Me teemme Puoli seitsemää!

Julkaistu torstaina 10.02.2011 129 248

 

Intohimoa, asennetta ja kertomisenhalua!

 

Puoli seitsemän toimittajat ovat jutuissaan totuttua enemmän esillä sekä näkijöinä että kokijoina. Tämä ei tarkoita toimittajalähtöistä minäjournalismia, vaan kykyä ja rohkeutta heittäytyä mukaan ja eläytyä muiden ihmisten elämään ja elämäntilanteisiin. Joutuminen naurunalaiseksi ei pelota tätä joukkoa.

 

Vaikka lähetyspäiviä on runsaasti, ohjelma ei kuitenkaan pyri päiväkohtaiselle uutisagendalle, vaan luo omaansa. Ohjelman aihepiirejä ovat muun muassa luonto, kuluttaminen ja kodin rahat, tiede, kulttuuri, lifestyle, harrastukset ja terveys. Tavoite myös on, että koko Suomi näkyy ja kuuluu ohjelmassa.

 

Etsimme ja nostamme esille kiinnostavia asioita ja ihmisiä. Päivänpolitiikka tai yritystaloutta ohjelmasta saa etsiä – niitä näkee korkeintaan rivien välissä, jos sielläkään.

 

Jokaisessa ohjelmassa studiossa on tunnettu vieras, jonka kanssa keskustellaan rennosti paitsi vieraan omista asioista myös ohjelman muista aiheista.

 

Puoli seitsemän lähetetään omasta studiosta Pasilan Isosta Pajasta. Ohjelman tuottaa YLE Asiaohjelmat.

 

 

Juontajat

 

Marja Hintikka (äitiyslomalla)

Marja Hintikan televisioura käynnistyi 1990-luvun puolivälissä viisitoistaminuuttisen Kesäduuni-nuorisomakasiinin toimittajana.

Kun lapsuuden haaveissa siintänyt rokkitähden ura kaatui laulu- ja soittotaidon puutteeseen, Marja ehti paitsi opiskella, myös tehdä töitä moppimyyjänä, rajatiedon kirjakauppiaana, kassaneitinä, postittajana, harrastelijanäyttelijänä ja mainonnansuunnittelijana.

YleX-radiokanava piti Marjaa kiireisenä lähes viisi vuotta aamun ja keskipäivän lähetysten toimittajana ja juontajana. Samalla hoitui kaksi Emma-gaalaa, Musiikki-TV:n Listan ja toiveshow’n sekä TV2:n Sirkus-ohjelman juontotehtävät.

 

 

Ella Kanninen

Puoli seitsemän -ohjelman uusin vahvistus, Ella Kanninen, turaa Marja Hintikkaa tämän äitiysloman ajan. Ella on juontanut ja toimittanut Ylelle muun muassa ohjelmasarjoja Talo Ranskassa ja Tie Roomaan. Viime kesänä Ella juonsi suuren suosion saavuttaneen ennätyspitkän Juhannusjuna-lähetyksen, joka lähetettiin suorana myös Saksaan ja Ranskaan.

 

 

Mikko Kekäläinen

Mikko Kekäläinen ei ole tehnyt kovin montaa päivää oikeita töitä. Elanto on tähän asti ollut lähinnä leukojen varassa Yleisradion eri radiokanavilla.

Kutsumusammatikseen Mikko mainitsee hyväpalkkaisen lukkarin työn jossakin suomalaisessa huippupesäpallojoukkueessa. Siihen ammattiin häntä ei vielä tosin ole kutsuttu.

Radiossa työskennellessään Mikko on tullut siihen tulokseen, että kuva olis kiva. Kuinka kiva Mikon kuva lopulta on, sen voi jokainen itse todeta puoli seitsemältä.

 

 

Toimittajat

 

Helena Lappeteläinen

Perisavolainen Helena Lappeteläinen muovautui toimittajaksi ylä-asteen aamunavausten ja lukioaikaisten lehtikirjoitusten innoittamana.

Opiskelut Turussa johtivat paikallisradioon, jossa hän tuli tutuksi nauravaisesta äänestään ja iloisista tarinoistaan. Viime vuodet hän on paljastanut tuoreimpia sisustustrendejä ja esitellyt persoonallisia koteja paikallistelevisiossa.

Ajoittain hän nousee lavalle ja heittää huulta yleisötapahtumissa pukeutuneena silkkimekkoon ja korkkareihin. Puoli seitsemässä Helenan erityisaluetta ovat lifestyleasiat.

 

 

Matti Toivonen

Toimittaja Matti Toivonen panee puoli seitsemältä pennit jonoon, tarkistaa saldon ja havittelee suuria seteleitä. Yksityistaloudesta yleistajuisesti tehtyjen juttujen lisäksi luvassa on rahanarvoisia vinkkejä elämän tuloista ja menoista, asunnosta autoon, vipeistä veikkaukseen.

Ennen Ps-pestiä Matti toimitti ja ankkuroi Kauppalehden Talousuutisia. Hän on myös keskusteluttanut studiovieraita päivän puheenaiheista Lööpin takana -ohjelmassa ja isännöinyt raha-asioiden ajankohtaismakasiinia viikonloppuaamuisin. Televisiotyön Matti aloitti YLEn televisiouutisten kotimaan reportterina.

Vapaa-aikansa Matti tuhlaa mieluimmin mimmeihin (vaimo ja kaksi tytärtä), musiikkiin (rummut), mopoiluun (yli 650 cc) ja mökkiin (Säpilänniemessä).

 

 

Regina Rask (vuorotteluvapaalla)

Regina on tehnyt pitkän ja vaihtelevan toimittajauran radiossa ja TV:ssä. Työn luonne on joskus yllättänyt hänet itsensäkin; uutistoimittajan työ on saattanut vaihtua sitcomin käsikirjoittamiseksi tai hullu idea on lennättänyt hänet Siperiaan tekemään henkilökuvaa maailman parhaasta painijasta.

Elämä on faktaa ja fi ktiota; Regina on julkaissut useita romaaneja. Regina on yleistoimittaja, jonka mielestä kaikki jutut ja ilmiöt ovat erityisiä. Hän näkee maailman hivenen erikoisessa valossa - useimmiten hauskassa.

 

 

Juha Roiha

Juha Roiha luuli elävänsä kirjoittamalla, kunnes huomasi itsensä nolaamisen johtavaksi taidemuodoksi. Taakse jäivät valtiotieteen opinnot, Turun ylioppilaslehden päätoimittajuus, Turun Radio, Yöradio, Rockradio, edesmenneen Radiomafi an Herätysjuhla, Pressiklubi, Ulmanen & Roiha sekä viimeksi Radio Suomi.

Juhalla on silmälasit, sänkiparta ja -tukka, joka on pystyssä ja mielellään. Erikoistuntomerkeistä mainittakoon lohikäärmetatuointi oikeassa olkapäässä ja se, että kummankin jalan akkavarpaat ovat pidemmät kuin ukkovarpaat. Lisäksi hänet on rokotettu gramofonin neulalla. Juha lukee paljon, kuuntelee paljon, katsoo paljon sekä elo- että muita kuvia ja teatteria ynnä reissaa mielellään.

