Broileria ja pekonikastiketta
Nämä broilerit kypsyvät vanhassa kunnon paistopussissa.
Ainekset
4 – 6 marinoitua broilerin koipi-reisipalaa
kastike:
100 g pekonia
50 g juuriselleriä
100 g porkkanaa
1 pieni sipuli
1 valkosipulin kynsi
2 rkl tomaattisosetta
1½ dl chilikastiketta
3 dl vettä
1 rkl siirappia
Paista broilerinpaloja paistopussissa + 200 asteessa uunissa noin 45 minuuttia. Valmista sillä välin kastike.
Kuutioi pekoni, juuriselleri, porkkana, sipuli ja murskaa valkosipulinkynsi. Paista seosta pekonin rasvassa hetki. Lisää tomaattisose, chilikastike, vesi ja siirappi. Keitä noin 20 minuuttia. Lisää kastikkeeseen halutessasi suolaa.
Resepti: Kotitalousopettaja Leena Hietanen, Teksti-TV: Ruoka
aiheet
linkit
uusimmat
Kajahtanut käsityönäyttely!
TEE ITE – Kajahtaneet kudelmat SM-kilpailun parhaimmistoa voi nähdä Helsingissä Annantalolla järjestettävässä näyttelyssä.
Tee itse 0
Voita ja Sokeria -reseptit siirtyvät uuteen osoitteeseen
Lauantaiaamun 15.2. Voita & Sokeria -resepti on Heidi Pakarisen runsas uunilohiateria. Aamu-tv:n reseptit löytyvät jatkossa yle.fi:n Ruoka-sivulta.
Tee itse 0
Oscarit suorana Yle Teemalta
Yle Teema esittää Oscar®-gaalan suorana lähetyksenä Hollywoodista varhain maanantaiaamuna 3. maaliskuuta 2014. Järjestyksessään 86. Oscar®-gaala esitetään suorana yli 225 maassa.
Minä 0
Kaaso, älä kaadu häätaakan alle
Kaason tehtävä on tukea ja auttaa morsianta häätaakan alla, mutta kuka auttaisi kaasoa? Olotila kokosi vinkkilistan kaasoille.