yle.fiKommentit

steve hui shut up!

steve hui shut up!

Tuosta Saksan kappaleesta

Tuosta Saksan kappaleesta tulee mieleen jokin koulun kevätjuhla esitys.Siis olisi minullakin joskus ollut mahdollisuuksia euroviisu voittoon... :D

SATELLITE IS BESTSATELLITE

SATELLITE IS BESTSATELLITE IS BESTSATELLITE IS BESTSATELLITE IS BESTSATELLITE IS BESTSATELLITE IS BESTSATELLITE IS BESTSATELLITE IS BESTSATELLITE IS BESTSATELLITE IS BESTSATELLITE IS BESTSATELLITE IS BESTSATELLITE IS BESTSATELLITE IS BESTSATELLITE IS BESTSATELLITE IS BESTSATELLITE IS BESTSATELLITE IS BESTSATELLITE IS BESTSATELLITE IS BESTSATELLITE IS BESTSATELLITE IS BESTSATELLITE IS BESTSATELLITE IS BESTSATELLITE IS BESTSATELLITE IS BESTSATELLITE IS BESTSATELLITE IS BESTSATELLITE IS BESTSATELLITE IS BESTSATELLITE IS BESTSATELLITE IS BESTSATELLITE IS BESTSATELLITE IS BESTSATELLITE IS BESTSATELLITE IS BESTSATELLITE IS BESTSATELLITE IS BESTSATELLITE IS BESTSATELLITE IS BESTSATELLITE IS BESTSATELLITE IS BESTSATELLITE IS BESTSATELLITE IS BESTSATELLITE IS BESTSATELLITE IS BESTSATELLITE IS BESTSATELLITE IS BESTSATELLITE IS BESTSATELLITE IS BESTSATELLITE IS BEST Lena lena lena

Kuuntelin tuon Alesha

Kuuntelin tuon Alesha Dixonin biisin, eikä se juurikaan kuulostanut samalta kuin Saksan voittobiisi.

Maailmassa on tähän mennessä tehty miljoonia biisejä,lauluja, sävellyksiä. Erittäin todennäköisesti KAIKILLE UUSILLE biiseille, lauluille löytyy nykyään joku niitä jollain tapaa enemmän tai vähemmän muistuttava jo aiemmin tehty biisi, laulu, sävellys.

AIka jännä että saksan

AIka jännä että saksan esittämä, Alesha Dixonin - The Boy Does Nothing, voitti kisan. Itse en olis kyllä hyväksynyt.

Jälkiviisaana ajattelen,

Jälkiviisaana ajattelen, että Osmo Ikonen - Heaven Or Hell - olisi pärjännyt <3

Laulapa "Työlkii

Laulapa "Työlkii ellää..." marssilauluna ja vedä ja venyttele nasaaliäänellä "Heijaa, ruusut tulipunaiset...", niin toteat, että näähän on ihan sama biisi!!!

Voi miksi Albanian laulu ei

Voi miksi Albanian laulu ei pärjännyt :(

Onko Espanjan kappaleen

Onko Espanjan kappaleen kaksi lyhyttä tanssijaa samat, kuin viime vuoden Albanian kappaleessa?

Siis, taas saa hävetä.

Siis, taas saa hävetä. Miten Suomi kehtaa TAAS edes mennä yrittämään tuon tyylisellä biisillä? Vanhanaikainen ja vielä suomenkielellä...Tyhmä se päätänsä seinään hakkaa.

Mieletsäni suomalaiset

Mieletsäni suomalaiset eivät nyt ole oikein ajantasalla siitä, millainen on hyvä Euroviisubiisi. Ensimmäisen suuri moka on valita saman kaltaisata mitä ennen ollut. Jos hevillä on kerran voitettu, sillä ei voiteta ihan heti uudestaan. Lisäksi kannatan suomenkielen käyttöä, vaikka suomalaisten englanninkielen taito onkin huippua! Kuitenkaan mikään laulu ei toimi Euroviisuissa, jos siinä ei ole hyviä sanoja. Puuta heinää on turhaa laulaa. Biisit pitäisi valitan myös sen mukaan, että kuulostaako ne hyvältä näkemättäkin, eli radiosta, oli kieli mikä hyvänsä. Lavaesiintyminen on plussaa.

