Manne Menuetti Route 66

Julkaistu torstaina 24.04.2014 17 7

Manne (Santeri Ahlgren, kesk.) törmää matkallaan vankitovereihin kuten Michael Monroe ja Pasi Kostiainen.

TV1 torstaina 1.5.2014 klo 21.15 - 22.20

Yle Areenassa 7 päivää

Manne on palannut! Manne-Tv, tai siis Romano TV nostatti vuonna 20017 keskustelua siitä, millä tavalla romanivähemmistöstä saa puhua. Nyt kiistelty Manne-hahmo ratsastaa uusiin seikkailuihin romanimusiikkikomediassa Manne Menuetti Route 66.

 

Orpokoti on pelastettava!

Manne kerää ympärilleen sankan joukon omaa agendaansa ymmärtäviä romanimuusikoita ja samalla hullulla hengellä varustettuja valkolaisia!

Manne (Santeri Ahlgren) saa vanhalta hellultaan Rositalta (Elina Salovaara) tehtävän: Orpokoti ja sen lapset on pelastettava. Mannen on lähdettävä muusikkona tien päälle keräämään rahaa. Sitten voisi hääkellot heille soida.

Manne kerää ympärilleen vanhan rytmiryhmän Kauniin Jasminen (Jasmine Valentin), Ruma-Rainerin (Tero Roininen) ja Pikku-Vikin (Samu Wuori). Kun ryhmä on saatu kasaan niin matka voi alkaa – päämääränä lasten tulevaisuus ja Rositan sydän!

 

Villejä ihmisiä ja tilanteita

Matkalla Manne ja hänen Menuetti-bändinsä törmäävät villeihin ihmisiin ja tilanteisiin kuten poliisikaksikkoon Kämäräinen (Kari Hietalahti) ja Mäkäräinen (Sanna Saarijärvi). 

Vastaa tulevat myös huoltoaseman pitäjä (Dave Lindholm), gospel-yhtye (Marzi Nyman, Jussi 69, Jonna Geagea), piispa (Remu Aaltonen) ja vankitovereita (mm. Michael Monroe).

Tästä musiikki-iloittelusta ei puutu vauhtia ja vaarallisia tilanteita! Tänä vappuna jalka vispaa ja suu kääntyy hymyyn!

Ohjaus: Lari Seppälä Tuotanto: Santeri Ahlgren ja Lari Seppälä Käsikirjoitus: V-P Hänninen, Santeri Ahlgren ja Lari Seppälä. Yle- tuottaja: Pekka Ruohoranta.

 

Suosittele7 Suosittelee

Kommentit

torstaina 01.05.2014

Viihteen teko on erittäin vaikeaa, mutta tälläistä rimanalitusta ei ole näkynyt pitkään aikaan.Olisiko kynnys päästä televisioon vähemmistöillä normaaliakin matalempi.

perjantaina 02.05.2014

Miksi sinun on oltava niin tosikko etkö voi olla vapautunut meneppäs itse tekemään tälläinen ohjelma niin katotaan millainen räpellys siitä tulee

sunnuntaina 04.05.2014

Hyvin kysytty!

torstaina 01.05.2014

Tää on hyväää! Elkää hyvät immeiset nipottako. Löysää hyvä mies ravattii!

perjantaina 02.05.2014

Ohjelma oli hyvä, mutta järkyttavät ne valkaistut hampaat

torstaina 01.05.2014

Oi kiitos rakas Manne ja kumppanit. Riemukasta menoa ja meininkiä. On hienoa, että vielä löytyy tuollaisia persoonia, jotka lähtevät irrottelemaan. Jos olisin itse yksi noista "valkolaisista" taiteilijoista mallia Sanna Saarijärvi/Kari Hietalahti niin olisin vain pirhanan iloinen, että tuo hurja tumma mies minut ottikin mukaan!

perjantaina 02.05.2014

Ohjelman taso oli surkea, suorastaan ala-arvoinen. Vain Santeri näytti viihtyvän ilmeisesti "älykkyytensä" ansiosta. Eikö kukaan kontrolloi väemmistökulttuurin tasoa Suomessa. Romaanit voivat vain hävetä innokkaan superSanterinsa hinkua keikkua julkisuudessa kaikin keinoin.
Miten Ylellä riittää rahaa tälläsen roskan tuottamiseen? Varoitukseksi yleveroa pitää alentaa 10%.

