Hae yle.fi:stä:

 
Tekstiversio | Tekstikoko: + / -
 
 
 

YLE-kirjautuminen

 
 
05.04.2007
 

Markku Rönkkö - Eilen en katsonut televisiota

En katsonut aamukuuden uutisia, en aamuseitsemän uutisia, en aamukahdeksan uutisia enkä aamuyhdeksän uutisia.

 

Marion ja elämän uudet haasteet

Marion Rung levytti ensimmäisen levynsä vuonna 1961. Siitä lähtien hän on kuulunut suomalaisten iskelmälaulajien kärkikaartiin.

 

Elämän rytmi löytyy ilon ja surun vuoropuhelusta

Seitsemän lapsen äidin, Anna Waldenin, arki on jatkuvaa tasapainoilua kodin ja työn välimaastossa.

 

Vittuilun Suomen mestari

Pitäähän jotain huumoria elämässä olla, sanoo ylitorniolainen Reijo Myyryläinen, Vittuilun tuore Suomen mestari. Ihmisillä on ihan tarpeeksi huolia ja murheita tänä päivänä.

 

Déjà vu – olen kokenut tämän ennenkin

Outo olo iskee yllättäen. Ihan kuin olisin ollut täällä ennenkin, tavannut tuon ihmisen aiemmin tai tämä tilanne on minulle tuttu. Tunne on epämääräinen, kuin unta. Koet déjà vu -ilmiön.

 

Lihavien naisten palkkakuoppa

Lihavien koulutettujen naisten palkka on jopa 30 % pienempi kuin vastaavasti koulutetuilla laihoilla naisilla, sanoo dosentti Sirpa Sarlio-Lähteenkorva Helsingin yliopistolta.

 

Ay-johtaja ja ylipaino

Tehy:n puheenjohtaja Jaana Laitinen-Pesola tietää millaista kohtelua ylipainoinen voi saada. Hänen kykyään hoitaa ay-asioita on epäilty. Syyksi on sanottu ulkonäköä ja sitä kautta tulevaa uskottavuutta.

 

Studiokeskustelu läskistä

Läskistä on tullut iso ongelma sekä yhteiskunnalle että läskille. Julkinen keskustelu huutaa laihduttamista ja ihmiset katsovat oikeudekseen tölväistä lihavaa joka tilanteessa.