YLE Teema

 

Historiadokumentti

Hitlerin kätyrit (12)

Julkaistu tiistaina 30.08.2011 60 kommenttia 209 suositusta

torstai 10.1. klo 18.00

Historiankirjoitukset mielummin unohtaisivat natsien kanssa yhteistyötä tehneet ihmiset, sillä ne eivät sovi yhteen sankarimyyttien kanssa. Silti tuhannet ihmiset Saksan ulkopuolella tukivat natseja. Monilla oli hyviä tarkoitusperiä, toiset tunsivat, että heillä ei ollut muuta vaihtoehtoa, mutta oli niitäkin, joilla oli synkempiä syitä tukea natsipuoluetta.

Teeman syksyn pitkässä 13-osaisessa historiasarjassa Hitlerin kätyrit käsitellään tunnettuja ja tuntemattomampia ihmisiä, jotka syystä tai toisesta halusivat tehdä yhteistyötä natsien kanssa toisen maailmansodan aikana. Mukana on myös Suomea käsittelevä jakso, joka lähetetään 1.1.2013.

9.10. Osa 1. Sarjan aloittaa Puolan juutalainen Chaim Rumkowski, joka oli Lodzin getton päällikkönä ja toimitti natseille työvoimaa elintarvikkeita vastaan. Rumkowski uskoi, että juutalaisilla oli yhä toivoa, ja että hän pystyisi muuttamaan Lodzin geton juutalaiskulttuurin keskukseksi. Niinpä hän teki sopimuksen natsien kanssa: hän organisoisi työvoimaa natseille ja saisi vastalahjaksi ruokaa.

16.10. Osa 2. Pierre Laval. Ranskalainen Pierre Laval oli pitkän linjan valtiomies, Time-lehden vuoden mies vuonna 1931. Sota-aikana ollessaan Vichyn hallituksen pääministerinä Laval ryhtyi kuitenkin toimittamaan juutalaisia kuolemanleireille.

23.10. Osa 3. Arājsin iskuryhmä. Juutalaisten tuhoamisesta eivät olleet vastuussa yksin saksalaiset. Latvialainen patriootti Viktors Arājs perusti kotimaassaan oman iskuryhmän ottamaan kiinni juutalaisia.

30.10. Osa 4. Belgian SS-joukot. Belgialainen Leon Degrelle oli vankkumaton katolilainen ja vihasi kommunismia sydämensä pohjasta. Saksan vallattua Belgian Degrelle tuki innokkaasti belgialaisten SS-joukkojen perustamista.

6.11. Osa 5. Dinko Sakic. Kun Dinko Sakic vuonna 2008 kuoli, pidettiin häntä yhtenä itsenäisen Kroatian suurmiehistä. Samainen Sakic oli kuitenkin jugoslavialaisen keskitysleirin päällikkö ja joutui tilille sotarikoksistaan.

13.11. Osa 6. Vidkun Quisling. Millainen oli Vidkun Quislingin tie lapsinerosta ja oikeistopoliitikosta Saksan miehittämän Norjan nukkehallituksen johtajaksi? Sodan päätyttyä joutui kansan vihaama maanpetturi tuomiolle.

20.11. Osa 7. IRA. Irlannin tasavaltalaisarmeijaa ei fasistien aatemaailma kiinnostanut. "Minun viholliseni vihollinen on ystäväni" kuvaakin sattuvasti IRA:n halukkuutta yhteistyöhön natsien kanssa.

27.11. Osa 8. Jerusalemin suurmufti. Kuinka nykyään arvioidaan Muhammad Amin al-Husseinin natsimyönteisyyttä? Hänellä oli hyvät suhteet Euroopan fasistidiktatuureihin, mutta hän oli myös kiihkeä palestiinalaisnationalisti.

4.12. Osa 9. Hitlerin juutalaiset. Syntyperästä riippuen Saksan juutalaiset luokiteltiin eri ryhmiin. Osa "sekarotuisista" juutalaisista liittyi vastarintaliikkeeseen, mutta eräät nousivat jopa kenraaleiksi Saksan armeijassa.

11.12. Osa 10. Anton Mussert, Hollanti. Anton Mussert oli Hollannin natsipuolueen johtaja, jonka toimet ovat maan virallisesta historiasta pyyhitty pois. Vainojen ollessa pahimmillaan juutalaisista maksettiin jopa tapporaha.

18.12. Osa 11. Ionnas Rallis, Kreikka. Kreikan vastarintaliike taisteli sankarillisesti natseja vastaan, mutta maassa oli myös Hitlerin myötäilijöitä, yksi heistä oli nukkehallituksen pääministeri Ionnas Rallis.

1.1.2013 Osa 12. Suomi. Stalinin hyökkäys Suomeen aiheutti voimakasta suuttumusta maailmalla. Miten Suomessa suhtauduttiin yhteistyöhön natsien kanssa ja kuinka asiat muualla Euroopassa nähtiin?

8.1.2013 Osa 13. Puolisotilaalliset poliisijoukot. Itä-Euroopassa natsit hyödynsivät syvälle juurtunutta juutalaisvihaa ja värväsivät paikallisia joukkoja tappamaan juutalaisia. Myöhemmin osastot sulautettiin Saksan armeijaan.

Suosittele209 Suosittelee

Lähetä linkki

Kommentit

Anonyymi

Mihin unohtui Aatos Erkko ? Selkeästi kuuluisi tälle listalle.

Anonyymi

Mihin unohtui Neuvostoliitto ja kommunistit, suomalaiset maanpetturit mukaanlukien, jotka 8/1939-6/1941 olivat sotilasliitossa Hitlerin kanssa?

Anonyymi

Anonyymi kirjoitti:
Mihin unohtui Aatos Erkko ? Selkeästi kuuluisi tälle listalle.

Aatos Erkko? Oli II-maailmansodan aikaan noin 10 vuotias. Luuletko, että teki merkittävää yhteistyötä Hitlerin kanssa?

Anonyymi

70 vuoden päästä tehdään donkumetti nimellä Timpan kätyrit. ;)

Anonyymi

Onx toi kuva Sastamalassa (Shell) oleva juna jossa sopimuksia kirjoitettiin?

Anonyymi

No ei taida olla.

Anonyymisti sanottu

Tulee varmaan olemaan mielenkiintoinen jakso 22.11. Tuskin mitään utta mutta toisesta näkökulmasta. Muualla euroopassa natsit olivat se suurempi paha mutta vaihtaisivatko paikka miedän kanssamme? Siihen aikaan oltiin joko vasemmalla tai oikealla, ja itse en tahtoisi olla samassa tilanteessa kuin entisern Neuvostoliiton maat nykyisin ovat. Asiat voisivat olla nytkin paremmin mutta toisaalta huonommin.

Anonyymi

Aivan loistava sarja. Hyvä, että YLE Teema tekee näitä laadudokumentteja historiasta ja ennen kaikkea toisesta maailmansodasta.

Anonyymi

Ryssä iski Suomea. Kansainliitto käänsi selkänsä. Ei jäänyt vaihtoehtoja. Hienosti Suomi luovi tilanteesta ja sai vielä sodan lopussa ilmatukea ja panssarintorjuntakalustoa Saksalta. Niitä ilman olisi sota hävitty. Huomatkaa vielä se, että Suomen kiviaatta puuttuu Auschwitzsista. Se on merkittävä asia.

Anonyymi

Anonyymi kirjoitti:
Hienosti Suomi luovi tilanteesta ja sai vielä sodan lopussa ilmatukea ja panssarintorjuntakalustoa Saksalta. .

No ei se ollut hieno laskettelukilpailu vaan tragedia. Täällä oli monenlaista myötäilijää, kumartelijaa ja kolmannen kolonnan miestä suuntaan jos toiseenkin. Poliitikot olivat myös vaikeiden päätösten edessä.

Hyvä sarja, odotan mielenkiinnolla lisäjaksoja ja ulkopuolista näkökulmaa Suomeen.

Anonyymi

Hieno ja monipuolinen sarja, mutta yksi puuttuu: kenraali Vlasov ja Venäjän vapautusarmeija, samoin muut saksalaisia tukeneet venäläiset, mm. kasakat.

Sweden

Anonyymi kirjoitti:
Mihin unohtui Neuvostoliitto ja kommunistit, suomalaiset maanpetturit mukaanlukien, jotka 8/1939-6/1941 olivat sotilasliitossa Hitlerin kanssa?

Hyvä kommentti!
Tätä asiaa käsiteltiin mm. Molotov-dokkarissa. Mutta olisi siitä voinut tehdä jakson tähänkin sarjaan. Neuvostoliitossa toteutettiin juutakaisvainoja vielä 40-luvun lopulla ja kohteeksi joutui mm. Hitlerin tukija Molotovin vaimo,joka oli juutalainen. Joten Hitlerin kätyröinti esli bogromit jatkuivat heti sodan jälkeen. Sana muuten on venäläinen ja vuodelta 1820 luvulta.

Samoin mihin unohtui Ruotsi, joka varusti ja lainoitti Saksan sodan, jopa pelasti palautti natsien omaisuutta takaisin natsiliikemiehille sodan jälkeen nimellisillä kaupoilla. Esim Irlannin IRA:lla oli huomattavasti pienempi vaikutus Hitlerin voittoihin, kuin Ruotsin rahoilla ja rautamalmilla.

Olisi hyvä, että myös nämä lisättäisiin tähän sarjaa.
Onneksi mukana on Suomi, niin voimme rehellisesti katsoa, että tästä historian asiasta emme ainakaan vaikene kuten Neukkula, Venäjä ja Ruotsi.

Teeman uskottavuus

Sarjan alkuperäinen nimi on The Nazi Collaborators (=Natsien yheistyökumppanit) Sarja löytyy kokonaisuudessaan Youtubesta ja kannattaa katsoa varsinkin Suomi-jakso englanniksi, koska nimi on jo käännetty ylessä kuin Iltasanoman lööppi. (http://www.youtube.com/results?search_query=Nazi+Collaborators&suggested...)

Jos taitaa englanti edes vähän kannatta lukea vaikka Googlekääntäjän avulla pari wikipaedia artikkelia:
http://en.wikipedia.org/wiki/Pursuit_of_Nazi_collaborators
http://en.wikipedia.org/wiki/Collaboration_with_the_Axis_Powers_during_W...

Näistä voi päätellä, että esim Irlannin joutuminen tähän Ylen sarjaan johtuu suurimmaksi osaksi brittien kaunoista ja voittajan historian kirjoitustavasta. Samoin ihmetyttää myös monien muiden tapausten(maiden esim Neuvostoliiton poissaoloa). Vaikka dokkarin kuvamateraali ja ohjaus hyvä, niin Yleltä ja varsinkin Teemalta odottaisi hieman parempaa laatua - menee uskottavuus. Tämmöinen sopii odottaa JIM, mutta Ylen ei.

Das Reich

Monta mielenkiintoista tyyppiä olisi vielä käsiteltävänä: Oskar Dirlewanger, Andrei Vlasov, Karl-Maria Wiligut, Heinrich Müller, Bruno Beger...

NIPPON

Ja olisihan varmasti paikka ohjelmalle noista Aasian kollaboraattoreista myös.

Ja oman ohjelmansahan ansaistsisvati myös suomalaiset jotka työskentelivät ja opiskelivat Natsi-Saksassa.
Tasapuolisuuden nimissä, toki, myös vastaava juttu DDRn ajoilta.

KÄPYKAARTILAISILLE

Mitä muita mahdollisuuksia oli Suomen jouduttua Neuvostoliiton etupiiriin, kuin valita Saksa? Jos olisi annettu heti periksi, niin nyt oltaisiin samassa jamassa kuin Viro, tai pahemmassa, kun kansaa olisi niitetty kuin viljaa ja suuria osia olisi pakkosiirretty Siperiaan. Tilalle olisi muuttanut neuvostokansaa. Pitäisi ymmärtää sen ajan tilanne.
Ja nyt "Hitlerin kätyrit". Mannerheim pysäytti hyökkäyksen ennen Leningradia, eikä suostunut jatkamaan saksalaisten pyynnöstä huolimatta. Mannerheim inhosi tuota Itävaltalaista korpraalia, eikä ilahtunut lainkaan kun führer änkesi Marskin juhliin. Rydin sopimuksen avulla saatiin tärkeää apua viime hetkillä ja presidentin vaihdolla voitiin irrottautua sodasta. Tämän tempun saksalaiset sitten kostivat tuhoamalla Lapin. Hitlerin kätyrit?

Pekka

Kun Stalin hyökkäsi Suomeen 30.11.1939, olivat Stalin ja Hitler sotilasliitossa. He olivat solmineet 23.8.1939 hyökkäämättömyyssopimuksen ( Moltov-Ribbentrop-sopimus), jossa Saksa luovutti Suomen Stalinille.
Oliko siis Stalin Hitlerin kätyri ?

Kuka aloitti toisen maailmansodan ? Yleisesti pidetään syyllisenä Saksaa, joka hyökkäsi Puolaan 1.9.1939 mutta Myös Stalin hyökkäsi Puolaan 17.9.1939.

Johtopäätös: Voittajat kirjoittavat historian. Sanakirja kertoo kätyrin tarkoittavan jonkin laskuun toimivaa urkkijaa tai muuta hämäräperäistä apuria.

Reporadio ja Helsingin sanomat vaalivat 70-luvun taistolaista perintöään vihjailemalla Mannerheimin olleen Hitlerin kätyrin toisen maailmansodan aikana.

Kun Churchill liittoutui Stalinin kanssa Saksaa vastaan, sanoi Churchill: "If Hitler invaded hell I would make at least a favorable reference to the devil in the House of Commons."

Paholaisella Churchill tarkoitti Stalinia. Oliko Churchill siis Stalinin kätyri? En ole kuullut BBC:n niin väittävän.

Suomi toimi 1941 kuten Englanti eli liittoutui paholaisen ( Hitlerin ) kanssa. Se oli isänmaallinen teko maamme johtajilta. Reporadio väittää sen olevan kätyryyttä.

Pekka

Teeman uskottavuus kirjoitti:
Sarjan alkuperäinen nimi on The Nazi Collaborators (=Natsien yheistyökumppanit) Sarja löytyy kokonaisuudessaan Youtubesta ja kannattaa katsoa varsinkin Suomi-jakso englanniksi, koska nimi on jo käännetty ylessä kuin Iltasanoman lööppi. (http://www.youtube.com/results?search_query=Nazi+Collaborators&suggested...)

Jos taitaa englanti edes vähän kannatta lukea vaikka Googlekääntäjän avulla pari wikipaedia artikkelia:
http://en.wikipedia.org/wiki/Pursuit_of_Nazi_collaborators
http://en.wikipedia.org/wiki/Collaboration_with_the_Axis_Powers_during_W...

Näistä voi päätellä, että esim Irlannin joutuminen tähän Ylen sarjaan johtuu suurimmaksi osaksi brittien kaunoista ja voittajan historian kirjoitustavasta. Samoin ihmetyttää myös monien muiden tapausten(maiden esim Neuvostoliiton poissaoloa). Vaikka dokkarin kuvamateraali ja ohjaus hyvä, niin Yleltä ja varsinkin Teemalta odottaisi hieman parempaa laatua - menee uskottavuus. Tämmöinen sopii odottaa JIM, mutta Ylen ei.

En löytänyt Youtubista sarjan Suomea koskevaa osiota. Onko YLE ehkä vetänyt sen hihasta.

hissan-sepi

Anonyymi kirjoitti:
Ryssä iski Suomea. Kansainliitto käänsi selkänsä. Ei jäänyt vaihtoehtoja. Hienosti Suomi luovi tilanteesta ja sai vielä sodan lopussa ilmatukea ja panssarintorjuntakalustoa Saksalta. Niitä ilman olisi sota hävitty. Huomatkaa vielä se, että Suomen kiviaatta puuttuu Auschwitzsista. Se on merkittävä asia.

Niin, Neuvostoliitto erotettiin kansainliitosta. Harmi vain, että Kansainliitolla ei ollut mitään merkitystä koko olemassaolo aikanaan. Suomen ja Ruotsin kiista Ahvenanmaasta taisi olla ainoita konflikteja, joissa Kansainliitto onnistui

Anonyymi

Pekka kirjoitti:
Teeman uskottavuus kirjoitti:
Sarjan alkuperäinen nimi on The Nazi Collaborators (=Natsien yheistyökumppanit) Sarja löytyy kokonaisuudessaan Youtubesta ja kannattaa katsoa varsinkin Suomi-jakso englanniksi, koska nimi on jo käännetty ylessä kuin Iltasanoman lööppi. (http://www.youtube.com/results?search_query=Nazi+Collaborators&suggested...)

Jos taitaa englanti edes vähän kannatta lukea vaikka Googlekääntäjän avulla pari wikipaedia artikkelia:
http://en.wikipedia.org/wiki/Pursuit_of_Nazi_collaborators
http://en.wikipedia.org/wiki/Collaboration_with_the_Axis_Powers_during_W...

Näistä voi päätellä, että esim Irlannin joutuminen tähän Ylen sarjaan johtuu suurimmaksi osaksi brittien kaunoista ja voittajan historian kirjoitustavasta. Samoin ihmetyttää myös monien muiden tapausten(maiden esim Neuvostoliiton poissaoloa). Vaikka dokkarin kuvamateraali ja ohjaus hyvä, niin Yleltä ja varsinkin Teemalta odottaisi hieman parempaa laatua - menee uskottavuus. Tämmöinen sopii odottaa JIM, mutta Ylen ei.

En löytänyt Youtubista sarjan Suomea koskevaa osiota. Onko YLE ehkä vetänyt sen hihasta.

yle on kääntänyt The good collaborators = Suomi
(onhan se lähes suora käännös)

Anonyymi

Anonyymi kirjoitti:
Hitlerin edustama kansallissosialismi olisi voittanut ja se kasvaisi välittömästi, jos juutalaispankkiirien valta laskisi tarpeeksi. Juutalaispankkiirit pyörittävät viihdeteollisuutta joka kertoo voittajien tarinaa toisesta maailmansodasta ympäri maailmaa. Saksalaisia ja kommunistejakin voidaan demonisoida, mutta miten on mahdollista, että juutalaiset saavat tehdä mitä haluavat ja heidän touhujaan kritisoi julkisesti Suomessa käytännössä vain Erkki Tuomioja, jonka amerikkalaisvastaisuutensa on todettava hyvin loogiseksi.

Juutalaispankkiirit saavat käytännössä tehdä mitä tahansa, tappaa ihmisiä Natoa ja CIA:ta käyttäen, putsata säännöllisesti muiden kuin juutalaisten ihmisten kukkarot, pyöritellä erittäin kannattavia sotia siellä sun täällä. Jopa kommunismin 100 miljoonaan ihmisuhriin päättynyt satavuotinen testi oli kannattava siksi, että USA:n juutalaisyhdyskuntien ja Israelin kannalta kommunismin kanssa voi elää ja se on tehottomana isminä helpompi ajaa omaan miinaansa.

Kun haukut ihmistä natsiksi, et ymmärrä mistä puhut.
Kun haukut ihmistä kapitalistiksi, et osaa käyttää oikeaa termiä.
Jos käytät oikeaa termiä ja haukut juutalaispankkiiria, joka lypsää sinusta kaiken irti juutalaiskätyriksi, olet rasisti pahimmasta päästä, fasisti natsi jne jne.

Juutalaisten maailmanvalloitus ja taktiikka on kerrottu Hitlerin teoksessa Taisteluni. Lukekaa ja pitäkää perheistäne huolta, ettei juutalaiskätyrit tuhoa maailmaa.

Otahan se foliohattu päästäsi ja opiskele vähän historiaa jostain legitiimistä lähteestä eikä natsien propagandapamfleteista. Juutalaisia on 2 promillea maailman väestöstä. Et kai tosissasi kuvittele, että niin pienellä joukolla voisi olla noin suuri vaikutusvalta?

Tuomiojan juutalaisvastaisuuden suhteen olet, valitettavasti, oikeassa.

Anonyymi

Niin.Olisimmeko tässä ja nyt vapaa kansakunta ilman saksan apua?Käsi sydämelle.

Heikki R

Älkää sotkeko juutalaisvastaisuutta ja nykyisen Israelin politiikan kritisointia. Niillä ei ole mitään tekemistä toistensa kanssa.

Israelin nykyiset poliitikot ovat huolellisesti lukeneeet historian ja toistavat nyt kaiken ikävän, mitä sieltä voi oppia.

Viktor Klempererin "Haluan todistaa" kertoo vastaansanomattomasti juutalaisten jokapäiväisestä todellisuudesta ja kärsimyksestä 1930-40 luvun Euroopassa. Miksi nykyinen Israel haluaa toistaa tuon kaiken omassa lähipiirissään.