 

  

Mikko Määttälä

Mikko Määttälällä on pitkähkö uutis- ja ajankohtaistausta niin television kuin radionkin puolelta. Hän aloitti radiomiehenä YLEn Kokkolan aluetoimituksessa, jonka jälkeen hän työskenteli mm. Ruotsin radiossa ja pitkäaikaisena free-toimittajana YLElle Tukholmassa. Suomeen hän palasi kahdeksan vuotta sitten.

Monenlaiset visuaaliset elämöinnit mahdollistava televisio vei Mikon lopulta kokonaan. Suomessa ollessaan hän on tehnyt etupäässä ajankohtaisohjelmia ja dokumentteja TV2:lle ja viimeksi juttuja TV1:n Priimalle.

Mikko viljelee tv-jutuissaan huumoria ja hupaisia käänteitä, mutta tarttuu mielellään myös vakaviin aiheisiin.Tällä hetkellä vapaa-aikaa vie Suomen sodanjälkeiseen historiaan liittyvän kirjan kirjoittaminen.

 

 

Risto Kuusisto

Risto Kuusisto on pörrännyt Yleisradion tv-toimituksissa vuosituhannen vaihteesta uutismaisesti, ajankohtaisesti, opetuksellisesti ja silloin tällöin jopa asiallisestikin joskus juontaen, mutta useimmiten toimittaen tai ohjaten.

Olipa juttu sitten minuutin tai tunnin mittainen, tavoitteena on aina ollut ja tulee olemaan sävähdyttävä tv-juttu. Risto on räpännyt myös muutaman vuoden Ranskassa ja Yhdysvalloissa opiskellen, työskennellen ja nauttien.

Tiedetoimittaja vakuuttaa, että luvassa on asiaa jokaiselle, vaikkei ymmärtäisi hölkäsen pöläystäkään hiilivetyjen isomeereistä tai Einsteinin teorioista.

 

 

Kimmo Ohtonen

Kimmo temmattiin puoli seitsemäksi Pasilaan Manchesterista, jossa hän on viettänyt viimeiset kuusi vuotta työskennellen toimittajana erilaisissa asia- ja ajankohtaisohjelmissa sekä dokumenteissa.

Vuodet Briteissä vierivät nopeasti ja tämä Hollolan kasvatti tuli keitettyä niin viihteellisissä kuin vakavimmissakin tv-liemissä matkan aikana.

Kimmo tuo tiimiin kosketuksen brittimäisen kuivaa huumoria ja rutkasti perinteistä suomalaista hulluutta. Hän aloitti mediauransa Lahden Radio 99:ssä reportterin ja juontajan hommissa sekä kirjoittamalla juttuja paikallislehtiin. Ehtipä Kimmo Manchesterin aikana toimittajan hommissa paikallisradiossakin pyörähtämään.

  

 

Hannamari Hoikkala

 

Aikoinaan toimittajakoulun penkillä Hannamari Hoikkala oli vakuuttunut siitä, että ainakaan toimittajaa ei tästä tytöstä tule. Tulevaisuus päätti toisin – ja hyvä niin, sillä tällä hetkellä Hannamari ei vaihtaisi pestiään mistään hinnasta!

Matka Puoli seitsemään on kulkenut Turun opiskeluvuosien jälkeen takaisin stadiin ja koukannut Ylen kansainvälisten televisio-ohjelmien, kulttuurirealityn ja draaman kautta.

Elokuvakulttuuri on Hannamarin sydäntä lähellä, ja hän on tehtaillut kritiikkejä Turun ylioppilaslehteen sekä puuhannut muun muassa DocPoint- ja R&A-festivaalien parissa.

Nykyisessä tehtävässään Hannamari pääsee kuitenkin todelliseen unelmaduuniinsa: tekemään juttuja kaikesta siitä, mitä ihminen pystyy käsillään loihtimaan. Vaati juttu sitten virkkuukoukun tai vasaran käyttöä, Hannamari on valmis testaamaan, kuinka keskellä kämmentä peukalo on - tai kuinka siihen varmimmin osuu.

 

 

Turkka Huhtala

 

Tekopartoja, alastomuutta ja surrealismia uutisjuttuihinkin tunkenut kauhavalaispoika on päässyt omiensa turvaan Puoli seitsemään. Matka alkoi Ilkka-lehdestä ja koukkasi SVT:n kautta Maikkarille.

Kaksi vuotta Kuningaskuluttajan kyydissä ja maakuntakierros Kesäkirppiksen juontajana paljastivat lopulta, mitä televisioon on saatava lisää: arjen kiehtovia oivalluksia ja kadunmiehiä kaikkialta Suomesta. Niin ja tekopartoja tietenkin.

Jutuissaan Turkka noudattaa elämänsä perussääntöä: muista hehkuttaa. Kaurapuurokin maistuu taivaan mannalta jos sitä ymmärtää arjen keskellä hehkuttaa. Ja parasta hehkuttamisessa – se ei maksa yhtään mitään!

 

 

Antti Karhumäki

 

Antti Karhumäki palkattiin Puoli seitsemään tekemään äijä-juttuja. Kulttuurijournalismissa pitkään marinoituneelle toimittajalle se onkin virkistävää vaihtelua.

Olut-testejä tuskin on luvassa, mutta kylläkin juttuja miesten maailmasta ja näkökulmasta: koti ja lapset, nikkaroiminen, kulkuneuvot, tekniikka, eräjutut, historia, rockin soittaminen ym. Veneistä hän tietää lähes kaiken, vaikka on kotoisin Etelä-Pohjanmaalta, missä ei ole edes järviä.

Tampereen yliopiston kasvatti on työskennellyt Ylen tv-uutisissa kulttuuritoimittajana ja juontajana, Radio Suomessa musiikkitoimittajana ja joitakin vuosia myös ammattimuusikkona. Vapaa-aika kuluu purjehtiessa, musisoidessa, tenavien askareita seuratessa sekä kodin loputtomassa remontissa.

 

 

Alexandra Kral-Leszczynski

 

Alexandra Kral-Leszczynski tupsahti ensi kerran filmikameran eteen kolmevuotiaana ja samalla tiellä hän on yhä. Kolmevuotiaana Alexandra veti jalkaansa myös taitoluistimet. Kouluja on toki myös käyty. Tosin kovin lungisti hän ei ole opintovuosiaan viettänyt, sillä jo aikanaan ylioppilaskirjoitusten välipäivinä Alexandra ehti käydä Sveitsissä muodostelmaluistelemassa Suomelle junioreiden MM-kultaa. Tehokasta, voisi joku todeta.

Ennen PS:ää Alexandra on työskennellyt mm. useiden urheilu- ja nuortenohjelmien parissa. Myös mm. näytteleminen ja mainosten spiikkaaminen ovat tulleet tutuiksi. Muita varteenotettavia ammattivaihtoehtoja riittää Disneylandin Plutosta diakonissaan.

Alexandra nauraa paljon, usein myös itselleen. Tätä taitoa hän tulee varmasti tarvitsemaan myös Puoli seiskassa, hypätessään koko sydämellä kauneuden, terveyden, muodin ja urheilun maailmaan.

