Sisältö


Maj Lind -kilpailun internet- ja wap-sivustot avataan 16.5.2007.

Mitähän soittaisi encorena - Bachia?

Väliajalla käytiin keskustelua viimeiseen finaaliin pakollisena kuuluvasta Bachin soolosellosarjan osan soitosta. Moni kuulija ihmetteli, miten soittajat jaksavat enää pitkän konserton aikana kaikkensa antaneena soittaa yhtään mitään, saati sitten arkaa soolonumeroa. Samaa ovat kyllä kilpailijatkin huokailleet: "en olisi uskonut, miten vaikea oli aloittaa Bach konserton jälkeen!" 1900-luvun konserton jälkeen vain pikainen viritys lavan sivuovella ja saman tien takaisin barokkimusiikkia esittämään.

Yleisössä pidettiin erityisesti Béatricen haastavasta 6. sellosarjan Sarabandesta. Eräs kuulija sanoi, että on tylsempää taputtaa, kun tietää encoren tulevan joka tapauksessa!

Finaaliyleisö väliajallaFinaaliyleisö väliajalla

Kommentit

?

"Yleisössä pidettiin erityisesti Béatricen haastavasta 6. sellosarjan Sarabandesta."

Jahas, missäpäin? Minä kuulin vaan kauhisteluja...

Kiitoksia

Kiitoksia kiitoksistasi!

Sivut pysyvät täydessä laajuudessaan julkisina jonkin aikaa kisojen jälkeenkin. Tulemme toukokuussa kyllä saattamaan sivut jonkinlaiseen arkistointikuntoon, mutta kokonaan näitä ei netistä tulla poistamaan.

Pirkka/YLE

Kuinka kauan

Nämä sivut kappaleineen pysyvät täällä? En haluaisi luopua tästä :) Kiitos paljon. Tämä kaikki on kokonaisuudessaan ollut loistavaa.

Viimeisimmät kommentit

Pelaa Sello-visaa
Lataa soittoääniä