Puoli seitsemän: Matkailuviikko

Julkaistu perjantaina 03.02.2012 1 127

Purseri Marja Hintikka miehistöineen esittelee hätäpoistumistiet arjen harmaudesta. Reissuhengessä mukana Mikko Kekäläinen.

TV1 tiistaista perjantaihin 7. - 10.2. klo 18.30

YLE Areenassa 7 päivää

Hiihtolomat lähestyvät ja Puoli seitsemänkin lähtee kauan odotetulle lomamatkalle.

Matkailuviikolla selviää se, miten pienellä rahalla pääsee elämysmatkalle ja se, missä vaiheessa reissaaminen alkaa jo maistua puulta.

Teemaviikolla kuullaan uusimmista matkailutredeistä läheltä ja kaukaa.

 

Matkalle paikallisbussilla

Tiistaina 7.2. vieraana on elokuvaohjaaja Aku Louhimies. Millainen matkakohde on Helsingin kansainvälisin lähiö, Vuosaari? Ja mitkä ovat tämän kevään kuumimmat matkailutrendit?

Keskiviikkona 8.2. vieraaksi tulee kuvataiteilija Samuli Heimonen. Millaisia elämyksiä tarjoaa todellinen lähimatkailu? Sellainen, jossa matkakohteeseen pääsee paikallisbussilipulla. Ps. pääsee soittamaan maailman rocktähtien himoitsemilla suomalaisilla designkitaroilla.

Torstaina 9.2. on vieraana vuoden matkailuhenkilöksi valittu kriitikko ja Viron tuntija Otso Kantokorpi. Toimittaja Juha Roiha näyttää, miten Tallinnan-matkasta saa aivan uudenlaisen seikkailun.

Perjantaina 10.2. viikko huipentuu, kun vieraaksi tulee matkailulegenda Folke West. Vieläkö matkailu maistuu makealta, kun sitä tekee työkseen. Kuulemme Disney on ice kiertueen suomalaisilta luistelijoilta, millaista on kun työmaana on koko maailma.

 

Muualla netissä:

Puoli seitsemän

 

Suosittele127 Suosittelee
Asiasanat:

Kommentit

perjantaina 02.03.2012

Hei, nyt on käynyt niin, että suljen television puoli seitsemän ja avaan sen aikaisintaan klo 19. Ei voi mitään, mutta toimittaja Hintikan itsekeskeinen työskentelytapa menee yli sietokyvyn.

Harmittaa, kun oikeita ja hyviä toimittajia pyörii ohjelmassa (mm. Roiha tekee hauskoja, mutta katsojalähtöisiä juttuja), mutta aina on vaara, että Hintikka yllättäen on ruudussa esittelemässä itseään ja tekemässä naiiveja kysymyksiä. - Löytyisköhän toimittajalle jostain vähemmän näkyvää harjoittelupaikkaa?

Vieraiden esittelyt on yksi hyvä esimerkki: taustatyöt on tehty huonosti, vieraat nolostutetaan yli-imartelevilla kommenteilla lähes sanattomiksi. Ja mitäpä vastailet, kun toimittaja tunkee sanat suuhun.

No, ilmeisesti en kuulu ohjelman kohderyhmään, ja kai on parempi, että on se puolituntinen muuhun tarkoitukseen.

Lisää kommentti

Tämän kentän sisältöä ei näytetä julkisesti.
Vastaa alla olevaan kysymykseen.
Kysymyksen tarkoitus on varmistaa, että lähetetty kommentti ei ole tietokoneella automaattisesti luotu häiriöviesti.

Selaa juttuja asiasanojen mukaan
Muualla Yle.fi:ssä