Andy McCoy: "Pelle Miljoona Oy:ssa on taikaa, jota ei usein tunne”

Andy McCoy: "Pelle Miljoona Oy:ssa on taikaa, jota ei usein tunne”

Ajankohtaista - Ma 21.2.2011, klo 16.55

Areena-sisällön näkyminen vaatii Javascriptin päälläolon sekä Flash-liitännäisen

Areena linkki: http://areena.yle.fi/audio/1298033309825

274
tykkää tästä

Pelle Miljoona Oy:n Moottoritie on kuuma -albumin 31 vuotta sitten tehnyt kokoonpano on kiertänyt Suomea myöhästyneellä levynjulkaisukiertueella. Oy on soittanut loppuunmyydyille katsomoille.

”Oli fantastista ku me skulattiin eka kertaa kimpassa 30+ vuoteen. Huonees oli sellanen magiikka, ku kaikkien personalities sopii yhteen niin et siit tulee oikee balanssi”, hehkuttaa Andy jäljittelemättömään tyyliinsä.

”Moottori tie on kuuma on nykyään kuin kansanlaulu, sä et voi mennä mihinkään karaokebaariin missä sitä ei rääytä. Siit tulee nostalgisii kyyneleitä.”

Andy analysoi, että nykyään Oy soittaa enemmän täydellisesti kuin koskaan ja livesetti on melkein samanlainen kuin juuri ennen Moottoritien levyttämistä. Homma kuulostaa paremmalta kuin ikinä.

Andyn mielestä 30 vuotta ei ole aika eikä mikään levynjulkkarikiertueen pitämiselle, aika on sille nyt kypsä.  ”Piti ottaa aikaa ja antaa musan mennä ihmisten mieleen ja alitajuntaan. Jos musa ei kestä kolmeakymmentä vuotta, niin sit se on vanhanaikast musaa.”

Pelle Miljoona Oy:n kiertueen jälkeen Andy McCoy alkaa valmistella omaa soololevyään, mutta jos kansa vaatii lisää Pelle Miljoonaa, niin Andyn mukaan ei ole mahdotonta, että jotain uuttakin tehtäisiin. Kaikki on mahdollista.

Lisää artisteista:Andy McCoyPelle Miljoona

Hei kaikki Satumaan kävijät!

Satumaa-palvelun ylläpito ja toimittaminen loppui 7.6. ja artikkelien kommentointi on suljettu.
Kiitos aktiivisuudestanne ja näkemisiin jatkossa uudessa palvelussa http://yle.fi/musiikki

Kommentit (1)

Andy on skyl kova seppä! ku on vieläkin hengissä, tuolla lifestylellä... Tuohon kuosiin/mielentilaan ei päästä ainakaan ganjan voimalla, vaan usean vuoden doku,lääke ja opiodi kuureilla. Suomalainen lääketieteen ihme:) Propsit Antille.....ps. heikompi olisi jo tippunut. Ihan vi..un JEBA..)

Anonyymi Pe 18.3.2011, klo 21.51

Uusimmat

Muualla Yle.fi:ssä