perjantaina 02.05.2014

Mistä teitä yli-ihmisiä oikein tulee? Santeri on musiikkielämän valopilkku ja eläväinen kuin elohopea. Tällaisia tyyppejä ja ohjelmia tarvitaan lisää. Teikäläisiä kontrollin, tuomion, syyttelyn, varoittelun, uhkailun ja yli-ihmisyyden edustajia on tässä maassa aivan liikaa. Vai pitäisi oikein yleä opettaa. Sillälailla.

perjantaina 02.05.2014

Taidat olla kateellinen Santerille kun sillä on mammonaa ja sulla ei kun saat sossosta niin vähän rahaa että se ei riitä kuin ranskanleipään ja muutamaan kossupulloon voisit mennä muualle itkemään täällä on kurja nähdä tuollaisia kateellisia juntteja

perjantaina 02.05.2014

Jos Santeri aikoo musiikkielämän valopilkuksi, hänen pitäisi opetella soittamaan kitaralla ainakin kolme otetta, sama "oppivelvollisuus" koskee Pikku-Vikiä. Pelkällä rämpyttämisellä valkolainen ei pääse TV-ruutuun.
Toiselle kommentaarille; en pidä kossusta

sunnuntaina 04.05.2014

Jos hifimusaa kaipaat, siihen tarpeeseen varmaankin löytyy vehkeitä vaikkapa jostain alan liikkeistä. Itse en ainakaan edes odota parasta soundia telkkarista. Eli sulla meni leffa jotenkin ohi, vai?
Se mitä telkkarissa näkyy saattaa olla jopa fixattua.
Mulle ainakin riitti hyvin. Oskareita en ollu jakamassa. Omaksi viihteeksi vain. Kiitos heille!

sunnuntaina 04.05.2014

Joo mitä tulee soittamjseen/laulamiseen niin se ei ole Santerin juttu,ohjelma kokonaisuudessaan ei enää täämmöistä,tää tie on käyty jo loppuun!...........

sunnuntaina 04.05.2014

Kiitos Yle että päätitte lähettää tämän riemukkaan ironistisen, mutta silti vähemmistöä positiivisesti kohtelevan elokuvan.

Ymmärtääkseni jopa Suomen Perustuslaki takaa sananvapauden.

Jos sanon kadulla vastaantulevaa tummaa ihmistä neekeriksi tai pakolaiseksi t.m.s, minulla on kuitenkin Perustuslain sallima sananvapaus.

Olli Rehn on hyvä esimerkki takinkääntäjistä. Nykyjään hän haukkuu Suomen Perustuslaista poikkeavia! Hän ja moni muu Brysselissä ovat unohtaneet, että Perustuslaki on voimassa vielä Suomessakin.

sunnuntaina 04.05.2014

Piti sanoa että Perustuslakia NOUDATTAVIA se Olli haukkuu.
Eli Perustuslain mukaista sananvapautta hän ja koko EU haukkuu.

sunnuntaina 04.05.2014

ENEMPI TÄMMÖSTÄ

Joko olis aika suomalaistenkin unohtaa ne Saimaan surkeat aallot
ynnämuut itkuvirret ???

Romaanien (kuten muidenkin) kulttuurista olis kuitenkin NIIN
PALJON opittavaa.

Suomalaisten sisäsiittoutumisen seuraukset on jo nähty.

sunnuntaina 04.05.2014

Nyt Santerilaiset yrittävät kääntää keskustela pois ohjelman tasosta äänen tasoon ("hifiäkö kaipaat, saattaa olla fiksattua" jne). Myös sananvapauden sotkeminen tähän yhteyteen on outoa?
Ohjelman sisältö oli koheltavaa sillisalaattia, jossa loisti vain Santerin kyltymätön halu pokkuroida kameran edessä. Hän varmaan pitää itseään hauskana tyyppinä, jonka pitää olla esillä?
Ohjelmaa yritettiin pönkittää myös muutamilla irrallisilla julkkiskohtaamisilla.
Mitä opittavaa tästä? Suomesta löytyy varmasti tasokasta romaanikulttuuria. Esille saaminen vaatii ehdottomasti uusia puuhamiehiä.

keskiviikkona 14.05.2014

Viihdettä vapuksi. Olen antanut kommentin muulle taholle jo.

Lisää kommentti

Tämän kentän sisältöä ei näytetä julkisesti.
Vastaa alla olevaan kysymykseen.
Kysymyksen tarkoitus on varmistaa, että lähetetty kommentti ei ole tietokoneella automaattisesti luotu häiriöviesti.

Selaa juttuja asiasanojen mukaan
Muualla Yle.fi:ssä