Kasvisdiktaattori ja muita Hulluja juttuja

Juttuarkisto

Kasvisdiktaattori ja muita Hulluja juttuja

Julkaistu keskiviikkona 10.10.2012

YLE Kuvapalvelu

TV2 torstaisin 11.10. - 27.12.2012 klo 20. Ei esitystä 29.11. (Rukan maailmancup). Uusintatiedot ohjelmaoppaassa. Jaksot katsottavana Yle Areenassa kuukauden ajan.

Hysteria, propaganda ja muut kummat ilmiöt eivät maailmasta lopu, ja niinpä Hullusta jutustakin on taas luvassa uusia osia.

Sarjaa tekevät edelleen toimittajat Marjut Tervola (vas. ja Ina Mikkola (oik.) sekä juontaja Esko Naskali, jotka kertoivat päällimmäiset ajatuksensa tulevista jaksoista.

Mielessäni on erityisesti juttumatka Yhdysvaltoihin, missä selvitin keskiluokan nykytilaa ja tulevaisuutta. New Yorkin Brooklynissa oli hämmentävää nähdä, kuinka meksikolaiset siirtolaiset asuivat aivan kehitysmaaoloissa asuntomarkkinoiden kiinteistöpelaamisen vuoksi. Toinen mieleenpainuva kokemus oli Illinoisissa järjestetty juggalofestivaali. Kyseessä on elämäntapa, jonka edustajat ovat kääntäneet vähäosaisuutensa ylpeyden aiheeksi. Juggalot ovat usein ylpeitä koulupudokkaita, jotka juovat keinotekoista soodaa, syövät pikaruokaa ja kuuntelevat lapsekkaasti sanoitettua kauhuräppiä. Yö heidän kanssaan oli mieleenpainuva. (Marjut Tervola)

Omista jutuistani hurjin ja hasardein on varmasti bensaan liittyvä reportaasi, jota tehtäessä kävimme itärajalla ja vähän Venäjänkin puolella. Ajoimme siellä mm. jäisellä tiellä autossa, jossa ei ollut turvavöitä ja jäimme kiinni Venäjän tulliin. Toinen mieleenpainuva kokemus oli kasvisdikaattorijutu, jossa esitän itse diktaattorin roolia ja pääsin pukeutumaan asiaankuuluvaan asuunkin. Yleisesti ottaen meillä on taas tosi erilaisia juttuja, kevyempiä mutta sitten kunnon asiaakin. Mukavan monipuolista. (Ina Mikkola)

Sarjassa on uudet, aivan hemmetin hienot välikeosiot. Niissä esiintyymielestäni Suomen paras kuoro Emo Ensemble, joka siis laulaa omat versionsa tutuista lauseistamme täysin hullua, voi hyvä tavaton ja nyt ei ehdi jääkaapille. Kylmät väreet tulee aina, kun ne kuulee! (Esko Naskali)

Sarjan omat sivut

"Hullussa jutussa nuorta verta"

 

Asiasanat:

Kommentit

tiistaina 30.07.2013

Tuleeko Hulluun juttuun uusia jaksoja syksyllä?

keskiviikkona 31.07.2013

Jo vain. Uusi kausi nähdään keskiviikkoisin 18.9. alkaen klo 19.30.

Miika / TV2


Muualla Yle.fi:ssä