yle.fi

Koiralle koti

Sadat suomalaiset perheet joutuvat vuosittain kipeän ratkaisun eteen: elinikäiseksi tarkoitetusta lemmikistä on pakko luopua - syystä tai toisesta. Koiralle koti -sarjassa etsitään koiralle uutta perhettä yhteistyössä omistajan kanssa.

Koirastaan luopuja valitsee kaksi koiralleen sopivaksi katsomaansa kotia. Koira tutustuu kumpaankin vaihtoehtoon, minkä lisäksi koiran potentiaaliset uudet isännät tai emännät vierailevat koiran kanssa myös koira-asiantuntijan Tommy Wirén luona.
Ohjelman päätteeksi koirastaan luopuja tekee päätöksen, kumpi kodeista on hänen koiransa uusi koti. Tuulianna Tolan juontamassa sarjassa seurataan, millaisin perustein uusi koti löytyy ja mitä kaikkea eläinystävästä luopumiseen ja lemmikin sopeutumiseen uuteen perheeseen ja ympäristöön liittyy.

Koiralle koti kertoo koskettavia tarinoita ihmisen ja lemmikin välisistä suhteista. Luvassa on kymmenen jakson verran suuria tunteita: luopumisen haikeutta, uuden suhteen alkamisen riemua ja ennen kaikkea onnellinen loppu - uusi, hyvä koti koiralle!

Koiralle Koti DVD

Koiralle Koti tv-sarjan ensimmäisen tuotantokausi julkaistiin DVD:llä 7.12.2007. Tupla dvd:llä on mukana kaikki ensimmäisen tuotantokauden jaksot sekä runsas lisämateriaali. DVD:llä ensi-iltansa saa seurantajakso, jossa selviää myös kodin etsinnän keskeyttämään joutuneen Naksun kohtalo sekä kaikkien muiden koirien kuulumiset puoli vuotta sarjan tekemisen jälkeen. Mukana on myös Tuulianna Tolan ja Tommy Wirenin haastatteluja sekä Tommyn koirakoulua.

Tuotanto Kari Voutila, Susamuru Oy.

 

 

 

 

 

 

Lähetä linkki

Esitysaika

Ohjelma esitettiin kevät-kesä 2009

Hienosti hihnassa Areenassa

YLE Areena

Hienosti hihnassa jaksot ovat nähtävissä Areenassa 7 päivän ajan tv-esityksen jälkeen.
> Areenaan