Kommentit
Ei kommentteja.
Kakun on kehitellyt blogisti Rouva Täytekakku eli Anu Manninen. Hänen intohimonsa ovat näyttävät leivonnaiset. Anu valmistaa upeita kakkuluomuksia ja kehittelee reseptejä, joita hän julkaisee kaikkien lukijoidensa iloksi. Hän on tehnyt paljon rahkatäytteisiä kakkuja, mutta tässä pääsiäiskakussa yhdistyvät lisäksi Anun mielimaut eli suklaa ja hedelmä.
Trooppinen suklaakakku (ohjeeseen)
"ei liian makea, kivan raikas"
"herkullinen, paras kakku mitä olen syönyt"
"kivan kirpeä"
"ilmava, ihanan makuinen"
"hyvät mömmöt, sopivan kostea"
Tamperelainen yrittäjäpariskunta Patricia Kuukasjärvi ja Sami Jokinen tarjoavat pitopalvelua ja pitävät Tampereen Tesomalla Makujen Laguuni -nimistä kahvilaa ja puotia. Patricia testasi pääsiäiskakun leipomalla sen ohjeen mukaan.
- Kakku maistuu raikkaalta, mutta sitruuna antaa siihen vähän kirpeyttä, vahvistaa Patricia.
- Hillo on miedon makuinen, sillä siinä on 50 % vähemmän sokeria.
- Vispeissä on parempi säilyvyys verrattuna kermoihin, joten Flora vispi on sikäli hyvä valinta. Kakku vaatii viileän säilytyksen, jotta se pysyy koossa. Raidat ovat haasteellisia, mutta pursotus onnistuu, kunhan vaahto on tarpeeksi jämäkkää.
Tsekkaa resepti ja Anun vinkit.
Ei kommentteja.
Lisää kommentti