 

 

Totti Toivonen

 

Toimittaja Totti Toivonen ei ole oikeastaan mistään kotoisin, mutta viihtyy kaikkialla kuin kotonaan.

Hän ei ole koskaan työskennellyt tehtaassa tai raksalla, mutta jäätelökioskin myyjänä Mäntsälässä kylläkin. Ei ole koskaan saanut sakkoja, mutta jälki-istuntoa tuli kertaalleen lihapullasodasta koulun ruokalassa (Vaikka se oli Toni, joka aloitti!). Ei ole koskaan soittanut kitaraa Tavastialla, mutta Windhoekin Warehouse-clubin lavalla kylläkin. Ei ole koskaan jonottanut anniskeluravintolaan, mutta on jonottanut asuntoaan kolme vuorokautta. PS:n toimittajana osa aiemmista tekemättömyyksistä tulee taatusti tehtyä.

Totilla on takanaan yli kymmenvuotinen ura sähköisessä mediassa. Televisiotyön hän aloitti toimittajana Nelosen Uutisissa, jonne päätyi Sanoman toimittajakoulun kautta.

 

 

Riina Malhotra

Riina tuli Ps:ään Yle Uutisten puolelta. Siellä hän ehti tehdä kotimaan toimittajan töitä, toimittaa Uutismixi-nimistä nuortenohjelmaa, ja herätä aamuvarhaisella juontamaan aamu-tv:tä.

Ennen tätä Riina hankki paperit Jyväskylän yliopistosta journalistiikan laitokselta. Opiskeluvuosiin mahtui myös töitä Keski-Suomen uutisissa sekä hyppäyksiä Itävallan ja Espanjan yliopistoympyröihin.

Puoli Seiskassa Riinaa innostaa se, että kaikki aiheet ovat mahdollisia, mutta mikään ei ole pakollista. Kurkistelu takahuoneisiin on tämän ammatin suola.

Riina ihailee aikaansaavia ihmisiä. Mielellään hän joogaisi enemmän, lukisi kirjoja, juoksisi metsissä, tekisi hienoja junaratoja, laittaisi parempaa ruokaa, leipoisi, neuloisi ja virkkaisi, sisustaisi, pysyisi jollakin tavalla perillä, mitä pallolla tapahtuu.

 

 

Anna-Reeta Eksymä

 

 

Tuomas Rajala

 

 

Minna Perovuo

 

 

Toimitussihteerit

 

Baba Lybeck (vuorotteluvapaalla)

 

Baban työt mediassa alkoivat jo alaikäisenä – se oli sitä aikaa, kun legendaarinen Radio City perustettiin. Cityn jälkeen ovat seuranneet mm. YLE ja FST5, josta Baba lähti perustamaan Nelosen uutisia. Nelosen ruutukasvona vierähtikin sitten reilu vuosikymmen.

Nyt Baba vastaa yhdessä työparinsa Pekka Toikan kanssa vuorovedolla siitä, että ohjelmassa nähdään oikeat asiat oikeaan aikaan. Pasilan ulkopuolella hänelle tärkeitä asioita ovat perhe ja meri.

 

 

Pekka Toikka

 

Pekka Toikka liittyy tiimiin radion puolelta, jossa hän on viime vuodet tuottanut YLE Radio 1:n aamun puheohjelmia Tuomas Enbuskesta Kirsi Virtaseen. Tärkeänä virstanpylväänä urallaan tämä jalkapallofanaatikko mainitsee toimimisen Anjalankosken uimavalvojana.

Toikalla piisaa myös mistä ammentaa: koulutukseltaan hän on filosofi an lisensiaatti – ja siis ihan oikea filosofi. Tv:n puolella hän on aiemmin työskennellyt mm. Persona non grata -ohjelmassa sekä Epäkorrektia, Tuomas Enbuske! -ohjelmassa.

 

 

Velipekka Pekkola

 

Veepee aloitti toimitussihteerinhommat yli kaksikymmentä vuotta sitten Radio Cityssä. Yleen miehen toi Radiomafian perustaminen vuonna -90. Vajaa vuosikymmen vierähti reportterina Ylen tv-uutisissa ja toinen mokoma Nelosen uutisten tuottajana.

Lehmän hermoistaan tunnettu Veepee innostuu varmimmin, kun puhe siirtyy puutarhaan, sienestykseen, kokkaamiseen tai hyviin sikareihin.

 

 

Pauliina Ståhlberg

Pauliina Ståhlbergin mielestä parasta elämässä ovat sukellus tropiikissa ja purjehdus perheen kanssa.

Tämä tehopakkaus on neljän lapsen äiti, joka on elämänsä aikana asunut peräti viidellä mantereella. Töitä Pauliina on tehnyt myös elokuvamaailmassa mm. apulaisohjaajana.

Suuta liikunnalliselle Pauliinalle on syytä soittaa harkiten: hän on myös mustan vyön karateka.

 

 

Ohjaajat

 

Gitte Enjala

Puoli seitsemän pääohjaaja on Gitte Enjala, joka on asiaohjelmissa viime vuodet ohjannut mm. Kuningaskuluttajaa. Aiemmin hän työskenteli myös Mirja Pyykön ohjelmien ohjaajana. Enjala on lahjakas visualisti, joka viime kädessä vastaa ohjelman ulkoasusta.

 

 

Vesa Lehko

 

 

Aulis Moisio

Aulis Moisio on pitkän linjan tv-ammattilainen, joka urallaan on ohjannut satoja suoria lähetyksiä. Hänen nimensä on nähty mm. Arto Nybergin, Summerin, Kirppiksen ja Voimalan lopputeksteissä. Vapaa-aikanaan Moisio valmentaa futisjunnuja Espoossa.

 

 

Tuotantokoordinaattorit

 

Karita Kivimäki

 

Kun Karita Kivimäkeä pyytää tekemään jotakin, se on jo tehty hetkeä aiemmin. Hän todellinen tehopakkaus, joka kruunaa kaiken heleällä naurullaan.

Karita on myös suorien lähetysten ammattilainen, jolle menneisyydessä ovat tuttuja myös kaupallisen kilpailijamme käytävät.

 

 

Maiju Palo

 

Mitä Maiju Palo ei tiedä – sen hän selvittää hetkessä tai sitten asia ei ole tietämisen arvoista. Maijun vastuulle kuluu myös ohjelman tuotantosuunnittelua. Hän rakastaa suoria lähetyksiä, joista hänellä on kokemusta aina Linnan juhlista alkaen.

 

 

Tuottaja

  

Miika Ranne 

Porinpoika Miika Ranne on aiemmin tuottanut neljä Nenäpäivä-showta ja ollut nenäilyissä muutenkin mukana. Juhannuksen 2012 Miika vietti Juhannusjunassa. Hänellä on isojen tuotantojen lisäksi kokemusta 44 viihdeohjelmasta ja viiden vuoden kokemus Ylen Markkinoinnista.

Miika on jatkuvaa kehittymistä suosiva tuottaja, joka innostuu helposti ja saa muutkin mukaan.

