Hempukka menee miehiin - Himottaa!

Kun himottaa.... Kuva: stock.xhng

Vaniljakahvi. Siinä uusi ruokaan liittyvä himoni. Ja yllättävä sellainen, sillä aiemmin en ole voinut sietää ainuttakaan keinotekoisesti tai valmiiksi vaniljoitua tuotetta. Nyt kaipaan vaniljakahvia harva se hetki; sen lämmintä tuoksua kasvoillani, termosmukin tukevaa kahvaa sormissani, pehmeää vaahtoa huulillani, aromien leikittelyä kielelläni ja kuumaa, hidasta valumista rintalastani takana. Jo pelkkä tuoksu saa voihkaisemaan ääneen ja tahmean vaahdon nuoleminen mukin reunalta vie euforiaan.

Himossani on yksi huono puoli – kahvin kofeiini valvottaa. En siis voi juoda ihanaa vaniljakahviani illalla, joten jos himo iskee myöhään, joudun vain kieriskelemään tuskaisena sängyssäni ja taistelemaan halujeni kanssa. Eräällä raskaana olevalla ystävälläni oli sama tilanne. Tosin hänen himonsa olivat sitrushedelmät. Kaupassa ei päästy kassalta kunnolla pois, kun hän eläimellisesti repi kuoria milloin klementiineistä ja milloin mistäkin. Hän ahtoi silmät pullistuneina naamaansa jopa kaksi valtavaa appelsiinia kerralla mehut ympäriinsä tirskuen, ennen kuin sai vedettyä henkeä ja jonkin sanan suustaan. Kolmannen hän sentään söi hieman sivistyneemmin, mutta mihin ihmeeseen ne hedelmät nesteineen oikein mahtuivat?

Toinen asia on seksi. Naisen ei tarvitse olla edes raskaana, kun yhtäkkiä himo vyöryy päälle kuin leijonalla, joka voi kiiman aikana paritella jopa 50 kertaa päivässä. Siinä sitten hengittelet, kun vatsaa kihelmöi, iho hohkaa lämpöä ja rinnat turpoavat. Kun on yö ja vieressä kaveri, niin ei hätää, homma on äkkiä hoidettu. Näin ei vain läheskään aina ole. Kaikkein karmeinta on tajuta himoitsevansa henkilöä, jota muuten ei voi sietää. Naamataulu ärsyttää, jutut ovat kestämättömän typeriä, ääni narskuu korvissa ja koko olemus vain etoo. Ja tämän tyypin haluaisi paiskata seinää vasten ja räjäyttää eläimelliset mielihalunsa!

Mieheltä tämä on luonnollista. On täysin hyväksyttävää, että mies haluaa kaikkea mikä liikkuu tai ei liiku, siinä ei ole mitään ihmeellistä. Mutta naiselta odotetaan enemmän. Naisen pitää olla järkevä eikä rietastella himojensa ohjaamana. Naisen tulee ymmärtää ja pitää henkevää moraalia yllä. Pitää todeta itselleen, että se on vain biologia, joka kropassa huutaa. Mutta voi luoja sentään, kuinka voikaan himottaa...!

Jos sitten toimii halujensa ohjaamana, niin äkkiä onkin nymfomaani tai hutsu. Marssipa vaikka kumppanisi luokse työpaikalle ja vaadi pikaista vetoa siivouskomerossa. Tai sinkkuna mene baariin ja ehdota sopivalle tyypille kertaluontoista tarpeiden tyydytystä. Seksikästä televisiossa, mutta tosielämässä menee mieheltä pupu pöksyyn. Miksi, oi miksi himokas nainen on niin pelottava?  

 

Hempukka on varmistettu tiineeksi! Ultrassa näkyi pieniä koiranalkuja, joten synnytys on odotettavissa maalis-huhtikuun vaihteessa. Mikäli siis kaikki menee hyvin loppuun saakka.

