Feta-perunasalaatti

5 melko suurta uutta perunaa (yhteensä noin 500 g)
1 omena
1 maustekurkku
1 pkt fetajuustoa (Apetina Feta Snacks)
2 kevätsipulia varsineen
kourallinen sitruunatäytteisiä vihreitä oliiveja
1 prk kermaviiliä
2-3 valkosipulinkynttä
sitruunamehua
mustapippuria, suolaa

 

Keitä perunat kypsiksi, jäähdytä ja paloittele ne. Paloittele myös omena ja maustekurkku ja silppua kevätsipulit. Sekoita perunat, omena- ja maustekurkkupalat, feta marinadeineen, sipulisilppu ja oliivit keskenään. Mausta kermaviili valkosipulimurskalla, sitruunamehulla sekä suolalla ja pippurilla. Sekoita kermaviili muiden ainesten joukkoon. Anna maustua jääkaapissa muutama tunti ennen tarjoilua.Feta-perunasalaatti. Kuva: pippurimylly2.blogspot.com

 

Keväinen brunssimenu

Resepti: Pippurimylly-blogi

kommentit

Ei kommentteja.

lisää kommentti

uusimmat

Muualla Yle.fi:ssä