Hae yle.fi:stä:

 
Tekstiversio | Tekstikoko: + / -
 
 
 

YLE-kirjautuminen

 
 
18.01.2007
 

Loppuelämä Azoreilla? – ei sittenkään

Hämeenlinnalaiset Leila ja Ismo Salo olivat ensimmäisen kerran Azoreilla turistina alkuvuodesta 2001. Jo saman vuoden elokuussa he olivat uudella turistimatkalla uudestaan Saó Miguelilla.

 

Isovanhemmuuden ihana tunne

Isovanhemmuus on ihana asia myös helsinkiläisessä ylipormestari Eeva-Riitta Siitosen ja taiteilija Matti Siitosen perheessä. Eeva-Riitta kokee olevansa isoäiti, vaikka yleensä häntä kyllä kutsutaan arkisesti mummoksi.

 

Kari Kyrönseppä - Pimeähoitoa

Olin muutama viikko sitten, pahimpaan kaamosaikaan, mökillä kirjoittamassa. Auringon olisi pitänyt näkyä kuuden tunnin ajan, mutta tukevasta pilviverhosta johtuen päiväsaikakin meni hämärissä. Selvästi huomasi kaipaavansa valoa, ei niinkään nähdäkseen, vaan kokeakseen, aistiakseen sen.

 

Turkin loistohuvilat

Turkoosin meren reunustama Bodrum Turkin länsirannikolla lepää lämpimän talven ajan kesäisen turistiryntäyksen jälkeen. Rantakaupungin talvea säestää rakennuksen kolke.

 

Eila Ekman ja intohimo

Eila Ekman-Björkman on nykytaiteilija, joka taitaa niin muotokuvamaalauksen kuin sielunnäkyjenkin kuvaamisen. Hänen töissään hehkuvat värit.

 

Sinkkuus muokkaa luonnetta

Tiesitkö että Suomessa on miljoona sinkkua? Jos sinkuiksi lasketaan kaikki täysi-ikäiset joiden kodissa asuu vain yksi aikuinen. Miljoona sinkkua on kolmasosa kaikista suomalaisista aikuisista.

 

Studiokeskustelu – vinkkejä talveksi etelään haluaville

Mitä kaikkea pitääkään ottaa huomioon, kun haluaa lähteä ulkomaille asumaan vähän pidemmäksi aikaa?
PRIIMAn studiovieras Helena Balash Suomi-Seurasta on antanut neuvoja matkailijoille jo kymmenen vuotta.