Ajankohtaisen kakkosen teemaillassa ero

A2-teemaillan Ero juontavat Pasi Toivonen ja Kati Leskinen. Kuva: Yle

Lähes joka toinen avioliitto päättyy eroon. Olemmeko siirtyneet ketjutettujen suhteiden elämäntapaan? Onko kestävä parisuhde mahdollinen? Entä onnistunut ero?

Ajankohtaisen kakkosen ero-illassa 3.12. puhutaan eroamisesta: avioeroista, avoeroista, erovanhemmuudesta ja erolapsista. Äänessä ovat eronneet miehet, naiset, erolapset ja asiantuntijat. Miltä tuntuu, kun joutuu eron jälkeen eroon myös omasta lapsestaan? Miltä tuntuu lapsesta, jos kotoa lähtenyt vanhempi ei enää ilmesty tapaamisiin? Miten parisuhde voi kestää jatkuvan riitelyn tai pettämisen? Onko parempi erota kuin jatkaa sinnittelyä yhdessä? Voiko suhde toimia, jos seksi ei toimi?

Ero-illan studiokeskustelijoina ovat suurperheen yksinhuoltaja Claudia Eve, kansanedustajat Juho Eerola ja Kristiina Salonen, Isät lasten asialla -yhdistyksen puheenjohtaja Juha Järä, totaaliyksinhuoltaja Helen Bienek, toimittaja Julia Thurén, parisuhdekouluttaja Marianna Stolbow, psykologi Helinä Häkkänen-Nyholm, eroryhmien vetäjä Jouni Linnankoski, vuoden pappi Pekka Puukko, lastenvalvoja Teija Virtanen, kansanedustajan avustaja Minna Rissanen, asianajaja Marja Toivio-Kaasinen, leipuri Raine Kallio, dosentti Matti Rimpelä sekä kihlapari Eerika Oikarinen ja Mika Kaukua.

Kerro nyt oma erotarinasi teemaillan toimittajille

Osallistu: Twitterissä erokeskustelua löytyy tunnisteen #a2ilta alta. Ajankohtaisen kakkosen A2 Teemaillalla on myös oma Facebook-sivu.

Ero-iltaan voi osallistua tiistaina 3.12. nettihuoneen kautta, osoitteessa yle.fi/ero-ilta. Nettilähetys alkaa jo kello 20.00. Nettihuoneen kautta nostetaan yleisön kysymyksiä ja kommentteja mukaan studiokeskusteluun. Tekstiviestikommentteja voi lähettää numeroon 17113.

A2: Ero-ilta tiistaina 3.12. klo 21.00 alkaen Yle TV2:ssa ja osoitteessa yle.fi/ero-ilta

Lähetyksen juontavat Pasi Toivonen ja Kati Leskinen (kuvassa).

kommentit

Parisuhteessa mitä haluaa tehdä yksin, yhdessä, jaetut asiat, pakolliset kuviot raha, menot ja tulot. Työaika valveaika. Miten vapaa-aika? Onko perheaikaa? Mahdollisuudet lentoteitse, maateitse ja meriteitse. Ydinperhe, suku, apu, päivähoito, harrastukset. Mistä tykkää - millä lataantuu? HÄTÄAPU mistä saa 24 h omaan juutuuppiin. Mikä määrää tahdin? Mihin joukkoon kuuluu ja omat mahdollisuudet vaikuttaa parempaan huomiseen. Mikä vei mehut itsestä? Saako perhejuhlat kärjistymään joulu, pääsiäinen ja juhannus pahimmatko? Työttömyys opiskelu vammaisuus. Asuinpaikan Utsjoki - Helsinki vaikutus. Yhtäaikaa molemmilla eri meno esim. urheilu... tilanteen hoitaminen. Lapset - kotieläimet - ammattinimike metsurista - miesten ja naisten ...uusi työpaikka - miten muu perhe pääsee kiinni elämään. Kuulutko joukkoon... neuvola, terveyskeskus, hammaslääkäri miten vaikuttaa ulkopuolisuus... olenko suomalainen suomessa. Katsekanta kunnallisiin valmiisin palveluihin. Meille annetaan elämä. Perintötekijät mallit isät ja äidit muorit ja vaarit. Kansakunnankynttilät. Vauvasta - Arvo Ylppöön. Kävelemään - nukkumaan.

>Ei TUU - ei MEE Ti, 2013-12-03 22:59

lisää kommentti

linkit

uusimmat

Muualla Yle.fi:ssä