Pelle Miljoona: Hyvyyden voiman ihmeelliseen suojaan

Pelle Miljoona: Hyvyyden voiman ihmeelliseen suojaan

Virsistä viisi - Ti 24.11.2009, klo 14.45

Tälle sivulle liitetyn mediatiedoston esittäminen vaatii Adobe Flash Playerin.
570
tykkää tästä

Pelle Miljoona tulkitsee virren 600, Hyvyyden voiman ihmeelliseen suojaan. Säv. Erkki Melartin. Suom. san. Anna-Maija Raittila. sov. Pelle Miljoona ja Virsiorkesteri.

Lisää artisteista:Pelle Miljoona

Hei kaikki Satumaan kävijät!

Satumaa-palvelun ylläpito ja toimittaminen loppui 7.6. ja artikkelien kommentointi on suljettu.
Kiitos aktiivisuudestanne ja näkemisiin jatkossa uudessa palvelussa http://yle.fi/musiikki

Kommentit (6)

Äläpäs herra Mutka spiidaa. Luterilainen kirkko on niin ankee ja aikalailla takapuolesta.Pitää iloita eikä spiidata. Pientä muokkausta virsiin, niin niitä jaksaa oikeasti kuunnella. ILOITKAA ÄLKÄÄ RUIKUTTAKO!!!

marko hemming porvoo La 5.2.2011, klo 08.40

Pelle rules aina!!!
Hyvä tyyppi ja reggae käy aivan hyvin myös virsijutuissa, vaikka en noita virsiä osaa ainuttakaan.

Jasu Agnostikko Ti 13.4.2010, klo 18.25

Eihän tämä ole rienausta. Tämä on tulkinta, jolla virret saadaan sellaistenkin korvien kuultaville, joille yleensä virret ei soi. Esimerkiksi minä, en ole uskovainen, en kuulu kirkkoon, mutta kuuntelin, sillä pidän reggaesta ja Pellestä.

Anonyymi Ma 12.4.2010, klo 16.52

Mutkat suoriksi vai, herra mutka?

Onko sinulla valta tulkita ko.rienaukseksi? minusta virret veisattiin ihan veisaajiensa osaamisen mukaan eli hyvä niin. Vaan aikuisen oikeasti rienauksesi kieli ihan jostain muusta, kuin kyvystä rakastaa Kristuksen kehoittamalla tavalla. Siitähän meidät tunnetaan Sanan/ Raamatun mukaankin, ei minkään kirkkokunnan vai löydätkö Sanasta mainintaa ja viittausta siihen. Usko riittää ja armosta olemme pelastetut, ettei yksikään kerskaisi.

Tiedätkö arvostelija, että kun osoittaa sormellaan toista, tulee osoittaneeksi itseään kolmella sormella?

Ihana ohjelma, tehty rakkaudella ja on varmasti siunaukseksi sekä tekijöilleen että kuulijoilleen. Siunatut terveiseni jokaiselle lukijalle.

Anonyymi Pe 19.3.2010, klo 17.38

Olen luterilainen. Olen eri mieltä: mielestäni virsien kuuluukin elää ajassaan. Myönnän tosin, ettei reggae oikein iske minuunkaan.

Antti Björklund Ti 22.12.2009, klo 11.40

Hirveätä roskaa. Koko Virsistä viisi-sarja. Kuka kirottu on keksinyt moisen rienausohjelman. Virret on tarkoitettu veisattavaksi, ei ivattavaksi ja leikiteltäväksi. Luojan kiitos en ole luterilaisen kirkon jäsen, vaan katolilainen. Luterilaisten tulisi myötähävetä tällaisen virsipornon esittämisestä!

Pertti Mutka Savonlinna

Anonyymi Ke 9.12.2009, klo 17.30

Uusimmat

Virsistä viisi

Virsi kuuluu kaikille ja elää ajassa. TV1:n Virsistä viisi -ohjelmassa tunnetut muusikot sovittavat ja esittävät uusia tulkintoja tutuista virsistä. Virret taipuvat niin etnoon, rockiin, jazziin kuin rappiin.

Ohjelman virsivideot nyt Satumaassa!

Muualla Yle.fi:ssä