yle.fiBoys Of The Band (BOB)

Julkaistu Pe, 25/09/2009 - 08:55
  • Boys Of The Band (BOB) (Kuva: Texicalli Records)
  • Boys Of The Band, ystävien kesken BOB, on uusi yhtye, jolla on 20 vuoden historia takanaan.

Yhtyeen biisintekijät Kimmo Blom ja Pekka Rautio tapasivat Raahessa vuonna 1989, ja yhteinen bänditaival alkoi Lappi-rockin legendassa, sallalaisessa progressiivista rockia soittavassa Nova Scotia -yhtyeessä. Useita vuosia ja monia yhteisiä bändejä myöhemmin 90-luvun loppupuolella perustettiin yhtye nimeltä Mr C, johon myös BOBin muut jäsenet Janne Antikanen ja Teijo Jämsä liittyivät. Mr C on pyörittänyt useita liveklubeja Helsingissä, mm. legendaarista Kurki Klubia, ja tehnyt kymmenessä vuodessa yli 1000 keikkaa. Bändin idea on ollut soittaa maailman parhaita kappaleita niin kuin ne olisivat omia. Konsepti on toiminut ja bändi keikkailee edelleen.

BOB perustettiin vuonna 2008. Siitä alkaen palat ovat loksahdelleet kohdilleen yksi kerrallaan. Vuosien työ, yhteiset keikat ja kaikki yhtyeen musiikista oppimat asiat kulminoituvat BOBissa. Siinä on kaikki, mitä tiedämme, ja jokaisella keikalla sekä kaikissa BOB-kappaleissa se kaikki annetaan yleisölle.

BOBin jäsenet ovat tuttuja myös monista muista yhteyksistä. Yhtyeen biisinkirjoittajat ovat tehneet lukuisia radiohittejä mm. Ari Koivuselle, Agnekselle, Sanille ja Johanna Iivanaiselle. Muusikkoina BOBin jäseniä on ollut mukana mm. Apocalypticassa, Sunrise Avenuessa, Killerissä, Koop Arposen ja Antti Tuiskun bändeissä sekä monissa muissa tunnetuissa yhtyeissä ja levytyssessioissa.

BOB osallistuu vuoden 2010 Suomen Euroviisukarsintaan. Bändiin liittyy myös euroviisukokemusta: Basisti Janne Antikaisen vanhemmat Jarkko ja Laura edustivat Suomea Madridin viisuissa vuonna 1969, ja rumpali Teijo Jämsä soitti Eurovision 2005 loppukilpailussa Kiovassa Venäjän edustajan Natalia Podolskayan yhtyeessä.

BOB on hyväntuulista, aitoa ja energistä rokkia. Boys of The Band - That’s how they call us anyway!

Boys of The Band:
Laulu: Kimmo Blom
Kitara: Pekka Rautio
Basso: Janne Antikainen
Rummut: Teijo Jämsä

Haastattelut ja lisätiedot:
Texicalli Records Oy
puh: +358 (0)9 45411260 / +358 (0)40 5020104
 

Kuvagalleria

  • BOB 1 (kuva © Texicalli Records)
  • BOB 2 (kuva © Texicalli Records)
  • BOB (kuva © YLE / Jyrki Valkama)

Kommentit

Oon hevari ja vaikkei oo

Oon hevari ja vaikkei oo yhtään heviä, silti aion äänestää rock-biisejä

Henkilökohtaisesti en

Henkilökohtaisesti en ymmärrä miksi kisassa on Amerikka - aiheinen laulu. Kyse on Euroviisuista ja kappale tulisi suunnata eurooppalaisille. Ihan hyvä biisi sinänsä.

BOB, uusi

BOB, uusi bändi!

Luottaistko heidän laulunsa voimaan?

Onnea matkaa

Onnea matkaa viisuihin.
Kuuntelemme odottaen kappalettanne ja äänestysanturat pystyssä.

Teillä oli loisto veto

Teillä oli loisto veto eilen Casinolla. Ihan mieletön daivi. Ja hyvät kotisivut on plussaa. Kiitos!

Kiitos pojat viime

Kiitos pojat viime viikonlopun keikasta!
Olitte loistavia!