Ke 15.04.2009 @ 16:44Ruben Stiller

Lama lähtee tanssien

90-luvun lamasta noustiin pelaamalla jääkiekkoa.

Jääkiekon MM-kulta symbolisoi uutta nousua ja kansallista taistelutahtoa. Kun Ruotsi oli voitettu loppuottelussa, valtakunnassa oli kaikki melkein hyvin.

Nykyisessä taantumassa suomalaisten mentaalihygieniaa hoidetaan tanssimalla. Tanssii tähtien kanssa- ohjelma on saanut elämää suuremman merkityksen.

Olemme nähneet, miten Pirkko Mannola tanssii surun keskellä. Olemme nähneet aidon iloisen afrikkalaisen Wilson Kirwan valoisan olemuksen taantuman synkistämässä maisemassa. Eikä tietenkään pidä unohtaa Kim Heroldia, joka vastaa ohjelman eroottisesta latauksesta.

Kun tähdet tanssivat, paikalla ovat elämä, kuolema ja pärjäämisen eetos. Suomalainen tanssii vaikka kylkiluut murtuneina. Näin teki Pirkko Mannola ja muistutti meitä sisusta, jota mikään ei pysäytä.

Katsojat hiljentyvät suomalaisten perusmyyttien äärelle ja pääsevät vihdoinkin äänestämään viikon putoajasta. Tämä parantaa oloa lomautusten ja irtisanomisten Suomessa.

Kansalainen voi vihdoinkin vaikuttaa johonkin. Äänestäkää tähtiä jatkoon --- ja vahvistakaa näin uskoanne omiin vaikutusmahdollisuuksiinne! Näette tulokset jo saman viikon aikana. Samalla vaikutatte iltapäivälehtien otsikoihin ja suomalaisten julkkisten elämään.

Demokratia toimii sittenkin. Eikö ole mahtavaa?
 

3 kommenttia

Eihän tossa ole mitään uutta. Jo 30-luvun lamassa USA:ssa keksittiin Maratontanssit, jossa köyhät kilpaili, kuka jaksaa kauimmin tanssia yhtä soittoa. Ja toivoivat, että yleisössä on joku rikas Hollywoodin porho, joka tekisi taviksesta tähden.

Mut lehdillä taisi olla parempaa kirjoitettavaa siihen aikaan. Ip-lehdet eivät uhraa laman syyllisille ja uhreille murto-osaakaan siitä palstatilasta, jonka saa nämä tv-show"tähdet".

Kansalaiset ovat todella tyhmiä äänestävät viihdetaiteilijoita joita edustajat ovat haalineet saadakseen puolueille enemmän ääniä ja nuoret äänestämään.En hyväksy näitä taiteilijoita,jotka ei tiedä politiikasta juurikan mitään saavat vain hyvät tulot ja edut.Tanssii tähtien kanssa on yks turha ohjelma,ikävä maksaa tv-lupa typeristä ohjelmista.Ei se lama häviä viihteellisyydellä.
Lehdet tahkoo rahaa näillä julkkis-jutuilla.
Mutta on media saanut paljon hyvääkin aikaan.

no, kevyttä on meno, marko keventää, olisiko aika tehä jotain, siis töitä. HUmppapumppa pitää päivän kivana....kuva sitä tanssia katsoo, jos katsot sitä kyseenalaista itsesi ja arvosi. oletko jossain mukana mikä ei ole tervettä. oletko hieman kevyt aivoiltasi kun viihdyt tuon ruudun ääressä. eikö keveämmin voi asioita enää ottaa.

Pressiblogi

Pressiblogissa Ruben Stiller, Timo Harakka, Riku Siivonen ja Reetta Nousiainen kertovat mediasta lähes päivittäin lähes koko totuuden.