Love Connectionin miehet elävät kahden maailman välissä

Love Connectionin miehet elävät kahden maailman välissä. Kuva: Yle Olotila

Matti, Henri ja Markus ovat Love Connectionin amerikkalaiset poikamiehet. Miehet etsivät Suomessa rakkautta ja tutustuvat samalla suomalaisiin juuriinsa. Poikamiehet ovat nauttineet Suomen kesästä ja kauniista maisemista. 

Matti on kasvanut Yhdysvalloissa suomalaisen äitinsä kanssa ja omaksui sitä kautta paljon suomalaisuutta. Ristiriita amerikkalaisen seurallisuuden ja suomalaisen pidättyväisyyden välillä oli Matin nuoruudessa koko ajan läsnä.

- En tuntenut oloani täysin kotoisaksi Yhdysvalloissa. Suomessa olen taas kuin toisessa ääripäässä, koska muut ovat vielä pidättyväisempiä kuin minä. Täällä ihmiset pitävät minua meneväisenä ja enemmän amerikkalaisena. Aivan kuin olisin jumissa kahden maailman välissä.

Poikamiesporukan vanhin, Henri, on tottunut Suomessa matkailija. Hän asuu kiireisessä Kaliforniassa, mutta rentoutuu mielellään Suomen kesässä.

- Tunnen sydämessäni olevani suomalainen, vaikka asunkin Yhdysvalloissa. Kotona minulla on kaksi poikaa, mutta muuten koko sukuni asuu täällä Suomessa.

Markus hehkuttaa Suomea, suomalaisia ja erityisesti maaseutua, vaikka ei pidäkään hyttysistä.

- Kasvaessani Yhdysvalloissa en tuonut esille niin paljon suomalaista puoltani kuin olisin voinut. Kadun sitä nyt, koska Suomihan on cool! Olen ylpeä suomalaisuudestani ja haluan tuoda sitä enemmän esille nyt.

Rakkautta etsimässä - löytyykö Se Oikea?

- Alussa tunsin oloni vähän kiusalliseksi, koska tilanteet ovat rakennettuja ja kamerat ovat läsnä. Mutta muutamaan naisista olen päässyt tutustumaan vähän paremmin. Love connection on hyvinkin mahdollinen, mutta kuka tietää. Olen varovaisen optimistinen, Henri hymyilee.

- Toivon, että tämä johtaa johonkin. Jos ei läheiseen suhteeseen, niin toivottavasti ystävyyteen. Kun tulen takaisin Suomeen, täällä on paljon mahtavia ihmisiä, joiden kanssa viettää aikaa, Matti miettii rakkauden löytämistä Suomesta.

- Uskon, että mahdollisuus löytää rakkaus on jopa parempi. Pääsen treffeille ja minulla kaikki mitä voi tarvita - kaunis nainen, lasi viiniä ja uskomaton maisema. Sen jälkeen se on aika helppoa, Markus nauraa.

Love Connection nähdään TV2:lla maanantaina 21.10. alkaen. Love Connection syksyllä myös Olotilassa.Love Connection - Matti. Kuva: Siiri Huttunen, Yle OlotilaLove Connection - Henri. Kuva: Siiri Huttunen, Yle OlotilaLove Connection - Markus. Kuva: Siiri Huttunen, Yle Olotila

kommentit

YLEn ohjelmien taso on alkanut kummasti muistuttamaan kaupallisten kanavien roskalaatua. Vaikea on keksiä syy, miksi ihmeessä TV kannattaisi ylipäätään avata.

>no just Ke, 2013-07-10 12:13

Todella, eikö parin etsintään/vaihtoon ole jo kanavia aivan riittävästi sekä tv, että muita some-kanavia.
Luulisi veroeuroille olevan mielenkiintoisempaakin käyttöä kuin pariutuminen.
Näille "itsensä peliin" pistäville voisi järjestää ihan oman kanavan, helpottaisi näistä kiinnostuneidenkin surffailua.

>anyway Pe, 2013-10-18 09:29

Sama hömppälinja on levinnyt myös Uutisiin!!
Nim, Koulutusta on, sivistystä ei

>Pettynyt Ma, 2013-10-21 08:52

Unfortunately, this will have to be in English, as I am still learning the Finnish language. I currently live in Joensuu, but am from the Los Angeles area. I briefly worked with Markus in Catalina. He is a good man and I was so pleased with the quality of the show. I look forward to the next episode!

>Kenneth Schultz Rabin Ma, 2013-10-21 21:25

On taalla suomalais-amerikkalaisia naisiakin sinkkuina joille kelpaisi skandinaavinen sulho thank you very much!

>Females First Ti, 2013-10-22 21:36

Suomi ei muuten kuulu skandinaviaan. Pohjoismaihin kyllä.

>pummiampiainen Ma, 2013-12-23 18:14

lisää kommentti

linkit

uusimmat

Muualla Yle.fi:ssä