yle.fiKommentit

Mahtava voitto kun yli 11

Mahtava voitto kun yli 11 000 äänellä voitto tuli kotiin. Waldo oli
ponnekkain ja mahtava poljento!!!!

Olen pettynyt

Olen pettynyt äänestykseen!! Niin monella ei mennyt läpi..UUSINTA!

Miettikää miksi Lordi

Miettikää miksi Lordi voitti? Lordi voitti erilaisuudellaan ja miksei Signmark.. Waldo's people on vanha tekijä ja siinä ei ole mitään uutta!!

äänestin signmarkia,

äänestin signmarkia, viestit ja puhelut eivät menneet perille! Miksi sitten juontaja sanoi suorassa lähetyksessä että onko tässä jokin virhe vai....

Ei soitot mennet perille,

Ei soitot mennet perille, ainakin kun Remua koetettiin äänestää. Kokeiltiin toista kilpailijaa ja jo soitto rekisteröityi. Näin kertoo sadat. Kukaan ei ottanut lehdestä numeroa vaan tv-ruudusta. Ohjelmapäivystyksessä nauha! Tänäänkin nauhalta ilmoitus: Ohjelmapalvelu on juuri nyt suljettu! Mistä kukaan tietää kenelle tekstarilla annetut äänet menivät? Valtava rahankeräyskö vain? Tyhmää sanoa lehtiin: uskon ettei vaikuttanut lopputulokseen, TIETOA tarvitaan ei uskoa.

mä äänestin tekstaria

mä äänestin tekstaria signmarkkia usea numero 17132. kun näin tv:stäkin sama numero, mitä hittoa!!! eikä tullut paluu viestiä "eittein vahvistusta tullut" menikö se tekstari perille.......täys fiaskoa. ehdottomasti uusittava

Soitot eikä viestit menneet

Soitot eikä viestit menneet läpi, kun yritin äänestää Sigmarkia Loppu Finaalissa! Äänestys on uusittava ehdottomasti näiden kahden finalistin välillä!

Olipa selkee voitto,

Olipa selkee voitto, laskettiin tuossa, että ainakin runsaalla 10 000 äänellä Waldo voitti toiseksi
tulleen Signmarkin. jeee... kyse ei ollut siis edes sadoista äänistä kun ääniä annettiin 275 000.

Hyvä Waldo!!!!!!!!!!!!!

Väärät numerot

Väärät numerot Ilta-Sanomissa; ainakin suoraan jatkoon päässeiden toiseksi viimeinen nolla puuttui. Jos sen mukaan soitti, tuli "numeroon ei oteta vastaan puheluita". Soitin Signmarkia x 3 (0700-717-3), sitten huomasin TV:stä oikean numeron, jossa siis loppu oli 03. Ilta-Sanomat sponsoroimaan uusi äänestys! Tai aiankin paremmat toimittajat sinne töihin vastedes.

Väärät numerot

Väärät numerot Ilta-Sanomissa; ainakin suoraan jatkoon päässeiden toiseksi viimeinen nolla puuttui. Jos sen mukaan soitti, tuli "numeroon ei oteta vastaan puheluita". Soitin Signmarkia x 3 (0700-717-3), sitten huomasin TV:stä oikean numeron, jossa siis loppu oli 03. Ilta-Sanomat sponsoroimaan uusi äänestys! Tai aiankin paremmat toimittajat sinne töihin vastedes.

Siis mikä se oli se oikea

Siis mikä se oli se oikea kännykkänumero minkä mukaan äänet laskettiin?
Näinkö menivät äänet harakoille väärän informaation vuoksi?
En minäkään saanut vahvistusviestiä äänestyksestäni.Saiko kukaan?

Vihdoin hyvä kappale

Vihdoin hyvä kappale suomella ja vielä moskovassa onnea Waldo`s people! ootte mahtavii!

Vihdoin hyvä kappale

Vihdoin hyvä kappale suomella ja vielä moskovassa onnea Waldo`s people! ootte mahtavii!

ÄÄNESTÄKÄÄ

ÄÄNESTÄKÄÄ uudestaan!!!!!!!!!!! Voi vittumaisesti tekstarin väärään numeroon 17132, eikä ole ollut kenellekään ilmoitettu tiedoista teeveestä väärästä numerosta? Näin teeveessä oli nro 17132 eikä näkyy 17123..?? Perkele äänestyksessä menivät roskiin olemattomiin pisteitä! OLISI SIGNMARK MOSKOVAAN SUOMENEDUSTAJAAN!!!! SIksi menetimme paljon äänestyksen väärään numeroon takia, voi paska!! On lähellä SIGNMARK waldolta välillä pisteitä, mrgh mrgh!

ÄÄNESTÄKÄÄ

ÄÄNESTÄKÄÄ uudestaan!!!!!!!!!!!!!!! Voi vittumaisesti tekstarin väärään numeroon 17132, eikä ole ollut kenellekään ilmoitettu tiedoista teeveestä väärästä numerosta? Näin teeveessä nro 17132 eikä näkyy 17123.. Perkele äänestyksessä meni roskiin!

Hienoa! Upeeta! Kerrankin

Hienoa! Upeeta! Kerrankin Suomella on tyylikäs ja edustava kappale Euroviisuissa! Mahtava ja menevä kappale, jonka esittävät osaavat artistit. Mukavaa, että pakettiin kuuluvat myös kauniit naisvokalistit, joiden tyylikästä liikehdintää ja raikasta olemusta on ilo seurata kuulaiden äänten lisäksi. Onnea Waldo's people:lle! Valloittakaa Moskova!

Mutta nämä hirveät

Mutta nämä hirveät puhelin ja tekstiviesti äänestykset menee yhä hullummiksi ja tietenkin sitä myöden nuorisoäänestys/tulos painotteisiksi . Esi karsinat - karsinta - esifinaali - finaali ja superfinaali. Montako euroa upposi että suosikkisi sait äänestettyä jatkoon. Eipä juuri Tapani Kansaa suosivat jaksa alkaa soittelemaan ja tekstailemaan maksullisiin palveluihin. Ensin meiltä peritään hirveätä TV-lupamaksua ja sitten vielä putsataan tämmöisillä maksullisilla palveluilla.

Miksi ei pysty katsomaan

Miksi ei pysty katsomaan Waldo's Peoplen tunnelmia ennen finaalia? Niitä olisi mielenkiintoista nyt kelata kun tulos on selvinnyt. Tulipojat oli tehokkaat.

waldo on perseestä lauluu

waldo on perseestä lauluu kun häviä 100% siis euroviisus mitään mahdollista olisi paremmin signmark esitys siis muualle yllätys outoa viittonkielistä esitys kuin waldo:)

Kuulin biisit ekaa kertaa.

Kuulin biisit ekaa kertaa. Kyllähän toi voittajabiisi ihan pistää jalan vipattamaan ja lantion heilumaan. En tosin äänestänyt ketään tänä vuonna. TB ja NK olivat tosi vaikuttavia! Kiitos heille!

Hienoa Waldo's! Paras

Hienoa Waldo's! Paras mahdollinen edustaja.
Yritin äänestää Saksasta mutta ei puhelin
täältä toiminut!