Berliinin muuri sortui 1989, uudet muurit ovat kohoilleet Jerusalemissa ja länsirannalla. Juuri siellä niitä ei olisi koskaan odottanut näkevänsä! Antisemitismiä eikä muuta rasismia voi missään muodossa hyväksyä. Niinpä ei voi myöskään hyväksyä tämän päivän Israelin vallassa olevien toimia.

Tuomiojan analyyttisyys ja selkeys voi tietysti olla monelle vaikea asia käsittää.

Anonyymi

Pekka kirjoitti:
Teeman uskottavuus kirjoitti:
Sarjan alkuperäinen nimi on The Nazi Collaborators (=Natsien yheistyökumppanit) Sarja löytyy kokonaisuudessaan Youtubesta ja kannattaa katsoa varsinkin Suomi-jakso englanniksi, koska nimi on jo käännetty ylessä kuin Iltasanoman lööppi. (http://www.youtube.com/results?search_query=Nazi+Collaborators&suggested...)

Jos taitaa englanti edes vähän kannatta lukea vaikka Googlekääntäjän avulla pari wikipaedia artikkelia:
http://en.wikipedia.org/wiki/Pursuit_of_Nazi_collaborators
http://en.wikipedia.org/wiki/Collaboration_with_the_Axis_Powers_during_W...

Näistä voi päätellä, että esim Irlannin joutuminen tähän Ylen sarjaan johtuu suurimmaksi osaksi brittien kaunoista ja voittajan historian kirjoitustavasta. Samoin ihmetyttää myös monien muiden tapausten(maiden esim Neuvostoliiton poissaoloa). Vaikka dokkarin kuvamateraali ja ohjaus hyvä, niin Yleltä ja varsinkin Teemalta odottaisi hieman parempaa laatua - menee uskottavuus. Tämmöinen sopii odottaa JIM, mutta Ylen ei.

En löytänyt Youtubista sarjan Suomea koskevaa osiota. Onko YLE ehkä vetänyt sen hihasta.

Tässä on linkki osa 12:een
http://www.youtube.com/watch?v=OspH8x2yTsU

Pete

Vaan enpä ole pitkään aikoihin nähnyt mitään niin itsepetokseen langennutta osaa kuin tarina Suomen ja Natsi-Saksan suhteista. Kätyri muuttuikin yllättäin petturiksi. Toivottavasti kukaan ei näe tätä sarjaa. Tämä on suomettumista sen syvimmässä muodossa. Faktat nimittäin unohtui koko osasta.

Anonyymi

Pete kirjoitti:
Vaan enpä ole pitkään aikoihin nähnyt mitään niin itsepetokseen langennutta osaa kuin tarina Suomen ja Natsi-Saksan suhteista. Kätyri muuttuikin yllättäin petturiksi. Toivottavasti kukaan ei näe tätä sarjaa. Tämä on suomettumista sen syvimmässä muodossa. Faktat nimittäin unohtui koko osasta.

Tänään nähty Suomen jatkosotakappale on törkeää propagandaa, jossa on runsaasti virhellisyyksiä päivämäärien ja karttojen osalta.

Sarjan esittäminen hiukan ennen presidentinvaaleja on liene tarkoitettu palvelemaan Paavo Lipposen vaalikampanjaa. Timo Harakan eiliset kommentit TV:ssa palvelivat samaa tarkoitusperää.

Pekka

Hitlerin ja Stalinin välillä oli hyökkäämättömyyssopimus 23.8.1939- 22.6.1941 jolloin Saksa aloitti

hyökkäyksen Neuvostoliittoon.

Siten perustellusti voidaan pitää Stalinia Hitlerin liittolaisena tämän ajanjakson osalta.

Syksyllä 1939 pitivät Neuvostoliitto ja Saksa yhteisen sotilasparaatin Moskovassa Puolan kukistumisen

kunniaksi.

http://fi.wikipedia.org/wiki/Molotov%E2%80%93Ribbentrop-sopimus

Vox humana

Heikki R kirjoitti:
Älkää sotkeko juutalaisvastaisuutta ja nykyisen Israelin politiikan kritisointia. Niillä ei ole mitään tekemistä toistensa kanssa.

Israelin nykyiset poliitikot ovat huolellisesti lukeneeet historian ja toistavat nyt kaiken ikävän, mitä sieltä voi oppia.

Viktor Klempererin "Haluan todistaa" kertoo vastaansanomattomasti juutalaisten jokapäiväisestä todellisuudesta ja kärsimyksestä 1930-40 luvun Euroopassa. Miksi nykyinen Israel haluaa toistaa tuon kaiken omassa lähipiirissään.

Berliinin muuri sortui 1989, uudet muurit ovat kohoilleet Jerusalemissa ja länsirannalla. Juuri siellä niitä ei olisi koskaan odottanut näkevänsä! Antisemitismiä eikä muuta rasismia voi missään muodossa hyväksyä. Niinpä ei voi myöskään hyväksyä tämän päivän Israelin vallassa olevien toimia.

Tuomiojan analyyttisyys ja selkeys voi tietysti olla monelle vaikea asia käsittää.

Tuo esittämäsi täysin absurdi analogia natsi-Saksan ja Israelin välillä nimenomaan on juutalaisvastaisuutta, oikein klassinen antisemitistinen "blood libel". Ensinnäkään israelilaiset eivät ole tehneet samoja tekoja kuin natsit. Toisekseen: mitä sellaista 1930-luvun Saksan juutalaiset olivat tehneet, mikä olisi oikeuttanut natsien heitä vastaan kohdistuneisiin toimenpiteisiin? Eivät mitään! Gazan ja Länsirannan arabit sen sijaan ovat jatkuvilla raketti-iskuilla ja terroriteoilla pakottaneet Israelin rakentamaan muurit omien kansalaistensa suojaksi.

Ja vielä selvyyden vuoksi: ei kaikki Israeliin kohdistettu kritiikki ole juutalaisvastaisuutta. Israelia pitää saada kritisoida samalla tavalla kuin kaikkia muitakin maita. Mutta hyvin usein Israel-kritiikillä on antisemitistinen motiivi, minkä seurauksena kansainvälinen yhteisö toistuvasti arvostelee Israelia ankarammalla asteikolla kuin muita maita. Lisäksi useimpien maiden valtamedia on Israel-uutisoinnissaan rankasti puolueellinen. On muistettava, että konfliktiin tarvitaan aina kaksi osapuolta, mutta tässä konfliktissa medialla on tapana välittää vain toisen osapuolen näkökulma.

Kuvitellaanpa, että Ahvenanmaata hallitsisi terroristijärjestö, jonka tavoitteena olisi tappaa koko Suomen kansa, joka jatkuvasti ampuisi ohjuksia manner-Suomeen, ja jolle kaikki ympäröivät maat toimittaisivat aseita. Eikö Suomella olisi oikeutta puolustautua sitä vastaan?

eko

Dokumentin Suomi-osa oli minusta rimanalitus, lähinnä epäkriittisyydessään. Suomea käsiteltiin viisaan Mannerheimin luotsaamana maana, joka selvisi parhain päin historian karikoista. Yhteiskuntajärjestelmän parhaat puolet - esim. parlamentaristinen demokratia - eivät tulleet esiin ja Suomen sodankäynnin ongelmalliset piirteetkin peittyivät SS-divisiona-episodilla märehtimiseen. Itä-Karjalan miehitystä ja sen synnyttämiä ristiriitoja ei edes mainittu.

Nevanlinnan tuonti esiin oli toki riemastuttavaa. Mutta Linkomies jäi pois.
Mutta ei mitään uutta auringon alla paitsi hassut asiavirheet (Vipura, Rangellin näkoinen Risto Ryti jne..). Huolimatonta työtä. Jää miettimään, mitä vastaavaa dokumentin muihin osiin kätkeytyy...

Anonyymi

suomi osa oli ihan laadukas... tosin mokiakin löytyy ja suomennos oli ehkä hiukan suomimyönteisenpi kuin alkuperäinen (katsokaa ihmeessä youtubesta englanninkielinen alkperäisversio) bokumentissa ei ollut selvästi aikaa kaikelle ja mm. lapinsotaa ei käsitelty mikä on sääli.

totuus on että Suomi teki yhteistyötä Natsi-Saksan kanssa, mutta sillä se tehtiin lähinnä olosuhteiden pakosta ei sitä pidä tuomita kovin jyrkästi. englannin kielinen dokumentti oli suht neutraali ja hyvä niin.

Anonyymi

Anonyymi kirjoitti:
Anonyymi kirjoitti:
Hitlerin edustama kansallissosialismi olisi voittanut ja se kasvaisi välittömästi, jos juutalaispankkiirien valta laskisi tarpeeksi. Juutalaispankkiirit pyörittävät viihdeteollisuutta joka kertoo voittajien tarinaa toisesta maailmansodasta ympäri maailmaa. Saksalaisia ja kommunistejakin voidaan demonisoida, mutta miten on mahdollista, että juutalaiset saavat tehdä mitä haluavat ja heidän touhujaan kritisoi julkisesti Suomessa käytännössä vain Erkki Tuomioja, jonka amerikkalaisvastaisuutensa on todettava hyvin loogiseksi.

Juutalaispankkiirit saavat käytännössä tehdä mitä tahansa, tappaa ihmisiä Natoa ja CIA:ta käyttäen, putsata säännöllisesti muiden kuin juutalaisten ihmisten kukkarot, pyöritellä erittäin kannattavia sotia siellä sun täällä. Jopa kommunismin 100 miljoonaan ihmisuhriin päättynyt satavuotinen testi oli kannattava siksi, että USA:n juutalaisyhdyskuntien ja Israelin kannalta kommunismin kanssa voi elää ja se on tehottomana isminä helpompi ajaa omaan miinaansa.

Kun haukut ihmistä natsiksi, et ymmärrä mistä puhut.
Kun haukut ihmistä kapitalistiksi, et osaa käyttää oikeaa termiä.
Jos käytät oikeaa termiä ja haukut juutalaispankkiiria, joka lypsää sinusta kaiken irti juutalaiskätyriksi, olet rasisti pahimmasta päästä, fasisti natsi jne jne.

Juutalaisten maailmanvalloitus ja taktiikka on kerrottu Hitlerin teoksessa Taisteluni. Lukekaa ja pitäkää perheistäne huolta, ettei juutalaiskätyrit tuhoa maailmaa.

Otahan se foliohattu päästäsi ja opiskele vähän historiaa jostain legitiimistä lähteestä eikä natsien propagandapamfleteista. Juutalaisia on 2 promillea maailman väestöstä. Et kai tosissasi kuvittele, että niin pienellä joukolla voisi olla noin suuri vaikutusvalta?

Tuomiojan juutalaisvastaisuuden suhteen olet, valitettavasti, oikeassa.

Toivon mukaan muutkin kuin legitiimilehteilijä lukevat tämän, koska vastaan yleisellä kaavalla. En ole niin naivi, että yrittäisin käännyttää puhtaaseen markkinatalouteen uskoavia, juutalaissymppareista puhumattakaan.

Tunnen historiaa ja valtio-oppia sekä kansainvälistä politiikkaa.
Juutalaisten taloudellinen vallan huomaa vaikka opiskelemalla vaihto-oppilaana maerikassa, lukemalla amerikkalaisia lehtiä ja/tai -uutisia tai vaikka yksinkertaisesti tutustuu suurimpien viihde-, lehtitalojen, pankkiirien omistatahojen nimilistaa. Juutalaisia kaikki tyynni.

Juutalaisten valta on vankkumaton ja vahvimmillaan aina demokraattien valtakaudella. Mitä taas tulee siihen, onko USA:lla vaikutusvaltaa, en ala kiistelemään.

Uskon kuitenkin markkinoiden toimintaan ja luotan siihen, että tilanne huononee, jolloin keskiluokka kautta euroopan joutuu vaikeuksiin. Silloin ei pankkiireha pelasteta ja vaaleissa katsotaan vallanpitäjiä sekä Eu:n kestävyyttä.

Palataksedni juutalaisuuteen ja mainittuun juutalaisvastaisuuteen.

Miksi ihmeessä en olisi juutalaisvastainen? Porukkaa, joka kusettaa aina ja iankainen "vääräuskoisia", härskeimmistä härskeimpiä verenimijoitä.

Anonyymi

Anonyymi kirjoitti:
Anonyymi kirjoitti:
Anonyymi kirjoitti:
Hitlerin edustama kansallissosialismi olisi voittanut ja se kasvaisi välittömästi, jos juutalaispankkiirien valta laskisi tarpeeksi. Juutalaispankkiirit pyörittävät viihdeteollisuutta joka kertoo voittajien tarinaa toisesta maailmansodasta ympäri maailmaa. Saksalaisia ja kommunistejakin voidaan demonisoida, mutta miten on mahdollista, että juutalaiset saavat tehdä mitä haluavat ja heidän touhujaan kritisoi julkisesti Suomessa käytännössä vain Erkki Tuomioja, jonka amerikkalaisvastaisuutensa on todettava hyvin loogiseksi.

Juutalaispankkiirit saavat käytännössä tehdä mitä tahansa, tappaa ihmisiä Natoa ja CIA:ta käyttäen, putsata säännöllisesti muiden kuin juutalaisten ihmisten kukkarot, pyöritellä erittäin kannattavia sotia siellä sun täällä. Jopa kommunismin 100 miljoonaan ihmisuhriin päättynyt satavuotinen testi oli kannattava siksi, että USA:n juutalaisyhdyskuntien ja Israelin kannalta kommunismin kanssa voi elää ja se on tehottomana isminä helpompi ajaa omaan miinaansa.

Kun haukut ihmistä natsiksi, et ymmärrä mistä puhut.
Kun haukut ihmistä kapitalistiksi, et osaa käyttää oikeaa termiä.
Jos käytät oikeaa termiä ja haukut juutalaispankkiiria, joka lypsää sinusta kaiken irti juutalaiskätyriksi, olet rasisti pahimmasta päästä, fasisti natsi jne jne.

Juutalaisten maailmanvalloitus ja taktiikka on kerrottu Hitlerin teoksessa Taisteluni. Lukekaa ja pitäkää perheistäne huolta, ettei juutalaiskätyrit tuhoa maailmaa.

Otahan se foliohattu päästäsi ja opiskele vähän historiaa jostain legitiimistä lähteestä eikä natsien propagandapamfleteista. Juutalaisia on 2 promillea maailman väestöstä. Et kai tosissasi kuvittele, että niin pienellä joukolla voisi olla noin suuri vaikutusvalta?

Tuomiojan juutalaisvastaisuuden suhteen olet, valitettavasti, oikeassa.

Toivon mukaan muutkin kuin legitiimilehteilijä lukevat tämän, koska vastaan yleisellä kaavalla. En ole niin naivi, että yrittäisin käännyttää puhtaaseen markkinatalouteen uskoavia, juutalaissymppareista puhumattakaan.

Tunnen historiaa ja valtio-oppia sekä kansainvälistä politiikkaa.
Juutalaisten taloudellinen vallan huomaa vaikka opiskelemalla vaihto-oppilaana maerikassa, lukemalla amerikkalaisia lehtiä ja/tai -uutisia tai vaikka yksinkertaisesti tutustuu suurimpien viihde-, lehtitalojen, pankkiirien omistatahojen nimilistaa. Juutalaisia kaikki tyynni.

Juutalaisten valta on vankkumaton ja vahvimmillaan aina demokraattien valtakaudella. Mitä taas tulee siihen, onko USA:lla vaikutusvaltaa, en ala kiistelemään.

Uskon kuitenkin markkinoiden toimintaan ja luotan siihen, että tilanne huononee, jolloin keskiluokka kautta euroopan joutuu vaikeuksiin. Silloin ei pankkiireha pelasteta ja vaaleissa katsotaan vallanpitäjiä sekä Eu:n kestävyyttä.

Palataksedni juutalaisuuteen ja mainittuun juutalaisvastaisuuteen.

Miksi ihmeessä en olisi juutalaisvastainen? Porukkaa, joka kusettaa aina ja iankainen "vääräuskoisia", härskeimmistä härskeimpiä verenimijoitä.

Ei, vaan vihaat juutalaisia, koska tarvitset helpon syntipukin. Olisiko jo aika ottaa itse vastuu omista epäonnistumisistasi? Muista myös, etteivät juutalaiset ole mikään yhtenäinen ryhmä. Juutalaiset ovat yksilöitä omine mielipiteineen ja tavoitteineen niin kuin muutkin ihmiset. Eivät kaikki juutalaiset ole kollektiivisesti vastuussa kenenkään yksittäisen juutalaisen tekemisistä.

Väite, että juutalaiset hallitsevat mediaa ja viihdeteollisuutta, on ikivanha natsipropagandavalhe, jolla ei ole mitään todellisuuspohjaa. Suosittelen todella hankkimaan tietoa jostain muualta kuin natsipropagandasta.

https://secure2.convio.net/adl/site/Donation2?df_id=2580&2580.donation=f...
http://www.danielpipes.org/1011/jewish-control-between-reality-and-myth
http://www.fair.org/index.php?page=1365

Anonyymi

Anonyymi kirjoitti:
Anonyymi kirjoitti:
Anonyymi kirjoitti:
Anonyymi kirjoitti:
Hitlerin edustama kansallissosialismi olisi voittanut ja se kasvaisi välittömästi, jos juutalaispankkiirien valta laskisi tarpeeksi. Juutalaispankkiirit pyörittävät viihdeteollisuutta joka kertoo voittajien tarinaa toisesta maailmansodasta ympäri maailmaa. Saksalaisia ja kommunistejakin voidaan demonisoida, mutta miten on mahdollista, että juutalaiset saavat tehdä mitä haluavat ja heidän touhujaan kritisoi julkisesti Suomessa käytännössä vain Erkki Tuomioja, jonka amerikkalaisvastaisuutensa on todettava hyvin loogiseksi.

Juutalaispankkiirit saavat käytännössä tehdä mitä tahansa, tappaa ihmisiä Natoa ja CIA:ta käyttäen, putsata säännöllisesti muiden kuin juutalaisten ihmisten kukkarot, pyöritellä erittäin kannattavia sotia siellä sun täällä. Jopa kommunismin 100 miljoonaan ihmisuhriin päättynyt satavuotinen testi oli kannattava siksi, että USA:n juutalaisyhdyskuntien ja Israelin kannalta kommunismin kanssa voi elää ja se on tehottomana isminä helpompi ajaa omaan miinaansa.

Kun haukut ihmistä natsiksi, et ymmärrä mistä puhut.
Kun haukut ihmistä kapitalistiksi, et osaa käyttää oikeaa termiä.
Jos käytät oikeaa termiä ja haukut juutalaispankkiiria, joka lypsää sinusta kaiken irti juutalaiskätyriksi, olet rasisti pahimmasta päästä, fasisti natsi jne jne.

Juutalaisten maailmanvalloitus ja taktiikka on kerrottu Hitlerin teoksessa Taisteluni. Lukekaa ja pitäkää perheistäne huolta, ettei juutalaiskätyrit tuhoa maailmaa.

Otahan se foliohattu päästäsi ja opiskele vähän historiaa jostain legitiimistä lähteestä eikä natsien propagandapamfleteista. Juutalaisia on 2 promillea maailman väestöstä. Et kai tosissasi kuvittele, että niin pienellä joukolla voisi olla noin suuri vaikutusvalta?

Tuomiojan juutalaisvastaisuuden suhteen olet, valitettavasti, oikeassa.

Toivon mukaan muutkin kuin legitiimilehteilijä lukevat tämän, koska vastaan yleisellä kaavalla. En ole niin naivi, että yrittäisin käännyttää puhtaaseen markkinatalouteen uskoavia, juutalaissymppareista puhumattakaan.

Tunnen historiaa ja valtio-oppia sekä kansainvälistä politiikkaa.
Juutalaisten taloudellinen vallan huomaa vaikka opiskelemalla vaihto-oppilaana maerikassa, lukemalla amerikkalaisia lehtiä ja/tai -uutisia tai vaikka yksinkertaisesti tutustuu suurimpien viihde-, lehtitalojen, pankkiirien omistatahojen nimilistaa. Juutalaisia kaikki tyynni.

Juutalaisten valta on vankkumaton ja vahvimmillaan aina demokraattien valtakaudella. Mitä taas tulee siihen, onko USA:lla vaikutusvaltaa, en ala kiistelemään.

Uskon kuitenkin markkinoiden toimintaan ja luotan siihen, että tilanne huononee, jolloin keskiluokka kautta euroopan joutuu vaikeuksiin. Silloin ei pankkiireha pelasteta ja vaaleissa katsotaan vallanpitäjiä sekä Eu:n kestävyyttä.

