Summeri-kesän lopputapahtuma!

Kutsu

 

Summeri juontajineen saapuu juhlimaan kesän loppua, tule sinäkin :) 
Tapahtumapaikkana toimii Tampereen koskipuiston lähellä sijaitseva laikunlava. Katso kartta tapahtumapaikalle tästä.

Tule paikanpääle tapaamaan juontajat, sekä viettämään mukava kesäpäivä kavereittesi kanssa 9.8. kello 13.00-15.00. Tapahtumassa järjestetään kilpailuja, otetaan kaverikuvia ja nauretaan... Toivottavasti :D Paikanpäällä saa kokeilla myös mun ankkapukua ;) 

Nähdää 9.8 kello 13.00 Tampereen Laikunlavalla!
-Johannes

20 kommenttia

summeri is the best

Johannes, viitsisitkö kokoa kaikki noi sun "Älynvälaäykset" yhteen putkeen koska ne on aivan huippuja ja joka juttu on ihan totta

- ei ehkä ihan liity ny kysymykseen/aiheeseen..

ei ehkä aiheesta mut tehkää testi... et kuinka paljon irtokarkkeja ja suklaata voi syödä ennenku oksentaa... ja vaikka joskus huomioitte vaikka nuoret epilektikot, diabeetikot yms, ihan normeja neki... kaikki ei oo sitä miltä näyttää..ts joskus pitää kavereidenki tietää jotain....
ei niin helppoa vaan aina mennä ja tulla... kaikilla... kesästä fiilistellen silti.......

Moi, kaikki. Summeri on paras ohjelma kesällä. Parhaat ohjelmat ovat Ruokarevitys ja Temput&Testit.
Lempi tyypini ovat: Rami, Maiju, Johannes & Joes. Te 4 jotka minä jo mainitsin, mulla on teille HAASTE.
Syökää lettujen kanssa kikkomanin soijakastiketta. Se on niin hyvää. Vastatkaa jos tykkäsitte tai ei.....

Törmäillään! ^.^

Joo, summeri on paras! Mut eniten tykkään tempuista ja testeistä 8)
Rami & Maiju, mul on teille haaste! Kokeilkaa, mitä kananmuna kestää

Ihan tyhmää... Koulu loppuu 14( ja juna menee sinneppäin vasta myöhemmin...)eikä junalla ei pääse tarpeeksi nopeasti sinne.. Nyt en voi laulaa JF:n hyvä fiilis biisiä ku ei oo hyvä fiilis. :'(

Tehkää jääpalahaaste! Siinä teiän täytyy laittaa suolaa käteen, sen jälkeen jääpala suolan päälle ja puristatte sitä jääpalaa...
Olis hienoo jos tekisitte ton, kun en pääse sinne kesän lopettajaisiin (ei päättäjäisiin, siellä ei tehä päätöksiä ja jos tehdään ni ne tehään vaan ankkahuuruissa...)

Tulossa <3

Vitsit kun asun Kemissä niin en pääse tuonne kivoille juhlille :( jos joku summerin tyypeistä huomaa tän viestin niin toivon ETTÄ KEMISSÄKIN KUVATTAIISIIN YKSI JAKSO! Eli tämä on toivomukseni ja toivottavasti summerin ihmiset huomaa tämän viestin. Kiitos!

Hei Rami ja Maiju, en ole varma että luetteko te näitä meidän viestejä mutta jos luette, niin vastatkaa tähän: voisitteko testata mitä käy jos yhdistelee eri alku aineita. Ja sitten jos luette tämän viestin niin toivon että vastaatte myös tähän: voisiko yksi jakso summerista kuvata Kemissä? Kun kaikki Summeri jaksot kuvataan AINA etelässä niin tuntuu että me pohjoisen hyypät jäädään ulko puolelle. Toiveena olisi että yksi jakso kuvattaisiin Kemissä.

Voisitko Johannes kertoa sitten mitä siellä tapahtui? Mä asun kemissä niin en pääse sinne.

höh en pääse sinne tampereele ku astutaan tosi kaukana ja vanhemmat on töissä

JOs luette nää nii vastaisitteko :) rupeeks siis leonardon 3 vikaa jaksoo näkyy areenassa,jos alkaa nii millon? :O se oli hyvä sarja :)

Onko Leonardon kolme viimeistä jaksoa jo yle areenassa, olen koittattanut etsiä niitä, mutta en löytänyt?

Sanottiin että leonardon viimeiset jaksot näkyvät yle areenassa, mutta missä siellä? Onko niille oma "sivu" vai ovatko ne samassa kuin Summeri? :)

leonardo? kirjoitti:

Sanottiin että leonardon viimeiset jaksot näkyvät yle areenassa, mutta missä siellä? Onko niille oma "sivu" vai ovatko ne samassa kuin Summeri? :)

Tää en löydä itekkää

missä näkyy leonardon 3 viieisintä jaksoa???
OOn etsiny ihan sika kauan

leonardo? kirjoitti:

Sanottiin että leonardon viimeiset jaksot näkyvät yle areenassa, mutta missä siellä? Onko niille oma "sivu" vai ovatko ne samassa kuin Summeri? :)

Katoin äsken googlen kautta et areenas ois oma sivu sille mut siel ei oo jaksoi laitettu :((

Nyt näkyy leonardot! http://areena.yle.fi/tv/1994206

milloin alkaa taas suden verinen? se on niin siisti lisää niitä jaksoja dliide. t:terhi.

Ja juuri kuin havahduin siihen että kesä todella loppui, sieltähän se tulee pian uudestaan! No ehkä näitä kesän alkamistapahtuja en missaa, yritän parhaani. Yritän myös olla parhaani teatterisoimatta liikaa ja puhua enemmän asiaa. Kiitos Summerille siitä että teittei talveni huomaamattoman ja iiiihanan. Rakkain terveisin, teatterimörkö <a href="http://teatterisointi.blogaaja.fi/">Piia</a>.

PS. Toisinkuin minä te puhutte aina asiaa!

Summeri

Summerin uudet sivut löytyvät osoitteesta yle.fi/summeri

Yhteydenotot: summeri@yle.fi


Bloglovin

Blogin sivut