Käyttäjän rytsa profiili


Blogit on päivitetty 17.11.2014. Päivityksen yhteydessä sivustolle kirjautuminen muuttui, koska Yle Passi -järjestelmä poistettiin käytöstä. Vanha tunnuksesi on edelleen käytössä, mutta salasana täytyy päivittää. Päästäksesi kirjautumaan sivulle, klikkaa kirjautumissivulla välilehteä “Pyydä uutta salasanaa” ja syötä lomakkeeseen aikaisempi käyttäjätunnuksesi tai Passi-tietoihin tallennettu sähköpostiosoitteesi. Tämä lähettää väliaikaisen kirjautumislinkin sähköpostiisi jota voit käyttää kirjautumiseen sivustolle ja salasanasi päivittämiseen. Mikäli tarvitset uuden tunnuksen tai salasanan päivittämisessä on ongelmia, ota yhteyttä käyttäjätukeen (p. 5858).


Käyttäjän blogimerkinnät

Ke 26.03.2014 Yle Areena
Kollega kysyi, mitkä ohjelmat olivat viime vuoden suosituimpia. Päässä löi tyhjää, joten kävin aamulla tilastoja läpi. Syntyi pieni aikamatka ja muistitesti.
To 12.12.2013 Yle Areena
Areenan romantiikan syksyn viimeinen sarja Ihana Elisa saa jatkoa Areenassa. Sarjasta on tullut Yleen satoja jatkotoiveita.
Pe 06.09.2013 Yle Areena
Yle Areenan Viikon sketsi keräsi noin 300 suomalaisten ja muidenkin tekemää sketsiä. Ainakin vessahuumori ja känni tuntuvat viehättävän suomalaisia.
Ke 14.08.2013 Yle Areena
Serranon perheen julkaisun jatkamisesta syntyi "kansanliike", ja siksi julkaisemme sarjan kaudet 4 - 8 syksyn aikana.
To 13.06.2013 Yle Areena
Vallan linnake kasvoi hitaasti monia suomalaisia puhuttelevaksi sarjaksi. Kehitys kulkee innovaatioteorian mukaisesti.

Sivut

Käyttäjän blogit

Elävän arkiston toimitus tarkastelee maailmaa arkiston aarteiden kautta, usein pieni pilke silmäkulmassa.
Yle Areenan tiimi tapaa Areenan aktiivikäyttäjia. Auta meitä kehittämään palvelua entistä paremmaksi!