Hempukka oli himosta suunniltaan astutusten aikoihin. Jo haistaessaan Sulhon se villiintyi täysin ja tavatessa työnsi välittömästi takamuksensa Sulhon kuonoon kiinni. Kirjaimellisesti. Vauhtia ja intoa oli enemmän kuin järkeä.

Viime viikko kului päinvastaisissa merkeissä, sillä Hempukka oli pahoinvoiva. Se yökki ja röyhtäili, ja vain maisteli ruokaansa. Yleensä sen kanssa joutuu varomaan näppejään, kun se ahneuksissaan tulee kohti kita ammollaan ja söisi sormetkin. Kun ruokaa laitettiin kuppiin, Hempukka ei tavalliseen tapaansa ollutkaan vieressä korvat höröllään, vaan meni lipaston taakse istumaan ja kurkki sieltä ilmeellä ”onko mun pakko taas syödä”. Tuntui, että jo ruuan haju etoi sitä. Toisinaan pahoinvointia voi esiintyä juuri neljännen tiineysviikon vaiheilla, kun vatsaontelo alkaa kasvaa ja -linja voi jo hieman laskea.

Tällä viikolla olo on tytöllä parempi ja ruoka on maittanut. Koiran koko olemus on himoineen ja pahoinvointeineen muuttumassa niin inhimilliseksi, että melkein jo odottaa, koska sen ruokaa vaativassa katseessa alkaa pyöriä mielitekojen aiheuttamat mandariininkuvat.

Alkiot ovat nyt muuttumassa sikiöiksi. Sydämet ovat täysin kehittyneet ja muutkin elimet ovat kohta valmiiksi erilaistuneet. Hempukan nännit ovat hieman kasvaneet ja punertuneet, mutta maitoa ei tisuissa vielä ole ja siksi ne ovat aika normaalin kokoiset.

 

Lue muut Hempukka menee miehiin -sarjan osat täällä. 

kommentit

Hieman ihmetyttää tällaiset Regina tasoiset kirjoitukset, että mihin niillä pyritään. Tämä on tällaista nettisaastetta, tyhjänpäiväistä kirjoittelua.

>hmmm-ja hmmm La, 2012-03-03 12:30

Höpö höpöä.

Törkeää miesten aliarviointia, suorastaan loukkaavaa seksististä törkyä jo johdannossa!

Miksi miehiä koskevia stereotypioita saa kirjoitella meidän muka tasa-arvoisessa maassa? Eikö miehillä muka ole itsekuria? Eikö suomalainen mies muka kykene kontrolloimaan itseään?

Ovatko miehet alkukantaisien eläinten kaltaisia? Eivät, eivät ja eivät.

Häpeällinen ja miehiä loukkaava kirjoitelma jolla ei pitäisi olla mitään asiaa minkään tiedotusvälineen etusivulle.

>Kassu La, 2012-03-03 12:43

kassun taitaa olla viisaita pysytellä siellä sateenkaariporukan seurassa tai liittyä nutturapää " naisten " joukkoon virsikirja kourassa.
hyvä kun naisetkin ovat aktiivisia......kannatan.

>jopa joo La, 2012-03-03 14:40
Kassu kirjoitti:

Miksi miehiä koskevia stereotypioita saa kirjoitella meidän muka tasa-arvoisessa maassa? Eikö miehillä muka ole itsekuria? Eikö suomalainen mies muka kykene kontrolloimaan itseään?

Ovatko miehet alkukantaisien eläinten kaltaisia?

Tässä kirjotelmassa taisi kuitenkin nyt olla kyse naisesta ja naisena olemisen kokemuksesta, eikä miehestä alkuunkaan. Missä sanotaan, ettei miehilla ole itsekuria tai ettei mies, varsinkaan suomalainen (mistä tämä kansallisuusvetokin?), kykenisi kontrolloimaan itseään? Missä sanotaan, että miehet ovat alkukantaisten eläinten laisia?
Ei tarvitse lukea Reginaa tai muitakaan naistenlehtiä, tai nettisivuja, jos sisältö ja viihde ei kiinnosta. Uutissivusto on tuolla ihan muualla.