Palataksedni juutalaisuuteen ja mainittuun juutalaisvastaisuuteen.

Miksi ihmeessä en olisi juutalaisvastainen? Porukkaa, joka kusettaa aina ja iankainen "vääräuskoisia", härskeimmistä härskeimpiä verenimijoitä.

Ei, vaan vihaat juutalaisia, koska tarvitset helpon syntipukin. Olisiko jo aika ottaa itse vastuu omista epäonnistumisistasi? Muista myös, etteivät juutalaiset ole mikään yhtenäinen ryhmä. Juutalaiset ovat yksilöitä omine mielipiteineen ja tavoitteineen niin kuin muutkin ihmiset. Eivät kaikki juutalaiset ole kollektiivisesti vastuussa kenenkään yksittäisen juutalaisen tekemisistä.

Väite, että juutalaiset hallitsevat mediaa ja viihdeteollisuutta, on ikivanha natsipropagandavalhe, jolla ei ole mitään todellisuuspohjaa. Suosittelen todella hankkimaan tietoa jostain muualta kuin natsipropagandasta.

https://secure2.convio.net/adl/site/Donation2?df_id=2580&2580.donation=f...
http://www.danielpipes.org/1011/jewish-control-between-reality-and-myth
http://www.fair.org/index.php?page=1365

Ollaan rehellisiä.

Viha on tunnetila, olen hyvin rauhallinen.
En ole epäonnistunut. Olen hyvin koulutettu perheellinen suomalainen.

Miksi kirjoitan aiheesta?
Koska juutalaisten taloudellisen valta on toki ollut tiedossamme, se on tavallaan neutraali tilanne, mutta nyt tapahtuu toistamiseen lyhyen ajan sisällä omaisuuden uusjakoa, yksinkertaistaen velallisilta keskiluokkaisilta juutalaispääomalle, joka on aiheuttanut ongelman.

On mahdotonta muuttaa tilannetta paremmaksi, jos ei keskitytä ongelman poistamiseen. Natsipropagandan vaihtoehto whatever, en osaa vastata, natsikortin heiluttajilla on yleensä yksioikoisen huonot tiedot ylipäänsä mistään.

Markkinan toimivuutta voidaan parantaa, ei ole kyse sosialismista, mutta ehdottomasti vastuu tulee iskeä kunnolla juutalaispankkiirien huijauksiin. On järjelmän toimivuuden kannalta oikein, että asiaa tuodaan julkisuuteen eri tahojen kautta, kaikki eivät ole natseja, voidaan puhua inhorealisteista. Tietenkään ongelmaa ei korjata puhumalla itse asiasta, koska juutalaisia suojelee USA, Nato, valtamediat, johtavat Eu-poliitikot. Iso-Britanniassa ja Ranskassa on suhteessa suuret juutalaisyhteisöt, mutta kuten todettua, valtaosa juutalaisista asuu Yhdysvalloissa, esimerkiksi yksistään New Yorkissa juutalaisia on 2000 000 juutalaista eli 25%:a maailman yhdestä suurimmasta talous- ja kulttuurikaupungista.

Juutalaiset ovat vahvasti kollektiivinen ryhmä, jotka käyttävät niin näkyvää kuin piilossa olevaa valtaa mm. suurimmat vapaamuurarijärjestöt ovat vahvasti juutalaisten miehittämiä. Tieto on voimaa tässäkin asiassa, kun sukulaismies kehuskelee viittoineen. Tietysti kukaan ei voi historialleen mitään, mutta mielipidettä voi muuttaa, kun on riittävästi tietoa.

Rasismin vastustus on in, mutta rasismia ei vältetä parhaiten antamalla maailman suurimmalle huijarisakille rahansa etukäteen.

Anonyymi

Anonyymi kirjoitti:
Anonyymi kirjoitti:
Anonyymi kirjoitti:
Anonyymi kirjoitti:
Anonyymi kirjoitti:
Hitlerin edustama kansallissosialismi olisi voittanut ja se kasvaisi välittömästi, jos juutalaispankkiirien valta laskisi tarpeeksi. Juutalaispankkiirit pyörittävät viihdeteollisuutta joka kertoo voittajien tarinaa toisesta maailmansodasta ympäri maailmaa. Saksalaisia ja kommunistejakin voidaan demonisoida, mutta miten on mahdollista, että juutalaiset saavat tehdä mitä haluavat ja heidän touhujaan kritisoi julkisesti Suomessa käytännössä vain Erkki Tuomioja, jonka amerikkalaisvastaisuutensa on todettava hyvin loogiseksi.

Juutalaispankkiirit saavat käytännössä tehdä mitä tahansa, tappaa ihmisiä Natoa ja CIA:ta käyttäen, putsata säännöllisesti muiden kuin juutalaisten ihmisten kukkarot, pyöritellä erittäin kannattavia sotia siellä sun täällä. Jopa kommunismin 100 miljoonaan ihmisuhriin päättynyt satavuotinen testi oli kannattava siksi, että USA:n juutalaisyhdyskuntien ja Israelin kannalta kommunismin kanssa voi elää ja se on tehottomana isminä helpompi ajaa omaan miinaansa.

Kun haukut ihmistä natsiksi, et ymmärrä mistä puhut.
Kun haukut ihmistä kapitalistiksi, et osaa käyttää oikeaa termiä.
Jos käytät oikeaa termiä ja haukut juutalaispankkiiria, joka lypsää sinusta kaiken irti juutalaiskätyriksi, olet rasisti pahimmasta päästä, fasisti natsi jne jne.

Juutalaisten maailmanvalloitus ja taktiikka on kerrottu Hitlerin teoksessa Taisteluni. Lukekaa ja pitäkää perheistäne huolta, ettei juutalaiskätyrit tuhoa maailmaa.

Otahan se foliohattu päästäsi ja opiskele vähän historiaa jostain legitiimistä lähteestä eikä natsien propagandapamfleteista. Juutalaisia on 2 promillea maailman väestöstä. Et kai tosissasi kuvittele, että niin pienellä joukolla voisi olla noin suuri vaikutusvalta?

Tuomiojan juutalaisvastaisuuden suhteen olet, valitettavasti, oikeassa.

Toivon mukaan muutkin kuin legitiimilehteilijä lukevat tämän, koska vastaan yleisellä kaavalla. En ole niin naivi, että yrittäisin käännyttää puhtaaseen markkinatalouteen uskoavia, juutalaissymppareista puhumattakaan.

Tunnen historiaa ja valtio-oppia sekä kansainvälistä politiikkaa.
Juutalaisten taloudellinen vallan huomaa vaikka opiskelemalla vaihto-oppilaana maerikassa, lukemalla amerikkalaisia lehtiä ja/tai -uutisia tai vaikka yksinkertaisesti tutustuu suurimpien viihde-, lehtitalojen, pankkiirien omistatahojen nimilistaa. Juutalaisia kaikki tyynni.

Juutalaisten valta on vankkumaton ja vahvimmillaan aina demokraattien valtakaudella. Mitä taas tulee siihen, onko USA:lla vaikutusvaltaa, en ala kiistelemään.

Uskon kuitenkin markkinoiden toimintaan ja luotan siihen, että tilanne huononee, jolloin keskiluokka kautta euroopan joutuu vaikeuksiin. Silloin ei pankkiireha pelasteta ja vaaleissa katsotaan vallanpitäjiä sekä Eu:n kestävyyttä.

Palataksedni juutalaisuuteen ja mainittuun juutalaisvastaisuuteen.

Miksi ihmeessä en olisi juutalaisvastainen? Porukkaa, joka kusettaa aina ja iankainen "vääräuskoisia", härskeimmistä härskeimpiä verenimijoitä.

Ei, vaan vihaat juutalaisia, koska tarvitset helpon syntipukin. Olisiko jo aika ottaa itse vastuu omista epäonnistumisistasi? Muista myös, etteivät juutalaiset ole mikään yhtenäinen ryhmä. Juutalaiset ovat yksilöitä omine mielipiteineen ja tavoitteineen niin kuin muutkin ihmiset. Eivät kaikki juutalaiset ole kollektiivisesti vastuussa kenenkään yksittäisen juutalaisen tekemisistä.

Väite, että juutalaiset hallitsevat mediaa ja viihdeteollisuutta, on ikivanha natsipropagandavalhe, jolla ei ole mitään todellisuuspohjaa. Suosittelen todella hankkimaan tietoa jostain muualta kuin natsipropagandasta.

https://secure2.convio.net/adl/site/Donation2?df_id=2580&2580.donation=f...
http://www.danielpipes.org/1011/jewish-control-between-reality-and-myth
http://www.fair.org/index.php?page=1365

Ollaan rehellisiä.

Viha on tunnetila, olen hyvin rauhallinen.
En ole epäonnistunut. Olen hyvin koulutettu perheellinen suomalainen.

Miksi kirjoitan aiheesta?
Koska juutalaisten taloudellisen valta on toki ollut tiedossamme, se on tavallaan neutraali tilanne, mutta nyt tapahtuu toistamiseen lyhyen ajan sisällä omaisuuden uusjakoa, yksinkertaistaen velallisilta keskiluokkaisilta juutalaispääomalle, joka on aiheuttanut ongelman.

On mahdotonta muuttaa tilannetta paremmaksi, jos ei keskitytä ongelman poistamiseen. Natsipropagandan vaihtoehto whatever, en osaa vastata, natsikortin heiluttajilla on yleensä yksioikoisen huonot tiedot ylipäänsä mistään.

Markkinan toimivuutta voidaan parantaa, ei ole kyse sosialismista, mutta ehdottomasti vastuu tulee iskeä kunnolla juutalaispankkiirien huijauksiin. On järjelmän toimivuuden kannalta oikein, että asiaa tuodaan julkisuuteen eri tahojen kautta, kaikki eivät ole natseja, voidaan puhua inhorealisteista. Tietenkään ongelmaa ei korjata puhumalla itse asiasta, koska juutalaisia suojelee USA, Nato, valtamediat, johtavat Eu-poliitikot. Iso-Britanniassa ja Ranskassa on suhteessa suuret juutalaisyhteisöt, mutta kuten todettua, valtaosa juutalaisista asuu Yhdysvalloissa, esimerkiksi yksistään New Yorkissa juutalaisia on 2000 000 juutalaista eli 25%:a maailman yhdestä suurimmasta talous- ja kulttuurikaupungista.

Juutalaiset ovat vahvasti kollektiivinen ryhmä, jotka käyttävät niin näkyvää kuin piilossa olevaa valtaa mm. suurimmat vapaamuurarijärjestöt ovat vahvasti juutalaisten miehittämiä. Tieto on voimaa tässäkin asiassa, kun sukulaismies kehuskelee viittoineen. Tietysti kukaan ei voi historialleen mitään, mutta mielipidettä voi muuttaa, kun on riittävästi tietoa.

Rasismin vastustus on in, mutta rasismia ei vältetä parhaiten antamalla maailman suurimmalle huijarisakille rahansa etukäteen.

Enpä usko, että olet kovin hyvin koulutettu. Ainakaan suomen kielen oikeinkirjoitusta et näemmä koskaan ole opiskellut - tai ainakaan oppinut.

Oikeastaan natsikortin käyttäjä ei ole se, joka kutsuu natsia natsiksi vaan se, joka yrittää lopettaa väittelyn tekeytymällä marttyyriksi ja syyttämällä muita natsikortin käytöstä. Jos kerran ihailet kansallissosialismia, vastutat juutalaisia ja suosittelet Hitlerin Taisteluni-kirjaa, etkö silloin ole natsi, par définition?

Et pysty muuta kuin hokemaan latteuksia "juutalaispääomasta", "juutalaispankkireista" ja "juutalaisten taloudellisesta vallasta", mutta edelleen odotamme perusteluja. Anna edes yksi konkreettinen todiste väitteillesi. Todisteeksi eivät kelpaa Hitlerin, Eustace Mullinsin tai William Piercen vainoharhaiset propagandakirjoitukset suuresta juutalaisesta salaliitosta, jonka olemassaoloa kukaan heistä ei pystynyt todistamaan. Todisteeksi ei myöskään kelpaa Siionin viisaiden pöytäkirjat, joka on jo kauan sitten osoitettu väärennökseksi.

"valtaosa juutalaisista asuu Yhdysvalloissa"
39,3 prosenttia maailman juutalaisista asuu Yhdysvalloissa. 39,3 prosenttia ei ole valtaosa.

Anonyymi

Anonyymi kirjoitti:
Anonyymi kirjoitti:
Anonyymi kirjoitti:
Anonyymi kirjoitti:
Anonyymi kirjoitti:
Anonyymi kirjoitti:
Hitlerin edustama kansallissosialismi olisi voittanut ja se kasvaisi välittömästi, jos juutalaispankkiirien valta laskisi tarpeeksi. Juutalaispankkiirit pyörittävät viihdeteollisuutta joka kertoo voittajien tarinaa toisesta maailmansodasta ympäri maailmaa. Saksalaisia ja kommunistejakin voidaan demonisoida, mutta miten on mahdollista, että juutalaiset saavat tehdä mitä haluavat ja heidän touhujaan kritisoi julkisesti Suomessa käytännössä vain Erkki Tuomioja, jonka amerikkalaisvastaisuutensa on todettava hyvin loogiseksi.

Juutalaispankkiirit saavat käytännössä tehdä mitä tahansa, tappaa ihmisiä Natoa ja CIA:ta käyttäen, putsata säännöllisesti muiden kuin juutalaisten ihmisten kukkarot, pyöritellä erittäin kannattavia sotia siellä sun täällä. Jopa kommunismin 100 miljoonaan ihmisuhriin päättynyt satavuotinen testi oli kannattava siksi, että USA:n juutalaisyhdyskuntien ja Israelin kannalta kommunismin kanssa voi elää ja se on tehottomana isminä helpompi ajaa omaan miinaansa.

Kun haukut ihmistä natsiksi, et ymmärrä mistä puhut.
Kun haukut ihmistä kapitalistiksi, et osaa käyttää oikeaa termiä.
Jos käytät oikeaa termiä ja haukut juutalaispankkiiria, joka lypsää sinusta kaiken irti juutalaiskätyriksi, olet rasisti pahimmasta päästä, fasisti natsi jne jne.

Juutalaisten maailmanvalloitus ja taktiikka on kerrottu Hitlerin teoksessa Taisteluni. Lukekaa ja pitäkää perheistäne huolta, ettei juutalaiskätyrit tuhoa maailmaa.

Otahan se foliohattu päästäsi ja opiskele vähän historiaa jostain legitiimistä lähteestä eikä natsien propagandapamfleteista. Juutalaisia on 2 promillea maailman väestöstä. Et kai tosissasi kuvittele, että niin pienellä joukolla voisi olla noin suuri vaikutusvalta?

Tuomiojan juutalaisvastaisuuden suhteen olet, valitettavasti, oikeassa.

Toivon mukaan muutkin kuin legitiimilehteilijä lukevat tämän, koska vastaan yleisellä kaavalla. En ole niin naivi, että yrittäisin käännyttää puhtaaseen markkinatalouteen uskoavia, juutalaissymppareista puhumattakaan.

Tunnen historiaa ja valtio-oppia sekä kansainvälistä politiikkaa.
Juutalaisten taloudellinen vallan huomaa vaikka opiskelemalla vaihto-oppilaana maerikassa, lukemalla amerikkalaisia lehtiä ja/tai -uutisia tai vaikka yksinkertaisesti tutustuu suurimpien viihde-, lehtitalojen, pankkiirien omistatahojen nimilistaa. Juutalaisia kaikki tyynni.

Juutalaisten valta on vankkumaton ja vahvimmillaan aina demokraattien valtakaudella. Mitä taas tulee siihen, onko USA:lla vaikutusvaltaa, en ala kiistelemään.

Uskon kuitenkin markkinoiden toimintaan ja luotan siihen, että tilanne huononee, jolloin keskiluokka kautta euroopan joutuu vaikeuksiin. Silloin ei pankkiireha pelasteta ja vaaleissa katsotaan vallanpitäjiä sekä Eu:n kestävyyttä.

Palataksedni juutalaisuuteen ja mainittuun juutalaisvastaisuuteen.

Miksi ihmeessä en olisi juutalaisvastainen? Porukkaa, joka kusettaa aina ja iankainen "vääräuskoisia", härskeimmistä härskeimpiä verenimijoitä.

Ei, vaan vihaat juutalaisia, koska tarvitset helpon syntipukin. Olisiko jo aika ottaa itse vastuu omista epäonnistumisistasi? Muista myös, etteivät juutalaiset ole mikään yhtenäinen ryhmä. Juutalaiset ovat yksilöitä omine mielipiteineen ja tavoitteineen niin kuin muutkin ihmiset. Eivät kaikki juutalaiset ole kollektiivisesti vastuussa kenenkään yksittäisen juutalaisen tekemisistä.

Väite, että juutalaiset hallitsevat mediaa ja viihdeteollisuutta, on ikivanha natsipropagandavalhe, jolla ei ole mitään todellisuuspohjaa. Suosittelen todella hankkimaan tietoa jostain muualta kuin natsipropagandasta.

https://secure2.convio.net/adl/site/Donation2?df_id=2580&2580.donation=f...
http://www.danielpipes.org/1011/jewish-control-between-reality-and-myth
http://www.fair.org/index.php?page=1365

Ollaan rehellisiä.

Viha on tunnetila, olen hyvin rauhallinen.
En ole epäonnistunut. Olen hyvin koulutettu perheellinen suomalainen.

Miksi kirjoitan aiheesta?
Koska juutalaisten taloudellisen valta on toki ollut tiedossamme, se on tavallaan neutraali tilanne, mutta nyt tapahtuu toistamiseen lyhyen ajan sisällä omaisuuden uusjakoa, yksinkertaistaen velallisilta keskiluokkaisilta juutalaispääomalle, joka on aiheuttanut ongelman.

On mahdotonta muuttaa tilannetta paremmaksi, jos ei keskitytä ongelman poistamiseen. Natsipropagandan vaihtoehto whatever, en osaa vastata, natsikortin heiluttajilla on yleensä yksioikoisen huonot tiedot ylipäänsä mistään.

Markkinan toimivuutta voidaan parantaa, ei ole kyse sosialismista, mutta ehdottomasti vastuu tulee iskeä kunnolla juutalaispankkiirien huijauksiin. On järjelmän toimivuuden kannalta oikein, että asiaa tuodaan julkisuuteen eri tahojen kautta, kaikki eivät ole natseja, voidaan puhua inhorealisteista. Tietenkään ongelmaa ei korjata puhumalla itse asiasta, koska juutalaisia suojelee USA, Nato, valtamediat, johtavat Eu-poliitikot. Iso-Britanniassa ja Ranskassa on suhteessa suuret juutalaisyhteisöt, mutta kuten todettua, valtaosa juutalaisista asuu Yhdysvalloissa, esimerkiksi yksistään New Yorkissa juutalaisia on 2000 000 juutalaista eli 25%:a maailman yhdestä suurimmasta talous- ja kulttuurikaupungista.

Juutalaiset ovat vahvasti kollektiivinen ryhmä, jotka käyttävät niin näkyvää kuin piilossa olevaa valtaa mm. suurimmat vapaamuurarijärjestöt ovat vahvasti juutalaisten miehittämiä. Tieto on voimaa tässäkin asiassa, kun sukulaismies kehuskelee viittoineen. Tietysti kukaan ei voi historialleen mitään, mutta mielipidettä voi muuttaa, kun on riittävästi tietoa.

Rasismin vastustus on in, mutta rasismia ei vältetä parhaiten antamalla maailman suurimmalle huijarisakille rahansa etukäteen.

Enpä usko, että olet kovin hyvin koulutettu. Ainakaan suomen kielen oikeinkirjoitusta et näemmä koskaan ole opiskellut - tai ainakaan oppinut.

Oikeastaan natsikortin käyttäjä ei ole se, joka kutsuu natsia natsiksi vaan se, joka yrittää lopettaa väittelyn tekeytymällä marttyyriksi ja syyttämällä muita natsikortin käytöstä. Jos kerran ihailet kansallissosialismia, vastutat juutalaisia ja suosittelet Hitlerin Taisteluni-kirjaa, etkö silloin ole natsi, par définition?

Et pysty muuta kuin hokemaan latteuksia "juutalaispääomasta", "juutalaispankkireista" ja "juutalaisten taloudellisesta vallasta", mutta edelleen odotamme perusteluja. Anna edes yksi konkreettinen todiste väitteillesi. Todisteeksi eivät kelpaa Hitlerin, Eustace Mullinsin tai William Piercen vainoharhaiset propagandakirjoitukset suuresta juutalaisesta salaliitosta, jonka olemassaoloa kukaan heistä ei pystynyt todistamaan. Todisteeksi ei myöskään kelpaa Siionin viisaiden pöytäkirjat, joka on jo kauan sitten osoitettu väärennökseksi.

