verkkopalvelut

Pe 23.09.2011 @ 10:46Kirjoittaja on Yle.fi designissä konseptisuunnittelijana toimiva Vesa Metsätähti, joka vetää kokeiluluontoisesti Konseptiklinikka -nimistä konseptisparraustyöpajaa

Sisältö hyödykkeenä, eli miten Intialainen kuvaisi Suomen sisällissotaa?

Intialaiset kirjoittivat ihan mukiinmenevän artikkelin sisällissodasta. Voisiko sisältöä tuottaa siis halvemmalla? Voisi. Tärkeämpää on kuitenkin tietää mitä sisältöä tarvitaan, ostettiin se sitten intiasta tai tehtiin itse. Ja intiasta ostamalla on vaikea innovoida ja reagoida.
Pe 30.10.2009 @ 13:30Aki Kekäläinen

Verkkopalvelujen esteettömyys -seminaari 12.11.2009

Tasavertaiset osallistumismahdollisuudet edellyttävät, että myös sähköiset palvelut ovat kaikkien kansalaisten käytössä. Esimerkiksi lukihäiriö, ikänäkö ja eriasteiset näkö‐ ja kuulovammat vaikuttavat siihen, miten pystymme käyttämään erilaisia verkkopalveluja. Miten tämä voitaisiin huomioida paremmin palveluiden suunnittelussa? Tule mukaan Verkkopalvelujen esteettömyys ‐seminaariin maailman käytettävyyspäivänä torstaina 12.11.2009 klo 12 - 16.
Ti 18.08.2009 @ 23:58Katri Vänttinen

Itse korvaa palvelun ja samaan aikaan laatupalvelu itsepalvelun?

Huonekalukaupan itsepalvelukassat tuntuivat mukavalta lisäpalvelulta, kun törmäsin niihin alkukeväästä. Oli hauskaa leikkiä kassahenkilöä, kun oli vain muutama tuote maksettavana ja kun rohkeana uuden toiminnon kokeilijana vältin kassajonon kokonaan. Kesällä kuitenkin sitten ärsytti, että suurin osa samaisen kaupan kassoista oli muutettu itsepalvelukassoiksi ja vapaaehtoisesta kasöörin leikkimisestä oli tullutkin itsepalvelupakko. Ja se, että jonoa oli sekä perinteisille – harvoille!
Subscribe to RSS - verkkopalvelut