Ylikomisario Banks

Julkaistu keskiviikkona 12.06.2013 18 73

Ylikomisario Alan Banks (Stephen Tompkinson) ei anna hevillä periksi.

TV1 lauantaisin 29.6.2013 klo 22.00 - 23.30, 6.7.2013 ja 20.7. - 27.7.2013 klo 21.15 - 22.45 (ensimmäinen tuotantokausi)

TV1 lauantaisin 3. - 17.8.2013 klo 21.15 - 22.45 (toinen tuotantokausi)

Yle Areenassa 7 päivän ajan

Peter Robinsonin suosittuun dekkarisarjaan perustuva jännityssarja Ylikomisario Banks (16) (DCI Banks) herättää henkiin peräänantamattoman poliisimiehen, joka kääntää jokaisen kiven selvittääkseen kohdalle osuvan rikosjutun.

TV1 esittää kesällä uusintana sarjan ensimmäisen tuotantokauden. Uudet, toisen tuotantokauden jaksot nähdään elokuussa 3.8. alkaen.

 

Painajaismainen juttu

Ensimmäinen tuotantokausi alkaa sarjamurhaajan tapauksella. Samaan aikaan poliisipartio vastaa rutiininomaiseen perheväkivaltakutsuun, josta alkaa Alan Banksin (Stephen Tompkinson) painajaismainen juttu.

Ylikomisarion tutkinta joutuu sisäiseen tarkastukseen. Jääräpäinen ylikonstaapeli Annie Cabbot (Andrea Lowe) ei ehkä olekaan tyypillinen sisäisen tarkastuksen työntekijä. Hämmästyksekseen Banks huomaa saavansa ryhmäänsä tarpeellista vahvistusta.

Tuotanto: Left Bank Pictures/ITV/BBC, 2011. Sarjan ensimmäinen tuotantokausi on esitetty TV1:llä edellisen kerran 2012.

 

Kolme uutta tapausta

Ylikomisario Banksin toisella tuotantokaudella ratkotaan kolmea uutta tapausta.

Annie on siirtymässä lomalle, ja Banksin ryhmään tulee uutena jäsenenä rautarouvan lailla toimiva rikoskomisario Helen Morton (Caroline Catz). Tiimi saa tutkittavakseen tapauksen, jossa nainen on ammuttu autoonsa. Banks saa veljeltään Roylta oudon viestin vastaajaansa ja katoaa tämän perään.

Pääosissa nähdään Stephen Tompkinson, Andrea Lowe, Lorraine Burroghs, Jack Deam, Tom Shaw, Colin Tierney ja Caroline Catz.

Käsikirjoitus: Robert Murphy, Laurence Davey. Tuotanto: Left Bank Pictures/ITV/BBC, 2012, Iso-Britannia 2012.

 

Ylikomisario Alan Banksin (Stephen Tompkinson) ryhmään tulee uutena jäsenenä rikoskomisario Helen Morton (Caroline Catz).

 

Suosittele73 Suosittelee

Kommentit

perjantaina 14.06.2013

Ihanaa, uusia jaksoja tulossa Banksista! Nämä ovat sitä suurinta herkkua eli brittisarjat ja rikossarjat erityisesti, kiitos YLE! Steven Tompkinson on upea näyttelijä tässäkin roolissa. Kiitos myös uusinnoista.

lauantaina 29.06.2013

Hienoa, että DCI Banks tulee uusintana! :) Tämä sarja on brittidekkareiden parhaimmistoa, koska siinä on upeat näyttelijäsuoritukset ja tiukat tarinat.

tiistaina 09.07.2013

Hienoa, että saamme uusia jaksoja elokuussa, mutta katsojia väheksyvä lauantai-illan ohjelmien sekoittaminen saisi jo loppua. En todellakaan tahdo katsoa perussuomalaisten puoluekokousta tai ravisuoraa tai edes tangomarkkinoita lauantaisin. Lauantai olisi pidettävä säännöllisesti brittidekkareiden esittämisaikana - ja mieluummin uusien jaksojen! Tallentavat digiboksit ovat tallentaneet aiemmin nämä nyt uusittavat jaksot ja ne on jo ehditty katsoa!

tiistaina 09.07.2013

Kiitos palautteesta, Toinen brittifani! TV1:n lauantai-iltaan kuuluvat ilman muuta Avara luonto ja brittidekkarit!
Kanava joutuu taiteilemaan lauantai-illan ohjelmiston kanssa tänä kesänä runsaan urheilutarjonnan vuoksi. Urheilua on kesäaikaan nyt niin paljon, että ykkösellekin on jouduttu sijoittamaan muun muassa ravit. Ohjelmistoon vaikuttavat myös suorat lähetykset kuten Tangomarkkinat.

