yle.fi

Osa 11. Seuranta jakso

Jope
Markkiset ovat saaneet Jopesta rakkaan kaverin ja hyvän vahtikoiran. Onpa joku muukin ihastunut Jopeen, sillä Köyhänperältä kerrotaan, että Jopea on kosiskeltu sulhasehdokkaaksi eräälle morsiamelle!
> Lue lisää

Iida
Iidalla sujuu Keravalla mukavasti. Uuteen perheeseen kuuluu Rosan ja Päivin lisäksi myös Domi-kilpikonna, jonka ruuat maistuvat ahneelle Iidalle hyvin! Rosalle ja Päiville on selvinnyt, että Iidan velikin asuu Keravalla, joten uuden kodin myötä Idan elämään on tulossa myös uusia sukulaisia.
> Lue lisää

Nani
Laumanvartijakoira Nani on ottanut Ninan ja Ramin laumakseen ja vartioi heitä asianmukaisella innolla. Perheen toinen koira Nanna on hyvänä apuna haukkumishommissa.
Nannan ja Nanin leikit ovat rajuja: toisinaan Nannan pää on kokonaan Nanin suussa! Yhtä ainutta riitaa ei koirille silti ole tullut ja ihmistenkin kanssa sujuu mainiosti.
> Lue lisää

Leevi
Leevillä on sujunut Lapissa mukavasti. Leevin entinen omistaja Suvi pitää säännöllisesti yhteyttä, joten uuden koiran lisäksi Lamminpäät ovat saaneet myös uuden ystäväperheen!
> Lue lisää

Emmi
Emmi muutti Lopelta Tampereelle Hennan ja Jamin omakotitalon vartijaksi. Henna kertoo, että Emmi on heidän päiviensä ilo ja liikuttaja niin fyysisesti kuin henkisestikin.
Hennaa ja Jamia. Henna ja Jami ovat onnellisia ja iloisia siitä, että Tom ja Katri antoivat Emmin heidän huomaansa.
> Lue lisää

Viki
Hanna kaipasi naisvahvistusta kovin miesvaltaiseen perheeseensä ja saikin kaverikseen Vikin.
Mäyräkoiraveljekset Paavo ja Elvis ovat innokkailla leikeillään saaneet Vikinkin vapautumaan ja riehumaan. Suurin uutinen lienee kuitenkin se, että lähes mykkänä tunnettu Viki oppi muutamassa kuukaudessa haukkumaan ja vartioi nyt taloa siinä missä Paavo ja Elviskin.
> Lue lisää

Naksu
Suomusjärvellä asuvat sisarukset eläimineen olivat halukkaita ottamaan Naksun itselleen. Sabinan mielestä keskellä metsämaisemia sijaitseva omakotitalo oli ihanteellinen paikka Naksulle ja niin Naksu löysi viimein itselleen uuden kodin.
> Lue lisää

Emma
Emmalle kuuluu hyvää.Yksi parhaista ystävistä on Mirjan tyttären koira Chili. Tirrin kanssa Emma vielä opettelee sujuvaa yhteiseloa: Emma haluaisi juosta ja leikkiä ja Tirri taas ei.
> Lue lisää

Rocky
Marian ja Rockyn elämä sujuu hyvin ja päivärutiineihin kuuluu koirakavereiden tapaaminen iltalenkillä. Rocky kasvattaa tällä hetkellä upeaa partacollien turkkiaan täyteen pituuteensa.
> Lue lisää

Manta
Lohjalta kerrotaan, että Juha on Mantan suosikki perheenjäsen. Kaverukset ovat käyneet yhdessä niin työ –kuin kalastusretkilläkin. Manta tulee hyvin toimeen myös perheen Elli-kanin kanssa. Manta viettää aktiivista koiran elämää rakastettuna perheenjäsenenä.
> Lue lisää

 

Lähetä linkki

Esitysaika

Ohjelma esitettiin kevät-kesä 2009

Hienosti hihnassa Areenassa

YLE Areena

Hienosti hihnassa jaksot ovat nähtävissä Areenassa 7 päivän ajan tv-esityksen jälkeen.
> Areenaan