Miikan mieleen ovat erityisesti pääkaupunkiseudun ulkopuolinen Suomi, suomalainen hulluus, liikunta, livemusiikki ja heikompiosaisten auttaminen – ja mielellään kaikki yhdessä upeassa paketissa.

 

 

Ohjelmalla on myös vakituiset kuvaajat ja leikkaajat. Puoli seitsemää kuvaavat: 

Antti Tuunanen

 

 

Mikko Kilpinen

 

 

Rami Moilanen

  

 

Lähetyskuntoon jutut editoivat Matti Heinonen, Juri Hietala ja

Anne Halttunen

 

ja Teijo Niemi.

 

 

Tommi Anttila

on Puoli seiskan graafikko.

 

Ohjelman lavastuksesta vastaa Riikka Paavola.

 

 

Täältä löydät lisää Puoli seitsemästä!

 

 

 

 

Suosittele248 Suosittelee

torstaina 10.02.2011

Hei! Kiitos hyvästä ohjelmasta, jonka hyvyys johtuu pääasiallisesti hyväntuulisista juontajakaksikosta. Kun päivän päätteeksi istahtaa uutisia katsomaan (jotka yleensä ovat aika ikävää kuultavaa), voi sen jälkeen hymyillä ps-ohjelman parissa.
Haluan myös osallistua kakku-leivos kisaan ja ehdotan, että maamme ensimmäiselle naispresidentille on ehdottomasti saatava oma leivos/torttu/kakku. Minusta olisi tärkeää, että Tarjalle omistetussa kahvileivässä olisi jotain Tarjan värejä (oranssia, punaista, keltaista) ja jotain perin suomalaista (tyrniä, lakkaa, puolukkaa, ehkäpä ruistakin). Itselläni on kaksi ehdotusta, jotka ovat alla.Ideoita olisi vielä ollut muitakin (esim. ruiskääretorttu puolukkasurvoksella ja maitorahkalla, mutta lähtän nyt vain kaksi.

1. TARJA-TORTTU
1 kananmunaa ja 2 kahvikupillista sokeria
Kananmunat ja sokeri vatkataan vaahdoksi.
3 dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
2 tl vaniljasokeria
Kuivat aineet sekoitetaan keskenään eri kulhossa kuin ed. vaahto
100 g voita. Sulata voi
1 dl kuohukermaa
Sekoita maltillisesti kananmuna-sokeri vaahtoon vuorotellen kuiva-aineseos ja jäähtynyt juokseva voi. Lisää lopuksi kerma, sekoita.
Kaada seos voideltuun matalaan (n. 3-4 cm korkeaan) vuokaan. Paista uunin keskitasolla n. 175 asteisessa uunissa n. 40 – 50 min.
Anna kakun jäähtyä. Nosta se laakealle vadille, leikkaa kakku kahteen osaan. Täytä hyvin jäähtyneen kakun alimmainen osa seuraavanlaisella seoksella:
80 g voita ja lisää siihen yhden appelsiinin raastettu kuori ja hiukan puristettua appelsiinin mehua.
Nosta kakun toinen osa täytteen päälle.
Sekoita vielä kulhossa 3 - 4 dl tomusokeria ja ruokalusikallinen appelsiinimehua ja levitä kuorrutus kakun päälle. Voit koristella tortun raastetulla appelsiinin kuorella.

2. HYYDYTETTY TARJA -TYRNIKAKKU
Voista ja murennetuista kaurakekseistä tehdään pohja irtoreunaiseen vuokaan.
Pohjan päälle tehdään täyte liivatelehdistä, maustamattomasta tuorejuustosta, tyrnihillosta, sokerista, vaniljasokerista, vaahtoutuvasta vanilliinikastikkeesta ja vedestä.
Täytteen päälle valmistetaan vielä toinen seos liivatelehdistä, tyrnimehusta, sokerista ja vedestä. Se antaa kakulle kauniin oranssin värin (Tarjan värin).
Kakun annetaan hyytyä jääkaapissa seuraavaan päivään.
Tyrnin asemasta voi myös käyttää puolukoita tai lakkoja, jotka ovat myös suomalaisia marjoja ja niissä on Tarjan värejä.
Tuorejuustona voi käyttää myös maustettuja hedelmäisiä tuorejuustoja.

Maukkaita hetkiä teille kaikkien kakkuehdotusten parissa!

lauantaina 12.02.2011

Mistä olettekin löytäneet niin hyvät juontajat PuoliSeitsemään (PS). Ensiksi, heitä on ilo katsella ja kuunnella, ovat iloisia ja hyvännäköisiä.
Toiseksi, kertaakaan ei ole tarvinnut pettyä heidän juontoihinsa. Tarkoitan sitä, miten he ovat juonnoissa pysyneet asiassa ja hyvän maun puolella, vaikka "käyvätkin keskenään mukavaa silmäpeliä".
Jos juonnot ovat taasen jonkun toisen "käsialaa" niin hänelle suuri kiitos.
Haastateltavat ihmiset ovat olleet mielenkiintoisia ja aiheet ovat olleet monipuolisia. Toivon jatkossa yhtä hyvää tasoa ja lupaan, että katsojia riittää.

keskiviikkona 16.02.2011

Kyllä ohjelmanne on loistava! Niin läheinen tunnelma, Marja ja Mikko juontajina niin luontevia ja lempeitä! Jatkakaa samaan malliin, olette illan piristys ja aina niin loistavaa katsottavaa.

perjantaina 18.02.2011

Tervehdys ja kiitos virkistävästä ohjelmasta.

Kyselitte vinkkejä kesäkiertuettanne varten. Akaan kaupungin Viialassa järjestetään vuosittain Vasenkätisten Vesivaali, jonka järjestelyvastuuta kantaa nykyään Akaan Elävän Musiikin Yhdistys ALMU ry (http://www.almu.fi/vasurit.htm). Tämä aluperin muusikko Harri Marstion ideasta liikkeelle lähtenyt tapahtuma on kerännyt ison osallistujamäärän jo muutaman vuoden ajan. Monasti on päivällä jo aloiteltu ns. asiaohjelmalla, johon on kuulunut mm. vasenkätisyyteen liittyvien tutkimusten ja vasenkätisten työkalujen esittelyä ja muuta vastaavaa. Illalla on sitten jammailtu musiikin tahdissa vanhan nahkatehtaan sisäpihalla mukavassa tunnelmassa. Yksi Vasureitten vuosittainen 'ohjelmanumero' on Vuoden Vasenkätisen valinta ja palkitseminen. Vuoden Vasureita ovat olleet mm. Matti Vanhanen, Jarkko Nieminen, Tiina Lymi ja Kaija Saariaho.

Vasurit järjestetään aina elokuun alusssa, tänä vuonna päivämäärä on ilmeisesti 6.8. (tai 13.8.). Asia selvinnee tuon ALMUN kautta. Toimittaja Arto Nyberg tietää tapahtuman hyvin. Kyselkää häneltä lisää.

