Muistitesti: Mitä Areena-maailmassa tapahtui 2013?

Ennen kuin luet tämän blogin, sulje silmäsi ja mieti, mitä muistat viime vuoden suurista tapahtumista ja suosituimmista ohjelmista. Kohta kerron sen sinulle.

Vuoden 2013 alussa suuri puheenaihe oli Prisman Syö, paastoa ja elä pitempään. Paaston terveellisyys herätti monet suomalaiset. Suosittu oli myös Pertti Kurikan nimipäivät -yhtyeestä kertova Kovasikajuttu. Draaman puolella vetivät Areenassa Girls, Pirunpelto ja tietysti Uusi päivä. Myös Pasila notkui tilastoissa.

Helmikuussa oli hiihdon MM-kisat. Suosikin tohtori Eki vieraili Puoli seitsemän -ohjelmassa, ja ohjelmaa jaettiin paljon sosiaalisessa mediassa.

Maaliskuussa Anna-Kaisa Hermunen tylytti Vappu Pimiää Arto Nybergin ohjelmassa. Litmanen oli Kuningas, ja Suomi pelasi jalkapallomaaottelun Luxemburgia vastaan. Latelan miehet tuunasivat autoja.

Huhtikuussa maailmaa järkytti Bostonin poliisioperaatio, jota seurattiin Areenassa useita päiviä. Ässien mestaruus toi Pata-juhlan poriin. Toukokuussa jännitettiin Kristan menestystä Euroviisuissa.

(Kuva: Krista Siegfrids. Sari Gustafsson/Lehtikuva)

Kesällä Hjallis Harkimo piti tiedotustilaisuuden Jokereiden itään lähdöstä. Keihäs kiinnosti niin Kalevan kisoissa kuin Moskovan MM-kisoissa. Nuortensarja #lovemilla veti myös Areenassa, mutta etenkin Facebookissa, Instagramissa ja YouTubessa. Ruotsin kaunotarprinsessa Madeleine naitiin Amerikkaan.

Costa Concordian nosto. AFP/Lehtikuva

(Kuva: Costa Concordian nosto. Filippo Monteforte, AFP/Lehtikuva)

Syksyllä monia kiinnosti Costa Concordian nostoyritys, Rikun ja Tunnan Docventures sekä Dokumenttiprojekti: Hilton!, joka kertoo jouten olevista nuorista. Tonttu Toljanteri oli varmastikin vuoden suosituin ohjelma.

Unohtuiko jotain?

 

2 kommenttia

Kyllä unohtui. Arena tökki ja pätki, puhe tuli milloin sattui ja kuva meni ajoittain täysin velliksi, riippumatta siitä mitä välitystietä käytti. Kymmenen yrityskerran jälkeen loppui yleensä sitkeys. Kiivaimpina uutishetkinä ei päässyt katsomaan uutisia kuin keskellä yötä. - Tosin tämä ei ollut mikään uutinen kun meno jatkuu vielä tänäkin vuonna. Mutta radio, se toimi hienosti!

Kyllä. Unohditte tärkeän ohjelman. SERRANON PERHE ! Voin sanoa että kyllä se oli suosittu.

Yle Areena

Yle Areenan tiimi tapaa Areenan aktiivikäyttäjia. Auta meitä kehittämään palvelua entistä paremmaksi!

Mukana: Hanna Svärd, Esa Kukkonen, Paavo Rytsä, Leevi Kokko, Reijo Perälä, Kari Haakana ja muut yleläiset ja YLE Areenan tekijät.

Areena Facebookissa

Areena Twitterissä

 

Blogiarkisto