Rusettipussukka ystävälle

Jotain pientä, söpöä ja ystäväni näköistä. Siinä kriteerit lahjaan jonka ystävälleni tein. Inspiraatio lähti valtavasta säkillisestä erilaisia kierrätettyjä nahkanpaloja jotka sain lahjaksi. En aivan heti kyennyt hahmottamaan mitä palasista syntyisi, mutta kun oikeanlainen kaava ja ajankohta kohtasivat, tiesin heti miten palaset käyttäisin.

Nappituntuma: Rusettipussukka ystävälle.

Ompelu sujui sutjakkaasti, nahkaa kun ei tarvitse huolitella. Paksu materiaali oli hieman hankala vetoketjua ommellessa.

Nappituntuma: Rusettipussukka ystävälle.

Nappituntuma: Rusettipussukka ystävälle.

Nappituntuma: Rusettipussukka ystävälle.

Nappituntuma: Rusettipussukka ystävälle.

Ystävänpäiväänhän kuuluu rusettiluistelu ja tämä rusetti saa olla ystävälleni muistutus siitä. Rannekoruja olin tehnyt jo aiemmin ja olen aika varma että musta koru on juurikin passeli lahjan saajalle. Muutama makeinen vielä mukaan, luultavasti salmiakkia.

Nappituntuma: Rusettipussukka ystävälle.

Ylijääneistä nahkanpalasista sain vielä letitettyä rannekkeen. Nipistin letinpäät nauhanpäillä kiinni. Sama toimisi myös punotulla ystävärannekkeella

Nappituntuma: Rusettipussukka ystävälle.

Tämän rannekorun mukana voisi antaa ystäväkirjan jonka avain kulkisi aina mukana.

Nappituntuma: Rusettipussukka ystävälle.Nappituntuma: Rusettipussukka ystävälle.

kommentit

Pakko kommetoida valkoisen sängyn merkeissä. Luovutimme Lielahden Konttiin vanhan sänkymme, kun paikkaa ei mihinkään sille löytynyt. Oli jo rähjääntynytkin. Aina mietin, että jotain räväkkää siihen keksin jne, mutta sitten luovuin ajanpuutteessa ajatuksesta. Sänkysi siis näyttää tutulta ;) Olen iloinen, jos se on juuri se, koska silloin sänky on päässyt juuri sellaiseen kotiin johon sitä toivoinkin, idearikkaaseen,värien, hienojen taulujen, käsillätekijän kotiin.

>Eliisa Ke, 2013-02-27 20:20

Ei voi olla totta! Se on sama sänky, samaisesta paikasta ostettu :-D Ihastuin siihen heti ja suunnitelmia maalauksen yms suhteen on minullakin, katsotaan milloin ja miten niitä toteutan!

>nappikati Ke, 2013-03-20 12:00

lisää kommentti

Tämän kentän sisältö pidetään yksityisenä eikä sitä näytetä julkisesti.

nappituntuma

Graafikko Kati Tavilampi näkee ympärillään koko ajan kaikkea äärettömän innoittavaa. Pieniä ja suuria asioita, jotka konkretisoituvat kotona, jalostuvat uusiksi ideoiksi tai ilahduttavat pelkällä olemassaolollaan. Inspiraation hetki lyö!

linkit

uusimmat

Muualla Yle.fi:ssä