Hevoset

Mambu
Mambu tuli Tallitähtiin muutaman viikon muiden hevosten jälkeen. Siitä tuli heti tähtien luottopolle. Mambu ei pienestä hätkähdä, se hyppää mielellään esteitä ja toivottaa hoitajansa aina ystävällisesti tervetulleeksi karsinaansa. Suklaanruskea Mambu on sympaattinen tamma, joka ansaitsi luotettavuudellaan paikan kilpailun finaaliin Hartwall areenalle, missä se toimi tähtien ratsuna.

 

 

 

 

 

Billnäs Maigret ”MG”
MG:n isä on Kyra Kyrklundin ratsastama Matador. Kuten Matador, tämäkin hevonen tykkää esiintyä ja se tuntee arvonsa. MG on kiltti ja rauhallinen, luonteeltaan tallin kuningas -tyyppinen. Se esittää asioista omatkin mielipiteensä. Pitkälle koulutettu, osaa GP-liikkeet koulupuolella ja esteitäkin hyppää hyvin. Pilkettä silmäkulmassa riittää, sillä on hyvä huumorintaju. Iän takia on vähän jo jäykkyyttä havaittavissa, mutta verryttyä liikkuu hyvin.

 

 

 

 

 

VippeFirebird of Billnäs ”Vippe”
Vippe on todella kiltti, toimii aina ja tekee aina kaiken mitä pyydetään. Arkena se toimii ratsastuskoulussa opetushevosena. Vippe on todella monen suosikkihevonen. Jos sillä on alkeiskurssilainen selässä, se tekee kaikkensa pitääkseen ratsastajan selässä. On kisannut esteitä kansallisellakin tasolla ja osaa koululiikkeitä tosi paljon. Simppeli hevonen.

 

 

 

 

VesaWesterling "Wesa"
Wesa on maailman kiltein hevonen. Kulkee hyvin, kun herää, mutta on vähän hidas syttymään. Aloittelijalle hirmu hyvä ja rauhallinen. Kun siltä vaaditaan, se tekee hyvin. Sillä on laadukkaat liikkeet. Wesa on haahuilija ja vähän huolestuneen oloinen maailmanmenosta. Lisänimeltään ruma ankanpoikanen. Kokematon ja aika raaka vielä ratsastaessa. Seisoisi pyydettäessä varmaan päällään jos osaisi. Vesan korvat osoittavat yleensä kaikkialle muualle paitsi eteenpäin.

 

 

 

DoniWimbledon ”Doni”
Doni on tuotu Hollannista. Se osaa osaavan ratsastajan käsissä paljon suhteessa siihen että on niin nuori. Hyppää tosi kivasti. Saattaa hermostua ratsastajan kovista avuista. Pääsääntöisesti se on vähän hidas, mutta välillä kuuluu vaan viuh ja vauhtia löytyy. Karsinassa hoidettaessa se on symppis, oikea enkeli. Uteliaana se kiinnostuu kaikesta mitä tallissa tapahtuu.

 

 

 

 

 

DalinaDalina
Dalina on diiva, hieman tammamainen, mikä hevoskielessä tarkoittaa samaa kuin akkamainen ihmisistä puhuttaessa. Se ei varmasti pure, mutta vähän pelleilee ja esittää äksyä. Aloittelijoiden kanssa se on mielettömän kiltti. Esteillä se kääntyy vaikka kolikon päällä. Tosi näppärä, hyvä hyppääjä. Äksyilyllään se saattaa pelottaa joitakuita, vaikka ei tekisi pahaa kärpäsellekään.

 

 

 

 

KamuColors ”Kamu”
Kamu on monen lempihevonen. Tämä kaunotar on hoidettaessa todella kiltti, vaikka välillä vähän arka. Kamu on kiinnostunut kaikesta mitä ympärillä tapahtuu. Aloittelijoita se saattaa jekuttaa ja fuskata ratsastaessa. Liikkuu kentällä reippaasti. Hyvä esteratsu.

 

 

 

 

 

 

RinaRina van de Rostal
Palkintohevonen Rina on maailman kiltein hevonen hoidettaessa. Se haluaa miellyttää ihmistä. Karsinakäytöksensä perusteella sitä voi kutsua ihmisen parhaaksi ystäväksi. Kuten Doni, myös Rina on Hollannista. Ratsastaessa se on säpäkkä ja tammamainen. Se osaa todella paljon, mutta vaatii ratsastajaltaan pitkää pinnaa ja taitoja. Osaa huijata aloittelijaa. Jos sille hermostuu, menettää ihan kaiken.

Lähetä linkki

Esitysaika

Ohjelma on päättynyt. Tallitähdet esitettiin YLE TV2:lla syksyllä 2008.

YLE Areena

YLE Areena

YLE Areena
Sarjan jaksot ovat nähtävissä Areenassa 7 päivän ajan tv-esityksen jälkeen.
> Areenaan