Tässä oli minun mielipiteeni.

Montas kertaa on

Montas kertaa on suomenkielellä laulettu kappale on päässyt finaaliin? Jospa seuraavalla kerralla suomen karsinnoihin otetaan vain englannin kielisiä lauluja. Suomenkielestä tulee miinuspisteitä olipa laulu kuinka hyvä tahansa.

huono biisi...

huono biisi...

no ei se mikään hyvä

no ei se mikään hyvä kappale ollut..pelkkä ryssänpolkkaa, olis suomella ollut pareempaakin
tarjolla Nina Lassander Cider Hill eikä olis tarvinnut karsia ensi vuonna taas....

Kerrankin Suomella oli NIIN

Kerrankin Suomella oli NIIN HIENO edustuskappale! Eikä päästy jatkoon. Sen sijaan finaaliin lähti monta SURKEAA JOIKUA, joita ei pysty kuuntelemaan ilman päänsärkyä. Moni esitys oli niin kuin kissaa hännästä vetäisi!

Eurooppalaisilla vaan on niin huono musiikkimaku. Ihmettelen, miksi he äänestivät viime vuonna Norjan Alexander Rybakin Fairytalea, joka oli myös tosi hyvä ja ihan saman tyylinen kuin Kuunkuiskaajatkin, eli folklorea.

Lordi muuten voitti sen vuoksi, että heitä äänestivät koko Euroopan hevirokkarit, ja ne äänet riittävät voittoon.

Seuraavalla kerralla Suomi lähettää Euroviisuihin taas jonkun räminärokin, jota ei kestä kuunnella. Ja mitä väliä, vaikka lähettävätkin, sillä oikea musiikki siellä ei pärjää. Raatorehellinen totuus on, että Suomea ei äänestetä, vaikka meillä olisi millainen esitys. Näin se menee. Suomea ei kaivata Euroopassa kuin vauraana maksajavaltiona.

Kuunkuiskaajat olisivat todellakin ansainneet paikan finaalissa, vaikka olisivat edustaneet mitä tahansa maata!

ps. Kannattaa muistaa, että Värttinä on saavuttanut suosiota maailmalla. Taas kerran herää kysymys, että mixei sitten Euroviisuissa...

kun oli jälleen upea

kun oli jälleen upea "rallattelu", jolla oltaisiin päästy etiäpäin.. Mikä siinä on, ettei löydy sellaista kappaletta, joka oikeasti sopisi nykypäivän mentaliteettiin ja meininkiin?
Suunnan - omasta mielestäni - pitäisi olla yleismaailmallisempaa, omaperäisempää ja oivaltavampaa.
Itse olen vain kuuntelija, en tekijä.
Toivon kovasti parannusta osallistujien ja ei-osallistujien suhteen.
Te varmasti tiedätte keskenänne kenen kannattaa oikeasti osallistua. Parempia jatkoja kaikille joka tapauksessa.

Suomalaisyleisö Oslossa

Suomalaisyleisö Oslossa liputti Suomen ulos finaalista lakanankokoisilla lipuillaan, terrorisoiden yleisöä paikanpäällä ja TV-ruutujen takana koko Eurooppaa. Kuka tällaista maata olisi enään äänestänyt?

Oli siellä muidenkin maiden kannattajilla yleisössä isoja lippuja, mutta niitä pidettiin näkyvillä rinnan tasolla, eikä heilutettu kepinnokassa eturiveillä, ettei edes muutamalla kameralla saatu kunnon kuvaa suoraan lavalle, jottei siinä olisi liehunu lakanan kokoinen Suomen lippu.

Hahhah, ei päästy edes

Hahhah, ei päästy edes finaaliin :D
Ei mitenkään kauheen yllättävää kun tollasta paskaa lähetetään maata edustamaan. Eikö Lordin voitosta olis voinu ottaa sen verran oppia, että viisuihin lähetettäisiin VAIN sellasia artisteja, jotka oikeesti menestyy sillä hetkellä Suomessa ja ehkä jopa Euroopassa? Eikä mitään amatööriköörejä jotka on kyhätty kasaan viisuja varten, tai jotain 15 vuotta sitten Suomessa menestynyttä artistia (Waldo's people)

Humpalla ei oltais

Humpalla ei oltais hävitty!!!!

