Tavaraa paremmat lahjaideat

Tavaraa paremmat lahjaideat. Kuva: annajotainmuuta.fi

Taas on se aika vuodesta. On isänpäivää, syntymäpäivää, nimipäivää, pikkujoulua ja isoa joulua tulossa ja menossa. Pohditaan kauppojen käytävillä, että kirja vai kalastusvälineet, suklaarasia vai sukat. Suihkitaan lahjapaperien ja narun kanssa. 

Helsingin seudun ympäristöpalvelut HSY on kehittänyt hauskan nettisivuston annajotainmuuta.fi, jossa ehdotetaan hieman erilaisia lahjoja, sellaisia joista ei synny turhaa jätettä ehkä aivan niin helposti kuin kaikenlaisesta kapineista ja vempaimista. Sivustolta voi löytää tavaroita parempia lahjaideoita. Vähennetään jätettä, lisätään yhdessäoloa on HSYn  tarjoamien erilaisten lahjojen motto. 

Isänpäivään annajotainmuuta.fi ehdottaa muun muassa perhonsidontakurssia, lenkkiseuraa, autonsiivousta, kalaretkeä, brunssia tai kielikurssia. 

Jouluna lahjaksi voisi antaa tanssikurssin, runoja, siivousapua, pianon viritystä, luontoretken tai lastenhoitoapua.

Kekseliäitä juhlia!

annajotainmuuta.fi

kommentit

Nuo aineettomat lahjat ovat erinomainen lahjaidea. Tavaraa yleensä kaikilla on nurkat täynnä muutenkin, mutta hieronta, joku yhteinen elämys tai toiselle annettava apu ovat todella suositeltavia ja tarpeellisia lahjoja. Eikä niistä jää turhaa krääsää vaivoiksi.

>Lahjaideoita Ma, 2014-01-13 18:31

lisää kommentti

linkit

uusimmat

Muualla Yle.fi:ssä