yle.fiViro | Malcolm Lincoln: Siren

Julkaistu Ke, 14/04/2010 - 13:05
  • Viro (Kuva: )
  • Robin Juhkental alias Malcolm Lincoln puolustaa Oslossa Viron viime vuonna saavuttamaa kuudetta sijaa. Euroviisujen alla 22 vuotta täyttävä laulaja yhdistelee musiikissaan mm. funkia, soulia, elektroa ja syntikkapoppia.


Malcolm Lincoln
Kappale: Siren

Säv & san: Robin Juhkental

YLEn kommentaattoriraadin pisteet:

Asko: 0 pistettä
Jaana: 3 pistettä
Jorma: 4 pistettä
Sanna: 0 pistettä
Tobias: 1 piste

Yhteensä: 8 pistettä

 

Eurovision.tv:n harjoitusvideo Oslosta


Kommentit

Viisujen paras biisi,

Viisujen paras biisi, onneksi ei päässyt jatkoon.

tässä olisi ollut ihan

tässä olisi ollut ihan uutta euroviisuihin, musiikkia kaiken sen eurohumpan ja muijien tisseillä ratsastamisen sijaan. mutta ei, eivät ihmiset hyvän päälle ymmärrä. mikä onkin ehkä hyvä, euroviisut voi olla vähän väärä foorumi tällaiselle upeudelle :--)

tässä olisi ollut ihan

tässä olisi ollut ihan uutta euroviisuihin, musiikkia kaiken sen eurohumpan ja muijien tisseillä ratsastamisen sijaan. mutta ei, eivät ihmiset hyvän päälle ymmärrä. mikä onkin ehkä hyvä, euroviisut voi olla vähän väärä foorumi tällaiselle upeudelle :--)

tässä olisi ollut ihan

tässä olisi ollut ihan uutta euroviisuihin, musiikkia kaiken sen eurohumpan ja muijien tisseillä ratsastamisen sijaan. mutta ei, eivät ihmiset hyvän päälle ymmärrä. mikä onkin ehkä hyvä, euroviisut voi olla vähän väärä foorumi tällaiselle upeudelle :--)

Hyhhyh, en pidä! Ei

Hyhhyh, en pidä!

Ei minkäänlaista melodiaa, tyhmät sanat, huono laulaja ja outo musiikkivideo. Ei tälläistä kamaa viisuihin. Aivan kamalaa! Viimevuoinen Viron edustaja oli loistava, joten odotin samanlaisen tason jatkuvan, mutta ei! Aivan Kauheaa kuunneltavaa!

Olisi kuulunut ehdottomasti

Olisi kuulunut ehdottomasti kymmenen parhaan joukkoon. Yksi parhaista euroviisubiiseistä ikinä!! Uskomatonta etti päässyt finaaliin! :(

Ihanan persoonallinen esitys ja upea lauluääni ja tyyli. Laulutekniikka myös monia euroviisuehdokkaita parempi.

Viro olisi ollut hauska ja

Viro olisi ollut hauska ja erilainen lisä finaalijoukkoon. Esitys oli hupaisa. Hymyilyttää aina se kohta jossa kamera kiertää sitä laulajaa kertsissä ja se laulaja heiluttelee vaan sormiaan että laalalaa ;:DD

Mahtava! Harmi kun ei

Mahtava! Harmi kun ei päässyt finaalin.

Tässä on tyypillinen

Tässä on tyypillinen esimerkki siitä, millaisilla renkutuksilla pääsee jatkoon ja millaisilla ei. Kilpailuissa biisin pitää iskeä heti ensi kuulemalta. Sillä ei ole mitään väliä, että tusinatuote unohtuu heti äänestyksen jälkeen.

Eestin edustussävelmä kaatui siihen, että se oli ensikuulemalla aivan karmea. Mutta kun sen kuuntelee muutaman kerran, siitä alkaa tykätä. Erikoinen melodia, raikas. Tässä on jotain koukuttavaa. Harmi, että ensireaktio oli mitä oli.

Ää, miks alan tykkään

Ää, miks alan tykkään tästä ny? :S

Harmi tosiaan ettei

Harmi tosiaan ettei päässyt jatkoon, on pojalla tosi hyvä ääni ja kapple jeiiii! :)

Aivan ihana! Harmi kun ei

Aivan ihana! Harmi kun ei päässyt jatkoon... Ei ehkä ihan perinteistä viisukamaa, mutta kuullessani tämän ensimmäistä kertaa olin todella positiivisesti yllättynyt, että jotain erilaista kerrankin tarjolla viisuissa.

Viro olisi ollut mukava

Viro olisi ollut mukava nähdä finaalissa. Persoonallisesti erilainen ja miellyttävän sympaattinen esitys kokonaisuutena, SUURI harmi kun putosivat !!

Tarkoitin että SUOSIKKI, en

Tarkoitin että SUOSIKKI, en susikki

Oikein ISO harmi ettei Viro

Oikein ISO harmi ettei Viro päässy jatkoon, ainaki ois ollu erilainen ja mun susikki, hmmm....Kai tuo kansa on sit kai oikeassa.

