Uunibroileri konjakilla
1 iso raaka maustamaton broileri
4 kokonaista valkosipulia
4 rkl hunajaa
2 dl konjakkia
hieman suolaa
Täytä broileri valkosipulinkynsillä. Voitele broilerin pinta hunajalla ja ripottele hieman suolaa pintaan. Sido koivet kiinni. Pane broileri kannelliseen uunivuokaan tai peitä vuoka foliolla tiiviisti. Kaada konjakki vuokaan. Laita vuoka 200 asteeseen uuniin ja kypsennä 1 1/2 tuntia. Poista kansi vasta juuri ennen tarjoilua. Tarjoa kasvisvuoan ja salaatin kera.
Resepti: kotitalousopettaja Leena Hietanen, Teksti-TV: Ruoka
aiheet
uusimmat
Kajahtanut käsityönäyttely!
TEE ITE – Kajahtaneet kudelmat SM-kilpailun parhaimmistoa voi nähdä Helsingissä Annantalolla järjestettävässä näyttelyssä.
Tee itse 0
Voita ja Sokeria -reseptit siirtyvät uuteen osoitteeseen
Lauantaiaamun 15.2. Voita & Sokeria -resepti on Heidi Pakarisen runsas uunilohiateria. Aamu-tv:n reseptit löytyvät jatkossa yle.fi:n Ruoka-sivulta.
Tee itse 0
Oscarit suorana Yle Teemalta
Yle Teema esittää Oscar®-gaalan suorana lähetyksenä Hollywoodista varhain maanantaiaamuna 3. maaliskuuta 2014. Järjestyksessään 86. Oscar®-gaala esitetään suorana yli 225 maassa.
Minä 0
Kaaso, älä kaadu häätaakan alle
Kaason tehtävä on tukea ja auttaa morsianta häätaakan alla, mutta kuka auttaisi kaasoa? Olotila kokosi vinkkilistan kaasoille.