yle.fiKuvagalleria

Julkaistu Ma, 05/10/2009 - 11:51
 • Kuunkuiskaajat (Kuva: YLE)
 • Suomen euroviisukarsintoihin osallistuvien artistien kuvat on otettu 30.9. ja 22.10. Kuvat © YLE / Jyrki Valkama

Kuvagalleria

 • Amadeus
 • Boys Of The Band
 • Eläkeläiset
 • Pentti Hietanen
 • Osmo Ikonen
 • Heli Kajo
 • Veeti Kallio
 • Antti Kleemola
 • Kuunkuiskaajat
 • Nina Lassander
 • Maria Lund
 • Monday
 • Bääbs
 • Linn
 • Sister Twister

Kommentit

ja sitä paitti loput

ja sitä paitti loput haestakee pas... eläkeläiset rules, t vantaan uus......

Onni Waris on ihkumpi! Ja

Onni Waris on ihkumpi! Ja menee jatkoon varmasti. IhQu-Ånni!

amade on tosi ihku

amade on tosi ihku daaaaaaaaaaaaaa se vois olla amadeuksen leppi nimi toivon että jokko amadeus tai pentti hietanen menis jatkon kun molemat on hyviää vaikke sano kuppi.

Amadeus ehdottomasti!

Amadeus ehdottomasti!

Amadeus ehdottomasti.

Amadeus ehdottomasti. Osloon. On paras esiintyjä hyvä laulaja, sekä toisista poikkea ääni. Musiikki on kappaleessa vaihtelevaa, eikä koko ajan samaa jumputusta. Onnea matkaan Amadeus.

Siis suomalaista musiikkia,

Siis suomalaista musiikkia, jossa hieman huumoria mukana! Ehdottomasti äänestän tätä! Siis ei mitää tuommosia - wannabeulkomaalainenlaulanenglanniksi juttuja. Niitä on ollut jo aivan liikaa. Me ollaan suomalaisia ja kerrankin joku suomeksi laulava kisoihin! :D

Cider Hill on ehdottomasti

Cider Hill on ehdottomasti paras ja eniten kansainvälinen kappale! Ja mikä ääni Niinalla on!!!!

Kaikki kuunneltuna kahteen

Kaikki kuunneltuna kahteen kertaan ja muutamat jopa useampaan . Bääbsiltä hyvä uusi sovitus- kansainvälistä
tyyliä ja ääntä. Toiseksi Osmo Ikonen.

AMADEUS ON EHDOTTOMASTI

AMADEUS ON EHDOTTOMASTI PARAS!! EI MUUTA, KUIN OSLOON!

Maria Lund

Maria Lund fiftarityyleineen,Bääbsit,eläkeläiset, twisterit... Näistä friikeistä pitäis valita? Voisko suomi pitää välivuoden????? SIELLÄ ON NYT ASIANTUNTIJARAADIT MYÖS! 50/50. Ja ensi vuonna Anna Eriksson, Terhi Kokkonen, Annika Eklund mukaan...

Osmo Ikosen pitäisi kyllä

Osmo Ikosen pitäisi kyllä päästää euroviisuihin. Hän siellä todennäköisesti menestyisikin parhaiten. Ei mtn "suomalaista hömpömpömppöä" taas sinne. Osmo osaa asiansa, äänet hänelle! =)

Lopettakaa jo tuo ennen

Lopettakaa jo tuo ennen aikainen jauhaminen. Oletteko kuulleet jo kappaleet vai????
Uskonpa että jos te äänestätte,niin Suomi jatkaa samaan malliin kuin ennenkin,siis ,sijoitus häntäpää...
Oppikaa joskus!

Itse kannatan myös Maria

Itse kannatan myös Maria Lundia.Näyttävä nainen,joka osaa laulaa !
Suomen toivoja ovat myös Pentti Hietanen ja Amadeus.

Maria Osloon! Toivottavasti

Maria Osloon! Toivottavasti luvassa huikea ja hieno show fiftarityyleineen! Voisi kerrankin erottua joukosta HYVÄLLÄ TAPAA.

Amadeuksessa on kaikki mitä

Amadeuksessa on kaikki mitä euroviisuissa tarvitaan, ääni mitä mahtavin, ulkonäkö mitä mahtavin, liikehdintä mitä mahtavin.

Amadeus Osloon, ei kukaan muu.

humpalla voittaa aina

humpalla voittaa aina

Suomi menetti

Suomi menetti mahdollisuutensa jättämällä Villieläimen-Ei minua ja Saga Bloomin-Love like this pois kisasta.

Suomi osallistunut viisuihin

Suomi osallistunut viisuihin yli 40 kertaa ja kerran vasta menestytty. Viro osallistunut noin 15 kertaa ja säännöllisesti 6n joukossa.. Nämä ehdokkaat on jostain todella syvältä! Päätä pitää lyödä seinään vuodesta toiseen. Säännöt muuttuneet sitten lordin joten voisi jättää eläkeläiset ja muut friikit nyt jo pois ja satsata laatuun.

kaikki varmaankin ihan

kaikki varmaankin ihan sontaa --- tämä kommentti vain niille, jotka ovat jo nimen, ulkonäön etc perusteella päättäneet voittajan. Kuunnelkaa ensin biisit ja päättäkää sitten.