Sumi voitti euroviisut ku

Sumi voitti euroviisut ku oli isäntämaana eu:n jossain jutussa jota en muista. Tänävuonna voittaa ruotsi.. politiikkaa nämäkin kisat on.

hei mr Xtyle, kuunkuiskaajat

hei mr Xtyle, kuunkuiskaajat ie tuu tekemään lordeja, ei! lordilla ja kuunkuiskaajilla on suusren suuri ero.

mun mielest kuunkuiskaajat

mun mielest kuunkuiskaajat on vähän huonoja, koska ne on kuin ilosii lapsia = "happy child"..... mua ärsyttää se vaikkei siinä sinänsä oo mitää pahaa mut SILTI! en vaa jaksa kuunnella niitä ja niitten lauluuuuuuuuuhhh..... se työlki ellää on must aika lapsekas biisi euroviisuihin. ja ku ne viel laulaa suomeks. KOMMENTOIKAA

Kun Lordi valittiin

Kun Lordi valittiin kisoihin, oli se #tietäjien# mukaan katastrofi. Mitähän muut meistä ajattelee, oli lause. Viisujen jälkeen olivat nämä hemmot kadonneet. Kuunkuiskaajat tekevät Lordit ja voittavat.

tänä vuonna suomi jää

tänä vuonna suomi jää finaalissa vikaks se on varma!!! se kuunkuiskaajat on oikeesti huono ........ne laulajat on semmosii tekopirteitä jotka ei osaa laulaa muuta kuin lastenlauluja!!!!! eikö aikuiset naiset parempaan pysty??????? sori niille jotka kuunkuiskkajista diggaa..... tää oli vähän tyly kommentti mut siinä oli mun mielipide!

kuunkuiskaajat on niiiiiiiin

kuunkuiskaajat on niiiiiiiin surkeita!!!!!!!!!

Sinulle 17.30.Mitä

Sinulle 17.30.Mitä tietämättymyyttänne väitätte laulua Venäläiseksi.Taitaa olla yleis-sivistys musiikin saralla niin ja näin.Tästähän lienee ollut kyse.Vain muoukat haukkuu omiaan.Ellei laulusta pidä,olis sivistyneempää vaijeta siellä tynnörissäsi.

11.5. klo 17:57: Jaa, taitaa

11.5. klo 17:57: Jaa, taitaa keskustelu mennä vaiheeksi mielipideasioihin. En ota tähän suurempaa kantaa. Jokaisella on oma musiikkimakunsa, ja minusta se on ihan oikein. Jokainen tykätköön mistä tykkää, mutta tämän takia ei sentään tarvitsisi ruveta haukkumaan muita.

Jos tänä vuonna ei oma ehdokassuosikki päässyt viisuihin, niin aktiivisesti vaan mukaan ensi vuoden karsintaäänestyksiin. :)

10.5. klo 22:40: Sinun

10.5. klo 22:40: Sinun kaltaisten ihmisten takia se voitto on hyvin harvinaista. Harmittaa että pitää asua kaltaistesi ihmisten kanssa samassa maassa.

"Eihän tässä

"Eihän tässä Kuunkuiskaajien laulussa ole mitään vikaa!
Se on iloinen ja tarttuva laulu.Eikä tarvitse hävetä. Jo se ajatus,että Eläkeläiset olisivat saattaneet edustaa meitä Oslossa,saa häpeän tunteita aikaan. Onneksi kuitenkin vältyttiin siltä mokaukselta. Nyt vaan onnea matkaan tytöille." Ymmärrätkö että eivät kaikki maapallon ihmiset ole yhtä jäykkiä papparaisia kuin sinä? Lordi voitti eikä varmasti voittanut seksillä tai laulutaidoilla, vaan sillä että se sai ihmiset äänestämään sitä. Tämä kuunkuiskaajien laulu nyt on vaan niin mitään sanomaton laulu, eikä laulajatkaan nyt mitään parhaimman näkösiä ole, että tällä ei irtoa sitten äänen ääntä.