"valtaosa juutalaisista asuu Yhdysvalloissa"
39,3 prosenttia maailman juutalaisista asuu Yhdysvalloissa. 39,3 prosenttia ei ole valtaosa.

Ohops. Kirjoitusvirheitä, matala koulutustaso, keskiluokkaa, ei osaa suomenkieltä.

Hetki psykologiaa:
Mutta sehän tekee minusta juuri inhimillisen, pitkälle opiskelleet teoreetikothan tekivät natsipropagandaa ja ovat Suomessakin aktiivisten kansalaissosialisteja auttamassa, eikö totta. Onko Sinulla helpompi hengittää, ehkä turvallisempi olla, olethan tekemisessä itseäsi tyhmemmän kanssa?

Avaan hieman poliittisen depatin taktiikkaa.

Olet joko voittaja tai häviäjä. Pääasia ei ole se, mitä puhutaan, pääasia on se, miltä asia näyttää ja miten suurin osa ihmisestä asian kokee. Parasta tietysti olisi, että myös asia perustuisi faktaan ja että siitä olisi hyötyä suurimmalle osalle kansasta.
Jos saat toisen näyttämään tyhmältä, se pitää tehdä niin, että vastapuoli tekee itse itsestään tyhmän, typeryksen. Osoittamalla toisen henkilön vajaavaisuuksia "kato idiootti ei osaa suomea", ei ole toimivaa, voi naurattaa hetken, mutta suurin osa kokee besserwisserit pikkunilkeiksi, joita kutsutaan myös muilla nimillä.

Sitten taas itse asiaan:

En usko, että juutalaissympatiasi tulevat mitenkään muuttamaan lähitulevaisuudessa lähestyvää uutta kriisiä ja juutalalisten joutumista vastuuseen.

Juutalaisten ihmemaassa, Yhdysvalloissa, jossa asuu lähes 6000000 juutalaista, keskiluokka puristuu ja tiimalasimaisesti ahdinkoon ja tulee kapinaa. Maassa keskitytään parhaillaan tuleviin vaaleihin, ei talouden hoitoon eikä tarvittaviin tekoihin, joten juna meni jo.

Miten juutalaiset liittyvät Yhdysvaltojen paheneviin ongelmiin?

Juutalaiset ovat hankkineet itselleen vankan ja luottamuksellisen aseman, heitähön on siellä paljon ja esimerkiksi New Yorkissa 25%:a väestöstä on juutalaisia.

Perinteen mukaan juutalainen ei kuse toista juutalaista silmään.

Siksi:

Juutalainen ostaa juutalaiselta kaiken mitä tarvitsee, on töissä ja vakuuttaa itsensä sekä perheensä juutalaisella, pitää rahansa juutalaispankissa ja sijoittaa juutalaisrahastoihin.
Mutta tämä ketjuhan ei äskettäin toiminutkaan. Juutalaiset pankit ja yksittäiset juutalaishuijarit kusettivat tällä kertaa kunnolla myös juutalaisveljiään ja sisariaan, toki kollektiivisesti kansaansa ja maailmaa. Hyvä dokumentti toiminnasta on seuraavan linkin takana. http://ohjelmat.yle.fi/ulkolinja/pyramidihuijaus

Eikä kysymyksessä ole yksittäistapaus vaan suunnitelmallista toimintaa jo pitkän historian valossa. Todisteita on paljon, juutalaiset kiistävät ne ja juutalaiset todistavat ne vääriksi. Koska toisessa maailmansodassa juutalaisia vainottiin, heidän tekoihin ei ole puututtu riittävällä voimalla, mutta tilanne tulee muuttumaan.

Olen varma, että viimeisetkin suomalaiset tulevat lähivuosina kääntymään vahvasti taloudellisia ongelmia aiheuttaneiden tahojen kimppuun. Olemme kuulleet puhuttavan markkinavoimista, kasvottomasta pääomasta, rahastoista jne. Samaa kieltä käyttävät kaikki poliittiset ryhmät, kukaan ei enään usko markkinoiden toimivan kunnolla itsestään, asiaan perehtyneet tietävät tilanteen olevan hyvin huolestuttava.

Taloudellisen tilin tekevät ne, jotka odottavat talouskriisiä. Fiksua varautua ja hyötyä. Koronkiskurit ja jobbarit hyötyvät kriisestä aina.

Parhaan tilin tekevät ne, jotka aiheuttavat globaalin talouskriisin myymällä ilmaa, heidät päästetään yleisen edun nimessä vastuusta ja taas uuden kriisin jälkeen tekevät mahtavan tilin.

Tämä olisi fiksua, jos siitä ei jäisi kiinni. Minkäänlaista myötätuntoa en odotakaan, koska sitä ei vääränuskoiset ole saaneet juutalaisilta koskaan.

Suuret juutalaispankkiirit tulee saattaa vastuuseen ja samalla tulee lopettaa kyseisen sisäänpäin lämpiävän kolleegion muille vahingollinen vallankäyttö.

Anonyymi

Anonyymi kirjoitti:
Anonyymi kirjoitti:
Anonyymi kirjoitti:
Anonyymi kirjoitti:
Anonyymi kirjoitti:
Anonyymi kirjoitti:
Anonyymi kirjoitti:
Hitlerin edustama kansallissosialismi olisi voittanut ja se kasvaisi välittömästi, jos juutalaispankkiirien valta laskisi tarpeeksi. Juutalaispankkiirit pyörittävät viihdeteollisuutta joka kertoo voittajien tarinaa toisesta maailmansodasta ympäri maailmaa. Saksalaisia ja kommunistejakin voidaan demonisoida, mutta miten on mahdollista, että juutalaiset saavat tehdä mitä haluavat ja heidän touhujaan kritisoi julkisesti Suomessa käytännössä vain Erkki Tuomioja, jonka amerikkalaisvastaisuutensa on todettava hyvin loogiseksi.

Juutalaispankkiirit saavat käytännössä tehdä mitä tahansa, tappaa ihmisiä Natoa ja CIA:ta käyttäen, putsata säännöllisesti muiden kuin juutalaisten ihmisten kukkarot, pyöritellä erittäin kannattavia sotia siellä sun täällä. Jopa kommunismin 100 miljoonaan ihmisuhriin päättynyt satavuotinen testi oli kannattava siksi, että USA:n juutalaisyhdyskuntien ja Israelin kannalta kommunismin kanssa voi elää ja se on tehottomana isminä helpompi ajaa omaan miinaansa.

Kun haukut ihmistä natsiksi, et ymmärrä mistä puhut.
Kun haukut ihmistä kapitalistiksi, et osaa käyttää oikeaa termiä.
Jos käytät oikeaa termiä ja haukut juutalaispankkiiria, joka lypsää sinusta kaiken irti juutalaiskätyriksi, olet rasisti pahimmasta päästä, fasisti natsi jne jne.

Juutalaisten maailmanvalloitus ja taktiikka on kerrottu Hitlerin teoksessa Taisteluni. Lukekaa ja pitäkää perheistäne huolta, ettei juutalaiskätyrit tuhoa maailmaa.

Otahan se foliohattu päästäsi ja opiskele vähän historiaa jostain legitiimistä lähteestä eikä natsien propagandapamfleteista. Juutalaisia on 2 promillea maailman väestöstä. Et kai tosissasi kuvittele, että niin pienellä joukolla voisi olla noin suuri vaikutusvalta?

Tuomiojan juutalaisvastaisuuden suhteen olet, valitettavasti, oikeassa.

Toivon mukaan muutkin kuin legitiimilehteilijä lukevat tämän, koska vastaan yleisellä kaavalla. En ole niin naivi, että yrittäisin käännyttää puhtaaseen markkinatalouteen uskoavia, juutalaissymppareista puhumattakaan.

Tunnen historiaa ja valtio-oppia sekä kansainvälistä politiikkaa.
Juutalaisten taloudellinen vallan huomaa vaikka opiskelemalla vaihto-oppilaana maerikassa, lukemalla amerikkalaisia lehtiä ja/tai -uutisia tai vaikka yksinkertaisesti tutustuu suurimpien viihde-, lehtitalojen, pankkiirien omistatahojen nimilistaa. Juutalaisia kaikki tyynni.

Juutalaisten valta on vankkumaton ja vahvimmillaan aina demokraattien valtakaudella. Mitä taas tulee siihen, onko USA:lla vaikutusvaltaa, en ala kiistelemään.

Uskon kuitenkin markkinoiden toimintaan ja luotan siihen, että tilanne huononee, jolloin keskiluokka kautta euroopan joutuu vaikeuksiin. Silloin ei pankkiireha pelasteta ja vaaleissa katsotaan vallanpitäjiä sekä Eu:n kestävyyttä.

Palataksedni juutalaisuuteen ja mainittuun juutalaisvastaisuuteen.

Miksi ihmeessä en olisi juutalaisvastainen? Porukkaa, joka kusettaa aina ja iankainen "vääräuskoisia", härskeimmistä härskeimpiä verenimijoitä.

Ei, vaan vihaat juutalaisia, koska tarvitset helpon syntipukin. Olisiko jo aika ottaa itse vastuu omista epäonnistumisistasi? Muista myös, etteivät juutalaiset ole mikään yhtenäinen ryhmä. Juutalaiset ovat yksilöitä omine mielipiteineen ja tavoitteineen niin kuin muutkin ihmiset. Eivät kaikki juutalaiset ole kollektiivisesti vastuussa kenenkään yksittäisen juutalaisen tekemisistä.

Väite, että juutalaiset hallitsevat mediaa ja viihdeteollisuutta, on ikivanha natsipropagandavalhe, jolla ei ole mitään todellisuuspohjaa. Suosittelen todella hankkimaan tietoa jostain muualta kuin natsipropagandasta.

https://secure2.convio.net/adl/site/Donation2?df_id=2580&2580.donation=f...
http://www.danielpipes.org/1011/jewish-control-between-reality-and-myth
http://www.fair.org/index.php?page=1365

Ollaan rehellisiä.

Viha on tunnetila, olen hyvin rauhallinen.
En ole epäonnistunut. Olen hyvin koulutettu perheellinen suomalainen.

Miksi kirjoitan aiheesta?
Koska juutalaisten taloudellisen valta on toki ollut tiedossamme, se on tavallaan neutraali tilanne, mutta nyt tapahtuu toistamiseen lyhyen ajan sisällä omaisuuden uusjakoa, yksinkertaistaen velallisilta keskiluokkaisilta juutalaispääomalle, joka on aiheuttanut ongelman.

On mahdotonta muuttaa tilannetta paremmaksi, jos ei keskitytä ongelman poistamiseen. Natsipropagandan vaihtoehto whatever, en osaa vastata, natsikortin heiluttajilla on yleensä yksioikoisen huonot tiedot ylipäänsä mistään.

Markkinan toimivuutta voidaan parantaa, ei ole kyse sosialismista, mutta ehdottomasti vastuu tulee iskeä kunnolla juutalaispankkiirien huijauksiin. On järjelmän toimivuuden kannalta oikein, että asiaa tuodaan julkisuuteen eri tahojen kautta, kaikki eivät ole natseja, voidaan puhua inhorealisteista. Tietenkään ongelmaa ei korjata puhumalla itse asiasta, koska juutalaisia suojelee USA, Nato, valtamediat, johtavat Eu-poliitikot. Iso-Britanniassa ja Ranskassa on suhteessa suuret juutalaisyhteisöt, mutta kuten todettua, valtaosa juutalaisista asuu Yhdysvalloissa, esimerkiksi yksistään New Yorkissa juutalaisia on 2000 000 juutalaista eli 25%:a maailman yhdestä suurimmasta talous- ja kulttuurikaupungista.

Juutalaiset ovat vahvasti kollektiivinen ryhmä, jotka käyttävät niin näkyvää kuin piilossa olevaa valtaa mm. suurimmat vapaamuurarijärjestöt ovat vahvasti juutalaisten miehittämiä. Tieto on voimaa tässäkin asiassa, kun sukulaismies kehuskelee viittoineen. Tietysti kukaan ei voi historialleen mitään, mutta mielipidettä voi muuttaa, kun on riittävästi tietoa.

Rasismin vastustus on in, mutta rasismia ei vältetä parhaiten antamalla maailman suurimmalle huijarisakille rahansa etukäteen.

Enpä usko, että olet kovin hyvin koulutettu. Ainakaan suomen kielen oikeinkirjoitusta et näemmä koskaan ole opiskellut - tai ainakaan oppinut.

Oikeastaan natsikortin käyttäjä ei ole se, joka kutsuu natsia natsiksi vaan se, joka yrittää lopettaa väittelyn tekeytymällä marttyyriksi ja syyttämällä muita natsikortin käytöstä. Jos kerran ihailet kansallissosialismia, vastutat juutalaisia ja suosittelet Hitlerin Taisteluni-kirjaa, etkö silloin ole natsi, par définition?

Et pysty muuta kuin hokemaan latteuksia "juutalaispääomasta", "juutalaispankkireista" ja "juutalaisten taloudellisesta vallasta", mutta edelleen odotamme perusteluja. Anna edes yksi konkreettinen todiste väitteillesi. Todisteeksi eivät kelpaa Hitlerin, Eustace Mullinsin tai William Piercen vainoharhaiset propagandakirjoitukset suuresta juutalaisesta salaliitosta, jonka olemassaoloa kukaan heistä ei pystynyt todistamaan. Todisteeksi ei myöskään kelpaa Siionin viisaiden pöytäkirjat, joka on jo kauan sitten osoitettu väärennökseksi.

"valtaosa juutalaisista asuu Yhdysvalloissa"
39,3 prosenttia maailman juutalaisista asuu Yhdysvalloissa. 39,3 prosenttia ei ole valtaosa.

Ohops. Kirjoitusvirheitä, matala koulutustaso, keskiluokkaa, ei osaa suomenkieltä.

Hetki psykologiaa:
Mutta sehän tekee minusta juuri inhimillisen, pitkälle opiskelleet teoreetikothan tekivät natsipropagandaa ja ovat Suomessakin aktiivisten kansalaissosialisteja auttamassa, eikö totta. Onko Sinulla helpompi hengittää, ehkä turvallisempi olla, olethan tekemisessä itseäsi tyhmemmän kanssa?

Avaan hieman poliittisen depatin taktiikkaa.

Olet joko voittaja tai häviäjä. Pääasia ei ole se, mitä puhutaan, pääasia on se, miltä asia näyttää ja miten suurin osa ihmisestä asian kokee. Parasta tietysti olisi, että myös asia perustuisi faktaan ja että siitä olisi hyötyä suurimmalle osalle kansasta.
Jos saat toisen näyttämään tyhmältä, se pitää tehdä niin, että vastapuoli tekee itse itsestään tyhmän, typeryksen. Osoittamalla toisen henkilön vajaavaisuuksia "kato idiootti ei osaa suomea", ei ole toimivaa, voi naurattaa hetken, mutta suurin osa kokee besserwisserit pikkunilkeiksi, joita kutsutaan myös muilla nimillä.

Sitten taas itse asiaan:

En usko, että juutalaissympatiasi tulevat mitenkään muuttamaan lähitulevaisuudessa lähestyvää uutta kriisiä ja juutalalisten joutumista vastuuseen.

Juutalaisten ihmemaassa, Yhdysvalloissa, jossa asuu lähes 6000000 juutalaista, keskiluokka puristuu ja tiimalasimaisesti ahdinkoon ja tulee kapinaa. Maassa keskitytään parhaillaan tuleviin vaaleihin, ei talouden hoitoon eikä tarvittaviin tekoihin, joten juna meni jo.

Miten juutalaiset liittyvät Yhdysvaltojen paheneviin ongelmiin?

Juutalaiset ovat hankkineet itselleen vankan ja luottamuksellisen aseman, heitähön on siellä paljon ja esimerkiksi New Yorkissa 25%:a väestöstä on juutalaisia.

Perinteen mukaan juutalainen ei kuse toista juutalaista silmään.

Siksi:

Juutalainen ostaa juutalaiselta kaiken mitä tarvitsee, on töissä ja vakuuttaa itsensä sekä perheensä juutalaisella, pitää rahansa juutalaispankissa ja sijoittaa juutalaisrahastoihin.
Mutta tämä ketjuhan ei äskettäin toiminutkaan. Juutalaiset pankit ja yksittäiset juutalaishuijarit kusettivat tällä kertaa kunnolla myös juutalaisveljiään ja sisariaan, toki kollektiivisesti kansaansa ja maailmaa. Hyvä dokumentti toiminnasta on seuraavan linkin takana. http://ohjelmat.yle.fi/ulkolinja/pyramidihuijaus

Eikä kysymyksessä ole yksittäistapaus vaan suunnitelmallista toimintaa jo pitkän historian valossa. Todisteita on paljon, juutalaiset kiistävät ne ja juutalaiset todistavat ne vääriksi. Koska toisessa maailmansodassa juutalaisia vainottiin, heidän tekoihin ei ole puututtu riittävällä voimalla, mutta tilanne tulee muuttumaan.

Olen varma, että viimeisetkin suomalaiset tulevat lähivuosina kääntymään vahvasti taloudellisia ongelmia aiheuttaneiden tahojen kimppuun. Olemme kuulleet puhuttavan markkinavoimista, kasvottomasta pääomasta, rahastoista jne. Samaa kieltä käyttävät kaikki poliittiset ryhmät, kukaan ei enään usko markkinoiden toimivan kunnolla itsestään, asiaan perehtyneet tietävät tilanteen olevan hyvin huolestuttava.

Taloudellisen tilin tekevät ne, jotka odottavat talouskriisiä. Fiksua varautua ja hyötyä. Koronkiskurit ja jobbarit hyötyvät kriisestä aina.

Parhaan tilin tekevät ne, jotka aiheuttavat globaalin talouskriisin myymällä ilmaa, heidät päästetään yleisen edun nimessä vastuusta ja taas uuden kriisin jälkeen tekevät mahtavan tilin.

Tämä olisi fiksua, jos siitä ei jäisi kiinni. Minkäänlaista myötätuntoa en odotakaan, koska sitä ei vääränuskoiset ole saaneet juutalaisilta koskaan.

Suuret juutalaispankkiirit tulee saattaa vastuuseen ja samalla tulee lopettaa kyseisen sisäänpäin lämpiävän kolleegion muille vahingollinen vallankäyttö.

Puhut ummet ja lammet, mutta edelleen väistelet itse ydinkysymystä. Kysyn vielä kerran: mitä todisteita sinulla on olettamallesi juutalaisten salaliitolle?

On totta, että neljäsosa New Yorkin asukkaista on juutalaisia. Eikö silloin ole aivan luonnollista, että heillä on tuossa kaupungissa myös vaikutusvaltaa? Ei juutalaisten vaikutusvalta yhdessä kaupungissa, jossa heitä on suhteellisesti huomattava osa väestöstä, riitä todisteeksi juutalaisten maailmanlaajuisesta salaliitosta.

Madoff on omista teoistaan vastuussa yksilönä kuten muutkin ihmiset. Olisi hullua väittää, että kaikki juutalaiset ovat kollektiivisesti vastuussa Madoffin rikoksista. Samalla logiikalla kaikki valkoihoiset kristityt ovat syyllisiä Norjan joukkomurhaan. Melko kohtuutonta, vai mitä?

Kirjoituksistasi paistaa läpi, ettet tiedä juutalaisista kovinkaan paljon. "Juutalainen ostaa juutalaiselta kaiken mitä tarvitsee, on töissä ja vakuuttaa itsensä sekä perheensä juutalaisella, pitää rahansa juutalaispankissa ja sijoittaa juutalaisrahastoihin." Ei pidä paikkaansa. Suurin osa juutalaisista on tavallista, maallistunutta, keskiluokkaista, ahkeraa väkeä, jolle on aivan sama, ostaako juutalaiselta vai ei-juutalaiselta. Huomattavan moni juutalainen on naimisissakin ei-juutalaisen kanssa. "Minkäänlaista myötätuntoa en odotakaan, koska sitä ei vääränuskoiset ole saaneet juutalaisilta koskaan." Tämäkin on yksinkertaisesti valhe. Useimmat juutalaiset ovat hyvin sekularisoituneita, eikä uskonnolla ole heidän elämässään suurtakaan merkitystä, jolloin he myöskään eivät luokittele ihmisiä oikea- ja vääräuskoisiin. Hyvä viimeaikainen esimerkki juutalaisten myötätunnosta "vääräuskoisia" kohtaan on Britannian juutalaisten osallistuminen muslimien rinnalla vastamielenosoituksiin äärioikeistolaisen EDL:n järjestäessä muslimivastaisia mielenosoituksia. Suosittelen tutustumaan juutalaisiin konsepteihin tsedaka ja tikkun olam, niin opit tietämään, miten muille hyvän tekeminen on olennainen osa juutalaisuutta.