Päivi
verkkotoimittaja

lauantaina 13.07.2013

Samaa mieltä, Toinen brittifani. Todella ikävää, että "pyhä lauantairutiini" eli Avara luonto (edes sitten se uusinta) ja Brittidekkari (edes sitten se uusinta) menee rikki. Olisihan Ylelläkin noita kanavia, joilla ei ole yhtä vakiintuneita ohjelmia. Eikö näitä hevosia ja muita kiekujaisia voisi lykkiä niille murheilemaan? Ja kyllä sitä urheilua maailmassa piisaa, vaikka kaikki kanavat täyteen, ja vieläkin jäisi paljon televisioimatta. Miksi sen pitää sotkea ei-urheilu-uskovaisten elämää?

sunnuntaina 04.08.2013

Miksei uudet toisen tuotantokauden jaksot ole nähtävissä Areenassa? Laskin lauantai-illan menemiset sen mukaan, että voin jälkikäteen muiden jaksojen tapaan katsoa tuoreeltaan jakson.

sunnuntaina 04.08.2013

Pahoitteluni-löysinkin linkin mutkan kautta.

sunnuntaina 04.08.2013

Jännää nähdä uusia jaksoja. Pääosan esittäjä osaa roolinsa.

maanantaina 05.08.2013

Miksei jaksot ole nähtävissä mobiilissa (iPad)?

maanantaina 05.08.2013

Teknisen ongelman vuoksi viikonloppuna ei Areenan ohjelmat eivät julkaistuneet normaalisti, mutta tilannetta on otettu nyt kiinni ja mm. Ylikomisario Banksin pitäisi nyt näkyä myös iPadillä. Kiitos kärsivällisyydestäsi!

t. Tsuua Kekäle
verkkotoimittaja
Yle TV1

maanantaina 05.08.2013

Se on edelleen Jack Deam ämmällä, ei ännällä.

Ja miksi "ei tulossa olevia lähetyksiä", vaikka kaksi jaksoa jäljellä? Minä en kerta kaikkiaan opi ymmärtämään Ohjelmaoppaan logiikkaa.

maanantaina 05.08.2013

Heips! Molemmat onnistui korjata. Virkosipa ohjelmaopaskin pienellä herättelyllä...

t. Tsuua
verkkotoimittaja, Yle TV1

sunnuntaina 11.08.2013

Ihan ok tämä Banks, mutta mitkä ovat mahdollisuudet päästä nauttimaan komisario Lewisin uusimmasta kaudesta? Muistaakseni tällaista joskus lupailtiin, mutta nyt ei Yle:n sivuilta löydy mitään infoa aiheesta...

maanantaina 12.08.2013

Ox, jos olet käynyt etsimässä tietoa täältä ykkösen sivuilta Komisario Lewiksestä, taatusti eteesi on tullut tieto, että ykkönen on uusimassa lewistä ja esittämässä uuden seitsemännen tuotantokauden ens vuoden (2014) puolella. Jippii!

keskiviikkona 14.08.2013

Joo, näin on. Lewisin edellisten kausien uusinnat ja 7. kausi tullaan näillä näkymin esittämään ensi loppukevään ja kesän kuluessa.

t. Tsuua
verkkotoimittaja
Yle TV1

maanantaina 11.11.2013

milloin saadaan jatkoa huippu sarja!!!!!!!!!!

maanantaina 11.11.2013

lisäys edelliseen tarkoitan uusia dci banks jaksoja.

torstaina 19.12.2013

Kiitos ylelle monista hyvistä sarjoista mutta ainahan sitä kaipaa mitä ei sillä hetkellä ole.
Onkohan tulossa uusia jaksoja ja jos on niin milloin tähän ylikomisario Banks sarjaan sekä vieläköhän Vera Stanhope tutkii uusia juttuja ylellä? Vera on kerrassaan mainio:)
Pitäneekö paikkansa myös huhut Downton Abbeyn viidennestä tuotantokaudesta?

Lisää kommentti

Tämän kentän sisältöä ei näytetä julkisesti.
Vastaa alla olevaan kysymykseen.
Kysymyksen tarkoitus on varmistaa, että lähetetty kommentti ei ole tietokoneella automaattisesti luotu häiriöviesti.

Selaa juttuja asiasanojen mukaan
Muualla Yle.fi:ssä