"On tyhmää että

"On tyhmää että suomalaiset mollaavat omaa euroviisuedustajaansa joka ikinen vuosi.Että osataankin aina olla niin negatiivisia." Eihän niitä nyt aina mollata? Vain silloin kun edustaja on täysi paska. Mitä sitten jos laili on täysin Karjalaisperäinen? Kyseessä on laulukilpailu ja kilpailuissa on yleensä tavoite voittaa eikä tuoda omaa kulttuuriaan esiin. Monestikko olet nähnyt jääkiekkoilijoiden käyttävän poron kallosta tehtyä kypärää koska se olisi niin saamelaista? En tiedä millä keinoin tämä tyttö duo on kisaan päässyt mutta tappio on varma. Sen vain sanon.

SUURKIITOS KLO 16.43

SUURKIITOS KLO 16.43 LÄHETTÄNEELLE! Olen prikulleen samaa mieltä kanssasi.Toivottavasti moni perehtyy sanomaasi ja alkavat vähän miettimään.Kuunkuiskaajat on musiikin saralla parasta pr:ää Suomelle aikoihin.Laulu on täysin Karjalaisperäinen ns"Rekilaulu",ei siis omittu muiden maiden lauluperinteistä kuten jotkut tietämättömyyttään väittävät.Itsekin olen reissannut ja duunia tehnyt monessa maassa ja huomannut tuon saman mikä koskee Suomenkieltä laulukielenä.Kun kauemmas menee,näkee ja kuulee kaiken laajemmin.Kiitokset vielä kerran ja iloista alkavaa kesää sinulle !

Bravo! Allekirjoitan täysin

Bravo! Allekirjoitan täysin klo 16:43 lähetetyn viestin.

Olen jo pitkään seurannut sivustolle jätettyjä kommentteja ja monet viestit ovat olleet masentaava luettavaa. Onko voitto muka kaikki kaikessa? Eikö kisojen pääpointti ole pakkomielteisen voiton tavoittelun sijasta tuoda yhteen ihmisiä ympäri eurooppaa ja nauttia kaikenlaisesta musiikista? Kävi miten kävi, olen iloinen että saamme tänä vuonna näinkin ihanat viisuedustajat Osloon.

Kovasti tsemppiä tytöille!

Kiitos edellä mainitusta

Kiitos edellä mainitusta kommentista.On tyhmää että suomalaiset mollaavat omaa euroviisuedustajaansa joka ikinen vuosi.Että osataankin aina olla niin negatiivisia.

