Kotikatsomo: Hyvä poika

Julkaistu torstaina 13.03.2014 0 14

Näyttelijä-äiti Leilan perheessä roolit ovat menneet sekaisin. Kun kuvaan astuu vieras mies, tilanne karkaa käsistä. Kuvassa myös Ilmari-poika (Samuli Niittymäki).

TV1 sunnuntaina 23.3.2014 klo 21.05 - 22.30, uusinta maanantaina 24.3. klo 23.00

Yle Areenassa 7 päivää

Hyvä poika (12) on tiheätunnelmainen draama kuuluisasta näyttelijästä ja tämän ylisuojelevasta pojasta. Kyseessä on ohjaaja Zaida Bergrothin toinen pitkä elokuva.

Bergrothin edellisiä ohjauksia ovat palkittu Skavabölen pojat sekä festivaalimenestystä niittäneet lyhytelokuvat Lasileuka ja Heavy Metal.

 

Äidin uskottu

Skandaalinkäryisen ensi-illan jälkeen näyttelijätär Leila Manner (Elina Knihtilä) pakenee toimittajia suvun vanhalle kesähuvilalle kahden poikansa kanssa.

Äkkipikainen Ilmari (Samuli Niittymäki) on äidin uskottu ja suojelija, kun taas pikkuveli Unto (Eetu Julin) on omissa oloissaan viihtyvä hyönteisharrastaja.

 

Tunkeilija talossa

Rauhallinen yhteiselo keskeytyy, kun Leila kutsuu joukon ystäviään viikonlopun viettoon. Samaan aikaan paikallisen pubin outo tarjoilijatyttö Karita (Anna Paavilainen) lähestyy Ilmaria ja kertoo nähneensä tämän saapumisen unessa.

Kun muut vieraat lähtevät, jää kirjailija Aimo (Eero Aho) taloon. Leila on ihastumassa, ja vakuuttaa Aimon olevan erilainen kuin aikaisemmat miehet. Ilmari ei katso tunkeilijaa hyvällä.

Muissa rooleissa nähdään Kim Ahosvaara, Severi Saarinen, Kaisa Mattila, Sanna-Kaisa Palo, Pekka Valkeejärvi ja Antti Raivio.

Käsikirjoitus ja leikkaus: Jan Forsström. Kuvaus: Anu Keränen. Äänisuunnittelu: Micke Nyström. Elokuvan tunnelmallisesta musiikista vastaa suomalais-ranskalainen Mi And L'Au.

Tuotanto: Bufo ja Yle / Yhteistuotannot , 2011.

 

Muualla verkossa:

Hyvä poika

 

Suosittele14 Suosittelee

Lisää kommentti

Tämän kentän sisältöä ei näytetä julkisesti.
Vastaa alla olevaan kysymykseen.
Kysymyksen tarkoitus on varmistaa, että lähetetty kommentti ei ole tietokoneella automaattisesti luotu häiriöviesti.

Selaa juttuja asiasanojen mukaan
Muualla Yle.fi:ssä