Torstai on luomutoripäivä

Hyppäänkin usein torstaisin pyörän selkään ja suuntaan luomumarkkinoille. Tule mukaan!

 

 

 

 

Pahoittelen heiluvaa kamerakättäni, toivottavasti kellekään ei tullut kovin paha olo... Itseäni huvittaa videon alun kohta, jossa kuvaan hunaja-ständin kylttiä, jota en osannutkaan suomentaa! Mutta Imkerei tarkoittaa siis - juuri niin kuin oletin - mehiläistarhaa. 

 

Joka torstainen Kollwitzplatzin Ökomarkt on Berliinin suurin luomutori. Paikalla on yli 30 tuottajaa, ja kuten videosta kävi ilmi, saa torilta paljon muutakin kuin vain ruokatavaraa. Ostan itse markkinoilta lähinnä vihanneksia, mutta niiden ostamisen lisäksi on melkein yhtä hauskaa jutella myyjien kanssa. Saksani ei ole täydellistä, mutta kyllä sillä pärjää. 10 vuoden opiskelulla sietääkin!

 

Hui, enää muutama Berliini-blogaus jäljellä, kylläpä aika on mennyt nopeasti!

Olen kuluneen viikon aikana pähkäillyt moneen otteeseen, mistä tekisin toiseksi viimeisen ja viimeisen blogaukseni. Ulkoilmaelokuvissa käyminen, lähistön luomujäätelötehdas, jättimäinen ryhmä-karaoke, maailmankuulu pizzeria ja monta, monta muuta aihetta olisivat kaikki juuri sopivia teille, mutta jäljellä on enää yksi postaus! Onneksi Berliini ei häivy minnekään ja tänne voi aina tulla uudelleen ja ehkä myös moni teistä tulee kokemaan ne omat 12 syytä rakastua tähän ihanaan kaupunkiin.

 

Aurinkoista viikonloppua kaikille, Berliiniinkin on vihdoin tullut helle ja kesä on parhaimmillaan!

 

 

kommentit

Ei kommentteja.

lisää kommentti

12 syytä rakastua berliiniin

Noora loves eko, reilu ja luomu siirtyi yhdeksi kesäksi Berliiniin. Videoblogissa kesäkuun 2009 aikana ilmestyi 12 nautinnollista syytä rakastua Berliiniin. Lähde maailmalle!

arkisto

uusimmat

Muualla Yle.fi:ssä