulmasta jollain tavalla ristiriitainen tilaisuus: on aika iloita ja kiittää työryhmää hyvästä työstä. Toisaalta karonkka pakottaa katsomaan itseään peiliin: kuinka hyvin vastaava tuottaja on onnistunut omassa työssään?

  Lue lisää

 • 3. merkintä: pilotti

  9. huhtikuuta 2010 3 1

  Tuottajan lokikirjan kolmannessa merkinnässä ollaan sarjan pilottijakson kuvauksissa Tampereen Rantatielle rakennettavilla studioilla. Lopuksi tarkistetaan syke.

  Lue lisää

 • 2. merkintä: pala Italiaa

  23. maaliskuuta 2010 1 1

  Tuottajan lokikirjan toisessa merkinnässä ollaan pyhäpäivän tunnelmissa ja pohditaan työmatkustusta ja kahvikärryn sisältöä. Tuottajalta livahtaa myös tieto siitä, mille paikkakunnalle uusi päivittäissarja tulee sijoittumaan.

  Lue lisää

 • 1. merkintä: casting

  10. maaliskuuta 2010 5 0

  Tuottajan lokikirjan ensimmäisessä merkinnässä kuullaan päivittäissarjan amatööricastingin herättämistä tunnoista ja siitä kuinka monta toiveikasta satojen hakijoiden joukossa on valittu uuteen monimediaiseen sarjaan.

  Lue lisää

test

 • Tuottajan lokikirja

  Vastaava tuottaja Arttu Nurmi luotsaa YLEn päivittäisdraamasarjahanketta. Lokissaan Arttu raottaa avaa ovet monimediaisen draamasarjan tuotannon maailmaan, siihen miten mahdottomasta tehdään mahdotonllinen.

Uusimmat kommentit

Pertti

Klassikoiden yhteinen piirre on se, että ne ovat aina ajankohtaisia.