Paras biisi ainakin

Paras biisi ainakin ensimmäisestä semifinaalista.

Serbia saattaa

Serbia saattaa pärjätäkkin, vaikka mielestäni se on yli-iloinen ja höhlä biisi.
Laulajalla pottahhiukset eikä siitä oikei nää onko se mies vai nainen( Serbian biisi). =P

HYI SERBIA VOITTOON

HYI

SERBIA VOITTOON

Tää on tosi hyvä, paitsi

Tää on tosi hyvä, paitsi että tästä puuttuu basso, tai se on niin hiljasella ettei sitä kuule. Ehkä se kuuluu tähän biisiin, ettei tule liian sumea soundi. Omaperäinen ja positiivisesti erikoinen. Luulen ettei silti menesty viisuissa. Oon tätä jo muutaman kerran kattellu ja kuunnellu. On kyllä hyvä, jos kuitenkin liikaa kuuntelee, saattaa muuttua tylsäks. Mun mielestä paras tämänvuotinen euroviisukappale. Jotain täyteläisyyttä puuttus, muuten tosi hyvä(, varsinkin sovitus.) Vähän enemmän sais olla paksuutta. Video oli myös hyvä, (se varsinkin kun lasiukon kasvot tunkee lähelle).

Hirveä biisi. Ei jaksa

Hirveä biisi. Ei jaksa kuunnella läpi. Olisivat virolaiset valinneet Rolf Juniorin & Violinan, niiden kipale olisi ollut taattua kärkilaatua.

Ensin inhosin,sitten aloin

Ensin inhosin,sitten aloin tykkäämään. Kummallinen ja erottuva biisi, video oli mahtava!

Surkeimpien joukkoon!

Surkeimpien joukkoon!

Aika tylsä.. Ihan kun

Aika tylsä.. Ihan kun tämä olisi tehty aikaisemminkin!?

Just just. Ei §mistään

Just just. Ei §mistään kotoisin.

Niin erikoinen, että

Niin erikoinen, että pysähdytti, myös vidona. Kokeilevaa taidetta isolla koolla ja teellä. On hyvä että joku uskaltaa tehdä muutakin kuin varman päälle tusinatavaraa. Hyvä Viro!

oivoi. aivan mahtava biisi,

oivoi. aivan mahtava biisi, tälläsestä mä tykkään. väärässä kilpailussa vaan.

Ei tämä varmaan tule

Ei tämä varmaan tule euroviisuissa kovinkaan huipusti pärjäämään, kun ei edusta eurodiscoa/rockia/balladeja/folkhumppaa, mutta omaan musamakuuni tämä iskee kyllä ja kovaa!

Ensiksi en tykännyt

Ensiksi en tykännyt alkuunkaan, mutta muuttui kohtalaiseksi, kun kuuntelin useamman kerran. Video kyllä ihan kamala edelleen.

miten nii biisi väärässä

miten nii biisi väärässä kilpailussa, en ymmärrä teitä, jotka kategorisoitte nämä kisat tietyn genren ympärille, minä ainakin katson näitä siksikin että näkee paljon erilaista. kisojen taso on osaltaan parentunut, kun monet maat tuovat mukaan eri tyylien yhdistelyä ja tyylillä tehtyä musaa. eihän se kaikkia miellytä, eikä sillä varmaan voitetakkaan, mutta mitä sitten??

kertakuulemalla sekä video

kertakuulemalla sekä video että biisi oli outo.
tulee pärjäämään kuiteskin.
onhan se poika kuienkin aika ok...
täytyy kuulla parit uusinnat.
-suomipoika tallinnasta-

Tää paranee vaan koko ajan

Tää paranee vaan koko ajan kun kuuntelee. Kertosäe mahtava, ilman videota parempi. Saapi nähdä mitä suuri yleisö sanoo...

Utopinen biisi... Kerta

Utopinen biisi...
Kerta kuulemani riitti, en tykkää...

Tästä tulee todella paha

Tästä tulee todella paha olo. Ahdistava!

Sattu korviin, tylsää

Sattu korviin, tylsää vinkumista.

Voi että on upea

Voi että on upea kappale!
Tämän pitäisi olla kärkikymmenikössä, mutta taitaa olla liian outo näihin humppa-bileisiin.

MInulle on ennen ollut aika

MInulle on ennen ollut aika samantekevää, minkä se Viro tuonne Euroviisuihin lähettää, mutta nyt virolaiset ovat onnistuneet ERINOMAISESTI!!! Pidän tästä biisistä todella paljon... Harmi vaan, kun musavideo on outo...

Aivan ihana! Nyt nyt

Aivan ihana! Nyt nyt pelkästään kuuntelen videota katsomatta; euroviisuja isompi biisi, ei ehket sijoitu noitten viisuhumppien joukossa - toivottavasti olen väärässä, hiano!

Tämäkin biisi on ihan

Tämäkin biisi on ihan väärässä kilpailussa.