Hae yle.fi:stä:

 
Tekstiversio | Tekstikoko: + / -
 
 
 

YLE-kirjautuminen

 
 
04.10.2007
 

Muotokuvassa Anne Stenros

Muotoilija Anne Stenros näkee maailman elämyksinä. Sitä on myös hissi. Maailmalla uraa tehnyt huippusuunnittelija visioikin nyt Kone Oy:n ensimmäisenä muotoilujohtajana sykähdyttäviä hissimatkoja Kiinan, Intian kuin Euroopan kulttuureihin ja muualle.

 

Lätkä ei katso ikää

Kaiken ikäiset miehet pelaavat Suomen kansallisurheilua jääkiekkoa. Alin veteraaniluokka ovat 35-vuotiaat, vanhimmat pelaajat Suomessa ovat 70-vuotiaita. Viehtymys jäällä liukuvaan kiekkoon ei kuole iän myötä!

 

Luontaishoitoa

Nelisen tuhatta koulutettua luontaishoitajaa antaa vyöhyke-, aroma-, tanssi- tai muuta terapiaa, reikihoitoa tai vaikka kalevalaista jäsenkorjausta. Hoitojen kirjo on valtava, samoin hoitajien.

 

Muistatko sinappilasit?

Monessa kodissa käytettiin maitolaseina sinappilaseja, joita kertyikin paljon, kun sinappi ostettiin laseissa. Tuubisinappeja ei päästy maistamaan, kun äiti kantoi laseja kotiin.

 

Studiokeskustelu luontaishoidoista

Suomessa ei ole luontaishoidoista mitään lainsäädäntöä. Ihmiset kuitenkin hakevat apua luontaishoidoista, etsivät hoitajan, olipa lainsäädäntöä tai ei.

 

Uriel Hylton

Jamaikalaissyntyinen Uriel Hylton muutti Suomeen 60-luvun alussa. Sitä ennen hän oli asunut jo Englannissa ja Yhdysvalloissa.