Pelle Miljoona reissaa jousien kelluttaessa halki ajan ja rakkauden

Pelle Miljoona reissaa jousien kelluttaessa halki ajan ja rakkauden

Ajankohtaista - Pe 18.3.2011, klo 16.53

Pelle MiljoonaPelle Miljoona

Tälle sivulle liitetyn mediatiedoston esittäminen vaatii Adobe Flash Playerin.

275
tykkää tästä

Pelle Miljoona on levyttänyt vanhoja biisejään yhdessä jousiorkesterin kanssa. Jyväskyläläisen Jäljelle jääneet unelmat –jousiensamble sai Pellestä innostuneen yhteistyökumppanin: ”Äänitys tapahtui positiivisissa pyörteissä. Parasta kynttilänvalossa, punaviinilasin kera”, toteaa Pelle keveän keski-ikäiseen tyyliin levy-yhtiön tiedotteessa.

Pelle Miljoonalla on ollut aina paljon sanottavaa. Syyksi tähän Pelle arvioi tietynlaisen kodittomuuden tunteen ja vapauden kaipuun, joka ehkä juontaa juurensa hänen vanhempiensa siirtokarjalaisista juurista. ”Mutta sujuu se elämä etsiskellessäkin ja toivoessa, että mitään ei löytäisi”, kiteyttää Pelle arvoituksellisesti.

Pellen ja JJU:n levyllä kuullaan Pellen tuttuja ja vähän tuntemattomampiakin kappaleita. Biisilistalla on mukana mm. kappale Moottoritie on kuuma, joka syntyi aikoinaan Helsingin Herttoniemessä vanhalle kansakoululle perustetulla treenikämpällä. Ari Taskinen oli ostanut New Yorkista uuden syntetisaattorin, jolla hän vingutti Moottoritien riffiä. Sitten treenit alkoivat. Taskisella oli sävellys ehtinyt syntyä ja Pelleltä löytyivät siihen sopivat sanat.
Pasi Hiihtola haastattelee.

Lisää artisteista:Pelle Miljoona

Hei kaikki Satumaan kävijät!

Satumaa-palvelun ylläpito ja toimittaminen loppui 7.6. ja artikkelien kommentointi on suljettu.
Kiitos aktiivisuudestanne ja näkemisiin jatkossa uudessa palvelussa http://yle.fi/musiikki

Kommentit (1)

Levynjulkistuskonsertti oli upea! Solisti, jousiensemble ja enkelikuoro soivat hienosti yhteen. Ja mitkä sanoitukset! Todella koskettavaa... Piti ostaa Halki ajan ja rakkauden -levykin ja niihin tunnelmiin on jo palattu monta kertaa.

Pari fania La 19.3.2011, klo 11.28

Uusimmat

Muualla Yle.fi:ssä