Tervetuloa Akaaseen!

perjantaina 18.02.2011

Olen seurannut PS:n ohjelmaa aivan alusta lähtien, koska se on osoittautunut todella piristäväksi alkuillan ajankohtaisohjelmaksi monipuolisella ja kuitenkin rennolla otteella toimitetulla ja tuotetulla tavalla. Erityisen suuren kiitoksen ansaitsevat karismaattinen juontajakaksikko ja heistä vielä erityisesti tietty Marja Hintikka ;)
Kevään ja kesän ohjelmavinkkejä täältä Lahden kaupungista voisi olla esim. Vesijärveen liittyen tietyllä alaan sopivalla säällä purje- ja liitovarjosurffaus tai kuumailmapallolennot. Erityisesti tuohon liitovarjosuffaukseen tämä kaupunkimme sisäjärvi soveltuu erityisen hyvin. Lisätietoja löytyy varmasti alan harrastajilta sieltä pääkaupunkiseudultakin.

tiistaina 22.02.2011

Maria oli tänään (22.2) nii-iin kaunis!

torstaina 24.02.2011

Hei! Puoliseitsemän on tosi mukava ohjelma ja just sopivaan aikaan. Tiistaina 22.2.2011 ohjelmassa oli mielenkiintoinen juttu kotimaisina kaupattavista viinoista, jotka kuitenkin ovat ulkolaisen yrityksen tuotteita ja vieläpä ulkomaisesta raaka-aineesta tehtyjä. Hyvä että asia tulee kansan tietoon! Jutussa mainittiin, että Koskenkorva on ainoa suomalainen viinan valmistamo tai viinatislaamo. Tieto on virheellinen. Oulun kupeessa Tyrnävällä on se toinen viinatislaamo Suomessa joka on samalla maailman pohjoisin sellainen. Viinatehtaan nimi on Shaman Spirits. Se valmistaa Samaani -nimisiä tuotteita, jota ovat viina (vodka) sekkä erilaiset makuvodkat ja liköörit. Näistä tunnetuin lienee Terva Snapsi -niminen tuote.

Me Shaman Spiritsissä olisimme iloisia, jos voisitte tämmöisen pienen oikaisun tuoda esille hienossa ohjelmassanne!

Iloisin terveisin, Riku Räätäri, Shaman Spirits Oy, toim.johtaja, p. 040 7560 720.

perjantaina 25.02.2011

Kesäkiertue:vinkki/ehdotus. Paikka Porvoo vanhakaupunki Remu Aaaltosen ihana pihapiiri.Paikka rajoittuu Jokikadun ? ja joen väliin,pihaa ympäröi historialliset rakennukset ja makasiinit.Olen nähnyt Remun istuskelevan pihalla ja voisin kuvitella hänet hyvänä yhteistyökumppanina ohjelman toteutuksessa.Hänen paikallistuntemus kulttuuriin ja henkilöihin auttaisi ohjelman teossa,unohtamatta runsasta turistien kirjoa joista voisi poimia ohjelmaan sisältöä ja vuorovaikutusta eri kansallisuuksien kesken haastattelujen muodossa.Kannattaisi käydä kuvaamassa myös lähellä joen yläjuoksulla sekä sairaalan alapuolella suistossa koko kesän asustavaa ylämaan karjaa.Niiden tehtävänä on hoitaa luonnonmukaisesti jokisuiston aluetta.Niistä on tullut oikein turistirysä.Karja on niin mieltynyt tehtäväänsä,ettei niitä tahdo saada talveksi kotiin ilman kommelluksia.Pari vuotta sitten ne tukkivat Pellinkiin menevän tien kun eivät ymmärtäneet poliisiin liikenteenohjausta vaan menivät minne halusivat.Niinpä yksi niistä,liekö ollut sukua liekkisonnille, karkasi omille teilleen lähisaareen asusti siellä talven ja liittyi joukkoon seuraavana keväänä.Mitäpä minä ohjelmantekoa neuvomaan,hyviä olette tehneet,mutta mielessäni osaan kuvitella kuinka teidän taidoilla toteutettuna ehdottamassani paikassa saisimme katsella jälleen hyvän ohjelman.

keskiviikkona 02.03.2011

LATUa luovuudelle - terveisiä Etelä-Karjalasta

Creative Services of South Karelia –video luo sähköisessä mediassa uudenlaista kuvaa Etelä-Karjalan alueelta. Luovien alojen kehittämishanke LATU toteutti viimeisenä voimannäytteenään videon, jonka avulla halutaan tuoda esille alueemme kovatasoisia luovien alojen ammattilaisia sekä vahvaa taidekäsityön ja kuvataiteen osaamista. Paikallisten toimijoiden kanssa yhteistyönä toteutettu video löytyy mm. maakuntaportaali eKarjalasta, YouTubesta sekä HUMAKin sivuilta. Luovat alat käsittävät tässä kohtaa kuvataiteen ja taidekäsityön, tulevaisuudessa nähdään näillä näkymin mm. esittäviä taiteita sekä markkinointipalveluita esittelevät videot.
http://www.youtube.com/watch?v=Jzyt6gjkvVw

Helmikuun 2011 loppuun päättynyt LATU – Luovien alojen tulevaisuus Etelä-Karjalassa –hanke on tehnyt monia konkreettisia toimenpiteitä luovien alojen näkyvyyden lisäämiseksi. Hankkeen aikana on tuotettu mm. sähköinen luovien alojen toimijarekisteri sekä kolme ”kompastu kulttuuriin” näyttelyä, joissa luovat alat on viety ihmisten keskuuteen. Facebookissa hanke on kerännyt faneja aina ulkomaita myöten. Lisäksi hanke julkaisi Luovien alojen yrityskatalogi – Etelä-Karjala 2011, josta ilmestyi juuri myös venäjän- ja englanninkielinen versio.
http://www.ekarjala.fi/in-english/creative-services.html

Alueen toimijat ovat olleet hankkeeseen kaikin puolin tyytyväisiä, ovathan he saaneet monia apuvälineitä niin markkinointiin kuin yhteistyöverkoston rakentamiseen. LATU –hankkeen hallinnoija ja toteuttaja oli Humanistisen ammattikorkeakoulu.

Hankkeen tulokset ja hyvin alkanut yritysyhteistyö sekä verkostotoiminta saavat suoraan jatkoa Etelä-Karjalan Taide ja Kulttuuri – KUTKA sekä Periskooppi – Luovien alojen ja matkailun verkosto –hankkeista. Molemmissa hankkeissa hyödynnetään LATUn aikaansaannoksia ja näin varmistetaan syntyneiden toimintamallien jatkuvuus sekä tuetaan luovien alojen kehittymistä Etelä-Karjalassa.

