Hae yle.fi:stä:

 
Tekstiversio | Tekstikoko: + / -
 
 
 

YLE-kirjautuminen

 
 
Marion ja elämän uudet haasteet
 
Kategoriat:

Marion Rung levytti ensimmäisen levynsä vuonna 1961. Siitä lähtien hän on kuulunut suomalaisten iskelmälaulajien kärkikaartiin.

Miehen kuolema

Marionin elämä muuttui viime syksynä kun hänen miehensä kuoli. Surutyön lisäksi elämään tuli muitakin muutoksia. - Läheisen kuolema tuottaa aika paljon konkreettisiakin tekemisiä. Omasta mielestä pärjään kuitenkin hyvin. Mä selviän kyllä yksin, mutta ei se ei oo kivaa, Marion kertoo. Marion uskoo jälleensyntymiseen. - Ajattelen niin että meillä jokaisella on oma aikamme. Me lähdetään täältä kun homma on hoidettu. Siksi minä en ole ollut vihainen yläkerralle. Silti en ois missään tapauksessa luopunu mun miehestä vielä, enkä koskaan, hän sanoo.

Pääsiäinen

Marion viettää pääsiäistä yhdessä äitinsä ja tyttärensä kanssa. - Olen juutalainen ja me vietämme pääsiäistä sen kunniaksi kun juutalaiset pääsivät egyptiläisten orjuudesta.

copyright YLE/videokuvaa

Onni

- Onni, se ei ole mikään sellanen jatkuva ihana olotila, Marion muistuttaa. Hänelle onnea symboloi vaaleanpunainen ruusu. - Siinä on kauneutta, elämää ja voimaa, samalla herkkyyttä. Minulle herkkyys on tärkeä asia.


Kirsi Markkanen / PRIIMA