Kirjoituksesi tihkuvat katkeraa vihaa juutalaisia kohtaan, mutta kuitenkin nautit täysin siemauksin juutalaisen älyn saavutuksista, käytäthän todistetusti tietokonetta ja internetiä. Ilman juutalaisen Einsteinin suhteellisuusteoriaa ei moderneja tietokoneita voisi olla olemassa. Tietokoneesi sisällä on hyvin todennäköisesti Israelissa kehitetty Intelin prosessori. Internetin keksijöistä ainakin Paul Baran, Leonard Kleinrock ja Robert E. Kahn olivat juutalaisia. Minä kutsuisin käytöstäsi parasiittimaiseksi.

Anonyymi

Voiko olla totta, että brittitelevisio olisi ollut kyhäämässä tämmöistä myötäsukaista kaunistelua Suomen osuudesta maailmansotaan?

Onko dokumenttia mahdollisesti "somistettu", niinkuin Ylessä on "isänmaallinen" tapa?

Anonyymi

Tuoltahan tuon alkuperäisen version voit katsoa. Ei ole juurikaan somisteltu. Natsien kätyrit - Suomi. Englanniksi Nazi Collaborators 12 - The Good Collaborators? http://www.youtube.com/watch?v=OspH8x2yTsU

Anonyymi

Anonyymi kirjoitti:
Voiko olla totta, että brittitelevisio olisi ollut kyhäämässä tämmöistä myötäsukaista kaunistelua Suomen osuudesta maailmansotaan?

Onko dokumenttia mahdollisesti "somistettu", niinkuin Ylessä on "isänmaallinen" tapa?

Tuli ihan sama mieleen, jonka takia ohjelman sivuille tulinkin etsimään alkuperäistä nimeä :)

Anonyymi

Anonyymi kirjoitti:
Anonyymi kirjoitti:
Anonyymi kirjoitti:
Anonyymi kirjoitti:
Anonyymi kirjoitti:
Anonyymi kirjoitti:
Anonyymi kirjoitti:
Anonyymi kirjoitti:
Hitlerin edustama kansallissosialismi olisi voittanut ja se kasvaisi välittömästi, jos juutalaispankkiirien valta laskisi tarpeeksi. Juutalaispankkiirit pyörittävät viihdeteollisuutta joka kertoo voittajien tarinaa toisesta maailmansodasta ympäri maailmaa. Saksalaisia ja kommunistejakin voidaan demonisoida, mutta miten on mahdollista, että juutalaiset saavat tehdä mitä haluavat ja heidän touhujaan kritisoi julkisesti Suomessa käytännössä vain Erkki Tuomioja, jonka amerikkalaisvastaisuutensa on todettava hyvin loogiseksi.

Juutalaispankkiirit saavat käytännössä tehdä mitä tahansa, tappaa ihmisiä Natoa ja CIA:ta käyttäen, putsata säännöllisesti muiden kuin juutalaisten ihmisten kukkarot, pyöritellä erittäin kannattavia sotia siellä sun täällä. Jopa kommunismin 100 miljoonaan ihmisuhriin päättynyt satavuotinen testi oli kannattava siksi, että USA:n juutalaisyhdyskuntien ja Israelin kannalta kommunismin kanssa voi elää ja se on tehottomana isminä helpompi ajaa omaan miinaansa.

Kun haukut ihmistä natsiksi, et ymmärrä mistä puhut.
Kun haukut ihmistä kapitalistiksi, et osaa käyttää oikeaa termiä.
Jos käytät oikeaa termiä ja haukut juutalaispankkiiria, joka lypsää sinusta kaiken irti juutalaiskätyriksi, olet rasisti pahimmasta päästä, fasisti natsi jne jne.

Juutalaisten maailmanvalloitus ja taktiikka on kerrottu Hitlerin teoksessa Taisteluni. Lukekaa ja pitäkää perheistäne huolta, ettei juutalaiskätyrit tuhoa maailmaa.

Otahan se foliohattu päästäsi ja opiskele vähän historiaa jostain legitiimistä lähteestä eikä natsien propagandapamfleteista. Juutalaisia on 2 promillea maailman väestöstä. Et kai tosissasi kuvittele, että niin pienellä joukolla voisi olla noin suuri vaikutusvalta?

Tuomiojan juutalaisvastaisuuden suhteen olet, valitettavasti, oikeassa.

Toivon mukaan muutkin kuin legitiimilehteilijä lukevat tämän, koska vastaan yleisellä kaavalla. En ole niin naivi, että yrittäisin käännyttää puhtaaseen markkinatalouteen uskoavia, juutalaissymppareista puhumattakaan.

Tunnen historiaa ja valtio-oppia sekä kansainvälistä politiikkaa.
Juutalaisten taloudellinen vallan huomaa vaikka opiskelemalla vaihto-oppilaana maerikassa, lukemalla amerikkalaisia lehtiä ja/tai -uutisia tai vaikka yksinkertaisesti tutustuu suurimpien viihde-, lehtitalojen, pankkiirien omistatahojen nimilistaa. Juutalaisia kaikki tyynni.

Juutalaisten valta on vankkumaton ja vahvimmillaan aina demokraattien valtakaudella. Mitä taas tulee siihen, onko USA:lla vaikutusvaltaa, en ala kiistelemään.

Uskon kuitenkin markkinoiden toimintaan ja luotan siihen, että tilanne huononee, jolloin keskiluokka kautta euroopan joutuu vaikeuksiin. Silloin ei pankkiireha pelasteta ja vaaleissa katsotaan vallanpitäjiä sekä Eu:n kestävyyttä.

Palataksedni juutalaisuuteen ja mainittuun juutalaisvastaisuuteen.

Miksi ihmeessä en olisi juutalaisvastainen? Porukkaa, joka kusettaa aina ja iankainen "vääräuskoisia", härskeimmistä härskeimpiä verenimijoitä.

Ei, vaan vihaat juutalaisia, koska tarvitset helpon syntipukin. Olisiko jo aika ottaa itse vastuu omista epäonnistumisistasi? Muista myös, etteivät juutalaiset ole mikään yhtenäinen ryhmä. Juutalaiset ovat yksilöitä omine mielipiteineen ja tavoitteineen niin kuin muutkin ihmiset. Eivät kaikki juutalaiset ole kollektiivisesti vastuussa kenenkään yksittäisen juutalaisen tekemisistä.

Väite, että juutalaiset hallitsevat mediaa ja viihdeteollisuutta, on ikivanha natsipropagandavalhe, jolla ei ole mitään todellisuuspohjaa. Suosittelen todella hankkimaan tietoa jostain muualta kuin natsipropagandasta.

https://secure2.convio.net/adl/site/Donation2?df_id=2580&2580.donation=f...
http://www.danielpipes.org/1011/jewish-control-between-reality-and-myth
http://www.fair.org/index.php?page=1365

Ollaan rehellisiä.

Viha on tunnetila, olen hyvin rauhallinen.
En ole epäonnistunut. Olen hyvin koulutettu perheellinen suomalainen.

Miksi kirjoitan aiheesta?
Koska juutalaisten taloudellisen valta on toki ollut tiedossamme, se on tavallaan neutraali tilanne, mutta nyt tapahtuu toistamiseen lyhyen ajan sisällä omaisuuden uusjakoa, yksinkertaistaen velallisilta keskiluokkaisilta juutalaispääomalle, joka on aiheuttanut ongelman.

On mahdotonta muuttaa tilannetta paremmaksi, jos ei keskitytä ongelman poistamiseen. Natsipropagandan vaihtoehto whatever, en osaa vastata, natsikortin heiluttajilla on yleensä yksioikoisen huonot tiedot ylipäänsä mistään.

Markkinan toimivuutta voidaan parantaa, ei ole kyse sosialismista, mutta ehdottomasti vastuu tulee iskeä kunnolla juutalaispankkiirien huijauksiin. On järjelmän toimivuuden kannalta oikein, että asiaa tuodaan julkisuuteen eri tahojen kautta, kaikki eivät ole natseja, voidaan puhua inhorealisteista. Tietenkään ongelmaa ei korjata puhumalla itse asiasta, koska juutalaisia suojelee USA, Nato, valtamediat, johtavat Eu-poliitikot. Iso-Britanniassa ja Ranskassa on suhteessa suuret juutalaisyhteisöt, mutta kuten todettua, valtaosa juutalaisista asuu Yhdysvalloissa, esimerkiksi yksistään New Yorkissa juutalaisia on 2000 000 juutalaista eli 25%:a maailman yhdestä suurimmasta talous- ja kulttuurikaupungista.

Juutalaiset ovat vahvasti kollektiivinen ryhmä, jotka käyttävät niin näkyvää kuin piilossa olevaa valtaa mm. suurimmat vapaamuurarijärjestöt ovat vahvasti juutalaisten miehittämiä. Tieto on voimaa tässäkin asiassa, kun sukulaismies kehuskelee viittoineen. Tietysti kukaan ei voi historialleen mitään, mutta mielipidettä voi muuttaa, kun on riittävästi tietoa.

Rasismin vastustus on in, mutta rasismia ei vältetä parhaiten antamalla maailman suurimmalle huijarisakille rahansa etukäteen.

Enpä usko, että olet kovin hyvin koulutettu. Ainakaan suomen kielen oikeinkirjoitusta et näemmä koskaan ole opiskellut - tai ainakaan oppinut.

Oikeastaan natsikortin käyttäjä ei ole se, joka kutsuu natsia natsiksi vaan se, joka yrittää lopettaa väittelyn tekeytymällä marttyyriksi ja syyttämällä muita natsikortin käytöstä. Jos kerran ihailet kansallissosialismia, vastutat juutalaisia ja suosittelet Hitlerin Taisteluni-kirjaa, etkö silloin ole natsi, par définition?

Et pysty muuta kuin hokemaan latteuksia "juutalaispääomasta", "juutalaispankkireista" ja "juutalaisten taloudellisesta vallasta", mutta edelleen odotamme perusteluja. Anna edes yksi konkreettinen todiste väitteillesi. Todisteeksi eivät kelpaa Hitlerin, Eustace Mullinsin tai William Piercen vainoharhaiset propagandakirjoitukset suuresta juutalaisesta salaliitosta, jonka olemassaoloa kukaan heistä ei pystynyt todistamaan. Todisteeksi ei myöskään kelpaa Siionin viisaiden pöytäkirjat, joka on jo kauan sitten osoitettu väärennökseksi.

"valtaosa juutalaisista asuu Yhdysvalloissa"
39,3 prosenttia maailman juutalaisista asuu Yhdysvalloissa. 39,3 prosenttia ei ole valtaosa.

Ohops. Kirjoitusvirheitä, matala koulutustaso, keskiluokkaa, ei osaa suomenkieltä.

Hetki psykologiaa:
Mutta sehän tekee minusta juuri inhimillisen, pitkälle opiskelleet teoreetikothan tekivät natsipropagandaa ja ovat Suomessakin aktiivisten kansalaissosialisteja auttamassa, eikö totta. Onko Sinulla helpompi hengittää, ehkä turvallisempi olla, olethan tekemisessä itseäsi tyhmemmän kanssa?

Avaan hieman poliittisen depatin taktiikkaa.

Olet joko voittaja tai häviäjä. Pääasia ei ole se, mitä puhutaan, pääasia on se, miltä asia näyttää ja miten suurin osa ihmisestä asian kokee. Parasta tietysti olisi, että myös asia perustuisi faktaan ja että siitä olisi hyötyä suurimmalle osalle kansasta.
Jos saat toisen näyttämään tyhmältä, se pitää tehdä niin, että vastapuoli tekee itse itsestään tyhmän, typeryksen. Osoittamalla toisen henkilön vajaavaisuuksia "kato idiootti ei osaa suomea", ei ole toimivaa, voi naurattaa hetken, mutta suurin osa kokee besserwisserit pikkunilkeiksi, joita kutsutaan myös muilla nimillä.

Sitten taas itse asiaan:

En usko, että juutalaissympatiasi tulevat mitenkään muuttamaan lähitulevaisuudessa lähestyvää uutta kriisiä ja juutalalisten joutumista vastuuseen.

Juutalaisten ihmemaassa, Yhdysvalloissa, jossa asuu lähes 6000000 juutalaista, keskiluokka puristuu ja tiimalasimaisesti ahdinkoon ja tulee kapinaa. Maassa keskitytään parhaillaan tuleviin vaaleihin, ei talouden hoitoon eikä tarvittaviin tekoihin, joten juna meni jo.

Miten juutalaiset liittyvät Yhdysvaltojen paheneviin ongelmiin?

Juutalaiset ovat hankkineet itselleen vankan ja luottamuksellisen aseman, heitähön on siellä paljon ja esimerkiksi New Yorkissa 25%:a väestöstä on juutalaisia.

Perinteen mukaan juutalainen ei kuse toista juutalaista silmään.

Siksi:

Juutalainen ostaa juutalaiselta kaiken mitä tarvitsee, on töissä ja vakuuttaa itsensä sekä perheensä juutalaisella, pitää rahansa juutalaispankissa ja sijoittaa juutalaisrahastoihin.
Mutta tämä ketjuhan ei äskettäin toiminutkaan. Juutalaiset pankit ja yksittäiset juutalaishuijarit kusettivat tällä kertaa kunnolla myös juutalaisveljiään ja sisariaan, toki kollektiivisesti kansaansa ja maailmaa. Hyvä dokumentti toiminnasta on seuraavan linkin takana. http://ohjelmat.yle.fi/ulkolinja/pyramidihuijaus

Eikä kysymyksessä ole yksittäistapaus vaan suunnitelmallista toimintaa jo pitkän historian valossa. Todisteita on paljon, juutalaiset kiistävät ne ja juutalaiset todistavat ne vääriksi. Koska toisessa maailmansodassa juutalaisia vainottiin, heidän tekoihin ei ole puututtu riittävällä voimalla, mutta tilanne tulee muuttumaan.

Olen varma, että viimeisetkin suomalaiset tulevat lähivuosina kääntymään vahvasti taloudellisia ongelmia aiheuttaneiden tahojen kimppuun. Olemme kuulleet puhuttavan markkinavoimista, kasvottomasta pääomasta, rahastoista jne. Samaa kieltä käyttävät kaikki poliittiset ryhmät, kukaan ei enään usko markkinoiden toimivan kunnolla itsestään, asiaan perehtyneet tietävät tilanteen olevan hyvin huolestuttava.

Taloudellisen tilin tekevät ne, jotka odottavat talouskriisiä. Fiksua varautua ja hyötyä. Koronkiskurit ja jobbarit hyötyvät kriisestä aina.

Parhaan tilin tekevät ne, jotka aiheuttavat globaalin talouskriisin myymällä ilmaa, heidät päästetään yleisen edun nimessä vastuusta ja taas uuden kriisin jälkeen tekevät mahtavan tilin.

Tämä olisi fiksua, jos siitä ei jäisi kiinni. Minkäänlaista myötätuntoa en odotakaan, koska sitä ei vääränuskoiset ole saaneet juutalaisilta koskaan.

Suuret juutalaispankkiirit tulee saattaa vastuuseen ja samalla tulee lopettaa kyseisen sisäänpäin lämpiävän kolleegion muille vahingollinen vallankäyttö.

Puhut ummet ja lammet, mutta edelleen väistelet itse ydinkysymystä. Kysyn vielä kerran: mitä todisteita sinulla on olettamallesi juutalaisten salaliitolle?

On totta, että neljäsosa New Yorkin asukkaista on juutalaisia. Eikö silloin ole aivan luonnollista, että heillä on tuossa kaupungissa myös vaikutusvaltaa? Ei juutalaisten vaikutusvalta yhdessä kaupungissa, jossa heitä on suhteellisesti huomattava osa väestöstä, riitä todisteeksi juutalaisten maailmanlaajuisesta salaliitosta.

Madoff on omista teoistaan vastuussa yksilönä kuten muutkin ihmiset. Olisi hullua väittää, että kaikki juutalaiset ovat kollektiivisesti vastuussa Madoffin rikoksista. Samalla logiikalla kaikki valkoihoiset kristityt ovat syyllisiä Norjan joukkomurhaan. Melko kohtuutonta, vai mitä?

Kirjoituksistasi paistaa läpi, ettet tiedä juutalaisista kovinkaan paljon. "Juutalainen ostaa juutalaiselta kaiken mitä tarvitsee, on töissä ja vakuuttaa itsensä sekä perheensä juutalaisella, pitää rahansa juutalaispankissa ja sijoittaa juutalaisrahastoihin." Ei pidä paikkaansa. Suurin osa juutalaisista on tavallista, maallistunutta, keskiluokkaista, ahkeraa väkeä, jolle on aivan sama, ostaako juutalaiselta vai ei-juutalaiselta. Huomattavan moni juutalainen on naimisissakin ei-juutalaisen kanssa. "Minkäänlaista myötätuntoa en odotakaan, koska sitä ei vääränuskoiset ole saaneet juutalaisilta koskaan." Tämäkin on yksinkertaisesti valhe. Useimmat juutalaiset ovat hyvin sekularisoituneita, eikä uskonnolla ole heidän elämässään suurtakaan merkitystä, jolloin he myöskään eivät luokittele ihmisiä oikea- ja vääräuskoisiin. Hyvä viimeaikainen esimerkki juutalaisten myötätunnosta "vääräuskoisia" kohtaan on Britannian juutalaisten osallistuminen muslimien rinnalla vastamielenosoituksiin äärioikeistolaisen EDL:n järjestäessä muslimivastaisia mielenosoituksia. Suosittelen tutustumaan juutalaisiin konsepteihin tsedaka ja tikkun olam, niin opit tietämään, miten muille hyvän tekeminen on olennainen osa juutalaisuutta.

Kirjoituksesi tihkuvat katkeraa vihaa juutalaisia kohtaan, mutta kuitenkin nautit täysin siemauksin juutalaisen älyn saavutuksista, käytäthän todistetusti tietokonetta ja internetiä. Ilman juutalaisen Einsteinin suhteellisuusteoriaa ei moderneja tietokoneita voisi olla olemassa. Tietokoneesi sisällä on hyvin todennäköisesti Israelissa kehitetty Intelin prosessori. Internetin keksijöistä ainakin Paul Baran, Leonard Kleinrock ja Robert E. Kahn olivat juutalaisia. Minä kutsuisin käytöstäsi parasiittimaiseksi.

Mennään vielä tässä vaiheessa länsimaisen demokratian sääntöjen mukaan ja käytetään sananvapautta, jokainen tavallaan.

Vastaat hyvin omaan kysymykseesi omasta puolestasi.

Ihminen tunnistaa toisessa itsessään olevia tunteita. Katkeruus ja viha ovat molemmat tunteita, jotka vievät toimintatehoa, turhia ovat molemmat.

Parasiitti=

Loinen, joka elää toisen eliön, isäntäeliön, kudoksissa (sisäloiset), iholla, turkissa tai läheisyydessä (ulkoloiset) aiheuttaen isäntäeläimelle vahinkoa.

Täytyy todeta, että juutalaiset ovat erittäin älykkäitä ja tehokkaita. Juutalaisilla ei ole ollut omaa maata ennen vuotta 1948 ja Israelin perustamista. Siten kohtuullisen pieni määrä juutalaisia ympäri maailmaa, on hyödyntänyt isäntämaittensa maailman poliittisia tilanteita ja niiden kansalaisten varallisuutta aiheuttaen isäntämailleen suuria vahinkoja. Juutalaiset ovat pystyneet luomaan Neuvostoliiton kaltaisia "paratiiseja", joista valitettavasti sadat miljoonat ihmiset ovat joutuneet nauttimaan.

