Kommentit
Ei kommentteja.
Ainekset:
1 purkki valmista sipulisilliä
1 purjosipuli
1 punasipuli
2 salottisipulia
3 dl siideriä, esim. Valderance Cidre Bouché Brut
Avaa purkki valmista sipulisilliä ja kaada se suureen kulhoon. Silppua puolikas purjosipuli (myös vihreä osa), iso punasipuli ja kaksi salottisipulia. Sekoita sipulit sillin kanssa ja kaada joukkoon noin kolme desilitraa siideriä. Laita sillisäilyke kauniiseen lasipurkkiin. Valmista!
Kolmen sipulin silli on täydellinen tuliaislahja joulunaikaan. Kokeile myös muilla valmilla silleillä.
Limeviipaleilla ja wasabilla maustettu sinappisilli on myös todellinen joulupöydän herkku.
Tämä lisuke sopii hyvin alkuruoaksi ja erinomaisesti Ellan piristetyn siiderisillin kanssa. Juomalaseihin kaadetaan vaikkapa Valderance Cidre Bouché Brut -siideriä, jota myös silliin on käytetty.
Ainekset:
1 dl valutettua kermaviiliä
1 rkl kapriksia
½ rkl makeuttamatonta (vahvaa) sinappia
1 syysomena
½ punasipuli
1 ruukku tilliä
siiderisilliä
suolaa, valkopippuria
Raasta omena karkeaksi raasteeksi. Silppua sipuli ja tilli hienoksi. Sekoita kaikki ainekset kermaviilin kanssa ja mausta suolalla ja valkopippurilla. Sekoitus viimeistellään hienoksi raastetulla omenalla ja tillisilpulla ja nautitaan siiderisillin kanssa.
Jos haluat sillistä ylellisen version, laita annosten päälle hieman siian- tai lohenmätiä.
Alkuperäiset reseptit Strömsö 20.12.2009 Ellas trelökasill smaksatt med cider ja silltillbehör
Käännös Jenna Yli-Knuuttila
Ei kommentteja.
Lisää kommentti