Anna Puu

Anna Puu ja ihmissuhteet kauppatavarana

Maria Jotunin novellit ovat mestarillisia välähdyksiä suurista, säväyttävistä teemoista. "Rakkautta"-novelli kuvaa avioliiton kauppana, naimakauppana, ja "Matami Röhelin" kuvaa hyytävästi ei-toivotun lapsen kauppaa. Sata vuotta myöhemminkin, vaikka naisia ei naiteta taloudellisista syistä, ihmissuhteet ovat entistäkin kaupallisempia. Taloustieteilijän näkökulmasta lapsi on "kestokulutushyödyke" - kuten jääkaappi. Ma 13.6. TV1 klo 21.30.
Ke 12.05.2010 @ 13:35Jukka Haarma

Anna Puun toinen levy

Onko Anna Puun toinen levy ”Sahara” hyvä? On. Tekeekö Anna Puu hyvää suomalaiselle musiikille? Tekee. Anna Puu rikkoo kaavaa. On tehnyt sitä alusta asti. On selvää, että hän on erilainen Idols-tähti. Jo se on positiivista. Minusta vieläkin hienompaa on, että hän rikkoo kaavan siitä monien vaalimasta oletuksesta, että musiikkia uudistetaan vain sivuteillä, syrjässä valtateiltä ja suurelta yleisöltä.
Ma 08.02.2010 @ 15:48Jukka Haarma

Populaarimusiikin ytimessä: Anna Puu

Tähän mennessä tapahtunut. Anna Puustjärvi sijoittuu toiseksi vuoden 2008 Idols-kisassa. Anna sai mitä halusi, kakkossijan. Huhtikuussa 2009 ilmestyy Annan (nyt Anna Puu) ensialbumi. Se on sekä myynti- että arvostelumenestys ylittäen platinalevyrajan heinäkuussa 2009 ja tuplaplatinarajan (60 000 myytyä levyä) tammikuussa 2010. Joulukuussa 2009 selviää, että Anna Puu on ehdolla Emma palkinnon saajaksi seitsemässä eri sarjassa.
Subscribe to RSS - Anna Puu