yle.fiJuontajat

Julkaistu Su, 02/11/2008 - 19:50
  • Mikko Peltola & Jaana Pelkonen (Kuva: YLE / Merja Hannikainen)
  • Euroviisujen Suomen karsintalähetykset juontavat Jaana Pelkonen ja Mikko "Peltsi" Peltola.

Jaana Pelkonen on kaiken kokenut euroviisujuontaja ja -kommentaattori. Hän juontaa Suomen euroviisukarsinnat jo viidennen kerran peräkkäin. Vuonna 2007 hän juonsi Helsingissä järjestetyn Eurovision laulukilpailun yhdessä Mikko Leppilammen kanssa. Euroviisujen tv-kommentaattorina Jaana Pelkonen on toiminut kolme kertaa, vuosina 2005, 2006 ja 2008.

Mikko ”Peltsi” Peltola on kokenut ja palkittu radiojuontaja. Hänet on valittu suosituimmaksi radiojuontajaksi kolme kertaa. Nykyisin Peltsi juontaa YleX Iltapäivää. Radiojuontajan tehtävien lisäksi Peltsi on toiminut myös lukuisissa televisiotuotannoissa ja hyväntekeväisyyskampanjoissa. Euroviisuissa Peltsi teki ensiesiintymisensä vuonna 2008. Hän juonsi Suomen karsinnat yhdessä Jaana Pelkosen kanssa ja toimi Euroviisujen tv-kommentaattorina Belgradissa.

Audio- ja videotiedostot

Kuvagalleria

  • Jaana & Peltsi

Kommentit

Miksi aina nämä samat

Miksi aina nämä samat tyypit joka paikassa. Tai se paasonen tai jokikunnas. Eikö ole muita suomenmaassa? Ei kestä näitä kattoa ja kuunnella. Onneksi nykyään voi pistää juonnot pois digiboxista. Kiitos siitä.