Keväinen brunssimenu

Keväinen brunssimenu. Kuva: stock.xchng

Pippurimylly-blogin Sanna fiilistelee kevättä myös keittiön puolella.

- Yhtäkkinen valon määrä ja pitenevät päivät ovat saaneet minun mieleni jo aivan täysin kevätsfääreihin. Hitaat viikonloppuaamut ja brunssit pitkän kaavan mukaan hyvässä seurassa ovatkin näiden aikojen ehdottomasti parasta antia!

Vaikka ravintolabrunssit ovat kovaa huutoa tätä nykyä, vähintään yhtä hyvän brunssielämyksen voi loihtia myös kotioloissa.

- Pöydän antimista voi päättää itse ja hintakin jää huokeammaksi, kun kustannukset jakaa koko brunssiseurueen kesken, sanoo Pippurimyllyn Sanna.

Tässä Sannan vinkit keväiseen brunssipöytään - tai mikä ettei vaikka vuoden ensimmäiselle piknikillekin.

 

Kevätbrunssi á la Pippurimylly

Tomaatti-mozzarellamuffinssit ja lohi-pinaatti-munakasrullat

Feta-perunasalaatti

Ranskalainen pannukakku

kommentit

Ei kommentteja.

lisää kommentti

linkit

Sannan Pippurimylly

Sannan valkosipulin, chilin ja inkiväärin tuoksuisessa keittiössä valmistuu mutkatonta ruokaa pääasiassa kasviksista, mutta paljon myös eväkkäistä ja silloin tällöin siivekkäistä.

Vastikään maisteroitunut kielitieteilijä ja freelancerkääntäjä Sanna on innokas kotikokki, jota kiinnostaa kaikki ruokaan liittyvä - niin sen laittaminen, syöminen kuin siitä puhuminenkin.

Sanna rakastaa hyvistä raaka-aineista ajatuksella ja lämmöllä tehtyä ruokaa. Vaikka thaimaalainen ja italialainen keittiö ovat lähellä sydäntä, yhtä lailla Sanna hullaantuu rakkaudella työstetystä supisuomalaisesta perinneruoasta. ”Kiitos ei ” Sanna sanoo teolliselle ja prosessoidulle valmisruoalle sekä E-koodihirvityksille.

Aidot raaka-aineet peittoavat einekset ja kevyttuotteet mennen tullen!

Ruoasta nauttimisen ohella Sanna ehtii elokuviin ja tanssitunneille. Jooga ja pitkät kävelyretket ovat myös ominta Sannaa.

uusimmat

Muualla Yle.fi:ssä