Lisätään vielä juutalaisia suurmiehiä ja osaajia listaan:

- kommunismin teoreetikko Karl Marx, joka kertoi kirjassaan tuleville murhaajille että murhaaminen on ainoa vaihtoehto päästä tuloksiin

- vallankumousmies, neuvostolitton perustajajäsen, V.I. Ulanov "Lenin", joka murhasi miljoonia ihmisiä hyödyllisiä idiotteja käyttäen

- neuvostoliiton perustajajäsen ja puna-armeijan luoja Leon Trotsky, joka rikkaana perheen juutalaispoikana taktikoi itselleen "hienon harrastuksen"

- murhaaja Stalin, jonka puolijuutalainen vainoharhainen mieli ei säästänyt miljoonia juutalaisiakaan ja jatkoi Leninin työtä tehokkaasti miljoonia ihmisiä murhaten

- pörssikeinottelija George Soros, joka tekee rahaa sodassa ja rauhassa, vaikuttaa näppärästi poliitiikkaan sijoituksillaan

- maailman suurin pankkiiriverenimijälaitos Goldman Sachs&seuraajat, joka pääsee vastaamaan piakkoin tekemisistään, kun Yhdysvalloissa käy huonosti ja ongelmat vyöryvät

- venäläis-äärinationalisti Vladimir Zhirinovski, joka puolijuutalaisena on juutalaisvastainen kuten Stalinkin oli

- maailman suurimman sijoitushuijauksen tehnyt Bernard Madoff

- talouspoliittista oligarkiaa eli harvainvaltaa harrastanut Mihail Hodorkovski, istuu "syyttömänä" vankilassa, venäläiset oligarkit ovat pääosin ahneita juutalaisia, jotka putsasivat vanhan Neuvostoliiton, joka oli siis juutalaisten perustama laitos

- satanismin kehittäjä Anton LaVey, joiden "leikeissä" kuolee ja sekoaa vuosittain tuhansia ihmisiä

- sarjamurhaaja David "Son of Sam" Berkowitz, joka istuu 365 vuoden kakkua

Historialle emme voi mitään, mutta tulevaisuuteen voidaan jossain määrin vaikuttaa.

Kriisitilanteessa ääriliikkeet pärjäävät ja on täysin yhdentekevää, marssivatko juutalaiset Iso-Britanniassa ääriliikkeitä vastaan, jos "isot" juutalaiset, härskit verenimijä-pankkiirit ja ilmanmyyjät ovat aikaansaaneet juutalaisjohtajien myötävaikutuksella talousjärjestelmän romahduksen ja samalla vetäneet maton keskiluokan jalkojen alta.

Jos ja kun tilanne juutalaishuijareiden vuoksi muodostuu pahaksi, tulee toivottavasti nopeasti vaalituloksia, joissa valtaa muutetaan.

Tämäkään ei ole uutta, vaan historia vaan toistaa itseään.

Juutalainen pääoma ja juutalaiset näkyvät poliittiset teot puhuvat puhdasta itsekästä ja käsittämätöntä ahneutta, muista välittämättä.

Suomalainen mies

Älkää sotkeko Israelin politiikan arvostelua ja juutalaisvastaisuutta.

On hävytöntä kutsua Erkki Tuomiojaa juutalaisvastaiseksi sen takia, että hän (ja monet muut, myös minä) arvostelee Israelin miehityspolitiikkaa Länsirannalla. Palestiinalaiset eivät ole puhtoisia pulmusia, mutta on kiistatonta, että Israel toimii kansainvälisten lakien vastaisesti sekä miehityksessä että erityisesti siirtokuntien rakentamisessa.

Israel ei ole sama asia kuin juutalaisuus. Se, mitä Israel tekee, ei oikeuta arvostelemaan juutalaisia uskonnollisena ryhmänä. Eikä toisinpäin Israelin arvostelu ole juutalaisten arvostelua tai antisemitismiä. Myös monet juutalaiset arvostelevat Israelin politiikkaa. Jos miehityksen arvostelu on antisemitismiä, niin silloin kaikkein kovimpia antisemitistejä taitavat olla monet Israelin juutalaiset.

Minusta ihmisten tulee tuntea sekä eurooppalaisen antisemitismin synkkä historia ja holokausti että se, mitä Israel tekee tänä päivänä. Kumpaakaan ei pidä hyväksyä. Sairasta on, jos 30-40-lukujen holokaustin takia hyväksyy Israelin mielettömän politiikan tänä päivänä. Ihmisten sortamista pitää aina vastustaa, teki sitä kuka tahansa.

Katsoja

Käsittämättömän huonosti tehty tämä Suomea kuvaava jakso. En voi ymmärtää, että osa kommentoijista ihailee jakson toteutusta. Ettekö tunne historiaa?

Jakson ongelmia (ei tärkeysjärjestyksessä):

1. Rydistä puhuttaessa näytettiin useamman kerran Rangellin kuvaa. Alkeellinen moka.

2. Suomi yritettiin jotenkin käsittämättömällä tavalla saada rinnastetuksi natsien epäilyttäväksi kumppaniksi sillä verukkeella, että olimme Saksan kanssa aseveljiä. Oliko vaihtoehtoja? Eipä se Neuvostoliittokaan kovin hyvin ihmisiä kohdellut, pitäisi liittoutuneille muistuttaa.

3. Ohjelmassa unohtui, että Mannerheim vastusti aina liian vahvaa Saksa-kytköstä. Sekä 1918 että 1939-45. Hän oli nimenomaan venäläinen upseeri. Hän nimenomaan EI OLLUT Suomen Saksa-suhteiden arkkitehti, vaikka ne hyväksyikin. Mutta ei kyllä ollut se Nevanlinnakaan, sillä:

4. Nevanlinna oli mitättömyys. Hänen roolinsa korostaminen on typerää ja osoittaa tietämättömyyttä. Ohjelmaan on keinolla millä tahansa yritetty saada "epäilyttävä" suomalainen. Ei sentään Arvo Ylppöä taas nostettu esiin.

5. Ohjelmassa unohtui, että Suomi oli koko sodan ajan demokratia. SDP toimi ja Tannerilla oli vahva rooli. Mannerheim ja Ryti eivät toimineet yhdessä, vaan Tanner oli mukana. Siksi työväenliike tuki sotatoimia ja nimenomaan SDP:n ansiosta esim. juutalaisia ei luovutettu kuin muutama.

6. Ohjelmassa puhuttiin 1918 koskien Neuvostoliitosta, vaikka ko. valtiota ei tuolloin ollut olemassa.

7. Suomen väitettiin hyökänneen Neuvostoliittoon 1941 "yllättäen". Ei se nyt ihan niin mennyt. Kun Saksa oli käyttänyt Suomen ilmatilaa Neuvostoliiton pommittamiseen, Neuvostoliitto vastasi ilmahyökkäyksillä mm. Helsinkiin. Tämän jälkeen Suomi katsoi olevansa sodassa ja hyökkäsi.

8. Saksa hyökkäsi 1941 kesä-, ei elokuussa.

10. Onko sankaritoimittaja Boris Salomon joku Suomen historian auktoriteetti? Hän on mies, joka oli ohjelmassaan leimaamassa Arvo Ylppöä natsiksi - sen takia, että Ylpöllä oli suhteita natsi-Saksan tutkijoihin. Salomon tuntuu suorastaan kiihottuvan aina kun löytää jonkin "raskauttavan asiakirjan", ja lähdekritiikki unohtuu. Mutta hän ei olekaan historiantutkija vaan myyviä juttuja tekevä toimittaja.

Ainoa historiantutkija, jota jutussa haastateltiin, oli Mannerheim-museon johtaja. Ehkä vähän parempaa, raskaampaakin kaliiberia Suomesta löytyy. Meillä todella on tutkittu maailmansodan aikaa ja tutkitaan edelleen. Uusia tulkintoja esitetään jatkuvasti - ja vähän paremmin tiedoin kuin tässä "dokumentissa".

11. Lapin sota unohtui kokonaan.

Kaiken kaikkiaan dokumentista tuli se kuva, että väen väkisin Suomesta haluttiin tehdä arveluttava. Mikähän mahtaa olla motiivi? Tekijät voisivat pohtia, miksi heidän kotimaansa eivät sodan aikaan auttaneet Suomen kaltaista valtiota. Yksin täällä jouduttiin selviämään, sitten hakemaan apua Saksasta, ja todella hyvin selvittiin.

Olen jo sarjan aiemmissa osissa pohtinut tekijöiden ammattitaitoa. Nyt todella tuntuu, että se on aika heikko. Esim. Jerusalemin suurmuftin natsikytkentöjen takia leimattiin hänen sukulaisensa Jasser Arafat. Mikä motiivi? Gandhikin tuki hetken ajan Hitleriä - vähemmän tunnettu fakta - koska tämän katsottiin edistävän siirtomaiden vapautumista. Koko sarjan tekijöiltä puuttuu historiallinen ymmärrys. Sarjaan on koottu irrallisia, enemmän tai vähemmän tosia lauseita, mutta menneisyyttä ei pyritä ymmärtämään.

PS: Pieni kannanotto tällä palstalla käytyyn juutalaiskeskusteluun. On aivan yhtä typerää etsiä maailmasta "juutalaisten salaliittoa" kuin olla sitä mieltä, että Israelin arvostelu on juutalaisvastaisuutta. Lukekaa ihmiset enemmän, luulkaa vähemmän. Nyt tänne on kirjoittanut porukkaa, jolta on jäänyt peruskoulun historia lukematta, mutta niinhän se on, että tyhjät tynnyrit kolisevat eniten.

Historia kaukana tästä dokkarista

Koskas toimittaja Boris Salomonista on tullut tutkija ja missäköhän ne hänen todisteensa ovat uskomuksilleen Suomen SS-miesten "teoista"?

Koska Rangellista on tullut Ryti, kuten kuvissa näytettiin?

Koska Väinö Tanner on pyyhitty Suomen historiasta sivuun? Tanner oli eräs suurimmista sodanajan johtajista: piti työväenliikkeen suuren enemmistön (myös ison osan kommunisteista) rintamalla ja vastusti liian läheistä yhteistyötä natsien kanssa. Juutalaisten luovuttaminen Saksaan estyi pitkälti SDP:n edustajien ansiosta.

Brittien dokumentti oli heikko ja faktat oli huonosti tarkistettu. Olisi voinut antaa jonkun peruskoulun käyneen lukiolaispojan katsoa ohjelman ja esittää korjausehdotukset.

Ja briteiltä voisi kysyä, että missäs viipyy dokumenttisarja "Stalinin kätyrit" ja dokumentissa yhtenä osana Britannia?

Anonyymi

Katsoja kirjoitti:
Käsittämättömän huonosti tehty tämä Suomea kuvaava jakso. En voi ymmärtää, että osa kommentoijista ihailee jakson toteutusta. Ettekö tunne historiaa?

Jakson ongelmia (ei tärkeysjärjestyksessä):

1. Rydistä puhuttaessa näytettiin useamman kerran Rangellin kuvaa. Alkeellinen moka.

2. Suomi yritettiin jotenkin käsittämättömällä tavalla saada rinnastetuksi natsien epäilyttäväksi kumppaniksi sillä verukkeella, että olimme Saksan kanssa aseveljiä. Oliko vaihtoehtoja? Eipä se Neuvostoliittokaan kovin hyvin ihmisiä kohdellut, pitäisi liittoutuneille muistuttaa.

3. Ohjelmassa unohtui, että Mannerheim vastusti aina liian vahvaa Saksa-kytköstä. Sekä 1918 että 1939-45. Hän oli nimenomaan venäläinen upseeri. Hän nimenomaan EI OLLUT Suomen Saksa-suhteiden arkkitehti, vaikka ne hyväksyikin. Mutta ei kyllä ollut se Nevanlinnakaan, sillä:

4. Nevanlinna oli mitättömyys. Hänen roolinsa korostaminen on typerää ja osoittaa tietämättömyyttä. Ohjelmaan on keinolla millä tahansa yritetty saada "epäilyttävä" suomalainen. Ei sentään Arvo Ylppöä taas nostettu esiin.

5. Ohjelmassa unohtui, että Suomi oli koko sodan ajan demokratia. SDP toimi ja Tannerilla oli vahva rooli. Mannerheim ja Ryti eivät toimineet yhdessä, vaan Tanner oli mukana. Siksi työväenliike tuki sotatoimia ja nimenomaan SDP:n ansiosta esim. juutalaisia ei luovutettu kuin muutama.

6. Ohjelmassa puhuttiin 1918 koskien Neuvostoliitosta, vaikka ko. valtiota ei tuolloin ollut olemassa.

7. Suomen väitettiin hyökänneen Neuvostoliittoon 1941 "yllättäen". Ei se nyt ihan niin mennyt. Kun Saksa oli käyttänyt Suomen ilmatilaa Neuvostoliiton pommittamiseen, Neuvostoliitto vastasi ilmahyökkäyksillä mm. Helsinkiin. Tämän jälkeen Suomi katsoi olevansa sodassa ja hyökkäsi.

8. Saksa hyökkäsi 1941 kesä-, ei elokuussa.

10. Onko sankaritoimittaja Boris Salomon joku Suomen historian auktoriteetti? Hän on mies, joka oli ohjelmassaan leimaamassa Arvo Ylppöä natsiksi - sen takia, että Ylpöllä oli suhteita natsi-Saksan tutkijoihin. Salomon tuntuu suorastaan kiihottuvan aina kun löytää jonkin "raskauttavan asiakirjan", ja lähdekritiikki unohtuu. Mutta hän ei olekaan historiantutkija vaan myyviä juttuja tekevä toimittaja.

Ainoa historiantutkija, jota jutussa haastateltiin, oli Mannerheim-museon johtaja. Ehkä vähän parempaa, raskaampaakin kaliiberia Suomesta löytyy. Meillä todella on tutkittu maailmansodan aikaa ja tutkitaan edelleen. Uusia tulkintoja esitetään jatkuvasti - ja vähän paremmin tiedoin kuin tässä "dokumentissa".

11. Lapin sota unohtui kokonaan.

Kaiken kaikkiaan dokumentista tuli se kuva, että väen väkisin Suomesta haluttiin tehdä arveluttava. Mikähän mahtaa olla motiivi? Tekijät voisivat pohtia, miksi heidän kotimaansa eivät sodan aikaan auttaneet Suomen kaltaista valtiota. Yksin täällä jouduttiin selviämään, sitten hakemaan apua Saksasta, ja todella hyvin selvittiin.

Olen jo sarjan aiemmissa osissa pohtinut tekijöiden ammattitaitoa. Nyt todella tuntuu, että se on aika heikko. Esim. Jerusalemin suurmuftin natsikytkentöjen takia leimattiin hänen sukulaisensa Jasser Arafat. Mikä motiivi? Gandhikin tuki hetken ajan Hitleriä - vähemmän tunnettu fakta - koska tämän katsottiin edistävän siirtomaiden vapautumista. Koko sarjan tekijöiltä puuttuu historiallinen ymmärrys. Sarjaan on koottu irrallisia, enemmän tai vähemmän tosia lauseita, mutta menneisyyttä ei pyritä ymmärtämään.

PS: Pieni kannanotto tällä palstalla käytyyn juutalaiskeskusteluun. On aivan yhtä typerää etsiä maailmasta "juutalaisten salaliittoa" kuin olla sitä mieltä, että Israelin arvostelu on juutalaisvastaisuutta. Lukekaa ihmiset enemmän, luulkaa vähemmän. Nyt tänne on kirjoittanut porukkaa, jolta on jäänyt peruskoulun historia lukematta, mutta niinhän se on, että tyhjät tynnyrit kolisevat eniten.

1-11. Olen samaa mieltä. Tarkoitushakuista potaskaa koko sarja jakson virheineen ja höpöhöpö Boris Salomoneineen.

Ps: Tunteet tuntuvat olevan pinnalla. Salaliittoilut kannattaa vaihtaa enemmän analyyttiseksi pohdinnaksi. Muutenkin pohdiskelua tulevaisuudesta ja vaikkapa juutalaisista sekä Israelista kannattaa jatkaa muilla foorumeilla.

Anonyymi

Historia kaukana tästä dokkarista kirjoitti:
Koskas toimittaja Boris Salomonista on tullut tutkija ja missäköhän ne hänen todisteensa ovat uskomuksilleen Suomen SS-miesten "teoista"?

Koska Rangellista on tullut Ryti, kuten kuvissa näytettiin?

Koska Väinö Tanner on pyyhitty Suomen historiasta sivuun? Tanner oli eräs suurimmista sodanajan johtajista: piti työväenliikkeen suuren enemmistön (myös ison osan kommunisteista) rintamalla ja vastusti liian läheistä yhteistyötä natsien kanssa. Juutalaisten luovuttaminen Saksaan estyi pitkälti SDP:n edustajien ansiosta.

Brittien dokumentti oli heikko ja faktat oli huonosti tarkistettu. Olisi voinut antaa jonkun peruskoulun käyneen lukiolaispojan katsoa ohjelman ja esittää korjausehdotukset.

Ja briteiltä voisi kysyä, että missäs viipyy dokumenttisarja "Stalinin kätyrit" ja dokumentissa yhtenä osana Britannia?

Jos suomalaisista SS-miehistä halutaan keksittävän tarkoitushakuisia tarinoita, Boris Salomon on oikea mies satuilemaan.

Asevelisosialistien, Tannerin ja kumppanien isänmaallisesta toiminnasta on hyvä paketti Lasse Lehtisen (väitös)kirjassa "Aatosta jaloa ja alhaista mieltä" (WSOY/2002).

Anonyymi

Anonyymi kirjoitti:
Anonyymi kirjoitti:
Anonyymi kirjoitti:
Anonyymi kirjoitti:
Anonyymi kirjoitti:
Anonyymi kirjoitti:
Anonyymi kirjoitti:
Anonyymi kirjoitti:
Anonyymi kirjoitti:
Hitlerin edustama kansallissosialismi olisi voittanut ja se kasvaisi välittömästi, jos juutalaispankkiirien valta laskisi tarpeeksi. Juutalaispankkiirit pyörittävät viihdeteollisuutta joka kertoo voittajien tarinaa toisesta maailmansodasta ympäri maailmaa. Saksalaisia ja kommunistejakin voidaan demonisoida, mutta miten on mahdollista, että juutalaiset saavat tehdä mitä haluavat ja heidän touhujaan kritisoi julkisesti Suomessa käytännössä vain Erkki Tuomioja, jonka amerikkalaisvastaisuutensa on todettava hyvin loogiseksi.

Juutalaispankkiirit saavat käytännössä tehdä mitä tahansa, tappaa ihmisiä Natoa ja CIA:ta käyttäen, putsata säännöllisesti muiden kuin juutalaisten ihmisten kukkarot, pyöritellä erittäin kannattavia sotia siellä sun täällä. Jopa kommunismin 100 miljoonaan ihmisuhriin päättynyt satavuotinen testi oli kannattava siksi, että USA:n juutalaisyhdyskuntien ja Israelin kannalta kommunismin kanssa voi elää ja se on tehottomana isminä helpompi ajaa omaan miinaansa.

Kun haukut ihmistä natsiksi, et ymmärrä mistä puhut.
Kun haukut ihmistä kapitalistiksi, et osaa käyttää oikeaa termiä.
Jos käytät oikeaa termiä ja haukut juutalaispankkiiria, joka lypsää sinusta kaiken irti juutalaiskätyriksi, olet rasisti pahimmasta päästä, fasisti natsi jne jne.

Juutalaisten maailmanvalloitus ja taktiikka on kerrottu Hitlerin teoksessa Taisteluni. Lukekaa ja pitäkää perheistäne huolta, ettei juutalaiskätyrit tuhoa maailmaa.

Otahan se foliohattu päästäsi ja opiskele vähän historiaa jostain legitiimistä lähteestä eikä natsien propagandapamfleteista. Juutalaisia on 2 promillea maailman väestöstä. Et kai tosissasi kuvittele, että niin pienellä joukolla voisi olla noin suuri vaikutusvalta?

Tuomiojan juutalaisvastaisuuden suhteen olet, valitettavasti, oikeassa.

Toivon mukaan muutkin kuin legitiimilehteilijä lukevat tämän, koska vastaan yleisellä kaavalla. En ole niin naivi, että yrittäisin käännyttää puhtaaseen markkinatalouteen uskoavia, juutalaissymppareista puhumattakaan.

Tunnen historiaa ja valtio-oppia sekä kansainvälistä politiikkaa.
Juutalaisten taloudellinen vallan huomaa vaikka opiskelemalla vaihto-oppilaana maerikassa, lukemalla amerikkalaisia lehtiä ja/tai -uutisia tai vaikka yksinkertaisesti tutustuu suurimpien viihde-, lehtitalojen, pankkiirien omistatahojen nimilistaa. Juutalaisia kaikki tyynni.

Juutalaisten valta on vankkumaton ja vahvimmillaan aina demokraattien valtakaudella. Mitä taas tulee siihen, onko USA:lla vaikutusvaltaa, en ala kiistelemään.

Uskon kuitenkin markkinoiden toimintaan ja luotan siihen, että tilanne huononee, jolloin keskiluokka kautta euroopan joutuu vaikeuksiin. Silloin ei pankkiireha pelasteta ja vaaleissa katsotaan vallanpitäjiä sekä Eu:n kestävyyttä.

Palataksedni juutalaisuuteen ja mainittuun juutalaisvastaisuuteen.

Miksi ihmeessä en olisi juutalaisvastainen? Porukkaa, joka kusettaa aina ja iankainen "vääräuskoisia", härskeimmistä härskeimpiä verenimijoitä.

