Rohkeat julkkikset

Malli Kalle Kuvaja seurustelee hevostytön kanssa. Se tarkoittaa joko sitä, että hän kuskaa naistaan ympäri Suomea ja ottaa ruokavalioonsa pyttipannun ja hyytyy kentän laidalla, tai sitten sitä, että opettelee ratsastuksen itsekin ja haastaa rouvan viivalle. Kalle valitsi jälkimmäisen. Kallea vahtaa Merilin.
> Tallityttö Merilin

 

 

Laulaja Kike Elomaa voi hyvinkin olla maamme vahvin nainen. Kesyttääkö hän hevoset täydellisellä lihasten hallinnallaan vai iskelmälaululla? Saapa nähdä. Ohjeistusta Kikelle tarjoaa Hanna.
> Tallityttö Hanna

 

 

 

Ismo Leikola
Stand up –koomikko Ismo Leikola tarvitsee lisää materiaali keikoillensa. Mikäpä on parempi konsti, kuin uuden, vaarallisen, omituisen ja likaisen lajin aloittaminen? Ismon treenaaja on Anni.
> Tallityttö Anni

 

 

Oskari KatajistoOskari Katajisto on Helsingin kaupunginteatterin näyttelijä. Hän valmistautui uuteen harrastukseen käymällä lomalla Santorinin saarella ja hukkaamalla kännykkänsä. Oskarilla on voitonkuvat silmissä. Mikä voi mennä pieleen? Oskarin treenaaja on Jannika.
> Tallityttö Jannika

 

 

Satu SilvoNäyttelijä, luennoitsija Satu Silvo pitää eläimistä. Yritimme selittää, että ratsastus tarkoittaa myös karmeaa rahanmenoa, hulluuteen asti vietyä innostusta ja kaiken ajan uhraamista harrastukselle. Satu tuumasi, että haluaa silti tutustua hevosiin ja lähti mukaan.
> Tallipoika Markus

 

 

Viivi AvelanMedian sekatyöläinen Viivi Avellan on jo pitkään kärsinyt hevosiin hurahtaneiden ystävättäriensä keskinäisestä ymmärryksestä. Viivi on jäänyt muka kaiken hauskan ulkopuolelle. Nyt riitti! Pelottaa niin, että heikompaa hirvittäisi, mutta nyt otetaan hevosta ohjista. Golf on paperia – nyt tulee ratsastus! Viivin opena toimii Krislin.
> Tallityttö Krislin

 

 

Pertti NeumannDingo tulee taas. Siitä huolehtii rokkarivahvistuksemme Pertti Neumann, joka on jo vuosia halunnut kiivetä hevosen selkään. Nyt Nipan elämä pyörii jälleen Dingon tribuuttilevyn ja bändin uuden albumin ympärillä, sillä valitettavasti rokkitähti joutui jättämään kilpailun kesken loukattuaan kätensä. Nipaa kurmootti tallityttö Emmi.

 

 

Matti RajakyläMatti Rajakylä otti haasteen epäröimättä vastaan, kun kutsu Tallitähtiin kävi. Uimari korvaa kuvauksissa kätensä loukanneen Neumannin. Matti ei anna allergiankaan vaivata, vaan aikoo päättäväisenä huippu-urheilijana pärjätä viikon etumatkan saaneiden kanssakilpailijoiden seurassa.
Matin valmentajana toimii Emmi.
> Tallityttö Emmi

 

 

 

 

 

Lähetä linkki

Esitysaika

Ohjelma on päättynyt. Tallitähdet esitettiin YLE TV2:lla syksyllä 2008.

YLE Areena

YLE Areena

YLE Areena
Sarjan jaksot ovat nähtävissä Areenassa 7 päivän ajan tv-esityksen jälkeen.
> Areenaan