Lisätietoa:
Minna Taipale
Humanistinen ammattikorkeakoulu
TKI - HUMAK Voima, Imatra
Puh. +358 20 7621 400
minna.taipale@humak.fi

sunnuntaina 06.03.2011

rautalammilla on hintikka niminen kylä, löytyskö sieltä jutun juurta.

tiistaina 08.03.2011

tosi hyvä

perjantaina 11.03.2011

Hei! Menkää kesäkiertueella Ilomantsin Möhköön. Museokausi avataan vappuna mm. Wappumarsilla ja kesäkuussa alkaa totisesti tapahtua. Möhkö on nimenä erikoinen ja "piskuinen" kylä yrittää päästä maailman matkailukartalle Kylämatkailu- hankkeen kautta!! Sieltähän löytyy myös Suomen pienin kansallispuisto= Petkeljärvi. ROCK! Paikallinen matkailuyhdistys tekee varmasti mielellään yhteistyötä...
T.Möhkö fani

lauantaina 12.03.2011

Aivan loistava tiimi tekee puoli seitsemän ohjelmaa.Marja ja Mikko ovat niin upeita juontajia, että jos ei tästä ohjelmasta tule hyvälle tuulelle niin
vika täytyy olla katsojassa. Heidän keskinäinen kemiansa on todella mukavaa katsottavaa ja se iloisuus mikä heillä on ei voi olla tarttumatta
katsojiin.Tsemppiä eteenpäinkin.. ja nähdään taas puoli seitsemän.

terkuin Katsoja Liisa

tiistaina 15.03.2011

Television parhaat juontajat Marja ja Mikko. Ilo katsella ja kuunnella, jatkakaa samaa rataa. Marja on tosi ihana.

tiistaina 15.03.2011

Ihana Marja Hintikka!
Aina iloinen ja hymyilevä,kaunis nainen saispa vaimoksi

keskiviikkona 16.03.2011

VAATE ON YMPÄRISTÖASIA

Mieheni kommentoi usein Puoli seitsemän -ohjelmaa katsoessaan "taas sillä on uusi mekko, mistä ihmeestä ihmisellä riittää rahaa tuollaiseen tuhlaukseen".
Tämän innoittamana olen silmäillyt ohjelman juontajan Marja Hintikan vaatetusta. päällimmäinen havainto on, että sillä tuhlataan paljon luonnonvaroja.

Kun Teillä on ohjelmassa meneillään Muoti-viikko, voisitte paneutua vaatteisiin vähän syvällisemminkin.
Joillekin shoppailu on elämäntapa, ainoa tapa palkita itseä. Joillekin pakonomainen vaatteiden osto on ongelma, vakava riippuvuus, josta irtipääsemiseen voi saada apua esim A-klinikkasäätiöltä. Ostoriippuvuus on osoitus epävarmuudesta tai lapsenomaisuudesta. Lohdutusshoppailua ei enää tarvita, kun ihminen on oppinut tuntemaan iotsensä ja omat tarpeensa.

Muoti on myös markkinamiesten ansa. Krääsäteollisuus kukoistaa ja meillä on kaapit täynnä vaatteita, joita emme juuri käytä.

Vaatteiden tarpeeton ostaminen aiheuttaa luonnonvarojen tarpeetonta käyttöä. Esim puuvillatuotannossa käytetään runsaasti vettä, lannoitteita ja myrkkyjä.
Eurooppalaisten kulutustasolla tarvitaan kolme maapalloa. Meidän suomalaisten hiilijalanjälki oli Kööpenhaminan ympäristökokouksen aikaan henkilöä kohden kolmakkeksi suurin maailmassa, U.S.A:n ja Kanadan jälkeen. Kulutuksen supistaminen on välttämätöntä ihmiskunnan säilymisen kannalta.

Entäpä. jos ohjelmassanne laskisitte hiilijanlanjälkenne, ekologisen jalanjälkenne ja ilmoittaisitte perheenne koon ja kuukaudessa kertyvän sekajätteen määrän ja vertailisitte, mitä vaatteiden tai muiden tavaroiden ylikulutus aiheuttaa.

Tervetuloa tulevaisuustalkoisiin!

torstaina 24.03.2011

Paras ohjelma pitkään aikaan! Juontajien hyväntuulisuus on tarttuvaa. Jatkakaa samaan malliin. Kiitokset kaikille ohjelmantekijöille!!

lauantaina 26.03.2011

ISO kiiiitos ohjelman tekijöille............ mie <3 PS Marjan ja Mikon kemiat toimii, asiaa hersyvällä ja valoisaalla huumorilla!!!!!

maanantaina 28.03.2011

Puoli Seitsemän on hieno ohjelma. Ohjelman trailerissa joka tulee muiden ohjelmien välissä on musiikki aivan järjettömän kovaa. Kun säätää telkkarin volyymin niin, että puhe on sopivalla voimakkuudella tämä on aivan uskomattoman päin honkia säädetty. Tehkää nyt ihmeessä sille jotain.

keskiviikkona 30.03.2011

heippa,

kiitokset kivasta ohjelmasta.

PS:lle sopisi näin vaalien alla toi suojatie turvalliseksi-projekti.

Otetaan esimerkiksi Espanja ja aletaan tavoitella heidän malliaan.

Suojatiellä ihmisten päälle ajo rehotti todella isollaan aikoinaan Espanjassa.

Kun puheet eivät auttaneet, kiristettiin lainsäädäntö niin, että jos ajat suojatiellä ihmisen päälle, se on automaattisesti raudoitus linnaan vienti ja oikeudessa on on nk minimi tuomio kaikille kovaa häkkiä X kuukautta. Teon törkeys voi vain korottaa tuomiota. Aina atulee linnakeikka.

Olen asunut muutaman vuoden Espanjassa, ja oli todella ilo katsella miten autoilijat aina pysähtyivät suojatien eteen.

Suomalaiset eivät opi tätä myöskään muuten, kuin kovalla. Sellainen joka rikkoo suojatietä, voitaisiin laittaa myös huonompikuntoiseen vankilaan ja pakkotyöhön tuomion ajaksi.

Perustakaamme siis PRO-turvallinen suojatie liike ja kerätään kaikilta kansanedustajaehdokkailta sitoumus ja miksei kansalaisaderesejakin sen puolesta, että suojatiellä ihmisen päälle ajosta heilahtaa aina HÄKKI.

Matti Kauppinen

sunnuntaina 03.04.2011

Maria on niin pirtsakka ja söpö.Kiva kun pääsi pois lastenradion puolelta.Toivottavasti nähdään joskus oikeen Tosi TV:n puolella.Hyvää kevättä kaikille PS:n Journalisteille! Hei oikeesti,ei paha!

keskiviikkona 06.04.2011

facebook-sivunne ei taida olla toiminnassa tällähetkellä. Ootte kyllä tod.hyviä. Pirteitä muttei liikaa, aidosti suloisia. Marian look on tosi cool aina!
tehokkaasti estätte nokosten ottamiset ja sitten osaa mennä oikeaan aikaan nukkumaan. Jatkakaa samaan malliin!

torstaina 07.04.2011

MARIA!!!!! Mistä oot löytäny noin ihanan puseron??? Kerro heti!