Ei, vaan vihaat juutalaisia, koska tarvitset helpon syntipukin. Olisiko jo aika ottaa itse vastuu omista epäonnistumisistasi? Muista myös, etteivät juutalaiset ole mikään yhtenäinen ryhmä. Juutalaiset ovat yksilöitä omine mielipiteineen ja tavoitteineen niin kuin muutkin ihmiset. Eivät kaikki juutalaiset ole kollektiivisesti vastuussa kenenkään yksittäisen juutalaisen tekemisistä.

Väite, että juutalaiset hallitsevat mediaa ja viihdeteollisuutta, on ikivanha natsipropagandavalhe, jolla ei ole mitään todellisuuspohjaa. Suosittelen todella hankkimaan tietoa jostain muualta kuin natsipropagandasta.

https://secure2.convio.net/adl/site/Donation2?df_id=2580&2580.donation=f...
http://www.danielpipes.org/1011/jewish-control-between-reality-and-myth
http://www.fair.org/index.php?page=1365

Ollaan rehellisiä.

Viha on tunnetila, olen hyvin rauhallinen.
En ole epäonnistunut. Olen hyvin koulutettu perheellinen suomalainen.

Miksi kirjoitan aiheesta?
Koska juutalaisten taloudellisen valta on toki ollut tiedossamme, se on tavallaan neutraali tilanne, mutta nyt tapahtuu toistamiseen lyhyen ajan sisällä omaisuuden uusjakoa, yksinkertaistaen velallisilta keskiluokkaisilta juutalaispääomalle, joka on aiheuttanut ongelman.

On mahdotonta muuttaa tilannetta paremmaksi, jos ei keskitytä ongelman poistamiseen. Natsipropagandan vaihtoehto whatever, en osaa vastata, natsikortin heiluttajilla on yleensä yksioikoisen huonot tiedot ylipäänsä mistään.

Markkinan toimivuutta voidaan parantaa, ei ole kyse sosialismista, mutta ehdottomasti vastuu tulee iskeä kunnolla juutalaispankkiirien huijauksiin. On järjelmän toimivuuden kannalta oikein, että asiaa tuodaan julkisuuteen eri tahojen kautta, kaikki eivät ole natseja, voidaan puhua inhorealisteista. Tietenkään ongelmaa ei korjata puhumalla itse asiasta, koska juutalaisia suojelee USA, Nato, valtamediat, johtavat Eu-poliitikot. Iso-Britanniassa ja Ranskassa on suhteessa suuret juutalaisyhteisöt, mutta kuten todettua, valtaosa juutalaisista asuu Yhdysvalloissa, esimerkiksi yksistään New Yorkissa juutalaisia on 2000 000 juutalaista eli 25%:a maailman yhdestä suurimmasta talous- ja kulttuurikaupungista.

Juutalaiset ovat vahvasti kollektiivinen ryhmä, jotka käyttävät niin näkyvää kuin piilossa olevaa valtaa mm. suurimmat vapaamuurarijärjestöt ovat vahvasti juutalaisten miehittämiä. Tieto on voimaa tässäkin asiassa, kun sukulaismies kehuskelee viittoineen. Tietysti kukaan ei voi historialleen mitään, mutta mielipidettä voi muuttaa, kun on riittävästi tietoa.

Rasismin vastustus on in, mutta rasismia ei vältetä parhaiten antamalla maailman suurimmalle huijarisakille rahansa etukäteen.

Enpä usko, että olet kovin hyvin koulutettu. Ainakaan suomen kielen oikeinkirjoitusta et näemmä koskaan ole opiskellut - tai ainakaan oppinut.

Oikeastaan natsikortin käyttäjä ei ole se, joka kutsuu natsia natsiksi vaan se, joka yrittää lopettaa väittelyn tekeytymällä marttyyriksi ja syyttämällä muita natsikortin käytöstä. Jos kerran ihailet kansallissosialismia, vastutat juutalaisia ja suosittelet Hitlerin Taisteluni-kirjaa, etkö silloin ole natsi, par définition?

Et pysty muuta kuin hokemaan latteuksia "juutalaispääomasta", "juutalaispankkireista" ja "juutalaisten taloudellisesta vallasta", mutta edelleen odotamme perusteluja. Anna edes yksi konkreettinen todiste väitteillesi. Todisteeksi eivät kelpaa Hitlerin, Eustace Mullinsin tai William Piercen vainoharhaiset propagandakirjoitukset suuresta juutalaisesta salaliitosta, jonka olemassaoloa kukaan heistä ei pystynyt todistamaan. Todisteeksi ei myöskään kelpaa Siionin viisaiden pöytäkirjat, joka on jo kauan sitten osoitettu väärennökseksi.

"valtaosa juutalaisista asuu Yhdysvalloissa"
39,3 prosenttia maailman juutalaisista asuu Yhdysvalloissa. 39,3 prosenttia ei ole valtaosa.

Ohops. Kirjoitusvirheitä, matala koulutustaso, keskiluokkaa, ei osaa suomenkieltä.

Hetki psykologiaa:
Mutta sehän tekee minusta juuri inhimillisen, pitkälle opiskelleet teoreetikothan tekivät natsipropagandaa ja ovat Suomessakin aktiivisten kansalaissosialisteja auttamassa, eikö totta. Onko Sinulla helpompi hengittää, ehkä turvallisempi olla, olethan tekemisessä itseäsi tyhmemmän kanssa?

Avaan hieman poliittisen depatin taktiikkaa.

Olet joko voittaja tai häviäjä. Pääasia ei ole se, mitä puhutaan, pääasia on se, miltä asia näyttää ja miten suurin osa ihmisestä asian kokee. Parasta tietysti olisi, että myös asia perustuisi faktaan ja että siitä olisi hyötyä suurimmalle osalle kansasta.
Jos saat toisen näyttämään tyhmältä, se pitää tehdä niin, että vastapuoli tekee itse itsestään tyhmän, typeryksen. Osoittamalla toisen henkilön vajaavaisuuksia "kato idiootti ei osaa suomea", ei ole toimivaa, voi naurattaa hetken, mutta suurin osa kokee besserwisserit pikkunilkeiksi, joita kutsutaan myös muilla nimillä.

Sitten taas itse asiaan:

En usko, että juutalaissympatiasi tulevat mitenkään muuttamaan lähitulevaisuudessa lähestyvää uutta kriisiä ja juutalalisten joutumista vastuuseen.

Juutalaisten ihmemaassa, Yhdysvalloissa, jossa asuu lähes 6000000 juutalaista, keskiluokka puristuu ja tiimalasimaisesti ahdinkoon ja tulee kapinaa. Maassa keskitytään parhaillaan tuleviin vaaleihin, ei talouden hoitoon eikä tarvittaviin tekoihin, joten juna meni jo.

Miten juutalaiset liittyvät Yhdysvaltojen paheneviin ongelmiin?

Juutalaiset ovat hankkineet itselleen vankan ja luottamuksellisen aseman, heitähön on siellä paljon ja esimerkiksi New Yorkissa 25%:a väestöstä on juutalaisia.

Perinteen mukaan juutalainen ei kuse toista juutalaista silmään.

Siksi:

Juutalainen ostaa juutalaiselta kaiken mitä tarvitsee, on töissä ja vakuuttaa itsensä sekä perheensä juutalaisella, pitää rahansa juutalaispankissa ja sijoittaa juutalaisrahastoihin.
Mutta tämä ketjuhan ei äskettäin toiminutkaan. Juutalaiset pankit ja yksittäiset juutalaishuijarit kusettivat tällä kertaa kunnolla myös juutalaisveljiään ja sisariaan, toki kollektiivisesti kansaansa ja maailmaa. Hyvä dokumentti toiminnasta on seuraavan linkin takana. http://ohjelmat.yle.fi/ulkolinja/pyramidihuijaus

Eikä kysymyksessä ole yksittäistapaus vaan suunnitelmallista toimintaa jo pitkän historian valossa. Todisteita on paljon, juutalaiset kiistävät ne ja juutalaiset todistavat ne vääriksi. Koska toisessa maailmansodassa juutalaisia vainottiin, heidän tekoihin ei ole puututtu riittävällä voimalla, mutta tilanne tulee muuttumaan.

Olen varma, että viimeisetkin suomalaiset tulevat lähivuosina kääntymään vahvasti taloudellisia ongelmia aiheuttaneiden tahojen kimppuun. Olemme kuulleet puhuttavan markkinavoimista, kasvottomasta pääomasta, rahastoista jne. Samaa kieltä käyttävät kaikki poliittiset ryhmät, kukaan ei enään usko markkinoiden toimivan kunnolla itsestään, asiaan perehtyneet tietävät tilanteen olevan hyvin huolestuttava.

Taloudellisen tilin tekevät ne, jotka odottavat talouskriisiä. Fiksua varautua ja hyötyä. Koronkiskurit ja jobbarit hyötyvät kriisestä aina.

Parhaan tilin tekevät ne, jotka aiheuttavat globaalin talouskriisin myymällä ilmaa, heidät päästetään yleisen edun nimessä vastuusta ja taas uuden kriisin jälkeen tekevät mahtavan tilin.

Tämä olisi fiksua, jos siitä ei jäisi kiinni. Minkäänlaista myötätuntoa en odotakaan, koska sitä ei vääränuskoiset ole saaneet juutalaisilta koskaan.

Suuret juutalaispankkiirit tulee saattaa vastuuseen ja samalla tulee lopettaa kyseisen sisäänpäin lämpiävän kolleegion muille vahingollinen vallankäyttö.

Puhut ummet ja lammet, mutta edelleen väistelet itse ydinkysymystä. Kysyn vielä kerran: mitä todisteita sinulla on olettamallesi juutalaisten salaliitolle?

On totta, että neljäsosa New Yorkin asukkaista on juutalaisia. Eikö silloin ole aivan luonnollista, että heillä on tuossa kaupungissa myös vaikutusvaltaa? Ei juutalaisten vaikutusvalta yhdessä kaupungissa, jossa heitä on suhteellisesti huomattava osa väestöstä, riitä todisteeksi juutalaisten maailmanlaajuisesta salaliitosta.

Madoff on omista teoistaan vastuussa yksilönä kuten muutkin ihmiset. Olisi hullua väittää, että kaikki juutalaiset ovat kollektiivisesti vastuussa Madoffin rikoksista. Samalla logiikalla kaikki valkoihoiset kristityt ovat syyllisiä Norjan joukkomurhaan. Melko kohtuutonta, vai mitä?

Kirjoituksistasi paistaa läpi, ettet tiedä juutalaisista kovinkaan paljon. "Juutalainen ostaa juutalaiselta kaiken mitä tarvitsee, on töissä ja vakuuttaa itsensä sekä perheensä juutalaisella, pitää rahansa juutalaispankissa ja sijoittaa juutalaisrahastoihin." Ei pidä paikkaansa. Suurin osa juutalaisista on tavallista, maallistunutta, keskiluokkaista, ahkeraa väkeä, jolle on aivan sama, ostaako juutalaiselta vai ei-juutalaiselta. Huomattavan moni juutalainen on naimisissakin ei-juutalaisen kanssa. "Minkäänlaista myötätuntoa en odotakaan, koska sitä ei vääränuskoiset ole saaneet juutalaisilta koskaan." Tämäkin on yksinkertaisesti valhe. Useimmat juutalaiset ovat hyvin sekularisoituneita, eikä uskonnolla ole heidän elämässään suurtakaan merkitystä, jolloin he myöskään eivät luokittele ihmisiä oikea- ja vääräuskoisiin. Hyvä viimeaikainen esimerkki juutalaisten myötätunnosta "vääräuskoisia" kohtaan on Britannian juutalaisten osallistuminen muslimien rinnalla vastamielenosoituksiin äärioikeistolaisen EDL:n järjestäessä muslimivastaisia mielenosoituksia. Suosittelen tutustumaan juutalaisiin konsepteihin tsedaka ja tikkun olam, niin opit tietämään, miten muille hyvän tekeminen on olennainen osa juutalaisuutta.

Kirjoituksesi tihkuvat katkeraa vihaa juutalaisia kohtaan, mutta kuitenkin nautit täysin siemauksin juutalaisen älyn saavutuksista, käytäthän todistetusti tietokonetta ja internetiä. Ilman juutalaisen Einsteinin suhteellisuusteoriaa ei moderneja tietokoneita voisi olla olemassa. Tietokoneesi sisällä on hyvin todennäköisesti Israelissa kehitetty Intelin prosessori. Internetin keksijöistä ainakin Paul Baran, Leonard Kleinrock ja Robert E. Kahn olivat juutalaisia. Minä kutsuisin käytöstäsi parasiittimaiseksi.

Mennään vielä tässä vaiheessa länsimaisen demokratian sääntöjen mukaan ja käytetään sananvapautta, jokainen tavallaan.

Vastaat hyvin omaan kysymykseesi omasta puolestasi.

Ihminen tunnistaa toisessa itsessään olevia tunteita. Katkeruus ja viha ovat molemmat tunteita, jotka vievät toimintatehoa, turhia ovat molemmat.

Parasiitti=

Loinen, joka elää toisen eliön, isäntäeliön, kudoksissa (sisäloiset), iholla, turkissa tai läheisyydessä (ulkoloiset) aiheuttaen isäntäeläimelle vahinkoa.

Täytyy todeta, että juutalaiset ovat erittäin älykkäitä ja tehokkaita. Juutalaisilla ei ole ollut omaa maata ennen vuotta 1948 ja Israelin perustamista. Siten kohtuullisen pieni määrä juutalaisia ympäri maailmaa, on hyödyntänyt isäntämaittensa maailman poliittisia tilanteita ja niiden kansalaisten varallisuutta aiheuttaen isäntämailleen suuria vahinkoja. Juutalaiset ovat pystyneet luomaan Neuvostoliiton kaltaisia "paratiiseja", joista valitettavasti sadat miljoonat ihmiset ovat joutuneet nauttimaan.

Lisätään vielä juutalaisia suurmiehiä ja osaajia listaan:

- kommunismin teoreetikko Karl Marx, joka kertoi kirjassaan tuleville murhaajille että murhaaminen on ainoa vaihtoehto päästä tuloksiin

- vallankumousmies, neuvostolitton perustajajäsen, V.I. Ulanov "Lenin", joka murhasi miljoonia ihmisiä hyödyllisiä idiotteja käyttäen

- neuvostoliiton perustajajäsen ja puna-armeijan luoja Leon Trotsky, joka rikkaana perheen juutalaispoikana taktikoi itselleen "hienon harrastuksen"

- murhaaja Stalin, jonka puolijuutalainen vainoharhainen mieli ei säästänyt miljoonia juutalaisiakaan ja jatkoi Leninin työtä tehokkaasti miljoonia ihmisiä murhaten

- pörssikeinottelija George Soros, joka tekee rahaa sodassa ja rauhassa, vaikuttaa näppärästi poliitiikkaan sijoituksillaan

- maailman suurin pankkiiriverenimijälaitos Goldman Sachs&seuraajat, joka pääsee vastaamaan piakkoin tekemisistään, kun Yhdysvalloissa käy huonosti ja ongelmat vyöryvät

- venäläis-äärinationalisti Vladimir Zhirinovski, joka puolijuutalaisena on juutalaisvastainen kuten Stalinkin oli

- maailman suurimman sijoitushuijauksen tehnyt Bernard Madoff

- talouspoliittista oligarkiaa eli harvainvaltaa harrastanut Mihail Hodorkovski, istuu "syyttömänä" vankilassa, venäläiset oligarkit ovat pääosin ahneita juutalaisia, jotka putsasivat vanhan Neuvostoliiton, joka oli siis juutalaisten perustama laitos

- satanismin kehittäjä Anton LaVey, joiden "leikeissä" kuolee ja sekoaa vuosittain tuhansia ihmisiä

- sarjamurhaaja David "Son of Sam" Berkowitz, joka istuu 365 vuoden kakkua

Historialle emme voi mitään, mutta tulevaisuuteen voidaan jossain määrin vaikuttaa.

Kriisitilanteessa ääriliikkeet pärjäävät ja on täysin yhdentekevää, marssivatko juutalaiset Iso-Britanniassa ääriliikkeitä vastaan, jos "isot" juutalaiset, härskit verenimijä-pankkiirit ja ilmanmyyjät ovat aikaansaaneet juutalaisjohtajien myötävaikutuksella talousjärjestelmän romahduksen ja samalla vetäneet maton keskiluokan jalkojen alta.

Jos ja kun tilanne juutalaishuijareiden vuoksi muodostuu pahaksi, tulee toivottavasti nopeasti vaalituloksia, joissa valtaa muutetaan.

Tämäkään ei ole uutta, vaan historia vaan toistaa itseään.

Juutalainen pääoma ja juutalaiset näkyvät poliittiset teot puhuvat puhdasta itsekästä ja käsittämätöntä ahneutta, muista välittämättä.

"Ihminen tunnistaa toisessa itsessään olevia tunteita." Eli oman logiikkasi mukaan tunnistat juutalaisissa itsessäsi olevan pahuuden, ahneuden ja itsekkyyden.

Et ole vieläkään esittänyt yhtään todistetta olettamastasi juutalaisten salaliiton olemassaolosta. Odotan edelleen todisteita, mutta sillä välin tyydyn korjaamaan tämänkertaisen vuodatuksesi karkeimmat asiavirheet.

Juutalaisilla on ollut oma valtio kauan ennen useimpia muita kansoja, Israelin kuningaskunta, joka perustettiin nykyisen Israelin alueelle yli 3000 vuotta sitten.

"Siten kohtuullisen pieni määrä juutalaisia ympäri maailmaa, on hyödyntänyt isäntämaittensa maailman poliittisia tilanteita ja niiden kansalaisten varallisuutta aiheuttaen isäntämailleen suuria vahinkoja."
Anna edes yksi esimerkki, joka todistaa, että näin olisi tapahtunut.

"Juutalaiset ovat pystyneet luomaan Neuvostoliiton kaltaisia 'paratiiseja', joista valitettavasti sadat miljoonat ihmiset ovat joutuneet nauttimaan."
Neuvostoliittoa eivät perustaneet juutalaiset vaan bolshevikit, joiden ylivoimainen enemmistö oli puhtaasti venäläisiä. Onko muita esimerkkejä? On helppo suoltaa heittoja kuten "Neuvostoliiton kaltaisia 'paratiiseja'" antamatta ainuttakaan konkreetista esimerkkiä.

On vanha natsipropagandatemppu väittää ei-juutalaisia rikollisia juutalaisiksi.

Leninin äidinpuoleinen isoisä oli juutalaista sukua, mutta se ei tee Leninistä juutalaista. Hänellä oli myös ruotsalaisia ja saksalaisia sukujuuria venäläisten ohella. Lenin kylläkään ei ollut antisemitisti - toisin kuin Stalin. Tulee mieleen, mitä Einstein totesi ennen suhteellisuusteorian julkistamista: "Jos onnistun, minut tullaan muistamaan suurena saksalaisena tiedemiehenä. Jos epäonnistun, minut tullaan muistamaan viheliäisenä juutalaisena."

Stalin ei ollut tippaakaan juutalainen vaan puhtaasti georgialainen. Hänen syntymätodistuksensa on Gorin ortodoksisessa Pyhän Marian katedraalissa, ja hän kävi ortodoksista pappisseminaaria. Stalinin vanhemmat olivat molemmat georgilaisista maaorjaperheistä. Vanha natsipropagandavalhe on, että Stalinin alkuperäinen sukunimi Dzhugashvili muka tarkoittaisi "juutalaisen poikaa", mikä puolestaan olisi riittävä todiste Stalinin juutalaisuudesta. Juutalainen kuitenkin on georgiaksi ebrealebi, joka on sanana suunnilleen niin kaukana Dzhugashvilista kuin mahdollista.

Trotski oli ensimmäisen bolshevikkihallituksen ainoa juutalainen jäsen, joka Stalinin kaudella joutui maanpakoon. Lopulta Stalin murhautti hänet.

Käyttämäsi venäläisten nimien englantilainen translitterointi muuten paljastaa, että olet hankkinut "tietosi" amerikkalaisten uusnatsien propagandasivuilta. Suosittelen todella lukemaan historiaa legitiimeistä tietolähteistä eikä sisäsiittoisten luupäiden valhepropagandasta.

Esitä sitaatti Marxilta, jossa hän kehottaa murhaamaan. Itseään marxilaisiksi kutsuneet ovat kyllä murhanneet paljon ihmisiä, mutta ei siitä Marxia voi syyttää. Sehän olisi sama, kuin syyttäisi Jeesusta ristiretkistä, inkvisitiosta tai George W. Bushin teoista.

Soros on lahjoittanut yli 8 miljardia dollaria hyväntekeväisyyteen.

