Tallitytöt ja -poika

AnniAnni on 20-vuotias pieksämäkeläinen videovuokraamon työntekijä. Anni on myös opiskellut ratsastuksenohjaajaksi. Markuksen mukaan Anni saa hevosen kuin hevosen yli esteen kuin esteen.
> Lue Annin päiväkirjaa

 

 

EmmiEmmi on 18-vuotias hevosnainen Helsingistä. Emmi puuhaa Tuomarinkylän talleilla ja osallistuu aina kisoihinkin, kun se vaan tuntihevosilla onnistuu. Emmin selkä on vatupassilla mitattuna suorin ikinä.
> Lue Emmin päiväkirjaa

 

 

HannaHanna Kangasalta, 19-vuotias viime kesän morsian. Hanna on entinen tallin kovis, nykyinen nuorten hevosten kanssa puuhaava ihan ystävällinen ratsastaja. Hannan nauru tarttuu ja sitä kuulee usein.
> Lue Hannan päiväkirjaa

 

 

JannikaJannika on 19-vuotias, kovan luokan hevosharrastaja Etelä-Suomesta. Jannika on elättänyt itseään tallitöillä jo vuosia. Jannika Ilmoitti Oskarille, että on porukan kokenein opettaja.
> Lue Jannikan päiväkirjaa

 

 

 

KrislinKrislin on porukan kuopus, 17-vuotias lukiolainen Espoosta. Krislin otti Tallitähtiin mukaan kullanmurunsa: mäyräkoiramies Roon. Roo on muotovalio, eikä Krislinistäkään näytä mitään puuttuvan.
> Lue Krislinin päiväkirjaa

 

 

Markus on porukan ainoa mieshenkilö. Ikää Markuksella on 19 vuotta, kotiseutuna toimii nykyään Tikkurila, äsken se oli vielä Jukaja. Markus on opiskellut ratsastuksenohjaajaksi. Kipinä hevoshommiin lähti siskolta, joka on vastaavasti vaihtanut harrastuksensa koiriin.
> Lue Markuksen päiväkirjaa

 

 

MerilinMerilin on 19-vuotias, niinikään Kangasalta tuleva ratsastaja. Merkku on harrastanut hevostelua myös ulkomailla. Kilpatallilla työskennellessään Merkku sai kaviosta päähän, mutta se ei ole tuntunut menoa haittaavan.
> Lue Merilinin päiväkirjaa

 

 

Lähetä linkki

Esitysaika

Ohjelma on päättynyt. Tallitähdet esitettiin YLE TV2:lla syksyllä 2008.

YLE Areena

YLE Areena

YLE Areena
Sarjan jaksot ovat nähtävissä Areenassa 7 päivän ajan tv-esityksen jälkeen.
> Areenaan