Mukavaa kevättä :)

perjantaina 08.04.2011

10 000 pusua Maria Hintikalle! Olet niiiin suloinen!
Kiva nähdä sinua ohjelmassa PS!
Voihan hyvin ja kaikkea hyvää sinulle!!
t Ihailija!

p.s. PUSU XXXX

keskiviikkona 13.04.2011

PS on todella hyväntuulen ohjelma: sopivasti asiaa ja keveyttä. Ja Marja ja Mikko ihanteellinen juontajapari. Olen huomannut kummasti napsauttavani telkkarin päälle ihan kummalliseen aikaan: puoli seitsemän :)

keskiviikkona 13.04.2011

olen niin koukussa ohjelmaanne,en voi kääntää kanavaa kun odotan näkeväni teidät.olette niin ihana iloinen ja positiivinen pari,pidän teidän luonnollisuudestanne.ette teeskentele mitään,ja puheenne on nauravaista ja niin tarttuvaa naurua hersyy koko ajan.olen ihan onnellinen kun nään teidät tulen hyvälle tuulelle.JATKAKAA PITKÄÄN OHJELMAANNE ÄLKÄÄ KOSKAAN LOPETTAKO SITÄ!!!rakas poikanikin ihastui marjaan,kun ojensi hänelle kuuluisan kultaisen treffi puhelimen.lasse aaltonen sammatista oli poikani.OIKEIN HYVÄÄ KESÄN ODOTUSTA TEILLE MIKON KANSSA JA ISOJA,ISOJA,HALEJA KUMMALLEKKIN.T.HANNELE ÅSTRÖM NIINIKUJA 3 A 22 01360 VANTAA

torstaina 14.04.2011

Kiitos monella tapaa mukavasta ohjelmastanne.
Olette ensinnäkin aiheissa ajan tasalla ja toisaalta myös nostalgiassa riemumielellä mukana .kiitos siitä !
Aivan näin lopuksi kysyisin mistä oli upea Mikon paita !?

Uskoen ja toivoen Marja ja Mikko tehkäätten vielä pitkään tätä ohjelmaa ja juuri tällä tavalla -Teille ihanille kumartaen Riihimäeltä Marja-Liisa ja Markku

keskiviikkona 27.04.2011

Jesse Kamras kirjoitti minulle ennenkuin hän muutti USAhan kysymykseen miksi hän on rasistinen suomalaisia kohtaan? Ruotsinkieliset toimittajat kutsuvat meitä suomalaisia privaatissa FINNEIKSI. Omalla kielellään he nauravat FINNEILLE.Miksi? Koska sana Finne on suomeksi FINNI ja näin ollen vääristävä sana kansalaisuudesta omassa maassa on se ehdottomasti provokaatinen!
Jesse halusi tuoda ilmi myös että "te finnit ette ole pelkästään näppylöitä vaan te olette märkäpäänäppylöitä" Kuinka YLE puoli seitsemän tulkitsee tämän rasismin?

perjantaina 29.04.2011

Maan paras pukeutumisblogi on vielä jäänyt esittelemättä. Eli http://saunatupa.blogit.fi. Käykäähän vilkaisemassa.

Raimo

sunnuntaina 01.05.2011

SUper ihana ohjelma,,,juontaja pari todella mukava asianosaava,,,
mikkoa kuuntelin jo eräs kesä radiossa mökillä,,se oli yksi parhaista kesistä
hyvän juontajan avulla,,,,siis KIITTI Mikko ja Maria...

tiistaina 03.05.2011

Kiitos hienosta ohjelmasta!
Tulkaa kesäkiertueella Ikaalisiin Sata-Häme Soi -festivaalille. Muutaman tuhannen asukkaan kaupunki muuntuu juhannuksen jälkeisellä viikolla 28.6.–3.7. kansainväliseksi musiikin metropoliksi. Harmonikkamaailman katseet suuntautuvat tuon viikon ajaksi Ikaalisiin, jossa harmonikkafestivaalin lisäksi pitää kotipaikkaansa mm. Kansainvälinen Harmonikkaliitto CIA ( Confédération Internationale des Accordéonistes ), Suomen Harmonikkaliitto ja Suomen Harmonikkainstituutti sekä Pohjoismaiden ainoa käsi- ja taideteollisuusoppilaitos, jossa opiskellaan harmonikanrakennusta. Sata-Häme Soi on uskomaton esimerkki siitä, kuinka harmonikka taipuu monenlaiseen musiikkiin. Festivaalilla kuullaan mm. jazzia, tangoa ja klezmeriä maailman huipulta sekä tietenkin legendaarista Dallapé-orkesteria, jonka solistina on Sami Saari. Eksotiikkaa tuo Lions of Africa -ryhmä Senegalista. Tanssijoiden, ja muusikoiden ryhmä tuo vauhtia, energiaa, taituruutta ja villiä väriloistoa, jollaista ei Ikaalisten Wanhan Kauppalan puistossa ole ennen nähty. Viikon kestävävän festivaalin ohjelmassa on 50 tapahtumaa ja konserttia, satoja harrastajaharmonikansoittajia sekä huippuja Suomesta ja maailmalta. Tulkaa ja hämmästykää! Lisätietoja: www.satahamesoi.fi

torstaina 05.05.2011

Hei Kiekuu,

tuossa Nina Kurkisen haastattelussa pohdit intensiivisesti, että millaista on gynekologilla käynti ja mitä siellä jutellaan, niin käy hyvä mies urologilla! Eiköhän siellä saa samankaltaisen kokemuksen.

maanantaina 30.05.2011

Hei
Kiitos PS, hyvä ohjelma. Molemmat juontajat mainioita.
Mikkoon ''tutustuin'' jo kiekuun aikana, aamut alkoivat aina mukavasti kuunnellen
hänen juttujaan radiosta.
Miksi nyt ei Mikko ole kesäkiertueella mukana ???

sunnuntaina 03.07.2011

Missä on Mikko ?

lauantaina 23.07.2011

Mainio juontaja Mikko lienee isyyslomalla…huhun kuulin.

tiistaina 30.08.2011

Älkää vaan vaihtako puoli seiskan juontajia. Tosi hyvä pari.

tiistaina 30.08.2011

Erityisesti Regina Raskin ja Kimmo Ohtosen juttuja on jo kesän aikana kaivattukin. Tietysti myös aina positiivisia ja iloisia juontajia.
Ohjelma on todella parhaasta päästä YLEn ohjelmistossa, kiitos teille kaikille!

lauantaina 10.09.2011

Puoli seitsemän on kiva ja virkistävä ohjelma. Juontajat ovat hilpeitä +. Yhteen asiaan kiinnitän huomioni toistuvasti: skoolaaminen. Milloin mistäkin syystä nostellaan alkoholipitoisia juomia parhaaseen katseluaikaan ja pullot ovat näkyvissä. Lopettakaa moinen puuha, a-ongelmaisia nuoria ja vanhoja, naisia ja miehiä on ihan liikaa tässä maassa. Nostakaa malja, jos on pakko, mutta omenamehulla, jäävedellä tms. ja sanokaa, että tässä on vettä, muumilimua jne.

torstaina 29.09.2011

Puoli seitsemän on ihan mukava ja asiallinen ohjelma, Kiitos tekijöille siitä. Ihmettelen kuitenkin sitä, miksi juontajien täytyy joka ikinen ilta esitellä itsensä. Onko se tärkeää ohjelman kannalta? Tuntuu hieman oudolta. Hyvää jatkoa kuitenkin ohjelmalle.