Goldman Sachs on kyllä juutalaisten 1800-luvulla perustama, mutta et kai tosissasi usko, että sen 35.000:sta työntekijästä kaikki ovat juutalaisia?

Zhirinovskin isä todella oli puolanjuutalainen. Yksittäisiä sekopäitä nyt on joka heimossa, eivätkä kaikki juutalaiset ole vastuussa Zhirinovskin teoista, niin kuin eivät kaikki valkoihoiset kristityt ole vastuussa Anders Behring Breivikin teoista - tai kaikki georgialaiset ortodoksit Stalinin teoista.

Hodorkovskin isä oli juutalainen, äiti ei. Hodorkovski on merkittävä hyväntekijä ja vapaustaistelija, joka on joutunut lavastettujen näytösoikedenkäyntien uhriksi vain siksi, että on uskaltanut vastustaa Putinin diktatuuria.

LaVeynkin isä oli juutalainen mutta äiti ei. Miten on mahdollista, että LaVeyn "leikeissä" yhä "kuolee ja sekoaa vuosittain tuhansia ihmisiä", kun LaVey itsekin on kuollut jo 1997?

"sarjamurhaaja David 'Son of Sam' Berkowitz, joka istuu 365 vuoden kakkua" Tämä on jo moneen kertaan todettu: joka heimossa on yksittäisiä sekopäistä, eivätkä kyseisen heimon muut jäsenet ole vastuussa yhden yksilön teoista.

Anonyymi

[quote=Historia kaukana tästä dokkarista]
Brittien dokumentti oli heikko ja faktat oli huonosti tarkistettu. quote]

"Dokumentaristien" suunnatonta osaamattomuutta hyväksi käyttäen Laaksonen-niminen tutkija oli saanut ohjelmaan ujutettua perisuomalaista "menneisyydenhallintaa" eli itsepetosta - kuvitelluista "torjuntavoitoista" aina Mannerheimin tupakointiin Hitlerin läheisyydessä.

Anonyymi

[/quote]

Kyllä juutalaiset kuvittelivat että kommunismi on tuleva paratiisi, sillä Marx kirjoitti:
"Työväenluokka on se oikea Messias, joka tuo sovituksen maailmaan kärsien ja taistellen pimeyden lasten, porvarisluokan taholta tulevaa vääryyttä vastaan. Työläisten hyväksikäyttö on perisynti. Tulevaisuuden sosialistinen yhteiskunta on se lopullisena päämääränä oleva valtakunta, jossa susi ja lammas elävät rinta rinnan eikä maa enää kasva ohdakkeita, vaan kantaa runsasta satoa. Proletaarinen järjestö, Puolue, on se Jumalan kansa, joka vaeltaa kohti messiaanista valtakuntaa. Tehdas on se temppeli, missä työ on uusi rukous. Tiede on oikea teologia...".

Juutalaisethan käytännössä muodostivat ensimmäisen neuvostohallinnon, 17 jäsentä 22 jäsenestä. Kansankomissaarien neuvosto piti jiddishin kielellä kokouksiaan, oli siinä Stalinilla katkeruutta, jos kerran hänkään ei ollut millään muotoa juutalainen. En ole kyllä tähän mennessä kuullut kenenkään väittäneen Lenin olleen muuta kuin puhdasoppinen juutalainen, oliko rotu sitten puhdas juutalaisrotu satojen vuosien päähän ei liene merkityksellinen asia.

Oletko todella sitä mieltä, että Soros on hyväntekijä? Mies joka kaatoi Englannin pankin, tuki George W. Bushia ja tukee miljoonilla kannabiksen käyttöä. Satsaa voittojaan muuttaakseen järjestelmiä sopiviksi niin itselleen kuin juutalaisille.

Mayer Rothschildista lähtien 1700- luvulta alkaen juutalaiset ovat olleet vallankumouksellisia finanssialalla. Amerikassa valta talousalueen rahaelämässä keskittyikin hyvin pitkälle juutallaisten käsiin 1800-luvulta alkaen. Asiaa auttoi vielä se, että juutalaisilla perheillä oli tapana välttää avioliittoja ei-juutalaisten kanssa.

Eräs maailman vaikutusvaltaisimmista naisista, Elisabeth Joseph-Cohen, toimii tällä htekellä Goldman Sachsin johdossa.

Maailmanpankin johdossa toimineet James D. Wolfensohn, Joseph Stiglitz ja Paul Wolfowitz. Myös Yhdysvaltain keskuspankin neljästätoista pääjohtajasta neljä ovat olleet juutalaisia: Eugene Meyer, Arthur F. Burns Alan Greenspan ja nykyinen johtaja, Ben Bernanke.

Juutalaisilla on ollut ja on suuri taloudellinen vaikutusvalta niin päättää tekemisistään kuin myöskin arvioida mihin päätökset johtavat.

Venäjän sekasortoisen finanssielämän vaikuttajat ja "oligarkit" ovat suuremmissa määrin juutalaisia, muun muassa Bruce Rappaport, Boris Berezovski ja Vladimir Gužinski ja Semjon Mogilevitš. Herrat putsasivat Venäjän ja saivat maan entistä enemmän sekaisin, joka johti siihen, että maahan palautetaan totatalitarismi.

Juutalaiset ovat älykkäitä muuallakin kuin tieteellisesti todistettu saksalaisjuutalainen haara. Syrjitty ja kaltoin kohdeltu juutalaisrotu arvostaa älyä ja koulutusta ihan aiheesta. Kaikista tieteiden Nobel-palkinnoista 22 % on myönnetty juutalaisille ja juutalaisia on 0,2% maailman kaikesta väestöstä.

Älykkäät johtajat ovat vastuussa johdettaviensa tekemisestä, väkivaltaista vallankumousta teoretisoineet ovat toivoneet väkivaltaista vallankumousta, myös huippuälykäs ydinpommin suunnittelija tiesi sen käytöstä ja tuhovoimasta, dynamiitin keksijä perusti Nobel-rauhan rahaston huonon omantunnon vuoksi tehdessään valtavan omaisuuden koska jo ensimmäisessä maailmansodassa kuoli 8,5 miljoonaa ihmistä.

Älykkäät juutalaiset ovat tienneet täsmälleen mitä ovat olleet tekemässä.Taloudellista valtaa käyttävät juutalaiset ovat pelanneet ja pelaavat omaan pussiin, juutalaisten turvallisuutta ja taloudellista asemaa tuetaan ja lobataan kaikin keinoin. Onhan juutalaisia vainottu vuosituhansien ajan.

Anonyymi

Anonyymi kirjoitti:

[/quote]

"Kyllä juutalaiset kuvittelivat että kommunismi on tuleva paratiisi, sillä Marx kirjoitti:..."
"Juutalaiset"?! Millä ihmeen logiikalla yhden juutalaisen ajatukset muuttuvat kaikkien juutalaisten ajatuksiksi? Otto Wille Kuusinen oli sitä mieltä, että Suomi on liitettävä Neuvostoliittoon. Sinun logiikallasi siisi kaikki suomalaiset halusivat Suomen liitettäväksi Neuvostoliittoon.

"Juutalaisethan käytännössä muodostivat ensimmäisen neuvostohallinnon, 17 jäsentä 22 jäsenestä." Natsipropagandavalhe. Ensimmäisessä kansankomissaarien neuvostossa ei edes ollut 22:ta jäsentä. Puheenjohtaja Leninin ja sihteeri Gorbunovin lisäksi neuvostossa oli 14 komissaaria eli ministeriä, joista ainoastaan yksi, Trotski, oli juutalainen.

"Kansankomissaarien neuvosto piti jiddishin kielellä kokouksiaan..."
Vielä törkeämpi natsipropagandavalhe. Ei voi mitenkään olla mahdollista, että 16 hengen ryhmässä, josta ainoastaan yksi (Trotski) tai mahdollisesti kaksi (Trotski ja Lenin) edes osasi jiddishiä, olisi käytetty sitä yhteisenä kielenä.

"En ole kyllä tähän mennessä kuullut kenenkään väittäneen Lenin olleen muuta kuin puhdasoppinen juutalainen..."
Leninin äidinpuoleinen isoisä polveutui alun perin juutalaisesta Blank-suvusta, mutta Leninin äiti oli luterilainen ja isä ortodoksi. Lapsena Lenin kastettiin ortodoksiksi. Hän ei kasvanut juutalaisessa ympäristössä, ei koskaan käynyt synagogassa eikä koskaan opiskellut Tooraa. Hän oli siis hyvin kaukana puhdasoppisesta juutalaisesta.

"Oletko todella sitä mieltä, että Soros on hyväntekijä?"
Soros on lahjoittanut yli 8 miljardia hyväntekeväisyyteen.

"...[Soros] kaatoi Englannin pankin..."
Sorosta käytettiin syntipukkina. Tosiasiassa Englannin pankki ei edes kaatunut, vaan punta jouduttiin vetämään ulos ERM:stä ja devalvoimaan, mikä oli Britannian hallituksen huonon rahapolitiikan eikä Sorosin syytä.

"...[Soros] tuki George W. Bushia..."
Täytyy todella ihmetellä, mistä oikein revit "faktasi". Asia on juuri päin vastoin: vuoden 2004 vaaleissa Soros tuki demokraatteja noin 25 miljoonalla dollarilla sekä totesi muun muassa, että Bushin kaataminen on "hänen elämänsä keskeisin päämäärä" ja "elämän ja kuoleman kysymys".

"..[Soros] tukee miljoonilla kannabiksen käyttöä."
Ei Soros tue kannabiksen käyttöä sentilläkään. Hän kannattaa huumelainsäädännön kohtuullistamista ja järkeistämistä, niin että pienten kannabismäärien halussapito ei olisi rangaistavaa. Mielipidemittausten mukaan 41 prosenttia amerikkalaisista on Soroksen kanssa samaa mieltä.

Lopetan keskustelun omalta osaltani tähän.

Lopputiivistelmä:
Juutalaiset ovat aivan tavallisia ihmisiä. He eivät ole mikään yhtenäinen ryhmä, jonka kaikilla jäsenillä olisi samat mielipiteet ja päämäärät. Juutalaisten keskuudessa on monenlaisia yksilöitä, joista suurin osa on ihan tavallista, työteliästä keskiluokkaa. Suurin osa nykypäivän juutalaisista on maltillista, maallistunutta väkeä, joiden elämässä uskonnolla ei ole sen enempää sijaa kuin suomalaisen keskivertoluterilaisen elämässä. On juutalaisissa toki rikollisiakin - minkä kansan keskuudessa ei olisi? Jokainen rikollinen on kuitenkin yksin vastuussa omista teoistaan.

Anonyymi

Anonyymi kirjoitti:
Anonyymi kirjoitti:

"Kyllä juutalaiset kuvittelivat että kommunismi on tuleva paratiisi, sillä Marx kirjoitti:..."
"Juutalaiset"?! Millä ihmeen logiikalla yhden juutalaisen ajatukset muuttuvat kaikkien juutalaisten ajatuksiksi? Otto Wille Kuusinen oli sitä mieltä, että Suomi on liitettävä Neuvostoliittoon. Sinun logiikallasi siisi kaikki suomalaiset halusivat Suomen liitettäväksi Neuvostoliittoon.

En rinnastaisi juutalaista kommunismin isää, pääoman ja kommunistisen manifestin kirjoittajaa Marxia Otto Wille Kuusiseen. Marxia puhdasverisesti toteutti toki muitakin kuin juutalaisjohtajia, mutta teoria-käytäntö yhteys juutalaisten ja Marxin välillä oli hyvin kirkas. Juutalaisten kannalta kommunismin totalitarismi taas on ollut erittäin vahingollista. Kommunismin sijaan toimii parhaiten Israelin juutalaisvaltio, jossa juutalaisuus on maan virallinen ideologia ja juutalaisia 80% väestöstä.

"Juutalaisethan käytännössä muodostivat ensimmäisen neuvostohallinnon, 17 jäsentä 22 jäsenestä." Natsipropagandavalhe. Ensimmäisessä kansankomissaarien neuvostossa ei edes ollut 22:ta jäsentä. Puheenjohtaja Leninin ja sihteeri Gorbunovin lisäksi neuvostossa oli 14 komissaaria eli ministeriä, joista ainoastaan yksi, Trotski, oli juutalainen.
"Kansankomissaarien neuvosto piti jiddishin kielellä kokouksiaan..."
Vielä törkeämpi natsipropagandavalhe. Ei voi mitenkään olla mahdollista, että 16 hengen ryhmässä, josta ainoastaan yksi (Trotski) tai mahdollisesti kaksi (Trotski ja Lenin) edes osasi jiddishiä, olisi käytetty sitä yhteisenä kielenä.

Neuvostohallitus eli kansankomissaarien neuvosto, “Sovnarkom” muodostui seuraavista jäsenistä:

Puheenjohtaja V.I. Ulanov (Lenin) venäläinen/juutalainen
Ulkoasiat G.V. Tshitsherin venäläinen
Kansallis. J.Dzhugashvili (Stalin) georgialainen
Maatalous Protian armenialainen
Talousneuvosto Lourie (Larin) juutalainen
Elintarvikkeet A.G. Schlihter juutalainen
Armeija ja laivasto L.D.Brontein(Trotski) juutalainen
Valtion valvonta K.I. Lander juutalainen
Valtion maat Kaufmann juutalainen
Työvoima V.Scmidt juutalainen
Sosiaaliapu E. Lilina(Knigissen) juutalainen
Koulutus A. Lunatsharski venäläinen
Uskonto Spitzberg juutalainen
Sisäasiat Apfelbaum (Zinovjev) juutalainen
Terveydenhoito Anvelt juutalainen
Raha-asiat I.E. Gukovs juutalainen
Raha-asiat G.Sokolnikov juutalainen
Lehdistö Voldarski(Goldstein) juutalainen
Oikeus I.Z. Shteinberg juutalainen
Pakolaiset Fenigstein juutalainen
Pakolaiset Savitsh juutalainen
Pakolaiset Zaslovskien juutalainen

“Sovnarkomin” 22 jäsenestä 17 juutalaista, Leninin äiti oli juutalainen ja hänet adoptoinut isänsä oli juutalainen, Lenin puhui tietysti täydellisesti jiddisiä, jota käytettiin yleisinpänä kielenä neuvostohallinnon sisäpiireissä.

"Oletko todella sitä mieltä, että Soros on hyväntekijä?"
Soros on lahjoittanut yli 8 miljardia hyväntekeväisyyteen.

"...[Soros] kaatoi Englannin pankin..."
Sorosta käytettiin syntipukkina. Tosiasiassa Englannin pankki ei edes kaatunut, vaan punta jouduttiin vetämään ulos ERM:stä ja devalvoimaan, mikä oli Britannian hallituksen huonon rahapolitiikan eikä Sorosin syytä.

"...[Soros] tuki George W. Bushia..."
Täytyy todella ihmetellä, mistä oikein revit "faktasi". Asia on juuri päin vastoin: vuoden 2004 vaaleissa Soros tuki demokraatteja noin 25 miljoonalla dollarilla sekä totesi muun muassa, että Bushin kaataminen on "hänen elämänsä keskeisin päämäärä" ja "elämän ja kuoleman kysymys".

"..[Soros] tukee miljoonilla kannabiksen käyttöä."
Ei Soros tue kannabiksen käyttöä sentilläkään. Hän kannattaa huumelainsäädännön kohtuullistamista ja järkeistämistä, niin että pienten kannabismäärien halussapito ei olisi rangaistavaa. Mielipidemittausten mukaan 41 prosenttia amerikkalaisista on Soroksen kanssa samaa mieltä.

Soros tunnetaan parhaiten Englannin pankin kaatajana, jolloin Englannissa jouduttiin Soroksen keinottelun vuoksi altistamaan pankki vapaalle kilapilulle, joka taas nykytietämyksen mukaan on juutalaispankkiireille ja heidän sijoittajilleen mahdollistanut globaalin puhalluksen ja verkostoitumisen. Britanniassa ja Venäjällä huono rahapolitiikka mahdollisti sen, että Soros pääsi toteuttamaan n. miljardin punnan voiton, kun on paikka niin silloin kavalletaan.

Uskoo ken haluaa, että juutalainen Soros toteutti ja toteuttaa puhtaasti yksityistä politiikkaa.

Soros tuki Gearge W. Bushia voimakkaasti, mutta Soros on sanonut, että hän ei vastaa teoistaan. On varma, että Soroksen sijoitustoiminnan muutos esimerkiksi juuri kannabisasiassa, on vaihtanut hänen sijoitussuuntaansa, mutta öljyperheen George W. Bush joka tukee voimallisesti Israelia ja turvaa alueen öljytoimintaa sekä aloitti sodan Irakia ja ylipäänsä muslimeja vastaan, on juutalaisille hyvinkin mieluinen.

Normaalioloissa juutalaiset menestyvät paremmin silloin, kun demokraatit ovat vallassa, näin on ollut aina. Onhan konservatiisilla puolueella ja erityisesti niiden hallitsemissa osavaltioissa juutalaisten toiminta viihdeteollisuudessa liian liberaalia ja toisaalta juutalaisten vanhaan testamenttiin sitouminen liian konservatiivista.

Soroksen sijoitustoiminta niin Euroopassa kuin erityisesti väli- ja etelä-Amerikassa vaihtelee tilanteiden mukaan. Joskus tuetaan totalitarismia ja joskus vähemmistöjä.
Soros tukee kannabiksen laillistamista, joka tarkoittaa sitä, että väli-Amerikan tukeminen tässä vaiheessa mahdollistaa erittäin toimivan liiketoiminnan voimakkaasti korruptiossa huumekartellien kanssa olevien valtioiden johtajien ja yritysten sekä pankkien kanssa. Jos ja kun kannabiksen laillistaminen altistaa nuoria huumeiden käyttöön, saa huumekartellit lisää markkina-aluetta, joka hyödynnetään sitten kartellien ja korruptoituneiden valtioiden päässä pääomien tuottoina, joka näkyy Soroksen sijoitusten tuottona ja hän voi tehdä hyväntekeväisyyttä tukemalla juutalaisille sopivia hankkeita, järjestelmiä,koulutuslaitoksia jne.

Soros saa joissain kyselyissä ja erityisesti juutalaisten asuttamassa New Yorkissa huomattavia kannatuslukuja. Kyseiset gallupit on teettänyt Soros ja ne on tehnyt juutalaiset mielipidemittausyritykset. Koska Yhdysvalloissa mielipidemittauksia tehdään valtavasti liiketoiminnan tueksi, liiketoimialalla juutalaisomaisteisia ja suuria galluptoimistoja löytyy.

Soros voisi hyväntekeväisyydellään, niin uskomattomalta kuin se vaikuttaakin, olla hakemassa jossain vaiheessa Nobel palkintoa. Nobelin kytkös juutalaisiin on tietysti selvä.
Toisaalta hakihan Stalin vuosina 1945 ja 1948 rauhanpalkintoa.

"Lopputiivistelmä:
Juutalaiset ovat aivan tavallisia ihmisiä. He eivät ole mikään yhtenäinen ryhmä, jonka kaikilla jäsenillä olisi samat mielipiteet ja päämäärät. Juutalaisten keskuudessa on monenlaisia yksilöitä, joista suurin osa on ihan tavallista, työteliästä keskiluokkaa. Suurin osa nykypäivän juutalaisista on maltillista, maallistunutta väkeä, joiden elämässä uskonnolla ei ole sen enempää sijaa kuin suomalaisen keskivertoluterilaisen elämässä. On juutalaisissa toki rikollisiakin - minkä kansan keskuudessa ei olisi? Jokainen rikollinen on kuitenkin yksin vastuussa omista teoistaan.[/quote]"

Tämän lopputiivistelmän "jokainen rikollinen on kuitenkin yksin vastuussa omista teoistaan" kuvaa hyvin juutalaisten suhdetta käsittömättömän vahvaan juutalaispääomaan. Side on vahva ja takaa turvallisemman elämän.

Tämän lopputiivistelmän "jokainen rikollinen on kuitenkin yksin vastuussa omista teoistaan" kuvaa hyvin juutalaisten suhdetta kommunismiin. Side on ollut vahva ja kun todettiin, ettei siitä olekaan paratiisiksi, takki on kääntynyt.
Kommunismi on juutalaisten teos, joka hävitti vielä vuonna 1979 päättyneessä Pol Potin hirmuhallinnossa 2 miljoonaa ihmistä.

Uskon, että juutalaisten valta ei tule kasvamaan tulevaisuudessa ja että juutlaisten suhdetta juutalaispääomaan tarkastellaan tarkemmin.

Suositelluimmat jutut

Ajalta:
1.
2.
3.
4.
5.
1.
2.
3.
4.
5.
1.
2.
3.
4.
5.


YLE Teema on Facebook