...kaikki ne suomalaiset

...kaikki ne suomalaiset kaikkitietävät, jotka sankoin joukoin julistavat vuosittain jokaisella mahdollisella keskustelupalstalla, ja mieluiten tietenkin englanniksi jottei missään päin Eurooppaa (ja koko maailmaa) vain jäisi epäselväksi kuinka paskoja suomalaiset euroviisuedustajat ovat ja kuinka paljon he oman maansa ehdokasta vihaavat. Olen asunut ulkomailla jo vuosia (ja huom. -en siksi että vihaisin kotimaatani, vaan ihan muista syistä) ja varsinkin euroviisujen yhteydessä olen joutunut toistuvasti kokemaan kuinka nämä ulkomaalaiset (joiden maun te niin hyvin tunnutte tuntevan) ihmettelevät miksi suomalaiset niin kärkkäästi ja kovin sanoin haukkuvat oman maansa ehdokkaita, ja välillisesti siis omaa maatansa, kansaansa ja kulttuuriaan. Haluan tässä yhteydessä korjata myös pari yleisesti viljeltyä ”totuuttanne”. 1. ”Koittakaa nyt tajuta että Suomi ei koskaan tule pärjäämään omalla kielellään”, -täyttä pötyä, ehkä satunnaisia ulkomaalaisia voi haitata etteivät he ymmärrä mitä tekstissä sanotaan, mutta kaikkien näiden vuosien aikana olen enemmänkin törmännyt siihen kuinka niin tavalliset kadunkulkijat kuin ammattimuusikotkin silmät kirkkaina ihailevat ääneen jotakin suomalaista kappaletta ja etenkin sen takia että suomenkieli kuulostaa niin kauniilta laulettuna, eivät oikeastaan välitä siitä etteivät ymmärrä sisältöä, mutta kuulevat mielellään mitä sanat tarkoittavat jos löytävät jonkun joka sen voi heille kertoa. 2. ”Ulkomaalaiset eivät ymmärrä suomalaista musiikkimakua”, pötyä jälleen, suomalaiset eivät itse ymmärrä muunmaalaisten musiikkimakua, ja luulevat siksi oman makunsa olevan huono. Ette uskokaan kuinka usein joku tapaamani ulkomaalainen on alkanut laulaa jotakin suomalaisen vanhan tai uuden euroviisun kertosäettä, ja kertonut sen ja sen suomalaisen viisun kuuluneen silloin ja silloin heidän suosikkeihinsa. Myös tietyt suomalaiset kansanlaulut ovat joissain piireissä hyvin tunnettuja ja suosittuja ja huom. usein mieluiten alkukielellään suomeksi. 3. ”Suomi pärjää aina huonosti euroviisuissa”, no ei muuten pärjää! Jos tutustutte yhtään tilastoihin tulette huomaamaan, että vaikka joskus aikanaan ”Nuku pommiin” –aikakaudella niitä nollia tulikin kerättyä, niin Suomi on itse asiassa niitä harvoja maita, jotka ovat onnistuneet saamaan itsensä useimmin mukaan finaaliin, kun taas jotkut muutaman kerran voittaneet maat ovat taas toisinaan joutuneet tyytymään häntäpään sijoituksiin jo semifinaalissa. 4. ”No mutta kun olen kuullut/nähnyt muutamankin ulkomaalaisen haukkuvan Suomen edustuskappaletta” Ehkäpä niin, mutta eipä meillä suomalaisllakaan ole täysin yhtenäinen musiikkimaku! Jos yksi Pavel, Pavlos tai Peter nyt sattuu jossain päin Eurooppaa pitävän enemmän esimerkiksi heavystä tai vaikkapa oman maansa tai naapurimaan tutulta kuulostavasta kansanmusiikista, ei se sitä tarkoita että kaikki sikäläiset olisivat sitä mieltä. Se missä nämä teidän niin hyvin tuntemanne ulkomaalaiset useimmiten kuitenkin eroavat suomalaisista että jos he eivät sattuneesta syystä pidä edustuskappaleestaan, he yleisemmin mainitsevat vain että ”ei ollut kyllä ihan minun suosikkini” tai ”olisin mielummin halunnut sen ja sen kappaleen voittavan”, kun suomalaiset ilmaisevat eriävän mielipiteensä haukkumalla niin esittäjän kuin kappaleenkin pataluhaksi. Jos siis joku täällä ulkomailla hävettää niin tuo oman itsensä/maansa julkinen mollaaminen ilman parempaa tietoa. Mitä ihmettä katsotte sillä voittavanne?

Eihän tässä

Eihän tässä Kuunkuiskaajien laulussa ole mitään vikaa!
Se on iloinen ja tarttuva laulu.Eikä tarvitse hävetä. Jo se ajatus,että Eläkeläiset olisivat saattaneet edustaa meitä Oslossa,saa häpeän tunteita aikaan. Onneksi kuitenkin vältyttiin siltä mokaukselta. Nyt vaan onnea matkaan tytöille.

Suomalaiset on kyllä tosi

Suomalaiset on kyllä tosi tyhmiä ketkä siellä oikein valittee niitä maan euroviisuihin pääsyyn kun suomalaiset on tosi paskoja onko ne vähän tyhmiä kukaan tyhmäkään ei pärjää suomen kielisellä kappaleella muualla jopa ruottin kappale oli parempi kuin joku kuunkuiskaajien kappale jotain paskaa nenästä laulantaa jota ei jaksa kukana kuunnella minuuttia pitempään. Päätös tähän on että suomen päättäjät on tosi tyhmiä. !!!

aika moni tällä foorumilla

aika moni tällä foorumilla kuuntelee ilmeisesti venäläisii kansanlauluja kun kerran tuntuu tietävän miltä ne kuulostaa...

Mitä suomalaista tässä

Mitä suomalaista tässä on? Ai.. ne laulaakin suomeksi. Luulin Viron kansanlauluksi.

Taas saa hävetä. Kuka

Taas saa hävetä. Kuka oikeasti pitää Kuunkuiskaajien kappaleesta!?! Ulvontaa Venäjältä.. Pitääksö aina Suomea edustaa jonain sisäsiittoisena nälkäajan Venäjän siirtomaana!!!
Voi hyvää päivää!