>Tindra La, 2012-03-03 15:38

tästä aiheesta olisi voinut paljon vähemmän lapsellisestikin kirjoittaa.

>himokkaan naisen naapuri La, 2012-03-03 18:13

Kertaluonteista baaripanoa haikailevan himokkaan naisen tai klassisen panomiehen pelottavuus ei johdu siitä, että hän estottomasti tuo esille halunsa, vaan sen vuoksi että kertaluonteisen seksin tarjoaminen on päinvastoin oman haluttomuutensa esille tuomista. Baaripanoja vapaan halun ilmentyminä hehkuttavien uskottavuusongelma johtuu siitä, että he biologisoivat seksin esittämällä sen pelkkänä mekaanisena tarpeentyydytyksenä. Ihmisen halu on kuitenkin ensisijaisesti sosiaalinen tason ilmiö, jolle biologia vain asettaa tietyt sangen väljät raamit. Siihen sisältyy vastavuoroisuuden periaate ja se on merkityksellistä toisen halua, jota ei voi pelkistää mekaaniseksi toisen vartaloon kohdistuvaksi eläimelliseksi tarpeeksi.

Kertaluonteisen baaripanon merkitys ja sen tuottama nautinto kumpuaa juuri tästä pyrkimyksestä typistää seksuaalinen halu pelkäksi tarpeentyydytykseksi. Sattumoisin ”sopivin tyyppi”, jonka kanssa tälläistä typistämistä voi harrastaa on sellainen, joka vielä kykenee haluamaan toista ihmistä. Hänen roolinsa baaripanossa on toimia masturbatorisena toisena, joka ”merkityksettömään” seksiin suostuessaan kiihottavasti luopuu halustaan, toisintaen samalla aloitteen tehneen osapuolen jo aiemmin tapahtuneen luopumisen. Näin ollen estotonta seksiä ehdottava nainen tai mies ei todellakaan tarjoa baaritiskille nojailevalle ”sopivalle tyypille” sitä mitä tämä haluaa, vaan päinvastoin vaatii tätäkin luopumaan halustaan. Vähemmästäkin menee pupu pöksyyn.

>Miesparaati Su, 2012-03-04 00:59

Melkein yhtyisin Miesparaatin kommenttiin.

Minusta ei olisi ollenkaan outoa, että kieltäytyisin yhdynnästä hemaisevan toimittajan Ada Pykäläniemen kanssa, jos hän tulisi ehdottamaan minulle pikaista yhden illan toimintaa. En tunne häntä, enkä siksi tunne häntä kohtaan luottamusta. Aika usein miehiä kuin naisiakin lopulta arveluttaa antaa periksi pelkälle himolle, mikäli mieli ei ole sumentunut sopivasti alkoholista ja esimerkiksi hitaiden tanssimisesta syntyneestä ihon ja vartalon kosketuksesta.

Eri asia olisi, jos tuntisin hemaisevan toimittajan ja luottaisin häneen, ja sitten eksyisin hänen vuoteeseensa.

>Himon kohde Su, 2012-03-04 16:03

Kummallisia kommentteja. Yleensäkin ihmetyttää, miten just nää umpimieliset niin mielellään lukee tällasia elämänilosia juttuja, jos kerta etukäteen on selvää, että mieli vielä entisestäänkin hapantuu. Menisivät johonkin muualle nämä nuopeat kalvinistit.

>Antti-Olavi Ma, 2012-03-05 16:04

lisää kommentti

linkit

Hempukka menee miehiin - huomioita naiseudesta ja koiranelämästä

Sarjassa seurataan Hempukka-nimisen kultaisennoutajan perheenlisäykseen tähtäävää matkaa sulhasvalinnasta alkaen. Samalla avautuu herkullinen tilaisuus pohtia myös naiseutta.

uusimmat

Muualla Yle.fi:ssä