keskiviikkona 19.10.2011

Ihan koko television positiivisin ja siksi paras ohjelma on Puoli Seitsemän! Aina sitä tulee hyvälle mielelle kun katsoo Marjaa ja Mikkoa. Kivaa sanailua, luontevaa juttelua, iloisia ilmeitä, mielenkiintoisia vieraita. Ja kaikki juonnot ja haastattelut niin positiivisella otteella! Iso hali teille, jaksamista syksyyn ja jatkakaa samaan malliin, älkää vain muuttako mitään tai muodikkaasti 'uudistuko' , sellaiseen ei ole tarvetta. Pelastatte ainakin minun päiväni joka ilta! :)

keskiviikkona 19.10.2011

Mikko, kyllä ne pitää ajaa pois. Koko naamasta - kiitos.

perjantaina 21.10.2011

Hienoa, että noin moni tykkää juontajistakin. Ohjelma on ihan hyvä ja sisältö mielenkiintoistakin, pituus on sopiva, mutta miksi Marjan täytyy hymyillä hysteerisesti, ajoittain ihan luonnottoman näköistä. Mikko osaa olla ihan normaalikin. Ohjelmassa parasta on se, ettei kaikki ole pelkkää vitsiä.

sunnuntaina 23.10.2011

Jopa Ylen tasoon nähden Puoli seitsemän on täysi pohjanoteeeraus, jolle altistuin joskus kun uutisten jälkeen jäi TV väärälle kanavalle. Lähinnä tuli mieleen peruskoululaisten luovan kerhon tuotokset, vaikka näyttää olevan iso sakki aikaihmisiä puuhastelemasssa. Järkyttävää katsojan aliarviointia ja pelleilyä julkisilla rahoilla, oikein suututtaa!

Varsinkin tuo tekohauska jätkänkuvatus-juontaja äkkiä pois ruudusta. Terve menoa oikeisiin töihin, vaikka postinjakajaksi, niin olisi viestintäalalta kykyjäsi vastaavaa töitä

maanantaina 24.10.2011

Hoh hoijaa, puoli seitsemän,

idiootimpia toimittajia saa hakea, eikö tällaiset kikattavat pikkutytöt kannattaisi laittaa radioon, siellä voi höseltää ja heittää inside-juttuja...

torstaina 27.10.2011

Joo! Täytyy sanoa että hesassa ei kohta osata nauraa sairaasti muulle kuin kepun edustajille!...syyllisiä ei muualta löydetä....sijaissyyllisyys se on kin sitä suomalaisen luonteelle ominaista....ja media kannattaa sitä siellä hesassa....miksi kansa vaikenee tästä? missähän ne demari ja kokoomus vitsit ja median jutut luuraa!!! kun niitä ei saada kirveelläkään mediaan...kyllä on hesa mennyt sairaaksi...olisi siellä juttua virkamiesten ahdistelusta naisia ja muuta...jos vain media haluaa...

torstaina 27.10.2011

Toimittajalegenda Riitta Lindegrenin liftausmatka Oxfordista Lontooseen brittiläisen valtiomiehen Rolls Roycessa 1960-luvulla kieltämättä kuulosti asialta, jota on vaikea ylittää, niin kuin Marja ohjelman lopussa totesi. Vaikka omat elämänkuvioni ovat kovin vaatimattomat kuuluisuuksien rinnalla, hänen loppukommenttinsa - "Kokeilkaapa" - innoittamana totean kuitenkin, että minäkin pääsin liftatessani 1980-luvulla ruskean Saabin etupenkille ja kohta naimisiin nykyisen mieheni kanssa.

perjantaina 11.11.2011

Löysinpä Marian kaksoisolennon netistä :)

http://www.single-baltic-lady.com/profile.php?ID=1000293957

tiistaina 15.11.2011

Tässä hieman palautetta Puoli Seitsemästä. Olemme katsoneet ohjelmaa tänä vuonna lähes päivittäin. Nyt on tullut kyllästymispiste...

Olen 45-vuotias mies, ylempi toimihenkilö pääkaupunkiseudulta - kuten gallupeissa sanotaan. PS-katsomiseen otti osaa myös vaimo, 43v, ylempi toimihenkilö. Mukana myös kaksi noin 75-vuotiasta eläkeläistä, mies ja nainen Espoosta.

Juontajat. Marja Hintikka ja Mikko Kekäläinen -akseli toimii, mutta ei pitkän päälle. Löysät savolaisvitsit ja sutkautukset ovat sitä sun tätä. Marja tuntuu joskus olevan valovuoden Mikkoa edellä...

Joskus juttuja on niin paljon, että juonnot jäävät lyhyeksi ja tyhmäksi. Joskus juontoja ei tarvi ollenkaan. Ja joskus tuntuu siltä, että juontaja on ihan pihalla juontamastaan jutusta.

Marja ja Mikko on ihan jees, mutta lisää kiertoa ja muuta väkeä ruutuun, väkeä kun teillä tuntuu olevan. Kaisa Kirves, Jesse Kamras ja Matti Toivonen ovat telkkarissa varsin valoisia luonteita.

Pitkällisen pohdinnan jälkeen äänestimme vuoden parhaaksi jutuksi viime tiistain Keimola-jutun. Sen juonto meni kyllä vähän perseelleen mieskatsojia ajatellen - mutta se toimi ihan hyvin. Juttu oli kaunis, nostalginen ja samalla myös tulevaisuutta etsivä. Näppärästi tehty, pisteet siitä. Tiistainen vieras, Kirsi Ranto oli tosi hyvä valinta - hömppää ja henkisyyttä samassa ihmisessä.

Kotikatsomomme suosikkeja ovat Turkka Huhtala, Antti Karhumäki, Kaisa Kirves ja Matti Toivonen.

Ärsytystä on aiheuttaneet etenkin Hannamari Hoikkala ja Juha Roiha. Kudonta 0ja Kulttuuri, voi voi. Vaikka se kiinnostaisikin, niin esitystapa ei. Kummankin jutut menevät tekijän kasvokuvituksen puolelle. Hannamarin viime viikkoinen juttu oli just sellainen, jonka kuvakulmia en oikein ymmärtänyt. Jos editissä ei ole oikeaa kuvaa, älä ota naamaasi. Kun kuvaus harmittamaan, ei jutun sisältökään aukea. Kaunis nainen Hannamari on, mutta jotain rajaa. Juha Roiha on myös liian tyrkyllä.

keskiviikkona 16.11.2011

Lopettakaa se träpin esitys tai lopetan ao, katsomisen.

perjantaina 18.11.2011

Kiitos tämän viikon ohjelmista, varsinkin perjantain ps oli parhaista parhain! Te olette kaikki todella miellyttäviä esiintyjiä.
Askarteluvinkkiä kaivataan (tätä en ole nähnyt vielä missään):
naisten vaatteiden sisäpuolella on nykyään yksi tai kaksi silkkinauhaa silmukkana; näitä kannattaisi hyödyntää askarteluun. Leikkasin vaatteistani kaikki nauhat, niitä on kaikissa maailman väreissä ja ne ovat tosi kauniita, mutta mitä ihmettä niillä voisi tehdä? Mielenkiinnolla odotellen

Kirjoita uusi kommentti

Tämän kentän sisältöä ei näytetä julkisesti.
Vastaa alla olevaan kysymykseen.
Kysymyksen tarkoitus on varmistaa, että lähetetty kommentti ei ole tietokoneella automaattisesti luotu häiriöviesti.

Muualla Yle.fi:ssä