Kuunkuiskaajien kappaleen

Kuunkuiskaajien kappaleen musiikki kuulostaa venäläiseltä kansanlaululta.

Taas valittiin kipale missä

Taas valittiin kipale missä ei ole mitään järkeä.Sitä kuunnellaan varmaankin Moldoviassa.HUH HUH

Kiitos sinulle,joka laitoit

Kiitos sinulle,joka laitoit nuo muiden lausunnot meidän viisusta.On todella ikävä kun jotkut viitsivät parjata oman maan laulua.Ihan hyvin voisi ne mielipiteet pitää omanaan.Positiivisuus on aina paras vaihtoehto.Senpä vuoksi monet Kuunkuiskaajien laulusta pitävätkin.Se on postiivinen ja iloinen laulu!

YouTubessa kirjoitellaan

YouTubessa kirjoitellaan myös näin:
Beautiful Song...greetings from Switzerland =)
12 points from Sweden!!
Amazing! 12 points from Armenia
Funny how other countries people seem to like this more than Finns themselves...:)
12 Points from Germany! Good Luck :-)
I like this sond, very folky!
12 points from France!!
12 points from Norway. Very catchy!!
Even if Im from Finalnd myself I have to say this about this song:
Why so many of my people are whining about this?
Two hot girls singing pretty catchy song. :D
Could it get any better?
Really! AiaNeitan you are right, I completely agree with you! Great performance, GoFinland2011.
Strong hugs from Serbia
nice song!! i dont understand but the pace is soooooo sticky!! =) 10 , 12 points from SPAIN!! greetings finLand!! ;)
12 points from Armenia
good luck my amazing Finland!
great song..so traditional...love it...greetings from Slovakia :-)
woooww..great song , awesome folk song...12 points from Turkey...
Hey Finland,
I never expact such a great & happy song.. and i also love it because it's finnish and no english. Minimum 10 Points from Vienna/Austria!
12 points from Poland
I love it and good luck!
Funny song!!! Good luck!!
Hungary's 12p goes to Finland!
Best Finish entry ever!!!!!!!!!! 12 points from Austria
I love this song!And Finland, I will vote for you this year...Greetings from Croatia!!
yeaaa this should win the 1st place
Glad to hear that Finland does not focus on so-called "modern" pop and dance crap - as opposed to most of the other countries. Even if I would have preferred another Heavy Metal Band, I'm looking forward to some traditional folk music in their specific language, which used to be the main concept of the Song Contest. I really love Värttinä, so good luck for Finland this year.

Ja paljon suomalaisten haukkuvia kommentteja + myös paljon kannustavia kommetteja

boooring.. what the

boooring..
what the fuck... finland was way better years before
What the Fuck. ?! o.O

Kirjoittajat eivät olleet suomalaisia että näin.
Olisitte ihmiset vähän miettineet mitä äänestätte eläkeläiset olisivat ollut parasvaihtoehto.

Hyvä Kuunkuiskaajat! Tuokaa

Hyvä Kuunkuiskaajat! Tuokaa voitto kotiin!

Älkää nyt lietsoko

Älkää nyt lietsoko mitään tappiotunnelmaa! Ei sitä hävitty viimevuonnakaan.Sopii muistaa että Waldo pääsi finaliin.Kuunkuiskaajat menee kepeästi jatkoon jo persoonallisuudellaan.

Joko on viisut ohi ja

Joko on viisut ohi ja hävitty?

On se vaan upeeta hävitä

On se vaan upeeta hävitä joka toinen vuosi!!! Jätettäs pois koko viisut, sanon minä. Näillä eväillä ja tyylitajulla ei pöytävarausta siirretä vika paikalta edes "ikkunan viereen". Voisi sitten 2012 laittaa vaikka sen kuuluisan raitasukan lavalle, mahtaisikohan olla parempi esitys...

On se vaan niin upeeta,

On se vaan niin upeeta, että viisuissa lauletaan SUOMEN kielellä. Suomen kielihän on maailman kaunein kieli.
Ja kappale, sehän on ihan SUOMALAISTA. Ja entäs laulajatytöt,
kauniita, upeaäänisiä vaaleita SUOMALAISIA .

Ka Meleko.

Ka Meleko.