yle.fi



Tiedote 04.01.2010: Mikko Leppilampi orkestereineen mukana Suomen euroviisufinaalissa

Julkaistu Ma, 04/01/2010 - 12:03
  • Mikko Leppilampi (Kuva: )
  • Euroviisujen alkukarsinnat pyörähtävät käyntiin perjantaina 8. tammikuuta.

Viime syksynä Swings for show -konserttikiertueella yleisönsä valloittanut karismaattinen näyttelijä ja muusikko Mikko Leppilampi esiintyy orkestereineen Suomen euroviisufinaalissa Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa 30. tammikuuta.

Mikko Leppilampi on euroviisuyleisölle jo entuudestaan tuttu. Hän juonsi Helsingissä järjestetyn vuoden 2007 Eurovision laulukilpailun yhdessä Jaana Pelkosen kanssa. Vuotta myöhemmin hän ilmoitti Suomen pisteet laulukilpailun kansainvälisessä finaalissa.

Edustuspaikkaa tavoittelevien artistien ja Leppilammen lisäksi finaalissa esiintyy viime vuoden euroviisuvoittaja Alexander Rybak Norjasta.

Euroviisujen ensimmäinen alkukarsinta perjantaina 8.1.

Suomen edustuspaikkaa vuoden 2010 Eurovision laulukilpailuun Osloon tavoittelee tammikuussa järjestettävissä karsinnoissa 15 artistia. He ovat Amadeus, Boys Of The Band (BOB), Bääbs, Eläkeläiset, Pentti Hietanen, Osmo Ikonen, Heli Kajo, Veeti Kallio, Antti Kleemola, Kuunkuiskaajat, Nina Lassander, Linn, Maria Lund, Monday ja Sister Twister.

Euroviisujen alkukarsinnat järjestetään kolmena peräkkäisenä perjantaina 8. tammikuuta alkaen ja ne lähetetään YLE TV2ssa. Alkukarsinnoista yhteensä kymmenen artistia pääsee finaaliin.

Lipunmyynti 30. tammikuuta Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa järjestettävään Suomen euroviisufinaaliin on käynnissä. Lippuja myy lippu.fi. Finaali lähetetään suorana lähetyksenä YLE TV2ssa ja YLE Radio Suomessa. Euroviisujen juontajat ovat Jaana Pelkonen ja Mikko Peltola.

Lisätietoja medialle:
Merete Manninen
vastaava tuottaja, YLE Viihde
puh. (09) 1480 4990
sähköposti: merete.manninen@yle.fi

Matti Grönberg
tv-tuottaja, YLE Viihde
puh. (03) 345 6361
sähköposti: matti.gronberg@yle.fi  

Kommentit

Mikko on ihan hyvä

Mikko on ihan hyvä laulamaan!
Alkäähän nyt mollatko. Eikä tässä tartte olla" kiimainen nuori tyttökään" pitääkseen Mikosta ja lauluistaan.

Mikolla on ihan hyvä ääni

Mikolla on ihan hyvä ääni ja parempikin kuin muutamalla ns.
"laulajalla". Barbra Streisandilla esim.ei ole hullumpi laulu ääni,vai? Hän muuten oli ekaks näyttelijä ja sitten hänestä tuli laulaja.Joten miksei voisi näyttelijä myös laulaa?Hän ei suinkan ole ainoa laulava näyttelijä maailmalla tai Suomessa. Sitäpaitsi kuuntelen ja katselen mieluummin Mikkoa kuin suuresti arvostettua edesmennyttä Juicea aikoinaan.

Älkää helvetissä

Älkää helvetissä rohkaisko tätä. Mistähän nämä näyttelijän tapaiset ovat saaneet päähänsä, että ovat myös laulajia. Jotkut kiimaiset tytönhuitukat täällä hehkuttavat moista lurittelijaa :D.

Leppilammella oli koko

Leppilammella oli koko Suomen euroviisukarsintojen paras esitys ja biisi.

No kiva kun sä alat

No kiva kun sä alat tuottajaksi ja ohjelman tekijäksi ensi vuonna..Saadaan täydellisen hieno show!
Kiitos jo etukäteen!
P.S. On se kumma kun Suomessa kaikki ovat asiantuntijoita..

Tuottajaa ja ohjelman

Tuottajaa ja ohjelman tekijöitä on kyllä vaihdettava ensi vuonna!

Eläkeläiset ei tosiaan

Eläkeläiset ei tosiaan olis tarvinnut Ossia-koko eläkeläisporukka oli täys fiasko muutenkin koskettimien hakkaaminen mukaan lukien!

Kenen kahelin keksintö oli

Kenen kahelin keksintö oli lisätä viisuohjelmaan täysin älytön juontajaparin jonkun viisuavaimen etsiminen poliisiautolla pitkin ja poikin kesken ohjelman-siis täysin käsittämätön sketsi, mikä ei millään tavalla liittynyt ohjelmaan-jos täytettä tarvitaan, niin koittakaa seuraavan kerran keksiä jotain älykkäämpää- toi homma pilasi koko ohjelman!

Joo,ennen vanhaan oli Ossi

Joo,ennen vanhaan oli Ossi Runne johtamassa orkesteria...
Miten johtaa esim. Eläkeläisjoukkoa?
Vois sitä kapellimestari ehkä auttaa niitten soittimien rikkomisissa? Mutta...olisko se sitten musiikkia enää ollenkaan? Kyllä on ajat muuttuneet! kuunkuiskaajat pesivät mölykerholaiset...hieno homma!

Mihin on kadonnut viisujen

Mihin on kadonnut viisujen säestysorkesteri, joka aikoinaan kapellimestaroineen oli loistava osa kokonaisuutta viisuissa-nyt taustat tulivat backplayna-orkesterin tilalle on otettu kaikenaisia hyppijöitä sateenvarjoineen lavalle olemattomine koreografioineen- vielä Leppilammesta: kyllä poika laulaa osaa ja oli ainoa, jolla oli loistava taustabändi takanaan-se loi hienon säväyksen hyvin laulaneen Mikon esitykseen!

Leppilampi on

Leppilampi on renesanssi-ihminen, elikkäs monilahjakkuus. Usein hänenkaltaisiaan kadehditaan, vaikka mikä olisi. Hieno, aurinkoinen ammattilainen jota katselen ja kuuntelen ilolla.
Kiitos!

love mikko niku kas marja -

love mikko niku kas marja - amadeus ja mikko

Mikko päihittää

Mikko päihittää eläkeläiset mennen tullen missä ja milloin vaan. Sitä tässä pitäisi ihmetellä,miten ihmeessä eläkeläiset pääsivät näihin viisu kilpailuihin??? Jollain on käynyt suuren luokan moka ylessä!

Mikko voisi huoleti

Mikko voisi huoleti jättää lauluhommat ammattilaisille, eikä maailma menettäisi mitään.

Miksi Yle palkkaa

Miksi Yle palkkaa Leppilammen kaikkiin mahdollisiin musiikkiohjelmiin. Hän on näyttelijä, ei laulaja. Kun ei osaa, niin ei osaa.