YLE Teema

 

Liikenteessä on ihminen!

Julkaistu torstaina 02.09.2010 1 kommenttia 147 suositusta

Torstaina 16.9. YLE Teeman tiedeillan aiheena on liikenne.

Liikenteessä on ihminen!

torstai 16.9. klo 20.30

Aluksi Ella Kanninen johdattaa katsojat teemaan otsikolla Liikenteessä on ihminen! Dosentti Sirpa Rajalin, tutkimusprofessori Mikael Sallinen ja ylikomisario Jussi Päivänsalo puhuvat tiedeillan keskusteluosuudessa riskikuskeista ja perässäroikkujista. Keskustelu on nähtävillä myös YLE Areenassa (yle.fi/areena) 7 päivän ajan ensilähetyksen jälkeen.

Keskustelun jälkeen Teema esittää kanadalaisdokumentin Liikenneruuhkat (The Gridlock) klo 21.15. Työmatkat vievät entistä enemmän aikaa, ja ruuhkiin juuttuneiden autojen kuljettajille koituu siitä jopa terveysriskejä. Kun vanhat keinot ruuhkien välttämiseksi eivät pure, miten ongelma voitaisiin ratkaista?

Liikenneteema jatkuu myös syyskuun loppupuolella, kun torstaina 23.9. nähdään brittidokumentti Rattijuopot (Drink Driving Special) ja torstaina 30.9. niin ikään brittituotantoa oleva Liian vanha rattiin (Taking Away the Keys - Too Old to Drive).

Löydä lisää:

liikenne
Suosittele147 Suosittelee

Lähetä linkki

Kommentit

VeHooTee

Vähän jäi vaisuksi tuo kyseinen liikenneohjelma,päivittäin 120 km:n työmatkaa ajaessa,ihmettelen miksei poliisia näy tien päällä?Kyseisellä tieosuudella mitä käytän työmatkalla tie no 7,on todella kova liikenne ja siellä alinopeutta ajavat täytyy saada pois,he ovat iso riski siellä muun liikenteen seassa.Kaiken huipuksi tiellä on ohituskaista jolla on rajoitus 80 km/h,tämän virkavalta on kyllä huomannut,siellä ohituskaistan päässä sohivat tutkalla,kun ei hitaammin kulkevista pääse "laillisesti" ohi...

Suositelluimmat jutut

Ajalta:
1.
2.
3.
4.
5.
1.
2.
3.
4.
5.
1.
2.
3.
4.
5.


YLE Teema on Facebook