Näistä luottaisin ehkä

Näistä luottaisin ehkä näin musiikillisesti Linn Nygårdin voimaan.

Lopettakaa jankuttaminen

Lopettakaa jankuttaminen ennenkuin olette nähneet livenä kaikki kappaleet. Ja äänestäkää kappaletta joka voisi pärjätä,eikä sitä joka kutkuttaa omia korvia.
Mutta sitä on kai turha toivoa,... Saa kai taas hävetä silmät päästä..

hei toivottavasti tänä

hei

toivottavasti tänä vuonna finaalia kun seurataan paikan päälä katsomossa, olisi äänen toisto parempi salissa. V. 2009 finaalissa permantopaikka rivillä 7 ei ollut hääviä istua, kun show keskittyi nykyiselle a-katsomon puolelle. Tuntui kuin ei olisi ollutkaan koko paikanpäällä, tv-ruuduistakin pääsi paremmin tunnelmaan, kun töllötti niitä!!!

amadeus kohta voiton vie

amadeus kohta voiton vie varman anaski toivon niin

Alkukarsinta meni p.ksi,

Alkukarsinta meni p.ksi, kukaan ei edes nähny livenä kappaleita. Muistakaa miten kävi passion worksille..
Joten ei kannata puida mitään ennenkuin kaikki kappaleet on nähty ja kuultu,siis livenä. Ja siis kyllähän kaikki biisit jossakin yhteydessä hyviä ovat ja omassa luokassaan, ei siis artisteja tarvi ruveta nolaamaan. Mutta se mitä teidän suomalaisten pitää oppia on ,että kun haetaan euroviisu edustajaa, ei edellä mainitut kriteerit riitä. Joten äänestäkää euroviisuissa pärjäävää erottuvaa biisiä, tai hypätkää pois koko kisasta...

miksi helevetissä te ette

miksi helevetissä te ette voi valita suomen ehdokkais sellasta joka oikeesti voi pärjätä!!! Siis joku tango kuningas kisaa rockia vastaan!! Maailma nauraa oli se kuka tahansa noista artisteista. Sinne vois laittaa vaikka rasmuksen, negative anna abreu???? Mikä saatana noil on vikana!! ja nyt jotkut mummot äänestää jotai veetiä sin! Meikäläinen muuttaa ruotsiin kun suomesta on tullu tällänen luuseri homo maa!!!!

Sebben o linn! Tuffast i

Sebben o linn! Tuffast i byji :D

sitä paitsi.. Amadeus

sitä paitsi..
Amadeus laulaa tangoo eikä mitää poppia yms.

kaikki noista ehdokkaista on

kaikki noista ehdokkaista on huonoja.
miten säälittävää.

amadeus ehdotomasti voita se

amadeus ehdotomasti voita se on tosi hyvä näkö nen ja sister on kans hyvää

Amadeusta ei voi lähettää

Amadeusta ei voi lähettää Osloon,koska muistuttaa ulkonäöllisesti Rybakia ?? Lapsellinen väite.

Euroviisut on laulu-ja sävellyskilpailu ja Amadeuksella sattuu olemaan karsintojen parhaimpia ääniä.
Tärkeimpiä asioita näissä kisoissa on lauluääni,esiintymistaito ja hyvä kappale.
Ainoat "artistit" joille maailmalla naurettaisiin olisivat Eläkeläiset.

No hei, Bääbs on ainoa

No hei, Bääbs on ainoa varteenotettava tästä sakista.

Eipäs nyt tehdäkään

Eipäs nyt tehdäkään sitä virhettä, että lähetetään Amadeus Rybak...eiku Lundberg Osloon. Johan ne taas pääsee meitille nauramaan kun usein Suomi on kokeillut juttuja "Toimihan tämä viime/toissa vuonnakin..."-mentaliteetilla.

Jotain superfreesiä kehiin!

Kiitos ja anteeksi.

Heli Kajo on paras

Heli Kajo on paras vaihtoehto Suomen edustajaksi!!!

Lämpeän Anonyymin

Lämpeän Anonyymin kommentille: "Amadeys ja Osmo Ikonen mun suosikkeja näistä!:)" Mun suosikkeja kans.

sssssssssssssssssssssssssssss

sssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss

amadeus on kome ja hyvä

amadeus on kome ja hyvä näkönen eurovision typiä

Amadeus ja Osmo Ikonen mun

Amadeus ja Osmo Ikonen mun suosikkei näistä! :)

Hyvä Heli!

Hyvä Heli!

Nämä Kuunkuiskaajat ovat

Nämä Kuunkuiskaajat ovat kyllä todella kauniita! Olen kuullut myös heidän musiikkia ja hyvältähän sekin kuulostaa!

Suloiset

Suloiset Kuunkuiskaajat!!!!!!!!

Amadeuuuuuuuuuuusssssssssssss

Amadeuuuuuuuuuuusssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss